Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (31/01)

104

Σήμερα το τρίγωνο του Ήλιου από τον Υδροχόο με τον Άρη στους Διδύμους.

Η αρμονική συνάντηση Ηλίου-Άρη θα ενισχύσει τα αποθέματα της ενέργειας σου και θα σε κάνει αεικίνητο! Αξιοποίησε τα «δώρα» της και δώσε προτεραιότητα σε δουλειές, υποχρεώσεις ακόμα και κάποιες αγγαρείες προκειμένου να τις διευθετήσεις και να μην τις έχεις πλέον στο πρόγραμμά σου, καθώς αυτές αποτελούν πηγή άγχους. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Ζυγοί, Δίδυμοι και οι Υδροχόοι.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Φίλοι μου Κριοί, η δυναμική σας στάση θα σας βοηθήσει να τερματίσετε αρνητικά επαγγελματικά ζητήματα, με δικές σας ενέργειες θα βελτιώσετε τις εργασιακές σας συνθήκες, ουσιαστικά θα δώσετε ώθηση στην επαγγελματική σας εξέλιξη. Στον ερωτικό σας τομέα εσείς που προσφάτως χωρίσατε θα αναλάβετε το πρώτο βήμα, σε πρόταση που θα κάνετε στο πρώην ερωτικό σας ταίρι θα λάβετε άμεση και θετική απάντηση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, θα περάσετε σε αναθεωρήσεις που θα σας βοηθήσουν να βάλετε στην άκρη ό,τι σας καταπιέζει ή απειλεί την ανεξαρτησία σας. Κατά πάσα πιθανότητα θα αλλάξετε τρόπο δράσης, θα είστε έτοιμοι να περάσετε σε ανατρεπτικές πράξεις. Οι δυναμικές σας διαθέσεις θα σας ωθήσουν στο να ανοίξετε έντονες συναισθηματικές συζητήσεις. Δεν αποκλείεται να λάβετε πρόταση συνάντησης από πρόσωπο που στο παρελθόν είχατε ερωτική σχέση.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Αγαπητοί μου Ταύροι, σήμερα θα είστε σε θέση να πάρετε ριζικές αποφάσεις, θα αποφύγετε τις αναβολές και τα τρεναρίσματα. Σε ερωτικά και οικογενειακά ζητήματα θα καταφέρετε να ισορροπήσετε έκρυθμες καταστάσεις, οι πράξεις σας θα είναι αποφασιστικές. Σε περίπτωση που υπήρχαν τσακωμοί ή αντιπαραθέσεις τώρα θα βρεθεί η μέση οδό, η στάση σας θα είναι συγκαταβατική, η σκέψη σας ορθή.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Αγαπητοί μου Ταύροι, ενισχυμένη θα είναι η διορατικότητα σας, σωστές θα είναι οι αποφάσεις που θα πάρετε για ένα συγκεκριμένο ερωτικό σας ζήτημα. Θα έχετε τη διάθεση να προσεγγίσετε, θα φλερτάρετε με τρόπο διακριτικό και θερμό. Ένα απρόοπτο συμβάν θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε από αρνητικές σκέψεις, θα εστιάσετε σε ένα συγκεκριμένο ερωτικό άτομο. Σήμερα δεν αποκλείεται να ερωτευτείτε ένα ολοκαίνουργιο και γοητευτικό πρόσωπο.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Φίλοι μου Δίδυμοι, ζωτικότητα, ενέργεια και νέες εκλάμψεις θα είναι τα τρία χαρακτηριστικά που θα εμφανιστούν στην συμπεριφορά σας, οι αλλαγές που θα επιδιώξετε θα είναι προσοδοφόρες. Έρχονται χρήματα στο πορτοφόλι σας, θα είστε σε θέση να τα επενδύσετε και όχι να τα σπαταλήσετε. Στον ερωτικό στα τομέα εκδηλωτικοί και ξεκάθαροι θα είστε στο ταίρι σας, με σαφήνεια θα φανερώσετε  τα αισθήματα και τις επιθυμίες σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, θα υπάρξουν θερμές ερωτικές επαφές, η στάση σας θα είναι ευδιάθετη, καλοπροαίρετη και τολμηρή. Σε υψηλό επίπεδο θα βρίσκεται ο ερωτισμός σας, όσοι από εσάς είστε σε αναζήτηση νέας γνωριμίας, θα σας δοθεί ευκαιρία σχέσης με άτομο έντονης και δυναμικής προσωπικότητας. Εσείς