Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (1/02)

83

Σήμερα το τετράγωνο της Σελήνης από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς.

Ο μήνας ξεκινά με τη Σελήνη να πηγαίνει προς συνάντηση με τον Ποσειδώνα και αυτή η συνάντηση δεν θα βοηθήσει «να μπουν σε μία σειρά» τα ζητήματα που σε απασχολούν μιας και θα είναι δύσκολο να συγκεντρωθείς. Σε περίπτωση που έχεις κάποιες σημαντικές συζητήσεις μέσα στην ημέρα προσπάθησε να δώσεις σημασία στις λεπτομέρειες αυτών, γιατί αυτές είναι που θα κάνουν τη διαφορά. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Οι καινούργιες σας ιδέες θα είναι δημιουργικές, ανοίγονται νέοι ορίζοντες. Στον επαγγελματικό σας τομέα εποικοδομητική πρόταση θα ακούσετε, σας συμβουλεύω να την δεχτείτε. Φανείτε ανοιχτοί στα νέα ενδεχόμενα, διοχετεύστε τη δεκτικότητα σας, θα υπάρξουν καταστάσεις που θα σας βοηθήσουν να αναδείξετε τα ταλέντα και τις ικανότητες σας. Στο ερωτικό σας τομέα ένα συγκεκριμένο πρόσωπο εντυπωσιακής εμφάνισης θα κερδίσει την καρδιά σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, διαισθητική θα είναι η αντίληψη σας. Θα νιώσετε έτοιμοι να περάσετε σε αποφασιστικές πράξεις, κάποιοι από εσάς θα κινηθείτε άμεσα με στόχο την επανασύνδεση. Θα υπάρξουν εξομολογήσεις, σε περίπτωση που υπάρχουν σκοτεινά σημεία τώρα θα δοθούν οι απαιτούμενες εξηγήσεις. Για εσάς που είστε χωρίς σχέση, εντυπωσιακό άτομο θα κάνει την εμφάνιση του, εκδηλωθείτε θα σας βγει σε καλό.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Από σήμερα ανοίγεται δίοδος για να κυνηγήσετε νέα επαγγελματικά ενδεχόμενα, εσείς οι ίδιοι θα δημιουργήσετε πρόσφορο έδαφος για εποικοδομητικές και προσοδοφόρες συναλλαγές. Σήμερα θα κινηθείτε με κύρια επιδίωξη σας την ολοκληρωμένη και σοβαρή κατάληξη, αυτή τη φορά δε θα θελήσετε να τρενάρετε τις καταστάσεις. Κοινωνική και δεκτική θα είναι η στάση σας, θα υπάρξει προοπτική να γνωριστείτε με καινούργιο πρόσωπο, εκδηλωθείτε χωρίς ενδοιασμούς.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Αγαπητοί μου Ταύροι, θερμή θα είναι η συμπεριφορά σας, σήμερα θα δώσετε ώθηση στις ερωτικές σας υποθέσεις. Πρώην ερωτικό σας ταίρι θα κάνει την εμφάνιση του, τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να καταλήξετε σε άμεση επανασύνδεση. Θερμό και ξαφνικό ερωτικό ραντεβού θα επαναφέρει στη ζωή σας τη σταθερότητα και την ισορροπία, ανοίγεται προοπτική μακροχρόνιου δεσμού. Εσείς οι ερωτικά μόνοι θα γνωριστείτε με καινούργιο πρόσωπο και μάλιστα πολλά υποσχόμενο!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Θα εμφανιστείτε εξωστρεφείς, ειλικρινείς συζητήσεις θα λύσουν προβλήματα. Οι επαγγελματικές σας συνεργασίες θα πάνε πολύ καλά, σε ισορροπημένο κλίμα θα εξελιχτούν οι διάλογοι σας, θέστε όρους, περάστε σε δυναμικές διεκδικήσεις. Στον ερωτικό σας τομέα έρχονται απρόοπτα γεγονότα, δεν αποκλείεται να κάνει την εμφάνιση του ένα πρόσωπο από τα παλιά. Η μέρα θα σας κάνει συγκαταβατικούς, θετική απάντηση θα δώσετε σε πρόταση επανασύνδεσης.