Συνάντηση της βουλεύτριας Ε.Σκούφα με το διοικητή του Γ’ Λιμενικού Τμήματος Κατερίνης και τον Πρόεδρο της Ένωσης Λιμενικών Υπαλλήλων Κεντρικής Μακεδονίας

79

Στο πλαίσιο των θεσμικών της συναντήσεων η βουλευτής Πιερίας Ελισσάβετ (Μπέττυ) Σκούφα συναντήθηκε  με το διοικητή του Γ’ Λιμενικού Τμήματος Κατερίνης, Πλωτάρχη  κ. Αδαμίδη και τον Πρόεδρο της Ένωσης Λιμενικών Υπαλλήλων Κεντρικής Μακεδονίας. κ. Θοδωρή Κουστιάνη.

Στη συνάντηση με τον  διοικητή κ. Αδαμίδη και τον κ. Κουστιάνη η κ. Ε.Σκούφα ενημέρωσε για  τα προβλήματα που υπάρχουν σε σχέση  με την αναβάθμιση σε Λιμεναρχείο του Γ’Λιμενικού Τμήματος , με κυριότερο την ανάγκη λήψης σχετικής απόφασης από την κεντρική διοίκηση του Κράτους μετά και τις κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις της.

Συζητήθηκαν ακόμη οι πρόσφατες εξελίξεις σχετικά  με  τη μεταστέγαση από τα σημερινά ακατάλληλα γραφεία σε νέα, που θα κατασκευαστούν από το Λιμενικό Ταμείο Πιερίας σε χώρο που ήδη υπάρχει στο Λιμάνι της Παραλίας.

Η κ.Σκούφα τέλος   συναντήθηκε με τους υπαλλήλους του Γ’ Λιμενικού Τμήματος Κατερίνης, τους ευχήθηκε για την νέα χρόνια, αλλά και ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν ως εργαζόμενοι.