Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (2/02)

78

Σήμερα το τρίγωνο της Σελήνης από τον Καρκίνο με την Αφροδίτη στους Ιχθύες.

Η ημέρα θα είναι άκρως συναισθηματική και θα σε ωθήσει να δώσει προτεραιότητα σε αυτά που νιώθεις, καθώς η αρμονική συνάντηση Σελήνης-Αφροδίτης θα δημιουργήσει ένα ζεστό και αρμονικό κλίμα. Πολύ καλή μέρα για να επικεντρωθείς σε αισθηματικές υποθέσεις καθώς και θέματα που αφορούν την προσωπική σου ζωή και τα συναισθήματά σου. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Καρκίνοι, Σκορπιοί και οι Ιχθύες.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Διακατέχεστε σήμερα φίλοι Κριοί από όμορφα και ζεστά συναισθήματα ακόμα και στον επαγγελματικό σας χώρο, η ενεργητικότητα και ο δυναμισμός σας είναι στο φόρτε τους, δημιουργώντας μια ευχάριστη ατμόσφαιρα στην προσωπική και συναισθηματική σας ζωή. Μην υπερβάλλετε με τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας στον ερωτικό σας σύντροφο, μην πιέζετε το ταίρι σας για ένα θέμα που δεν μπορεί να δώσει εξηγήσεις ή άμεσες απαντήσεις, βολιδοσκοπείστε την κατάσταση και επιτεθείτε την κατάλληλη στιγμή.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, αντιστρέφεται ο τρόπος σκέψης σας, η στάση σας δεν θα είναι συγκαταβατική. Οι πράξεις σας θα στοχεύουν στο να ξεφύγετε από καταστάσεις που σας πιέζουν ή που δεν μπορούν να ανανεώσουν την ερωτική σας ζωή. Σήμερα η μέρα σας θα έχει αποκαλυπτικά γεγονότα που θα αλλάξουν τις επιθυμίες σας. Θα σας γοητεύσει ένα καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσετε, προσεγγίστε το δεν θα βγείτε χαμένοι.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Αγαπητοί Ταύροι, είναι σχεδόν βέβαιο πως μπορείτε να πετύχετε καλύτερες και ευνοϊκότερες συμφωνίες με τους ανωτέρους και τους συναδέλφους σας, να διευθετήσετε ένα σημαντικό οικονομικό θέμα που σας απασχολεί, αλλά και να ικανοποιήσετε με επιτυχία τις ερωτικές σας επιθυμίες σε σχέση με τον άνθρωπο που έχετε στο πλευρό σας. Κάντε αυτό που σας γοητεύει και σας μαγεύει συναισθηματικά, με πολύ αισιοδοξία και έντονο πάθος για το ταίρι σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Αγαπητοί μου Ταύροι, περιορισμένη θα είναι η υπομονή σας, προσοχή στον καχύποπτο τρόπο σκέψης. Αν θέλετε να τα βρείτε με το ταίρι σας καλό θα είναι να μην κρατήσετε κλειδωμένη την καρδιά σας, φανερώστε τις σκέψεις και τις φοβίες σας. Ένα άτομο απ’ τα παλιά θα κάνει κίνηση προσέγγισης, θα σας δοθεί ευκαιρία να βρεθείτε σε συνάντηση τετ α τετ. Σε περίπτωση που δεν σας ενδιαφέρει η επανασύνδεση καλό θα είναι να το ξεκαθαρίσετε από τη αρχή.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Η μέρα σας αρχίζει με τις καλύτερες, επαγγελματικές και κοινωνικές προϋποθέσεις αγαπητοί Δίδυμοι, για αυτό το λόγο προσπαθήστε να εκμεταλλευτείτε τις γνωριμίες σας για να επιτύχετε τους άμεσους στόχους και τις βαθιές σας επιθυμίες. Μην αφήνετε έξω από το παιχνίδι τον άνθρωπο που σας συντροφεύει, συζητήστε ήρεμα και συγκαταβατικά μια κατάσταση ή ένα γεγονός που έχει προκύψει στην σχέση σας το τελευταίο διάστημα, οι πλανήτες και η τύχη είναι με το μέρος σας, εκμεταλλευτείτε το χωρίς απώλειες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, αποκαλυπτικά γεγονότα θα σας δώσουν την ευκαιρία να επανεξετάσετε τις επιθυμίες σας, τώρα θα πρέπει να κατασταλάξετε στο αν θέλετε επανασύνδεση ή νέα γνωριμία. Θα σας πλησιάσει ερωτικό πρόσωπο που τρέφει βαθιά αισθήματα για εσάς, θα είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο σοβαρής σχέσης ικανής να αλλάξει ριζικά τη ζωή σας. Σήμερα θα αποφασίσετε αν θα προχωρήσετε σοβαρά με το ταίρι που έχετε δίπλα σας ή αν θα ανοίξετε πλώρη για αλλού.