Το τουριστικό προϊόν της Πιερίας στο Money Show στη Θεσσαλονίκη

143

Στο επιχειρηματικό και οικονομικό Πολυσυνέδριο Money Show, που έλαβε χώρα για 31ηφορά, στη Θεσσαλονίκη αυτή τη φορά, στις 27, 28 & 29 Ιανουαρίου 2023 στο Ξενοδοχείο Hyatt Regency.

Οι κύριοι τομείς που προβλήθηκαν στο φετινό Money Show είναι : Τεχνολογίες – Καινοτομίες – Startups, Γεωργία και Αγροδιατροφή, Μακεδονική Κουζίνα, Ενέργεια, Ανακύκλωση – Περιβάλλον, Υποδομές, Τουρισμός, Κυκλική Οικονομία ενώ δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στην μελλοντική εξέλιξη της Κεντρικής Μακεδονίας.

Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου διοργανώθηκαν παράλληλες εκδηλώσεις, μια από τις οποίες αφορούσε την Πιερία “Βιωματικός Τουρισμός στο φως του Ολύμπου”.

Στην εκδήλωση που συντόνιζε η κα Μυράντα Παππά, μίλησαν η Αντιπεριφερειάρχης κα Σοφία Μαυρίδου και ο Πρόεδρος των Ξενοδόχων Πιερίας κος Ηρακλής Τσιτλακίδης για το αμιγώς τουριστικό κομμάτι της Πιερίας, ενώ οι κ.κ. Γρηγόρης Παπαχρήστος, Πρόεδρος του Φεστιβάλ Ολύμπου και Αθανάσιος Μπίντας, Πρόεδρος των Ολυμπίων Εν Δίω, οι οποίοι αναφέρθηκαν στο πολιτισμικό κομμάτι της Πιερίας.

Η εκδήλωση που διοργανώθηκε με πρωτοβουλία της κας Μαυρίδου, είχε μεγάλη επιτυχία γιατί παρουσιάστηκε το τουριστικό προϊόν της Πιερίας αλλά και τις προοπτικές ανάπτυξής του στο επιχειρηματικό κοινό που συμμετείχε στο Συνέδριο.