Οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ στην Πιερία

209

Στην εκδήλωση της Παρασκευής 3 Φεβρουαρίου 2023 παρουσία του Δημήτρη Κουτσούμπα ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ στην Πιερία.

Παρουσιάζοντας το ψηφοδέλτιο του Κόμματος ο Αντώνης Παπαδόπουλος, Γραμματέας της Τομεακής Επιτροπής Πιερίας, σημείωσε ότι απαρτίζεται από συνεπείς αγωνιστές, που όλα τα προηγούμενα χρόνια βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του αγώνα, «μέσα από τα σωματεία και του συλλόγους, τους μαζικούς φορείς όπου συμμετέχουν, πρωτοστάτησαν και εξακολουθούν να διεκδικούν και να παλεύουν».

Οι υποψήφιοι είναι:

Στέλλα Νικολάου, 42 ετών, άνεργη, πρόεδρος του Συνδικάτου Ιδιωτικών Υπαλλήλων ν. Πιερίας «Η πρωτοπορία».

Αρχοντία Παπαγεωργίου, 26 ετών, απόφοιτη της Σχολής Καλών Τεχνών του ΑΠΘ, μεταπτυχιακή φοιτήτρια στο Τμήμα «Φιλοσοφία και Τέχνες» του Ανοιχτού Πανεπιστημίου, μέλος της Ομάδας Γυναικών Κατερίνης.

Αχιλλέας Ζαχαρόπουλος, 63 ετών, γιατρός – γαστρεντερολόγος, μέλος του ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου Πιερίας.

Αναστασία (Τασούλα) Τηλέγραφου, 58 ετών, λογίστρια, μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Γυναικών Λιτοχώρου.

Χαράλαμπος (Μπάμπης) Ντότσικας, 61 ετών, συμβασιούχος στη ΔΕΥΑ δήμου Δίου – Ολύμπου, μέλος του Συνδικάτου Ιδιωτικών Υπαλλήλων ν. Πιερίας «Η Πρωτοπορία».

Παναγιώτης Κουλαουζίδης, 58 ετών, βιοκαλλιεργητής στον συνεταιρισμό «Ερίβωλος – Αροτος», αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Καταχά «Ο Αριστοτέλης».