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Ίσως σας πιάσει σήμερα μια μανία εσωστρέφειας φίλοι Καρκίνοι, με έντονες τάσεις υπερβολής αλλά και παρορμητικότητας. Αυτό όμως αν την εκμεταλλευτείτε με σιωπηλές και υπομονετικές κινήσεις, τότε δεν αποκλείεται να σας αποφέρει άμεσα θετικά αποτελέσματα σε όλες τις πτυχές της ζωής σας. Προσέξτε τις επιλογές και τις σοβαρές σας αποφάσεις που αφορούν τον δεσμό σας, μια ρήξη με το ταίρι σας, μπορεί να δημιουργήσει τεράστια ερωτικά κενά.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, μπερδεμένες θα είναι οι σκέψεις σας, αρνητικές οι αντιδράσεις σας, προσοχή να μην δημιουργήσετε μέσα στη σχέση σας εντάσεις. Έντονη θα είναι η ανάγκη σας να αναζητήσετε νέους ρυθμούς ζωής, θα θελήσετε να διαφοροποιήσετε της ερωτικές σας συνθήκες. Πριν περάσετε σε πράξεις ρίσκου καλό θα είναι πρώτα να σκεφτείτε πολύ καλά τι θέλετε και τι νιώθετε, για να μην υπάρξει κίνδυνος να πέσετε σε παρορμητικές ή επιπόλαιες επιλογές.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Είναι η ιδανική ημέρα για να πάρετε πληροφορίες που θα διαφωτίσουν περισσότερο τις γνώσεις και την εμπειρία σας, για να φέρετε εις πέρας με επιτυχία αγαπητοί Λέοντες τις επαγγελματικές και κοινωνικές σας επιδιώξεις και θα βοηθήσουν να κάνετε το επόμενο βήμα στην προσωπική και ερωτική σας ζωή. Προσέξτε ιδιαίτερα τα έντονα αισθήματα ζήλειας και κτητικότητας, μην επιτίθεστε στο ταίρι σας, δείξτε υπομονετική και συγκαταβατική διάθεση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Φίλοι μου Λέοντες, θα υπάρξουν συναισθηματικά μπερδέματα που θα σας αναγκάσουν να ξεκαθαρίσετε τι ακριβώς ζητάτε από τη σχέση σας και τι είδους ερωτική πορεία επιθυμείτε να έχετε. Θέλετε να επανασυνδεθείτε με πρόσωπο απ’ το παρελθόν; Ή μήπως τα παλιά δεν έχουν πλέον τίποτα το ουσιαστικό να σας προσφέρουν; Θα σας πλησιάσει πρόσωπο που θα σας ανοίξει προοπτική σχέσης, θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να ανανεωθείτε ερωτικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Φίλοι Παρθένοι, επικεντρώσετε το ενδιαφέρον και την προσοχή σας σήμερα, στις πάσης φύσεως διαμάχες που μπορεί να δημιουργηθούν με τους στενούς σας συνεργάτες και τα προσφιλή σας άτομα. Μην κάνετε περιττά έξοδα και σπατάλες που προκαλούν αδιέξοδα στον οικονομικό σας προϋπολογισμό και εντάσεις με τον ερωτικό σας σύντροφο, δείξτε καλοπροαίρετη διάθεση και ειλικρίνεια σε μια συζήτηση με το ταίρι σας που θα ανακουφίσει τις αμφιβολίες και το άγχος σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, εκρηκτική θα είναι η στάση σας, σκαμπανεβάσματα θα υπάρξουν στις διαθέσεις σας, για να μην παγιδευτείτε μέσα στις ίδιες σας τις αντιδράσεις, θα πρέπει να αποφασίσετε τι θέλετε και απ’ ποιον το θέλετε. Η συμβουλή μου είναι να χαλιναγωγήσετε τάσεις ανυπομονησίας, να κινηθείτε μεθοδικά, και να διατυπώσετε τις επιθυμίες σας με σαφήνεια. Καταφθάνει προσωπικό ραντεβού με το άτομο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, καλό θα είναι να μην κρύψετε αυτό που νιώθετε.

