Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (5/02)

69

Σήμερα η Πανσέληνος τον άξονα Λέοντα-Υδροχόου.

Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στη 17η μοίρα του άξονα Λέοντα-Υδροχόου και η δυσαρμονική όψη που θα σχηματίσει με τον Ουρανό από τον Ταύρο θα λειτουργήσει αποτρεπτικά και ενδεχομένως να αλλάξει τα σχέδια, τις κινήσεις αλλά και τις αποφάσεις σου. Η ήμερα δεν θα έχει σταθερότητα για αυτό απόφυγε να πάρεις οποιαδήποτε απόφαση σε θέματα που είναι σημαντικά για εσένα. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και οι Υδροχόοι.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Σήμερα θα υπάρξουν συναντήσεις και συνομιλίες που θα ενδυναμώσουν την αυτοπεποίθηση σας, θα ανανεωθούν οι διαθέσεις σας, έρχονται ανοίγματα επαγγελματικής και οικονομικής βελτίωσης. Σήμερα θα λάβετε απρόσμενο τηλεφώνημα από συγκεκριμένο ερωτικό πρόσωπο. Με άμεσο τρόπο θα σας γίνει πρόταση για προσωπικό ραντεβού, σας δίνω τη συμβουλή να μην την απορρίψετε θα προκύψει συναισθηματικό ξεκαθάρισμα που θα λύσει απορίες, ανοίγεται προοπτική νέας αρχής.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, δυναμικές και συνειδητές θα είναι οι ενέργειες σας, οι αποφάσεις που θα πάρετε θα είναι λογικές, υπεύθυνες, όλες θα στοχεύουν στη μελλοντική σας εξέλιξη. Ένα πρόσωπο από το ερωτικό σας παρελθόν θα κάνει προσπάθεια επανένωσης. Οι πράξεις αγάπης που θα γίνουν από την πλευρά του θα στηρίζονται στην ειλικρίνεια, καλό θα είναι να τις εκτιμήσετε. Αν ακόμα έχετε αισθήματα γι αυτό το άτομο, δείξτε εμπιστοσύνη δεν θα υπάρξει δεύτερο γεγονός απογοήτευσης.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Σήμερα θα απορρίψετε πρόσωπα που στο παρελθόν ή στο πρόσφατο παρόν σας δημιούργησαν απογοητεύσεις. Η σημερινή αστρολογική όψη θα σας βοηθήσει να διεκδικήσετε επιθυμίες που τον τελευταίο καιρό της είχατε αφήσει στην άκρη, τώρα θα συνειδητοποιήσετε πως αφήσατε πολύ χρόνο να σας φύγει χαμένος. Νέες οικονομικές προοπτικές θα σας ανοιχτούν, αν επιθυμείτε να ανεβείτε ένα σκαλί παραπάνω, τότε μην δειλιάσετε να δράσετε αποφασιστικά και άμεσα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Αγαπητοί μου Ταύροι, αυθόρμητους και ανοιχτόκαρδους θα σας κάνει η σημερινή αστρολογική όψη. Σήμερα με ειλικρίνεια θα εκφράσετε αυτό ακριβώς που θα σκεφτείτε, ωστόσο δεν θα είστε ανεκτικοί σε απόψεις αντίθετες από τις δικές σας. Με το ταίρι σας ενδεχομένως να υπάρξει σύγκρουση αλλά θα είναι κάτι επιφανειακό άνευ βάσης και σημασίας. Σας δίνω τη συμβουλή σήμερα να επιμεληθείτε την εμφάνιση σας, θα υπάρξει άνοιγμα καινούργιας γνωριμίας.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Θα είστε γεμάτοι ενέργεια, ζωτικότητα και διάθεση για έντονη δράση. Θα κλείσετε επαγγελματικές υποθέσεις, θα ολοκληρώσετε τυχόν διαπραγματεύσεις, σε περίπτωση που προτείνετε ραντεβού σε συγκεκριμένο πρόσωπο θα λάβετε θετική απάντηση. Δεν αποκλείεται να εμφανίσετε ανάγκη για τελεσίδικα ερωτικά ξεκαθαρίσματα και για οριστικές δεσμεύσεις. Θα σας δώσω τη συμβουλή να προχωρήσετε στις προτάσεις που σκέπτεστε, θα λάβετε την ανταπόκριση που επιθυμείτε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, η σημερινή μέρα θα βγάλει στην επιφάνεια την επαναστατική και προοδευτική πλευρά του χαρακτήρα σας, θα αναλάβετε ρίσκα περνώντας σε νέες αναζητήσεις. Σε προσωπικό ραντεβού θα υπάρξει αποκαλυπτική