Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (29/01)

106

Σήμερα η σύνοδος Σελήνης-Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου.

Μία ανατρεπτική ημέρα ξεκινά η οποία μπορεί να φέρει αλλαγές στο πρόγραμμά σου αλλά επίσης μπορεί να φέρει και εκπλήξεις, όπως συναντήσεις με πρόσωπα που δεν περιμένεις. Σε πρακτικό επίπεδο ενδεχομένως να χρειαστεί να κάνεις κάποιες αλλαγές σε συναντήσεις που ενδεχομένως να έχεις, καθώς είναι πολύ πιθανό να προκύψουν άλλες πιο επείγουσες υποχρεώσεις. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Η προσοχή και το ενδιαφέρον σήμερα αγαπητοί Κριοί στρέφεται κυρίως στην δουλειά σας και τα προβλήματα που σας απασχολούν, αλλά και στις οικονομικές εκκρεμότητες που επηρεάζουν την ηρεμία και την γαλήνη της καθημερινότητάς σας. Οι κοντινοί σας άνθρωποι και οι έμπιστοι φίλοι είναι στο πλευρό σας, ο ερωτικός σύντροφος κρέμεται από τα χείλη σας, δεν έχετε παρά να παρασυρθείτε ευχάριστα και γόνιμα, από τη σημερινή μέρα, για να αγκαλιάσετε τον δεσμό σας με πίστη και αφοσίωση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, έρχονται απρόοπτα ερωτικά ανοίγματα, θα υπάρξουν νέες γνωριμίες. Καταφθάνει θετικό άνοιγμα με πρόσωπο που πολιορκείτε ερωτικά εδώ και πολύ καιρό, θα σημειωθεί μια ευχάριστη και θετική αλλαγή που θα ανοίξει πορεία σταθερής ερωτικής σχέσης. Με λίγα λόγια τερματίζουν τα εμπόδια δεν θα υπάρξουν πλέον δυσκολίες, αξιοποιήστε τα ευχάριστα συμβάντα.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Σήμερα φίλοι Ταύροι, βάλτε στα επαγγελματικά σχέδια και τις προσωπικές σας επιδιώξεις λίγο περισσότερο ορθολογισμό και λογική, παρά έντονο συναισθηματισμό και ευαισθησίες. Οι σκέψεις και οι επιθυμίες σας για το άμεσο, ερωτικό σας μέλλον και το πρόσωπο που αγαπάτε σταθεροποιούνται ακόμα πιο πολύ, μια σοβαρή συζήτηση με το ταίρι σας φέρνει χαρά και ανακούφιση στις προσδοκίες σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Αγαπητοί μου Ταύροι, ώριμοι προβληματισμοί θα απασχολήσουν τη σκέψη σας, περνάτε σε ενδοσκοπήσεις και ψυχικές αναζητήσεις. Θα είναι περιορισμένη η διάθεση σας για ερωτικές περιπέτειες άνευ ουσίας, στόχος σας θα είναι η σιγουριά και η σταθερότητα. Ευαισθησία και κατανόηση θα έχει η στάση σας ως προς το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Ένα καινούργιο γοητευτικό πρόσωπο θα κερδίσει την καρδιά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Ομαδικότητα και συναδελφικότητα στο πνεύμα και στις πράξεις σας σήμερα αγαπητοί Δίδυμοι, είναι το αντίδοτο του ανταγωνισμού και των παρεξηγήσεων που υπάρχουν στην δουλειά σας και στις προσωπικές σας επαφές, η ορθή σκέψη σας και η εποικοδομητική υπομονή για να πετύχετε τους στόχους σας, μπορεί να φέρουν την χαρά και την επιτυχία στην καθημερινότητά σας. Η μέρα δημιουργεί τρυφερές ευκαιρίες στους αδέσμευτους, για μια καινούρια γνωριμία, για έντονο φλερτ με το αντίθετο φύλο.