Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (3/02)

93

Σήμερα η αντίθεση της Σελήνης από τον Καρκίνο με τον Ερμή στον Αιγόκερω.

Ερμής και Σελήνη θα βρίσκονται απέναντι σήμερα και θα δημιουργούν πρόσφορο έδαφος για συζητήσεις-φωτιά. Οι αντιπαραθέσεις είναι πιθανό να αποτελέσουν στοιχείο της ημέρας καθώς δεν θα είναι εύκολο να παραμείνεις ψύχραιμος σε περίπτωση που ακούσεις κάτι που δεν συμφωνείς. Προσπάθησε να αξιολογήσεις τις αντιπαραθέσεις πριν αποφασίσεις να πάρεις μέρος σε αυτές, καθώς δεν αποκλείεται να είναι απλώς χάσιμο χρόνου. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Αυτοπεποίθηση και δύναμη χρειάζεστε σήμερα φίλοι Κριοί για να αντιμετωπίσετε τις επαγγελματικές προκλήσεις και τα προσωπικά μπερδέματα που ίσως προκύψουν στην δουλειά σας και την συναισθηματική σας ζωή. Κάτι μέσα σας έχει ολοκληρωθεί με επιτυχία και αφορά ένα ερωτικό σας όνειρο, ένα σχέδιο που καταστρώνατε από κοινού με τον άνθρωπο που εμπιστεύεστε την αγάπη και τους πόθους σας. Όσοι δεν έχετε γνωρίσει ακόμα την αληθινή αγάπη, γοητέψτε μια υπέροχη, καινούρια γνωριμία.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, τα χαρακτηριστικά σας θα είναι αυθορμητισμός και αισιοδοξία, σήμερα θα αναζητήσετε θα κυνηγήσετε, ελεύθερα θα φανερώσετε σκέψεις και αισθήματα. Καταφθάνει ερωτικό συμβάν που θα σας δώσει τη δυνατότητα να ζήσετε καινούργιες ερωτικές εμπειρίες. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας πλησιάσει και θα βρει τρόπο να τραβήξει την προσοχή σας. Ακολουθήστε την καρδιά σας, ωστόσο προσοχή στις υπερβολές.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Η μέρα θα σας φέρει αγαπητοί Ταύροι, σταθερότητα και ασφάλεια στις επαγγελματικές φιλοδοξίες και τις κοινωνικές σας επιδιώξεις. Επιδιώξτε να χαλαρώσετε και να ηρεμήσετε μετά τον φόρτο της δουλειάς, ακολουθώντας πιστά τις επιθυμίες και τις ανάγκες της καρδιάς σας για τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει συναισθηματικά. Μην ξεχνάτε πως μια καλή και ευχάριστη παρέα, τα προσφιλή σας άτομα και το ταίρι σας, αποτελούν για εσάς, πηγή ευτυχίας και ζωντάνιας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Αγαπητοί μου Ταύροι, ναι μεν θα είναι βαθιά τα αισθήματα σας, η στάση σας όμως θα είναι ανυπόμονη ίσως και αρκετά κτητική. Παίρνετε απόφαση να εκδηλωθείτε και να προσεγγίσετε, για εσάς που είστε χωρίς σχέση, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο νέας γνωριμίας, τα γεγονότα θα σας φέρουν δίπλα σε ένα πολύ γοητευτικό πρόσωπο. Κινηθείτε δυναμικά, δείξτε εμπιστοσύνη στα λόγια που θα ακούσετε, πολύ γρήγορα θα βρεθείτε να διανύετε πορεία δεσμού.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Η μέρα φέρνει, αυτοπεποίθηση στα επικοινωνιακά σας ταλέντα και ευλυγισία στον λόγο και τις συζητήσεις που θα κάνετε με τους συνεργάτες και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Σκεφτείτε πως δεν είναι μόνο η ατίθαση πλευρά του εαυτού σας που αφοπλίζει τους πάντες, αλλά και εκείνη η σταθερή, η σοβαρή και η επίμονη που πείθει για τις ικανότητες και την αξιοσύνη σας ακόμα και τον πιο δύσκολο θαυμαστή σας, εκμεταλλευτείτε την τύχη που είναι στο πλευρό σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, έντονη θα είναι η όρεξη σας για δημιουργικές ερωτικές δραστηριότητες, δεν θα έχετε καμία διάθεση να περιορίστε τον ενθουσιασμό που θα σας