Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (4/02)

68

Σήμερα η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα.

Η Σελήνη περνά στον Λέοντα και «προετοιμάζει» το έδαφος για την αυριανή ανατρεπτική Πανσέληνο.  Έτσι λοιπόν από σήμερα είναι πιθανό να αρχίσουν να κάνουν την εμφάνισή τους ζητήματα τα οποία θα σε απασχολήσουν αρκετά και αύριο αλλά και την υπόλοιπη εβδομάδα. Ενδεχομένως να υπάρξει μία τεταμένη ατμόσφαιρα και ένα διάχυτος εκνευρισμός και αυτό είναι κάτι που μπορεί να επηρεάσει τις συναντήσεις και τις συζητήσεις που θα έχεις μέσα στην ημέρα. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και οι Υδροχόοι.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Οι πολύ θετικές όψεις της μέρας, ευνοούν σήμερα φίλοι Κριοί τις επαγγελματικές και προσωπικές σας επιδιώξεις, ενώ ταυτόχρονα ξοδεύετε χρήματα αλλά και ψυχική ενέργεια για να ικανοποιήσετε τις βαθιές συναισθηματικές σας επιθυμίες. Κάντε μια ύστατη προσπάθεια για να ηρεμήσετε μια έκρυθμη και έντονη κατάσταση στον δεσμό σας, αγκαλιάστε το ταίρι σας με περίσσια στοργή και φροντίδα, σβήστε από την σχέση σας κάθε πληγή του παρελθόντος, δώστε στο ταίρι σας μια ουσιαστική ευκαιρία.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, τώρα θα είναι η κατάλληλη στιγμή να μιλήσετε με ειλικρίνεια και να ανοιχτείτε ερωτικά στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Σας φανερώνω πως με το ταίρι σας θα καταφέρετε να λύσετε διαφορές και διαφωνίες καταλήγοντας σε δεσμευτικές υποσχέσεις. Άτομο από το παρελθόν θα κάνει την εμφάνιση του. Κινηθείτε συγκαταβατικά, μην αφήσετε παλιές ανασφάλειες ή απαισιόδοξες εικασίες να κατευθύνουν τις αποφάσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Σήμερα εμπνευστείτε αγαπητοί Ταύροι, από τα καλά στοιχεία των συναδέλφων και των αγαπημένων σας προσώπων, κλέψτε από τους άλλους γύρω σας μια πρωτόγνωρη ιδέα και αξιοποιήστε την ακόμα περισσότερο με τα δικά σας σχέδια και όνειρα για το άμεσο μέλλον. Είναι βέβαιο πως καταστρώνετε το επόμενο σημαντικό βήμα στην ερωτική σας ζωή οι ζευγαρωμένοι, ενώ οι αδέσμευτοι μαγνητίζετε με την σοβαρότητα του χαρακτήρα σας μια απίστευτη, νέα γνωριμία.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Αγαπητοί μου Ταύροι, οι όψεις της ημέρας θα σας φέρουν αισιοδοξία, τόλμη, και συναισθηματική εξωστρέφεια. Θα είστε στην κατάλληλη χρονική στιγμή να προβείτε σε εξομολογήσεις, ένα ευχάριστο γεγονός θα σας δώσει την ευκαιρία να ανοίξετε την καρδιά σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Εκφραστείτε ελεύθερα, περάστε σε αποκαλύψεις θα καταφέρετε να κερδίσετε το ενδιαφέρον και την καρδιά του ατόμου που επιθυμείτε δίνοντας νέα πνοή στην ερωτική σας ζωή.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Προτιμήστε σήμερα φίλοι Δίδυμοι να κινηθείτε όσο περισσότερο αθόρυβα γίνεται στον επαγγελματικό σας χώρο, αλλά και στις κοινωνικές σας συναναστροφές, μην προβάλλετε εγωισμό και πείσμα στα προσφιλή σας άτομα, ακούστε τις συμβουλές μεγαλύτερου προσώπου που θέλει το καλό σας και μην τα βάζετε χωρίς λόγο και αιτία με τον ερωτικό σας σύντροφο. Εκφραστείτε με ρομαντική και τρυφερή διάθεση στο άλλο σας μισό, μην τραβάτε το σχοινί αν κάτι δεν σας ευχαριστεί και δεν ικανοποιεί τις προσδοκίες σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, οι