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, οι πλανητικές όψεις της ημέρας θα ενισχύσουν τη συναισθηματική σας αντίληψη, σήμερα θα κατανοήσετε και θα συμπαρασταθείτε στο ταίρι σας. Η επικοινωνία σας θα πάει πολύ καλά, θα έχετε τη δυνατότητα να δώσετε λύσεις σε ερωτικά θέματα που αφορούν τη μελλοντική σας εξέλιξη. Θα καταφέρετε να ισορροπήσετε με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, λύνονται παρεξηγήσεις, σε περίπτωση χωρισμού θα υπάρξει κατάληξη επανασύνδεσης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Εντυπωσιακές θα είναι οι ιδέες σας, προοδευτικές και απελευθερωμένες οι σκέψεις σας. Θα καταφέρετε να διατυπώσετε με σαφήνεια, να παρουσιάσετε και να πείσετε. Η σημερινή αστρολογική όψη θα ηρεμήσει τις αντιδράσεις σας, υποχωρούν τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα, τώρα θα εστιάσετε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Άτομο από το ερωτικό σας παρελθόν θα επικοινωνήσει μαζί σας, θα είναι στο χέρι σας η πορεία των περεταίρω επαφών που θα έχετε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, σήμερα θα εμφανιστείτε επικοινωνιακοί, θερμοί, και συγκαταβατικοί. Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να επικοινωνήσετε με καινούργιες αλλά και παλιές αγάπες, απελευθερωμένη θα είναι η στάση σας, με ξεκάθαρο τρόπο θα εκδηλώσετε σκέψεις και αισθήματα. Μια απρόσμενη συνάντηση θα σας φέρει πρόσωπο με πρόσωπο με άτομο ερωτικό, δεν αποκλείεται να δημιουργηθεί μεταξύ σας νέο ξεκίνημα δεσμευτικών προδιαγραφών, φανείτε ειλικρινείς θα σας βγει σε καλό.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Κάπως απρόβλεπτη θα είναι η συμπεριφορά σας, γενικότερα η στάση σας θα είναι ανέμελη, δε θα θελήσετε έγνοιες και φόρτο εργασίας. Η συνάντηση σας με ένα συγκεκριμένο άτομο θα σας επηρεάσει σε βάθος, αλλάζετε σκέψη και στάση, δεν αποκλείεται να σημειωθούν από την πλευρά σας ανατρεπτικές πράξεις. Σήμερα θα έχετε τη διάθεση να ζήσετε με ένταση και με δυνατή ενέργεια, θα βρείτε τρόπο να απαλλαγείτε από καταστάσεις ή δεσμεύσεις που σας πιέζουν.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Φίλοι μου Λέοντες, θα είστε συζητήσιμοι, εκφραστικοί και εκδηλωτικοί, θα υπάρξουν έντονες εξομολογήσεις που θα φέρουν συναισθηματική ισορροπία. Τα γεγονότα θα δημιουργήσουν νέες συνθήκες στον ερωτικό σας τομέα, πιθανή θα είναι η νέα γνωριμία. Ανοιχτόκαρδη θα είναι η διάθεση σας και αρκετά αποφασιστική η δράση σας. Θετική απάντηση θα λάβετε από πρόταση που θα κάνετε σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, η μέρα σας θα κλείσει με θερμό ραντεβού!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Η σημερινή αστρολογική όψη θα σας εφοδιάσει με έντονη διαίσθηση και σωστό ένστικτο. Θα υπάρξουν συναντήσεις και προτάσεις που θα διευρύνουν τους επαγγελματικούς και οικονομικούς σας ορίζοντες. Κατόπιν ουσιαστικής και τολμηρής συζήτησης, τερματίζει ζήτημα που σας έφερνε εμπόδια. Στα ερωτικά σας λήγει το στάδιο της αναμονής, θα σας δοθεί ευκαιρία να έρθετε  πολύ κοντά με πρόσωπο που θα ανοιχτεί μεταξύ σας πορεία σταθερού και μακροχρόνιου δεσμού.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να πάρετε σωστές και άμεσες αποφάσεις, θα αναζητήσετε πρακτικές λύσεις και θα τις βρείτε. Αν κάποιοι από εσάς διατηρείτε χαλαρή σχέση, δεν αποκλείεται να νιώσετε την ανάγκη της ασφάλειας γι αυτό ίσως να ανοίξετε συζητήσεις περί δέσμευσης. Θετική απάντηση που θα λάβετε από πρόσωπο που έχετε ερωτευτεί θα ανοίξει νέα προοπτική στη ζωή σας, προμηνύεται ξεκίνημα σταθερού δεσμού.