διακατέχει, ρομαντικές ίσως και κάπως εκκεντρικές θα είναι οι διαθέσεις σας. Δραστήρια θα είναι η μέρα σας, με διαφόρων ειδών άτομα θα ‘ρθείτε σε συνομιλία παλιά ή καινούργια. Κάποιο πρόσωπο θα εστιάσει την προσοχή του επάνω σας, εκδηλώστε την έλξη που θα νιώσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Η σημερινή μέρα είναι πολύ πιθανό να σας δημιουργήσει αγαπητοί Καρκίνοι μια τάση εσωστρέφειας και υπερβολής, για αυτό το λόγο, καλό θα είναι να τιθασεύσετε και να ελέγξετε τον εκνευρισμό και τον θυμό σας στον επαγγελματικό σας χώρο, αλλά και να δείξετε ευχάριστη και συγκαταβατική διάθεση με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και το άλλο σας μισό, για να μπορέσετε να ξεγλιστρήσετε εύκολα από τις προκλήσεις και τα μπερδέματα που επηρεάζουν τον ερωτικό σας δεσμό.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, δεν αποκλείεται να νιώσετε την ανάγκη για επανασύνδεση. Κάντε το βήμα να πλησιάσετε το πρώην ερωτικό σας ταίρι, με τον θελκτικό και κολακευτικό τρόπο έκφρασης σας θα καταφέρετε να επιτύχετε στις προσεγγίσεις σας. Δυναμική θα είναι η ερωτική σας συμπεριφορά με έντονη τη διάθεση να εκδηλώσετε την έλξη σας. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα προσπαθήσει να φέρει την κουβέντα σας σε ερωτικό επίπεδο, ουσιαστικά θα υπάρξει άνοιγμα σχέσης.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Οι ευκαιρίες συνεχίζουν να κατακλύζουν την επαγγελματική και προσωπική σας καθημερινότητα φίλοι Λέοντες, αρκεί να επέμβετε την κατάλληλη στιγμή στα θέματα και τις καταστάσεις που σας απασχολούν, δίχως να προβάλλετε τον εγωισμό και το πείσμα σας. Ανοίξτε τους συναισθηματικούς σας ορίζοντες οι αδέσμευτοι, με την εξωτερική σας λάμψη και την εσωτερική σας γοητεία, δεχτείτε με ευχαρίστηση και ικανοποίηση το φλερτ μιας τρυφερής γνωριμίας, απελευθερώστε τη φλογερή σας λίμπιντο στο ταίρι σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Φίλοι μου Λέοντες, αποφασιστικότητα και τόλμη για κατάκτηση ερωτικών στόχων θα σας φέρει η μέρα, σήμερα θα κλείσουν υπέρ σας συζητήσεις και προσεγγίσεις. Εσείς οι ερωτικά μόνοι που ψάχνετε καινούργιο  πρόσωπο να σας κινήσει το ενδιαφέρον, φανείτε κοινωνικοί και προσιτοί, στο δρόμο σας θα πέσει άτομο πολλά υποσχόμενο. Θα υπάρξει προοπτική νέας γνωριμίας, εντυπωσιακό άτομο ελκυστικής εμφάνισης θα τραβήξει την προσοχή σας και εσείς τη δική του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Μια ξαφνική σας επιθυμία μπορεί σήμερα να πάρει σάρκα και οστά αγαπητοί Παρθένοι, είτε αφορά την δουλειά σας και τα σχέδια που κάνετε για το άμεσο μέλλον, είτε έχει να κάνει με συναισθηματικές σας ανάγκες, σας δίνει χαρά, ζωντάνια και απόλυτη ικανοποίηση. Λειτουργείστε περισσότερο με τον αυθορμητισμό και το ένστικτό σας στην ερωτική σας καθημερινότητα, αφουγκραστείτε τα θέλω της καρδιάς του συντρόφου σας, αγκαλιάστε με στοργή και τρυφερότητα τον δεσμό σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, αισιόδοξη και ριψοκίνδυνη θα εμφανιστεί η καρδιά σας, σήμερα στόχος σας θα είναι να αλαλάξετε τα δεδομένα. Ένα πρόσωπο θα προκαλέσει την έλξη και τον ενθουσιασμό σας, θα καταφέρει να σας αλλάξει τρόπο σκέψης, θα διαφοροποιηθούν οι επιθυμίες σας. Καταφθάνει απρόοπτο ερωτικό συμβάν που θα ενισχύσει την παρορμητικότητα σας, θα πάρετε απόφαση να εξωτερικεύσετε αισθήματα που ως τώρα τα κρατούσατε κλειδωμένα.