που είστε σε δεσμό, σήμερα θα πάρετε ριζικές και ουσιαστικές αποφάσεις για το μέλλον σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Φίλοι μου Καρκίνοι, οι αστρολογικές όψεις φέρνουν απρόοπτα και θετικά ανοίγματα που θα αναζωογονήσουν αισθήσεις, επιθυμίες και βλέψεις. Ανανεώνεστε ψυχολογικά, αποτελεσματικοί θα είστε στην εργασία σας, θελκτικοί στο φιλικό σας περιβάλλον. Ένα οικονομικό ζήτημα που σας ταλαιπωρούσε λαμβάνει τέλος, πατάτε πόδι σε απαιτήσεις προσώπων που σας φθείρουν ψυχικά. Μην αρνηθείτε καμία πρόταση για εξόδους και φιλικές συναντήσεις, μια αναπάντεχη συνομιλία θα σας φέρει ευχάριστες ερωτικές ανατροπές.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, οι δυναμικές σας διαθέσεις θα σας ωθήσουν στο να κάνετε πέρα τα πρόσωπα και τα ζητήματα που σας δημιουργούν αρνητικές σκέψεις. Ουσιαστικά θα κάνετε ένα συναισθηματικό ξεκαθάρισμα τόσο με τον εαυτό σας όσο και με το ταίρι σας με στόχο να απαλλαγείτε από προβληματικές καταστάσεις. Εσείς που είστε πολύ καιρό χωρίς σχέση δεν αποκλείεται να φέρετε οριστικές ανακατατάξεις στην ερωτική σας ζωή με άφορη μια καινούργια γνωριμία που θα προκύψει.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Φίλοι μου Λέοντες, παίρνετε απόφαση να βάλετε σε λειτουργία τα σχέδια σας, θετικές και αισιόδοξες σκέψεις θα σας ωθήσουν σε δυναμικές ενέργειες. Κάτι που έχετε σχεδιάσει μπαίνει σε πορεία υλοποίησης, καλό θα είναι να μην αφήσετε τον εαυτό σας να αγχωθεί. Η σκέψη σας θα είναι ιδιαιτέρως ισορροπημένη, δεν θα υπάρξουν  ανατολές και φοβίες, θα καταφέρετε να προχωρήσετε τις υποθέσεις σας, επαγγελματικές και ερωτικές, ένα βήμα πιο μπροστά.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Φίλοι μου Λέοντες, οι σημερινές όψεις θα τονώσουν τον δυναμισμό σας, θα σας απαλλάξουν από αρνητισμούς, σήμερα θα ακουστούν εξομολογήσεις. Επιμελημένη θα είναι η εξωτερική σας εμφάνιση, η έντονη ερωτική σας διάθεση θα προσελκύσει κοντά σας πρόσωπο που οι επαφές σας δε θα μείνουν στο επιφανειακό φλερτ. Για τους ερωτικά μόνους θα υπάρξει ευκαιρία σταθερής ερωτικής σχέσης που θα πάρει μελλοντικές διαστάσεις, έρχονται ουσιαστικές αλλαγές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Φίλοι μου Παρθένοι, οι όψεις της ημέρας θα δώσουν δυναμική ώθηση στο σκεπτικό σας, φεύγουν ανασφάλειες και αναστολές. Μια συνάντηση και μια δυναμική συνομιλία θα σας δώσουν την ευκαιρία να διευκρινίσετε κάποια ζητήματα, οι συζητήσεις σας επαγγελματικές ή ερωτικές θα κλείσουν με εποικοδομητικό αποτέλεσμα. Στον ερωτικό σας τομέα σε τυχαία χρονική στιγμή θα δημιουργηθεί ενδεχόμενο νέας ερωτικής αρχής που θα ανανεώσει την ψυχολογία σας, αποκτάτε νέες επιθυμίες που αυτή τη φορά θα καταφέρετε να τις εκπληρώσετε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, απελευθερώνεστε από αναστολές, επιφυλάξεις, ή τάσεις ηττοπάθειας. Θα είστε σε θέση να αξιοποιήσετε τις νέες ερωτικές προκλήσεις, είτε πρόκειται για επανασύνδεση, είτε για νέα γνωριμία. Θα υπάρξει συνάντηση με πρόσωπο που ήδη γνωρίζετε και που ποτέ δε βγάλατε από τη σκέψη σας. Θερμή συναισθηματική συζήτηση που θα ανοιχτεί μεταξύ σας, θα λύσει τις παρεξηγήσεις, θα ανοιχτεί δίοδος για σταθερή ερωτική σχέση, εστιάστε στα θερμά αισθήματα που θα φανερωθούν.