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, αισιόδοξη θα είναι η στάση σας, τώρα θα προσεγγίσετε και θα εκδηλωθείτε. Μια καινούργια γνωριμία θα ανανεώσει τον συναισθηματικό σας κόσμο, θα καταφέρετε να δώσετε νέα πνοή στην καθημερινότητα σας. Με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά περνάτε σε στάδιο ισορροπίας, ασφάλειας και ψυχικής στήριξης. Για τους ερωτικά μόνους δείξτε ενδιαφέρον στο πρόσωπο που θα σας πλησιάσει, θα υπάρξει δυνατότητα δεσμευτικής εξέλιξης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Ίσως διαπιστώσετε φίλοι Καρκίνοι πως έχετε διαφορετικές απόψεις από τους συνεργάτες και τα προσφιλή σας άτομα για την δουλειά σας ή για τα σχέδια που κάνετε για το συναισθηματικό μέλλον, πράγμα που πιθανόν σας αναγκάσει να διαφοροποιήσετε την στάση σας και τις επιλογές σας για τις φιλοδοξίες και τις ερωτικές σας επιδιώξεις. Η μέρα σας προτρέπει να εστιάσετε στην πρακτική και ορθολογιστική πλευρά της καθημερινότητάς αφήνοντας για λίγο τις ευαισθησίες σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, φανείτε ανοιχτοί στις νέες προτάσεις που θα λάβετε, θα υπάρξει προοπτική σταθερής ερωτικής σχέσης με πρόσωπο ταιριαστό στον χαρακτήρα σας και στις προτιμήσεις σας. Μια τυχαία συνάντηση θα σας φέρει πολύ κοντά με άτομο φιλικό που δεν αποκλείεται η χημεία και η οικειότητα που θα αισθανθείτε να σας οδηγήσει σε έναρξη σταθερού ερωτικού δεσμού. Θα είναι καθαρά στο χέρι σας η εξέλιξη των επαφών σας.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Η λαχτάρα που έχετε να ξεπεράσετε τα επαγγελματικά προβλήματα και τα οικονομικά αδιέξοδα, είναι πολύ πιθανό αγαπητοί Λέοντες να σας αποπροσανατολίσει σήμερα από τους βασικούς και ουσιαστικούς σας στόχους, καθώς και από τις συναισθηματικές σας επιθυμίες. Σκεφτείτε ένα συγκεκριμένο πλάνο για το μέλλον της συναισθηματικής σας ζωής και προσπαθήστε να το εφαρμόσετε με κάθε λεπτομέρεια, πάντα σε συνεργασία με το ταίρι που αγαπάτε. Οι αδέσμευτοι επωφεληθείτε από το φλερτ μιας νέας γνωριμίας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Φίλοι μου Λέοντες, οι όψεις της ημέρας θα σας δημιουργήσουν την ανάγκη για ερωτική βελτίωση και για συναισθηματική καταστάλαξη, έρχονται  αναθεωρήσεις και επαναπροσδιορισμοί.  Ενδέχεται να αλλάξετε απόψεις, ίσως να αποποιηθείτε τον εργένικο τρόπο ζωής, τώρα θα εφαρμόσετε διαφορετική τακτική συμπεριφοράς και δράσης. Ένα τυχαίο συμβάν θα σας δώσει το έναυσμα να αναρωτηθείτε τι πραγματικά έχετε ανάγκη και κατά πόσο οι πράξεις σας εκπροσωπούν τις επιθυμίες σας, διαφοροποιούνται ριζικά τα δεδομένα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Ανοίγουν σήμερα φίλοι Παρθένοι ένα νέο, ευχάριστο, ευνοϊκό κεφάλαιο στις επαγγελματικές και προσωπικές σας επιδιώξεις, ενώ την ίδια στιγμή ξαναζωντανεύουν την αγάπη και τον έρωτα στον δεσμό σας, αρκεί να πάρετε σημαντικές και καθοριστικές αποφάσεις για την συναισθηματική σας ζωή με σοβαρότητα και σταθερές απόψεις, να μην εκνευρίζεστε με το παραμικρό, να δημιουργήσετε κλίμα τρυφερότητας και ζεστασιάς στην σχέση σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, στις ερωτικές σας επαφές θα θελήσετε σταθερότητα και συναισθηματική ισορροπία. Κατόπιν συζήτησης με πρόσωπο ερωτικό θα θέσετε στον εαυτό σας κάποια ουσιαστικά ερωτήματα, τα συμπεράσματα σας θα σας βοηθήσουν να  βάλετε σε τάξη τόσο το παρόν σας όσο και το μέλλον σας. Ο ξεκάθαρος και ειλικρινής τρόπος με τον οποίο θα χειριστείτε ζήτημα ανάμεσα σε εσάς και πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, θα φέρει αποτέλεσμα ένωσης, έρχεται σμίξη και επανασύνδεση.