 

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Μετριάστε σήμερα αγαπητοί Ζυγοί τις υπερβολές και τον παρορμητισμό σας στις καταστάσεις και τα θέματα που σας απασχολούν κυρίως στην δουλειά σας και τις διαπροσωπικές σας επαφές, ωστόσο τονώστε το πάθος και τον ενθουσιασμό σας στην συναισθηματική σας καθημερινότητα, αγκαλιάζοντας τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, με τρυφερότητα και στοργή. Οι αδέσμευτοι απελευθερώστε τον αισθησιασμό και τα επικοινωνιακά σας ταλέντα στο φλερτ μιας καινούριας, τρυφερής γνωριμίας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, από μόνοι σας θα δημιουργήσετε στον εαυτό σας ένα είδος εσωτερικής πίεσης, δεν αποκλείεται να παγιδευτείτε σε άτοπες φοβίες. Σήμερα μάλλον θα φανείτε κάπως αναποφάσιστοι σε θέματα ερωτικών κινήσεων, ωστόσο μια απρόοπτη και κάπως περίεργη συνάντηση με πρόσωπο που θα εξιτάρει το ερωτικό σας ενδιαφέρον, θα σας βάλει στον πειρασμό να κάνετε βήμα προσέγγισης. Αξιοποιήστε την γοητεία που θα εκπέμπεται, το ελκυστικό σας στυλ δεν θα περάσει απαρατήρητο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Διαθέτετε απίστευτη όρεξη για δουλειά σήμερα φίλοι Σκορπιοί, για κοινωνικές εκδηλώσεις και για ήρεμες συζητήσεις με τους συνεργάτες σας που επηρεάζουν τις προσωπικές και επαγγελματικές σας φιλοδοξίες. Προσπαθήστε να διασκεδάσετε με τους φίλους, τα προσφιλή σας άτομα και τον ερωτικό σύντροφο, ξεπερνώντας με ευκολία τις τυχόν διαφωνίες και εκρήξεις που είναι πολύ πιθανό να προκύψουν από την παρέμβαση και τα σχόλια τρίτων προσώπων που επιβουλεύονται την ευτυχία του δεσμού σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, θα εναντιωθείτε σε οτιδήποτε δεν μπορεί να βελτιώσει τη σχέση σας. Σήμερα τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να βγάλετε από τη ζωή σας ερωτικό πρόσωπο που σας πλήγωσε ή που δεν μπορεί να σας προσφέρει συναισθηματικά αυτό που αναζητάτε. Θα υπάρξει προοπτική νέας γνωριμίας, σας δίνω τη συμβουλή να αφήσετε στην άκρη τον προκατειλημμένο τρόπο σκέψης, τώρα θα σας δοθεί η ευκαιρία να ανανεωθείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Η μέρα σας αρχίζει αγαπητοί Τοξότες με την έντονη διάθεσή σας να ξοδέψετε και να σπαταλήσετε χώρο από την καθημερινότητά σας, χρόνο από την ζωή σας και χρήματα από το περίσσευμά σας, για να ευχαριστήσετε και να ικανοποιήσετε τις προσωπικές σας ανάγκες και τις συναισθηματικές σας επιθυμίες, αλλά και να καλύψετε τα θέλω του ερωτικού σας συντρόφου και των οικείων σας. Μην τσιγκουνεύεστε τα ειλικρινή και έντιμα αισθήματά σας για το ταίρι σας, μοιράστε απλόχερα την αγάπη και το πάθος σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, ενδεχομένως να νιώσετε κάπως καταπιεσμένοι, ίσως να αναζητήσετε συναισθηματική διέξοδο. Σήμερα θα έχετε ανάγκη για ελευθερία, θα θελήσετε να ξεφύγετε από ασφυκτικές καταστάσεις, προσοχή στην στάση που θα κρατήσετε στο ταίρι σας, τα λόγια σας καλό θα είναι να μην προκαλέσουν συγκρούσεις. Για κάποιους από εσάς απρόοπτη συνάντηση με πρώην ερωτικό σας ταίρι θα πάρει διαστάσεις που ίσως να χαθούν από τον έλεγχο σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Τείνετε σήμερα να γίνεται αρκετά υπερβολικοί και θυελλώδεις στις αντιδράσεις σας με τα αγαπημένα πρόσωπα και τους συναδέλφους σας αγαπητοί Αιγόκεροι και η συγκεκριμένη σας διάθεση ίσως κρύβει παγίδες και μπερδέματα που πρέπει οπωσδήποτε να αποφύγετε για να μην δημιουργηθούν προστριβές και συγκρούσεις στο περιβάλλον που κινείστε. Ανοίξτε την αγκαλιά σας στο άλλο σας μισό με τρυφερότητα και ρομαντική διάθεση, διώξτε τον εκνευρισμό και τις ανασφάλειες από τον δεσμό σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, ίσως να έχετε τη διάθεση να τεντώσετε το σκοινί, ο μόνος τρόπος για να γλυτώσετε από τις διαφόρων ειδών ερωτικές εντάσεις, είναι να προσέξετε πολύ καλά τι θα πείτε στο ερωτικό σας ταίρι και με ποιον τρόπο θα το διατυπώσετε. Εσάς τους προσφάτως χωρισμένους θα σας πλησιάσει το πρώην ταίρι σας, θα σας δώσει το έναυσμα για άνοιγμα τολμηρής συζήτησης, στο χέρι σας θα είναι το τελικό αποτέλεσμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Εκμεταλλευτείτε την εύνοια των πλανητών σήμερα φίλοι Υδροχόοι, για να κλείσετε εισιτήριο σε ένα θέαμα που θέλετε διακαώς να παρακολουθήσετε, για ένα ταξίδι που από καιρό προγραμματίζετε, για μια σημαντική συνάντηση που αφορά τα επαγγελματικά και προσωπικά σας σχέδια για το άμεσο μέλλον. Ευνοείστε να πραγματοποιήσετε ένα τρυφερό ξεκίνημα στην συναισθηματική σας ζωή οι αδέσμευτοι, να μην χάσετε την ευκαιρία για μια υπέροχη, καινούρια γνωριμία.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, επιθυμία σας θα είναι να ξεφύγετε από την ανιαρές ή καταπιεστικές σχέσεις, πολύ πιθανό να οδηγηθείτε σε ακραίες αποφάσεις. Αποφύγετε τις αρνητικές σκέψεις, προσπαθήστε να διαλύσετε τους συναισθηματικούς κόμπους και τις ψυχολογικές εμμονές. Μια συνάντηση και μια πρόταση θα αποτελέσουν έναυσμα για ξεκίνημα μιας άλλου είδους ερωτικής ζωής.