 

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Σήμερα η επιτυχία είναι στα χέρια σας φίλοι Ζυγοί, αρκεί να χειριστείτε με νηφαλιότητα, με ηρεμία και ισορροπημένες αποφάσεις τις επαγγελματικές σας δοσοληψίες και τις προσωπικές σας ανάγκες. Η συναισθηματική σας ζωή αποκτά άρωμα φρεσκάδα και ζωντάνιας, ο ερωτικός σας σύντροφος μαγεύεται από την όμορφη εξωτερική σας εμφάνιση και την γλυκύτητα των τρόπων σας. Οι αδέσμευτοι ενθαρρύνετε το φλερτ μιας τρυφερής, καινούριας γνωριμίας, ικανοποιήσετε τα θέλω και τις επιθυμίες της καρδιάς.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, θα εμφανιστείτε αυθόρμητοι, επικοινωνιακοί, και αρκετά ριζοσπαστικοί. Σήμερα ένα συμβάν θα σας δώσει το έναυσμα να διεκδικήσετε το ενδιαφέρον ενός συγκεκριμένου ερωτικού προσώπου, το ελκυστικό σας στυλ θα καταφέρει να κλέψει την καρδιά του. Φανερώστε το ερωτικό σας ενδιαφέρον θα βρείτε απόλυτη συναισθηματική ανταπόκριση. Θα υπάρξει άνοιγμα για σταθερή ερωτική σχέση, κινηθείτε χωρίς ενδοιασμούς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Είναι πολύ πιθανό να υπάρξει μια ευνοϊκή και τυχερή οικονομική συμφωνία σήμερα αγαπητοί Σκορπιοί που εδώ και αρκετό διάστημα επιδιώκατε, να συμφιλιωθείτε με πρόσωπο από το παρελθόν που επανεμφανίζεται στην συναισθηματική σας ζωή, να υποδεχτείτε την επανασύνδεση που περιμένατε. Προσέξτε τους υψηλούς τόνους στην συμπεριφορά σας στο ταίρι σας, φλογίστε με πάθος και ενδιαφέρον τον δεσμό σας, αποφύγετε τις εκρήξεις και τις διαφωνίες που μπορεί να φέρουν αντίθετα αποτελέσματα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, θα νιώσετε έτοιμοι να προχωρήσετε σε ριζοσπαστικές κινήσεις ίσως και σε δεσμευτικές ενέργειες. Εσείς οι ερωτικά μόνοι, σήμερα θα επεκταθείτε σε καινούργιες γνωριμίες αξιοποιώντας τα απρόοπτα ανοίγματα που θα προκύψουν. Ενθουσιασμό θα σας προκαλέσει η συνάντηση σας με πρόσωπο ελκυστικό. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο σταθερής σχέσης, κινηθείτε μεθοδικά μην πέσετε στην παγίδα της ανυπομονησίας.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να μετανιώσετε για καμία σας επαγγελματική κίνηση ή επιλογή σήμερα φίλοι Τοξότες με τους συναδέλφους, τους ανωτέρους σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, επιδιώξτε να χαλαρώσετε και να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες και τις συναισθηματικές σας ανάγκες, ακολουθώντας περισσότερο το ένστικτο και την διαίσθησή σας, παρά τον ορθολογισμό και την λογική σας. Αγκαλιάστε το ταίρι σας με αυτοπεποίθηση στα ερωτικά σας ταλέντα και τον έντονο αισθησιασμό σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, περιπέτειες θα αναζητήσει η καρδιά σας γι’ αυτό θα φανείτε δεχτικοί στην ερωτική πρόκληση που θα λάβετε από ένα ολοκαίνουργιο πρόσωπο. Σήμερα δεν θα λείψουν οι ριζοσπαστικές ενέργειες, θα αναλάβατε ρίσκα εστιάζοντας στο παρόν και όχι τόσο στο μέλλον. Εσείς που είστε σε σχέση, ως προς το ερωτικό σας ταίρι καλό θα είναι να αποφύγετε την αλλοπρόσαλλη ή επιπόλαιη συμπεριφορά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Ομαδικές δραστηριότητες και συμφωνίες ευνοούνται αγαπητοί Αιγόκεροι, αρκεί να μην προκαλείτε τα αρνητικά σχόλια των συναδέλφων σας και των αγαπημένων σας ανθρώπων. Έστω και την τελευταία στιγμή προσπαθήσετε να κρατήσετε τον εκνευρισμό και τον θυμό σας για τις προβληματικές καταστάσεις που ίσως προκύψουν στην ερωτική σας ζωή, η σημερινή μέρα ενισχύει την σταθερότητα και την σοβαρότητα στην σχέση με το ταίρι σας και τροφοδοτεί με πάθος τον δεσμό σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, η μέρα θα ενδυναμώσει τις εσωτερικές σας άμυνες, θα εμφανιστείτε δυναμικοί και αποφασιστικοί, δεν θα έχετε σκοπό να καταθέσετε εύκολα τα όπλα. Ερωτισμός και ελκυστικότητα θα είναι τα δύο στοιχεία που θα σας βοηθήσουν να προσελκύσετε ενδιαφέροντα πρόσωπα. Εσείς οι ελεύθεροι και μόνοι πρόσχαροι και ελκυστικοί θα φανείτε σε κάποια καινούργια άτομα που θα βρουν τρόπο να σας προσεγγίσουν ή που εσείς οι ίδιοι θα τολμήσετε να πλησιάσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Οι κοινωνικές και επαγγελματικές σας επαφές και συνεργασίες σήμερα φίλοι Υδροχόοι, προσδίδουν θαυμάσιες και εξαιρετικές ιδέες και οράματα στα άμεσα και μακροπρόθεσμα σχέδια που κάνετε για την δουλειά σας και την συναισθηματική σας ζωή. Οι πλανητικές συγκυρίες σας προκαλούν να επιδείξετε την αισθησιακή και συντροφική πλευρά του εαυτού σας στον ερωτικό σας σύντροφο, να απολαύσετε μοναδικές στιγμές, δημιουργώντας ερωτική ατμόσφαιρα στην σχέση σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, σήμερα θα έχετε ευχάριστες συναντήσεις με πρόσωπα που θα σας δώσουν τη δυνατότητα να αλλάξετε την καθημερινότητα σας, θα δραστηριοποιηθείτε προς νέες ερωτικές κατευθύνσεις. Θα σας προσεγγίσει ελκυστικό πρόσωπο που θα τονώσει στις αισθήσεις σας, δεν αποκλείεται να το ερωτευτείτε. Όσοι έχετε την ανάγκη να ξεκινήσετε έναν καινούργιο έρωτα τώρα θα σας δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία, καλό θα είναι να μην εγκλωβιστείτε σε αναστολές.