συζήτηση με πρόσωπο ερωτικού ενδιαφέροντος που θα καταφέρει να σας αναζωογονήσει και να σας βγάλει από την ρουτίνα. Για εσάς τους ερωτικά μόνους μια απρογραμμάτιστη συνάντηση θα ανοίξει καινούργιες προοπτικές στην ερωτική σας ζωή, πολύ πιθανόν να αλλάξετε τον τρόπο σκέψης σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Η σημερινή μέρα φέρνει ευνοϊκές συνθήκες στην επικοινωνία σας, θα σας χαρακτηρίζει οξυδέρκεια και διορατικότητα, στόχος σας θα είναι να δώσετε πρακτικές λύσεις σε επαγγελματικά ζητήματα. Στην κοινωνική και ερωτική σας ζωή θα απομακρυνθείτε από ανιαρές καταστάσεις, θα εστιάσετε το ενδιαφέρον σας σε οτιδήποτε μπορεί να σας προσφέρει χαρά και ανανέωση. Τολμηρές θα είναι οι ερωτικές σας προσεγγίσεις, θα αναζητήσετε μια ολοκαίνουργια ερωτική αρχή με νέο πρόσωπο.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, η σημερινή μέρα θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να απαλλαγείτε από κουραστικές υποθέσεις και γενικά από καταστάσεις που μέσα υπάρχουν μυστικά και ψέματα. Συγκυρίες και τυχαία συμβάντα θα δημιουργήσουν πεδίο ερωτικής δράσης, θα γνωρίσετε νέα πρόσωπα, θα ανανεωθούν οι αισθήσεις σας. Ιδιαιτέρως συμπαθητικοί και ελκυστικοί θα φανείτε σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, θα είναι καθαρά στο δικό σας χέρι αν η εξέλιξη σας πάρει ερωτικές διαστάσεις.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Σήμερα θα εμπλακείτε σε σοβαρές επαγγελματικές συζητήσεις. Θα σας δοθεί το έναυσμα για νέες αναζητήσεις και καινούργιες διεκδικήσεις, έντονη θα είναι η επιθυμία σας να διατυπώσετε τις ιδέες σας. Παραγκωνίζετε ανούσια πρόσωπα με επιφανειακούς σκοπούς, θα επικεντρώσετε το ενδιαφέρον σας σε άτομα που μπορούν να συμβάλουν στη βελτίωση σας. Οι συναντήσεις που θα προκύψουν θα είναι καθοριστικές για την περαιτέρω εξέλιξη σας επαγγελματική και ερωτική.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Φίλοι μου Λέοντες, η σημερινή μέρα θα ενισχύσει την αυτοπεποίθηση σας, θα σας φέρει τυχερά ανοίγματα σε θέματα νέων γνωριμιών. Η πρόταση ενός καινούργιου προσώπου που θα γνωρίσετε, ίσως να σας δημιουργήσει αρχικά αγχωμένες σκέψεις, όμως σας φανερώνω πως η θετική σας απάντηση θα φέρει επιτυχημένη κατάληξη. Αυτοσυγκράτηση θα είναι το χαρακτηριστικό σας, κλίμα ηρεμίας και κατανόησης θα υπάρξει στην ερωτική σας σχέση. Σήμερα θα κρατήσετε ισορροπημένο χαρακτήρα, στις συζητήσεις με το ταίρι σας δεν θα λείψουν οι σοβαρές υποσχέσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Δημιουργικές προτάσεις θα λάβετε, σε επαγγελματικές συζητήσεις θα συμμετέχετε, η υπευθυνότητα και η εργατικότητα σας  θα σας ανοίξουν δίοδο προόδου και ανάπτυξης. Σήμερα θα δείτε με πιο υπεύθυνο και πιο σοβαρό μάτι κάποιες καταστάσεις επαγγελματικές αλλά και ερωτικές. Στην ερωτική σας σχέση θα συμπεριφερθείτε σταθερά και ώριμα, κάνοντας το ταίρι σας να νιώσει ασφάλεια και συναισθηματική ισορροπία. Κοινωνικές θα είναι οι διαθέσεις σας, θα βρεθείτε σε καινούργιες παρέες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, θα εμφανιστείτε επικοινωνιακοί και συζητήσιμοι. Επιθυμία σας θα είναι να εκφραστείτε και να κινηθείτε απελευθερωμένα χωρίς περιορισμούς. Σήμερα θα είστε σε θέση να μιλήσετε με απόλυτη ειλικρίνεια, ωστόσο προσοχή σε τάσεις επιβολής ή ειρωνείας, θα υπάρξει κίνδυνος να προσβάλετε έστω και άθελα σας. Η παρορμητικότητα σας θα σας οδηγήσει σε αυθόρμητες ερωτικές προτάσεις, οι απαντήσεις που θα λάβετε δεν θα σας απογοητεύσουν.