 

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Συναισθηματική θα είναι η στάση σας, προσοχή στις παρατραβηγμένες ονειροπολήσεις. Στον επαγγελματικό σας τομέα θα υπάρξουν ευκαιρίες εξέλιξης, ο τρόπος χειρισμού σας θα φέρει ισορροπία και τάξη, συνεργάσιμη διάθεση θα υπάρχει στον χώρο εργασίας σας. Στον ερωτικό σας τομέα θα προκύψουν έντονα αισθήματα κατόπιν μιας αποκαλυπτικής συζήτησης. Απρόοπτη συνάντηση θα δημιουργήσει ενδεχόμενο επανασύνδεσης με πρώην ερωτικό σας ταίρι.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, προσιτή και ελκυστική θα είναι η στάση σας, εσείς οι ερωτικά μόνοι θα καταφέρετε με την οικειότητα που θα εκπέμπετε να προσελκύσετε ένα καινούργιο γοητευτικό πρόσωπο. Σήμερα η μέρα σας θα έχει συναντήσεις που η εξέλιξη τους θα είναι ευχάριστη και τυχερή, ανανεώνεται ο συναισθηματικός σας κόσμος. Θα υπάρξουν ευχάριστες συναναστροφές, για εσάς τους ρομαντικούς προμηνύεται νυχτερινό ραντεβού θέρμης ερωτικής κατάληξης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Η σημερινή αστρολογική όψη θα σας εξοπλίσει με δυνατή διαίσθηση, οξυδέρκεια και σωστή αντίληψη. Σε επαγγελματικά θέματα θα είστε σε θέση να πάρετε τις σωστές αποφάσεις, η σκέψη σας θα είναι τολμηρή και απελευθερωμένη. Σήμερα δε θα λείψουν οι προτάσεις τόσο από φίλους όσο και από πρόσωπα που καραδοκούν ερωτικά. Θα έχετε θετική και ευχάριστη εξέλιξη με άτομο που προσπαθεί εδώ και πολύ καιρό να περάσει στην ερωτική σας ζωή.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, από διαλλακτικότητα και συμπόνια θα χαρακτηρίζεται η συμπεριφορά σας. Σήμερα θα έχετε την πρόθεση να κατανοήσετε το ερωτικό σας ταίρι, στις επαφές σας δεν θα υπάρξουν εντάσεις, θα αποφύγετε να δημιουργήσετε αρνητικό κλίμα. Αν αναζητάτε καινούργια γνωριμία τότε καλό θα είναι να μην κλειστείτε στο σπίτι σας, φανείτε δεχτικοί στις φιλικές προτάσεις που θα λάβετε, σε οικείο περιβάλλον θα ανοίξετε θερμή κουβέντα με γοητευτικό άτομο.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Οι νέες σας επαγγελματικές επιδιώξεις θα βρουν στόχο και υλοποίηση. Η αισιοδοξία και το πρωτοποριακό σας πνεύμα θα σας ωθήσουν στο να αναλάβετε ρίσκα, σας φανερώνω πως τα αποτελέσματα δεν θα σας απογοητεύσουν. Εγκάρδια εξομολόγηση που θα σας κάνει ένα πολύ κοντινό σας πρόσωπο θα σας αλλάξει τρόπο σκέψης και στάσης. Έρχονται έντονες συναισθηματικές ανατροπές, δεν αποκλείεται να ερωτευτείτε πρόσωπο που ήδη γνωρίζετε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, θα μιλήσετε με ειλικρίνεια, ηρεμία, και συγκαταβατικότητα, θα είναι μια πολύ σωστή τακτική, θα σας βοηθήσει να επανασυνδεθείτε σε περίπτωση τσακωμού, θα γλυτώσετε από τυχόν απρόοπτες αρνητικές ανατροπές. Προσωπικό διάλογο θα ανοίξετε με ένα συγκεκριμένο ερωτικό πρόσωπο, αν μιλήσετε ξεκάθαρα και φανερώσετε από την αρχή τους σκοπούς σας, τότε πολύ γρήγορα θα επέλθει ισορροπία καταλήγοντας σε υποσχέσεις που θα τηρηθούν κι από τις δυο πλευρές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Σήμερα