 

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Φίλοι μου Ζυγοί, οι όψεις της ημέρας θα ενισχύσουν την δυναμική πλευρά του χαρακτήρα σας, τώρα παραγκωνίζετε ανασφάλειες και παλιές απογοητεύσεις, θα είστε σε θέση να κατευθύνετε τα γεγονότα. Δημιουργική θα είναι η νέα επαγγελματική πρόταση που θα λάβετε, θα σας βοηθήσει θα ανεβείτε ψυχολογικά, θα σας δοθεί η ευκαιρία να βελτιώσετε τις οικονομικές σας συνθήκες. Αξιοποιήστε τα ευχάριστα γεγονότα που έρχονται, σήμερα η μέρα σας θα κλείσει με θερμή πρόταση για προσωπικό ραντεβού, δεν αποκλείεται να σημειωθεί έναρξη σταθερής σχέσης.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, οι όψεις της ημέρας τολμηρές θα κάνει τις διαθέσεις σας, σήμερα θα κινηθείτε και θα προσεγγίσετε. Αν επιθυμείτε νέα γνωριμία μην αφήσετε τα γεγονότα να σας προσπεράσουν, ελκυστικό πρόσωπο θα εμφανιστεί στον δρόμο σας. Καταφθάνουν απρόοπτα συμβάντα, μια τυχαία συνάντηση θα πρέπει να σας βρει σε πλήρη ετοιμότητα. Αντάμωση θα προκύψει με πρόσωπο που θα σας γοητεύσει, κινηθείτε γρήγορα και αποφασιστικά, ανοίγεται προοπτική νέας σχέσης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Φίλοι μου Σκορπιοί, οι όψεις της ημέρας θα φέρουν ζωντάνια στις διαθέσεις σας και στις πράξεις σας. Τα γεγονότα θα ανοίξουν δίοδο επαγγελματικής βελτίωσης, η πρόταση ενός προσώπου θα ενισχύσει την αυτοπεποίθηση σας, θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να δράσετε με τρόπο αποφασιστικό και γρήγορο. Στον ερωτικό σας τομέα, εσείς που είστε ήδη σε σχέση στόχο θα έχετε να βελτιώσετε τις συνθήκες του δεσμού σας. Για τους ελεύθερους, μια νέα γνωριμία θα σας φέρει έντονο ενθουσιασμό.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, η ψυχική κούραση που αισθανόσασταν σας εγκαταλείπει, οι εσωτερικές φοβίες οπισθοχωρούν, η αδράνεια μετατρέπετε σε μελετημένη δράση. Σε προσωπική συνάντηση θα λύσετε παρεξήγηση με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, ξεκινά πορεία σταθερής σχέσης. Για τους ερωτικά μόνους σήμερα θα υπάρξουν ευχάριστες συναναστροφές, πρόταση για συνάντηση δεν αποκλείεται να μετατραπεί σε ερωτικό ραντεβού!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Φίλοι μου Τοξότες, θα σας δημιουργηθεί η διάθεση να προχωρήσετε τη ζωή σας επάνω σε διαφορετικές βάσεις, γι αυτό θα διεκδικήσετε αλλαγές τόσο επαγγελματικές όσο και ερωτικές. Ένα ξαφνικό και τελείως απρογραμμάτιστο συμβάν, θα σας ανοίξει νέους ερωτικούς δρόμους, οι εξελίξεις θα σας δώσουν το άνοιγμα για αρχή καινούργιας ερωτικής σχέσης. Η χρονική στιγμή θα είναι κατάλληλη για ανάληψη ρίσκων τόσο σε συναισθηματικό επίπεδο όσο και σε οικονομικό.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, έντονη θα είναι η ανάγκη σας να επικοινωνήσετε και να εκδηλωθείτε, προσιτή θα είναι η στάση σας, δυναμικές οι διαθέσεις σας. Σήμερα θα υπάρξουν συναισθηματικά ανοίγματα, θα δοθεί δυνατότητα καινούργιας ερωτικής αρχής. Ξαφνική πρόταση που θα λάβετε θα αναπτερώσει το ηθικό σας, έρχονται ευχάριστες αναστατώσεις που θα αλλάξουν τα ερωτικά σας δεδομένα. Κάποιος θα σας δείξει εμπράκτως πως θέλει να κυριαρχήσει στην ερωτική σας ζωή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, αναλαμβάνετε ρίσκα, δραστηριοποιήστε και εξελίσσεστε. Αυτή τη φορά θα περάσετε σε άμεσες πράξεις, θα επικεντρωθείτε στα νέα ανοίγματα και στις καινούργιες προτάσεις που θα σας γίνουν. Ευχάριστα μαντάτα θα αλλάξουν τον τρόπο σκέψης σας, τώρα θα περάσετε σε ουσιαστικές διεκδικήσεις, τα αποτελέσματα θα είναι θετικά, θα ενδυναμώσουν την αυτοπεποίθηση σας. Στον ερωτικό σας τομέα, εσείς οι χωρισμένοι θα έχετε ευκαιρία επανασύνδεσης.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, προσωπικό ραντεβού με συγκεκριμένο άτομο θα σας ανανεώσει ψυχικά και ερωτικά, έρχονται συναντήσεις και ευχάριστες εξελίξεις που θα σας βγάλουν από την στασιμότητα ή την απογοήτευση. Η απελευθερωμένη και δυναμική σας στάση θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για συναισθηματικές αποκαλύψεις, τετ α τετ συνάντηση θα καταλήξει σε δεσμό. Καταφθάνει καινούργια γνωριμία, δείξτε ανεπιφύλακτα το ενδιαφέρον σας, η ανταπόκριση που θα λάβετε θα σας ενθουσιάσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Φίλοι μου Υδροχόοι, με δυναμικότητα θα χειριστείτε τα συμβάντα και τα απρόσμενα γεγονότα. Η κοινωνικότητα σας θα σας κάνει ιδιαιτέρως ζωτικούς, θα είστε δεχτικοί σε προτάσεις, ανοιχτοί σε κάθε είδους συζητήσεις, και τολμηροί στις προκλήσεις που θα εμφανιστούν. Στον ερωτικό σας τομέα, καινούργιο πρόσωπο θα προκύψει από τυχαία γνωριμία, θα ανοίξει νέο ερωτικό ορίζοντα στη ζωή σας. Προμηνύεται αρχή δεσμού με άτομο που θα έχει βλέψεις σταθερές και σοβαρές.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, βγαίνετε από την αδράνεια, επιθυμία σας θα είναι η καλυτέρευση ίσως και η δέσμευση. Σήμερα με την δυναμική σας στάση θα καταφέρετε να βάλετε τάξη σε μπερδεμένες συναισθηματικές καταστάσεις. Τώρα θα σας δοθεί η ευκαιρία να προσεγγίσετε με αμεσότητα, στο χέρι σας θα είναι το ενδεχόμενο της επανασύνδεσης. Οι νέες αποφάσεις που θα πάρετε θα σας οδηγήσουν σε θερμό ερωτικό αποτέλεσμα.