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Η αστρολογική όψη της ημέρας θα ενδυναμώσει τη θέληση σας, θα ενισχύσει τις αντιστάσεις σας και αυτή τη φορά δεν θα υπάρχει περίπτωση να μετανιώσετε για κινήσεις ή αποφάσεις. Ως προς το αντίθετο φύλο θα είστε επικοινωνιακοί, θερμοί και με πολύ έντονο ερωτισμό στις εκδηλώσεις σας, γεγονός που θα σας βοηθήσει να προσεγγίσετε πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Για όσους από εσάς επιδιώκετε να αποκτήσετε σταθερό ταίρι στη ζωή σας, ένα ξαφνικό γεγονός θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε την κατάλληλη γνωριμία.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας κάνει ανέμελους, αισιόδοξους και ζωτικούς. Έντονη θα είναι η ανάγκη σας για διαφυγή από καταπιεστικές ερωτικές σχέσεις. Τολμηρές θα είναι οι διαθέσεις σας, θα δημιουργηθεί πρόσφορο έδαφος για νέες γνωριμίες, προσιτοί θα φανείτε στα καινούργια πρόσωπα. Οι ερωτικές εξελίξεις θα τρέξουν υπέρ σας, τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν θα κλείσετε παλιές μπερδεμένες καταστάσεις, σήμερα θα είστε πρόθυμοι να περάσετε στη ζωή σας καινούργιο πρόσωπο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Η αστρολογική όψη της ημέρας θα ενισχύσει την αποφασιστικότητα σας, σήμερα θα σκεφτείτε και θα δράσετε με τρόπο πρακτικό και μεθοδευμένο. Θα καταφέρετε να επηρεάσετε πρόσωπα και καταστάσεις προς την κατεύθυνση που επιθυμείτε εσείς, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να λάβετε νέες επαγγελματικές προτάσεις. Έρχονται ερωτικές επιτυχίες και για τους ελεύθερους και για τους χωρισμένους, σε περίπτωση που κάνετε προσπάθειες επανασύνδεσης θα λάβετε θετική και άμεση ανταπόκριση. Σήμερα ουσιαστικά εσείς θα είστε ο καθοδηγητής των ερωτικών σας εξελίξεων.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, θα κινηθείτε με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση, ωστόσο προσοχή στην τάση που θα έχετε να θέλετε οπωσδήποτε να επιβληθείτε στο ταίρι σας. Θα υπάρξουν λόγια που θα φέρουν συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα, μια συνάντηση θα μετατραπεί σε ευχάριστο ερωτικό γεγονός. Επιμεληθείτε την εμφάνιση σας, σήμερα θα είστε σε θέση να γοητεύσετε και να εντυπωσιάσετε. Έρχονται συναντήσεις που θα δώσουν νέα τροπή στην ερωτική σας πορεία.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Νέες επαγγελματικές ευκαιρίες θα σας φέρει η αστρολογική όψη της ημέρας. Φανείτε θετικοί στις προτάσεις που θα σας κάνουν, θα υπάρξει προοπτική επαγγελματικής ανόδου ίσως μια προαγωγή, ίσως ένα καινούργιο επιχειρηματικό άνοιγμα. Ενθουσιασμός και δυναμικότητα θα χαρακτηρίζουν τις διαθέσεις σας, ωστόσο προσοχή να μην υπερεκτιμήσετε τις δυνατότητες σας και πέσετε σε υπερβολές. Πιθανή θα είναι η προοπτική νέας ερωτικής γνωριμίας, εσείς που θέλετε να ξεφύγετε από τα παλιά δεχτείτε το ραντεβού που θα σας ζητηθεί.