 

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Σημαντική εύνοια υπάρχει αγαπητοί Ιχθύες στις επαγγελματικές και κοινωνικές σας επιδιώξεις, τα οικονομικά θέματα που σας απασχολούν και οι εκκρεμότητες που υπάρχουν στην προσωπική σας ζωή, μπορούν να τακτοποιηθούν και να διευθετηθούν με τον καλύτερο τρόπο, αρκεί να επικεντρώσετε την προσοχή σας στις ουσιαστικές και σημαντικές σας ανάγκες. Ένας επικοινωνιακός Μαραθώνας με τον άνθρωπο που σας συντροφεύει αρχίζει σήμερα, για να ικανοποιήσει κάθε πτυχή της καρδιάς σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, σήμερα η μέρα σας θα έχει θετικές εξελίξεις, τηλεφωνήματα και απρόοπτες συναντήσεις θα σας δώσουν την ευκαιρία για ευχάριστη επικοινωνία, η νύχτα σας θα κλείσει με ρομαντικό ραντεβού. Πολύ καλά θα κάνετε και θα ανοίξετε την καρδιά σας άφοβα, εκδηλώστε αυτό που θα νιώσετε, θα βρείτε άμεση συναισθηματική ανταπόκριση. Ένα ερωτικό σας ζήτημα θα βρει οριστική λύση, αν είστε χωρισμένοι θα σημειωθεί γεγονός επανένωσης.