πλανητικές όψεις της ημέρας θα σας φέρουν συναισθηματικά ανοίγματα που θα σας απαλλάξουν από στάσιμες ή ανικανοποίητες καταστάσεις. Θα έχετε τη διάθεση να ανοίξετε συζητήσεις αισθηματικού περιεχομένου, κύριο μέλημα σας θα είναι οι ειλικρινείς εξηγήσεις, η ισορροπία και το οριστικό κλείσιμο αρνητικών υποθέσεων. Σε περίπτωση που αναζητάτε νέα ερωτική σχέση στη ζωή σας τότε σας συμβουλεύω να φανείτε παρατηρητικοί στους χώρους που κινήστε, κάποιος θα εστιάσει το βλέμμα του επάνω σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Είναι μια ευνοϊκή μέρα για να βρεθείτε με αγαπημένους και έμπιστους φίλους αγαπητοί Καρκίνοι, να συζητήσετε τους κοινούς στόχους και τα πλάνα που σας ενώνουν για το άμεσο μέλλον, να βάλετε ψηλά τον πήχη στην συναισθηματική σας ζωή, αγνοώντας τα κακόβουλα σχόλια και τα μπερδέματα που προέρχονται κυρίως από τρίτους παράγοντες αλλά επηρεάζουν τον δεσμό σας και δημιουργούν σοβαρά προβλήματα με το ταίρι σας. Οι αδέσμευτοι ακολουθήστε το ένστικτο σας για ένα γοητευτικό, καινούριο ειδύλλιο.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, αισιοδοξία ειλικρίνεια και αυθορμητισμός θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, τώρα θα νιώσετε την ανάγκη να δώσετε έναν άλλο αέρα στην ζωή σας. Μια συνάντηση και μια συναισθηματική συνομιλία με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά θα σας δώσει την ευκαιρία να περάσετε σε εξομολογήσεις και εκμυστηρεύσεις, θα ανοίξετε τις καρδιές σας και θα προσχωρήσετε τη σχέση σας σε ένα διαφορετικό επίπεδο.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Εργασιακά και οικονομικά θέματα και καταστάσεις, είναι στο στόχαστρο της προσοχής και του ενδιαφέροντός σας σήμερα φίλοι Λέοντες, η αστρολογική όψη της ημέρας μπορεί να φέρει την ισορροπία και την ηρεμία στην δουλειά σας, να δικαιωθείτε για τους κόπους και τις προσπάθειες που έχετε καταβάλλει και ταυτόχρονα να πλημμυρίσει η ερωτική σας ζωή με τρυφερές και δοτικές στιγμές με τον άνθρωπο που αγαπάτε, αποβάλλοντας τις αγωνίες και τις αμφιβολίες σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Φίλοι μου Λέοντες, αν σκέπτεστε να πλησιάσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά ή αν θέλετε επανασύνδεση με κάποιο πρώην ταίρι σας, σας συμβουλεύω να κινηθείτε θερμά και με ειλικρίνεια, θα βρείτε άμεση ανταπόκριση. Προμηνύεται θερμή και ιδιαιτέρως ερωτική μέρα, οι προσεγγίσεις σας θα πιάσουν τόπο. Αξιοποιήστε το διάχυτο ενδιαφέρον που θα σας δείξει πρόσωπο ερωτικό, θα υπάρξουν υποσχέσεις που θα δώσουν νέα τροπή στη ζωή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Μοιραστείτε με τους συναδέλφους και τα οικεία σας πρόσωπα σήμερα αγαπητοί Παρθένοι, την χαρά και την ευχαρίστηση που αισθάνεστε από την επίτευξη των επαγγελματικών και προσωπικών σας στόχων. Νιώστε όσο πιο άνετοι μπορείτε σε μια ουσιαστική και σημαντική συζήτηση με έναν έμπιστο φίλο ή με τον ερωτικό σας σύντροφο, μην κρατάτε μέσα σας μυστικές αλήθειες που επηρεάζουν την πρόοδο και την ευτυχία σας. Οι αδέσμευτοι επωφεληθείτε από το φλερτ μιας νέας, τρυφερής γνωριμίας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, επιτυχημένη κατάληξη θα έχουν οι συναντήσεις σας. Τυχαία συμβάντα θα σας ανοίξουν δρόμο για επανασυνδέσεις αλλά και για νέες ερωτικές γνωριμίες, οι επαφές σας, συναντήσεις ή συνομιλίες, θα έχουν αισιόδοξα αποτελέσματα. Αυτοπεποίθηση, δυναμισμό και έντονη ερωτική γοητεία θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο παίρνει απόφαση να κινηθεί απελευθερωμένα, τώρα δεν θα καμουφλάρει πλέον τον κρυμμένο του έρωτα για εσάς.