 

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Μια υπέροχη και ευνοϊκή ημέρα για να ξεκαθαρίσετε τις οικονομικές και επαγγελματικές εκκρεμότητες που σας ταλαιπωρούν ανατέλλει αγαπητοί Ιχθύες, για να τακτοποιήσετε τους προσωπικούς και αγαπημένους χώρους στην δουλειά και στο σπίτι, για να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις και τις αγωνίες για τον δεσμό σας, χωρίς να προβάλλετε εγωιστική και υπεροπτική διάθεση στον ερωτικό σας σύντροφο. Λάβετε σοβαρά υπόψη σας τις προκλήσεις και τις παρεξηγήσεις που ίσως αποπροσανατολίσουν τους στόχους σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, αμφιβολίες και αμφισβητήσεις θα κάνουν την εμφάνιση τους, ενδέχεται να μην νιώσετε ασφαλείς μέσα στη σχέση που αυτή τη στιγμή διατηρείτε. Θα σας δώσω τη συμβουλή να αποφύγετε τις απαισιόδοξες εκδοχές, εστιάστε στη θετική όψη των καταστάσεων, βασιστείτε στις πράξεις αγάπης που ήδη έχουν γίνει, τόσο από εσάς, όσο και από το πρόσωπο που έχετε στη ζωή σας.