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, προσπαθήστε να αποφύγετε τις συγκρούσεις με το ταίρι σας, ίσως να προκύψει θέμα κυριαρχίας. Περάστε σε άμεσες διεκδικήσεις, για εσάς τους χωρισμένους θα υπάρξει ευκαιρία δεύτερης αρχής. Για εσάς τους ερωτικά εντελώς ελεύθερους και μόνους, η νέα γνωριμία που θα προκύψει θα έχει θετική κατάληξη. Ένα συγκεκριμένο γοητευτικό και αυθόρμητο πρόσωπο θα σας πλησιάσει, οι προθέσεις του θα είναι σοβαρές και ειλικρινείς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Δημιουργική θα είναι η διάθεση σας, επικεντρωμένοι θα είστε στην επίτευξη των στόχων ή προγραμματισμών σας. Με υπεύθυνο και προσγειωμένο σκεπτικό θα δώσετε υποσχέσεις που η τήρηση τους θα ενισχύσουν το επαγγελματικό σας γόητρο. Δείξτε εμπιστοσύνη στις ικανότητες σας, στηριχτείτε στη διορατικότητα σας, και θα διαπιστώσετε πως οι προσπάθειες σας θα εκτιμηθούν δεόντως. Αποφύγετε να επιδοθείτε με επιμονή σε δραστηριότητες που προκαλούν σωματική ή πνευματική κούραση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, τα χαρακτηριστικά σας θα είναι αυτοπεποίθηση, αποφασιστικότητα και στόχευση. Στα ερωτικά σας ζητήματα θα προχωρήσετε με δημιουργικές και αποτελεσματικές πράξεις βγαίνοντας από το στάσιμο κατεστημένο που επικρατεί αυτή τη στιγμή. Στις συζητήσεις σας με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά θα κερδίσετε εμπιστοσύνη και εκτίμηση, σήμερα θα καταφέρετε να τερματίσετε αρνητικά θέματα, που στο παρελθόν οι προσπάθειες σας είχαν αποτύχει. Για εσάς τους χωρισμένους δίνω τη συμβουλή να περάσετε σε κινήσεις επανασύνδεσης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Η σημερινή αστρολογική όψη θα σας δημιουργήσει ανάγκη για ξεκάθαρες καταστάσεις, για επικοινωνία και κυρίως για ελευθερία έκφρασης. Ό,τι νιώσετε και ό,τι σκεφτείτε θα το διατυπώσετε με τρόπο ξεκάθαρο χωρίς υποκρισία και χωρίς τον φόβο αρνητικής κριτικής. Θα είστε σε θέση να εκφράσετε προτάσεις και νέες ιδέες, θα εισακουστούν κάποιες παρατηρήσεις που θα αποφασίσετε να διατυπώσετε. Μια πολύ ευχάριστη έκπληξη θα σας βγάλει από την ρουτίνα, θα σας δώσει τη δυνατότητα να αλλάξετε ερωτική κατεύθυνση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, εσείς οι καταπιεσμένοι θα νιώσετε την ανάγκη να επαναστατήσετε, να ξεδώσετε και να ξεφύγετε από δεσμά. Νέες επιθυμίες θα προκύψουν, προσοχή στις εξτρεμιστικές αποφάσεις. Εσάς τους ερωτικά άνευ σχέση, τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να βρείτε σταθερό ταίρι, προμηνύεται γνωριμία με πρόσωπο που θα παραμείνει δίπλα σας για πολλά χρόνια. Εσείς που διατηρείτε μακροχρόνιο δεσμό είναι πολύ πιθανόν να περάσετε σε υποσχέσεις επισημοποίησης.

 

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Η σημερινή αστρολογική όψη θα σας κάνει ομιλητικούς και επικοινωνιακούς, σήμερα θα έχετε πολύ έντονα τη διάθεση να εκδηλώσετε τη συναισθηματική σας κατάσταση. Με δική σας πρωτοβουλία θα περάσετε σε αναλυτικές συζητήσεις, με αποτέλεσμα να συμφιλιωθείτε με πρόσωπο του στενού σας κύκλου λύνοντας διαφωνία που σας δυσκόλευε εδώ και πολύ καιρό. Θετική κατάληξη μιας συνεργασίας σας θα ικανοποιήσει τις οικονομικές σας απαιτήσεις, ωστόσο προσοχή σε σπατάλες και ανούσιες αγορές.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, η  σημερινή αστρολογική όψη θα φέρει σοβαρές αναθεωρήσεις στο σκεπτικό σας, αλλάζετε προσέγγιση σχετικά με συγκεκριμένο ερωτικό σας ζήτημα. Ένα τυχαίο συμβάν θα σας δώσει το έναυσμα να περάσετε σε επαναπροσδιορισμούς, δεν αποκλείεται να πάρετε απόφαση δεσμευτικής επίσημης κατάληξης. Για εσάς που είστε αρκετό καιρό χωρίς σχέση, η ευκαιρία να βγείτε από τη στασιμότητα θα σταθεί ακριβώς μπροστά  σας, θα προκύψει νέα γνωριμία με πρόσωπο που θα καταφέρει να σας αναζωογονήσει.