θα εμφανιστείτε αισιόδοξοι και διορατικοί, εμπνευσμένες ιδέες θα σας βοηθήσουν να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Παίρνετε απόφαση να ανοιχτείτε σε καινούργιες επαγγελματικές συνεργασίες, θα καταφέρετε να επεκταθείτε και να εξελιχτείτε. Σήμερα θα επικοινωνήσετε με φίλους, ίσως να λάβετε τηλεφώνημα από μια παλιά σας αγάπη. Μια απρόσμενη συνάντηση θα καταφέρει να σας ανανεώσει συναισθηματικά, δεν αποκλείεται να ανοιχτεί προοπτική σχέσης.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, έρχεται συνεννόηση και συναισθηματική κατανόηση ανάμεσα σε εσάς και το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Η σημερινή αστρολογική όψη θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε αρνητικά θέματα, τώρα θα καταφέρετε να τερματίσετε τυχόν διαφωνίες. Εσείς οι χωρισμένοι θα τα βρείτε με το ταίρι σας, αμοιβαίες υποχωρήσεις θα φέρουν κατάληξη ένωσης. Ειλικρινείς εξομολογήσεις θα γεφυρώσουν τις καρδιές σας, εστιάστε στην αξία των αισθημάτων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Ζωτικότητα θα έχει η στάση σας, φεύγουν οι ανασταλτικές σκέψεις, τα βήματα σας θα είναι αποφασιστικά. Η αστρολογική όψη της ημέρας θα τονώσει τις διαθέσεις σας, ευχάριστα τηλεφωνήματα και αποκαλυπτικές πληροφορίες θα φέρουν καινούργια ερωτικά ανοίγματα. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας προτείνει συνάντηση, θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε μεταξύ σας τα μπερδεμένα σημεία, στο χέρι σας θα είναι το  ξεκίνημα σταθερού ερωτικού δεσμού.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, το ένστικτο σας θα σας οδηγήσει στις σωστές επιλογές. Τυχαία γεγονότα θα σας φέρουν άνοιγμα νέας γνωριμίας, εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας θα διαπιστώσετε πως υπάρχει αμοιβαία και έντονη έλξη. Περάστε σε άμεσες προτάσεις, θα βρείτε απόλυτη συναισθηματική ανταπόκριση. Για εσάς τους ελεύθερους και μόνους ανοίγεται προοπτική σταθερής ερωτικής σχέσης.

 

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Ανέμελη θα είναι η στάση σας, προσοχή σε τάσης φυγής, αποφύγετε την παραπλανητική ονειροπόληση, προσπαθήστε να μείνετε εντός πραγματικότητας. Εμπιστευτείτε το ένστικτο και τη διαίσθηση σας, ωστόσο μη ξεχάσετε να υπολογίσετε και τα υπαρκτά γεγονότα, αναζητήστε αποδείξεις. Δείξτε ενδιαφέρον στο καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσετε, θα έχει θερμές και ευγενικές διαθέσεις που θα είναι στο χέρι σας να μετατραπούν σε βλέψεις για σταθερό δεσμό.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, η θερμή σας στάση θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος δημιουργικών συζητήσεων και πράξεων. Σήμερα θα σας πλησιάσει πρόσωπο που θα καταφέρει να κερδίσει την καρδιά σας, ωστόσο προσοχή να μην σας παρασύρει ο ρομαντισμός σε πράξεις μη σκεπτόμενες. Οι ερωτικά μόνοι θα έχετε την ευκαιρία να γνωριστείτε με πρόσωπο που θα ταιριάζουν οι χαρακτήρες σας, προμηνύεται νέα ερωτική αρχή.