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Μην το βάζετε κάτω και μην απογοητεύεστε σήμερα φίλοι Ζυγοί, αν κάτι δεν πάει καλά στην δουλειά σας, αν υπάρχουν οικονομικές εκκρεμότητες που προκαλούν τον θυμό και τον εκνευρισμό σας. Βασιστείτε κυρίως στην υποστήριξη και την βοήθεια των δικών σας ανθρώπων, ακούστε τις συμβουλές των έμπιστων φίλων σας και του συντρόφου σας, κάντε μετρημένες κινήσεις και πάρτε ουσιαστικές αποφάσεις στην ερωτική σας ζωή, για να μην προκληθούν έντονα προβλήματα συνεννόησης και αφοσίωσης με το ταίρι σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, συναισθηματική ηρεμία θα υπάρξει στην καρδιά σας, προσιτή θα είναι η στάση σας, ερωτικές οι διαθέσεις σας. Μια ξαφνική αντάμωση θα κλείσει τη μέρα σας με ένα πολύ θερμό και έντονο ερωτικό γεγονός. Εσάς τους ερωτικά μόνους θα σας δοθεί η ευκαιρία να προχωρήσετε τη ζωή σας με καινούργιο ερωτικό πρόσωπο. Εμπιστευτείτε τη διαίσθηση και τον ένστικτο σας, σήμερα η διορατικότητα σας θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε αλήθειες, να ξεκαθαρίσετε μπερδεμένες καταστάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Μια πολύ όμορφη, θετική ημέρα ανατέλλει αγαπητοί Σκορπιοί για τις απτές και σημαντικές σας επιθυμίες, τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες και τις προσωπικές σας ανάγκες. Οι όψεις των πλανητών, ενδυναμώνουν ακόμα περισσότερο τον ερωτισμό και τον αισθησιασμό σας για τον άνθρωπο που αγαπάτε, η δοτικότητα και η συγκαταβατική διάθεση του συντρόφου σας, αλλά και η δική σας τρυφερότητα και στοργή, φέρνουν αμοιβαιότητα και αισιοδοξία στον δεσμό σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, έντονο συναισθηματισμό θα νιώσετε, η ανάγκη σας για ψυχική ηρεμία θα περιορίσει τις αρνητικές αντιδράσεις. Θα προσεγγίσετε τα ζητήματα μέσα στη σχέση σας με διαλλακτικότητα και διάθεση για αρμονία. Η αποφασιστικότητα σας να διατηρήσετε την ψυχική σας γαλήνη θα σας κάνει ανοιχτούς σε προτάσεις για εξόδους και συναναστροφές. Σήμερα θα ξεκουραστείτε και να ασχοληθείτε μόνο με θέματα που ευχαριστούν την ψυχολογία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Η σημερινή αστρολογική όψη, βοηθά να ανοίξετε τα φτερά σας σε νέες, επαγγελματικές και προσωπικές ευκαιρίες, να επενδύσετε στην εξυπνάδα και την ευστροφία του μυαλού σας, καθώς και στην έμφυτη ορμητικότητά σας, για να εκπληρώσετε τις συναισθηματικές σας υποχρεώσεις με τόλμη και φαντασία. Βοηθήστε με τις συμβουλές σας τα άτομα στο περιβάλλον που κινείστε που έχουν την ανάγκη σας, σταθείτε στο πλευρό του συντρόφου σας με πίστη και σιγουριά στα ταλέντα σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, θα έχετε τη διάθεση να αξιοποιήσετε με θερμό τρόπο την αγάπη και την συντροφικότητα που θα σας δείξει το ερωτικό σας ταίρι, με αποτέλεσμα να υπάρξει συναισθηματική ισορροπία. Στις επαφές σας θα αναζητήσετε ηρεμία, ερωτισμό, και οικειότητα, σε περίπτωση που αναζητάτε νέα γνωριμία στη ζωή σας, τώρα θα είναι η κατάλληλη στιγμή να βγάλετε στην επιφάνεια τη ζεστή και ερωτική πλευρά του χαρακτήρα σας. Σε φιλική συνάντηση θα κάνει την εμφάνιση του ένα πρόσωπο-έκπληξη!