 

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Φίλοι μου Ιχθείς, οι όψεις της ημέρας θα στρέψουν το ενδιαφέρον σας σε συγκεκριμένους επαγγελματικούς ή χρηματικούς στόχους. Θα προβείτε άμεσα στην τακτοποίηση κάποιων οικονομικών σας υποθέσεων και μια νέα επαγγελματική ευκαιρία θα σας βάλει σε σκέψεις. Τολμήσετε να αναλάβετε αυτό το νέο βήμα  θα βελτιώσει κατά πολύ την οικονομική σας κατάσταση, θα σας πάει ένα βήμα πιο μπροστά. Μην αφήσετε το άγχος να γίνει οδηγός των αποφάσεων σας, δράστε με αυτοπεποίθηση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, σήμερα θα θελήσετε να κυνηγήσετε τη νέα ευκαιρία και θα τα πάτε μια χαρά. Με ενθουσιασμό θα δείτε το πρόσωπο που θα τολμήσει να εκδηλώσει άμεσα το ενδιαφέρον του για εσάς, θερμή και ερωτική θα είναι η στάση σας, θα δημιουργήσετε πρόσφορο έδαφος για περεταίρω επαφές. Δελεαστικές προτάσεις θα σας βάλουν σε ευχάριστες σκέψεις, δεχτείτε τις νέες προκλήσεις, ανοίγεται για εσάς νέα ερωτική περίοδος.