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Εξαιρετική ημέρα για να εκμυστηρευτείτε ένα σημαντικό μυστικό σε έναν έμπιστο φύλο είναι η σημερινή αγαπητοί Αιγόκεροι, για να κάνετε μια ειλικρινή εξομολόγηση στον άνθρωπο που έχετε επενδύσει συναισθηματικά, για να καρπωθείτε τα οφέλη μια συμφέρουσας συμφωνίας στην δουλειά σας, για να απαγκιστρωθείτε από τις δυσκολίες και τα διλήμματα που μαστίζουν την ερωτική σας ζωή. Μια ήρεμη και γαλήνη κουβέντα, μια ζεστή αγκαλιά, αποτελούν κίνηση καλής θέλησης και αισιοδοξίας για τον δεσμό σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να δώσετε τέλος στα αρνητικά και στα δυσάρεστα, σήμερα θα κινητοποιηθείτε με στόχο τα οριστικά αποτελέσματα και την νέα αρχή. Με δική σας πρωτοβουλία θα περάσετε σε συζητήσεις βάθους, θα προκαλέσετε έντονο συναισθηματικό διάλογο, με κατάληξη ένα παλιό κεφάλαιο να κλείσει και ένα καινούργιο να ξεκινήσει. Όποια απόφαση πάρετε θα είστε σε θέση να την τηρήσετε, θα υπάρξει γεγονός που θα σας δώσει το έναυσμα να κυνηγήσετε και να κερδίσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Ακολουθώντας το ένστικτο και επενδύοντας στην διαίσθησή σας φίλοι Υδροχόοι, επιτυγχάνετε σήμερα να φιλτράρετε τα βαθιά σας συναισθήματα για τους συναδέλφους σας, αλλά και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, να απελευθερώσετε την εντιμότητα και τη ντομπροσύνη σας απέναντι σε άτομα και καταστάσεις που επιβαρύνουν με τις θέσεις ή την παρουσία τους τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας. Αγκαλιάστε με σιγουριά και συντροφικότητα το άλλο σας μισό, γευτείτε το πάθος και την αφοσίωση της σχέσης σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, σήμερα θα υπάρξουν ανοίγματα που θα ανανεώσουν τις συνθήκες της ερωτικής σας ζωής, θα γίνουν αυθόρμητες και θερμές εξομολογήσεις. Σήμερα οι καταστάσεις θα δρομολογηθούν με βάση τις αποφάσεις σας, η χρονική στιγμή ενδείκνυται για αποφασιστικές κινήσεις. Εσείς οι ερωτικά μόνοι θα συνομιλήσετε με πρόσωπο που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σας, εκδηλωθείτε χωρίς ενδοιασμούς, ανοιχτή θα είναι η προοπτική σταθερής σχέσης.

 

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Πάσης φύσεως επαγγελματικές και κοινωνικές προσδοκίες που στοχεύατε εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα, μπορούν σήμερα αγαπητοί Ιχθύες να πάρουν σάρκα και οστά. Διαθέστε τις ικανότητες, την αξιοσύνη και τα πλουσιοπάροχα ταλέντα σας, για να απεγκλωβίσετε την προσωπική και συναισθηματική σας ζωή από τα εμπόδια και τις έντονες δυσκολίες. Εκπληρώστε τις ανάγκες και τα θέλω της καρδιάς σας, στην αγκαλιά του συντρόφου σας, διώξτε από τον δεσμό σας την γκρίνια και την ερωτική μιζέρια.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, μια συνάντηση με πρόσωπο ερωτικού ενδιαφέροντος θα καταφέρει να σας βγάλει από ένα προσωπικό σας αδιέξοδο, ανοίγοντας νέους ερωτικούς ορίζοντες στη ζωή σας. Εσείς οι ερωτικά μόνοι θα είστε εκδηλωτικοί στην επικοινωνία σας, οι θερμές ερωτικές σας διαθέσεις θα σας οδηγήσουν σε πράξεις που ως αποτέλεσμα θα έχουν να περάσετε καινούργιο πρόσωπο στην ερωτική σας ζωή. Αλλάζετε σελίδα, διαγράφετε τα παλιά, ανοίγονται νέα ενδεχόμενα.