 

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Δώστε στον εαυτό σας και στις προσωπικές σας φιλοδοξίες περισσότερη ενέργεια και δημιουργικότητα σήμερα αγαπητοί Ζυγοί, η μέρα απελευθερώνει τις ανάγκες και τις βαθιές σας επιθυμίες για να τις πραγματοποιήσετε με μεθοδικότητα και συνέπεια. Κάνοντας μικρά αλλά σταθερά βήματα και στην συναισθηματική σας ζωή, αναπτύσσετε πρωτοβουλίες που θα κλείσουν όσα θέματα μένουν ανοιχτά με τον ερωτικό σύντροφο και την ενότητα της σχέσης σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, αεράτη και δυναμική θα είναι η διάθεση σας και επειδή θα έχετε ανάγκη για αλλαγές γι’ αυτό θα καλοδεχτείτε το πρόσωπο που θα αποτελέσει καινούργια γνωριμία στην ζωή σας. Έρχονται ευχάριστες εξελίξεις, η νέα γνωριμία  που θα συμβεί σε τυχαία χρονική στιγμή, θα είναι ικανή να αλλάξει τα δεδομένα σας, περνάτε σε περίοδο σοβαρών και οριστικών αλλαγών. Τα γεγονότα που θα προκύψουν θα σας φέρουν αποτελέσματα που θα σας αναγκάσουν να πάρετε τελεσίδικες αποφάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Μια πιθανή καθυστέρηση ή αναβολή σε ένα σημαντικό θέμα που σας προβληματίζει και αφορά στην καριέρα σας ή τις κοινωνικές σας συναναστροφές, ίσως αποβεί μοιραία σήμερα φίλοι Σκορπιοί, για να επιβεβαιώσετε αν οι καινούριες αλλαγές που προκύπτουν είναι μόνο για το συμφέρον σας ή όχι. Οι σκέψεις σας και οι ανάγκες της καρδιάς σας επικεντρώνονται στον άνθρωπο που σας γεμίζει συναισθηματικά, εκμεταλλευτείτε την τύχη που είναι στο πλευρό σας για να αγκαλιάσετε με ζεστασιά και πάθος τον δεσμό σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, η μέρα θα σας βοηθήσει να δείτε τις προσωπικές και ερωτικές σας σχέσεις με εμπιστοσύνη και σοβαρότητα, γεγονός που θα σας οδηγήσει σε προτάσεις δέσμευσης. Θα νιώσετε ανάγκη για ασφάλεια γι αυτό δεν αποκλείεται να ανοίξετε με το ταίρι σας συζητήσεις γύρω από θέματα μελλοντικής εξέλιξης. Θετική απάντηση που θα λάβετε από πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, θα ανοίξει νέα προοπτική στην ερωτική σας ζωή έρχονται υποσχέσεις που θα αποτελέσουν γερά συναισθηματικά θεμέλια.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Προσέξτε σήμερα αγαπητοί Τοξότες τις οικονομικές σας συναλλαγές και τα περιττά έξοδα που κάνετε, γιατί είναι πολύ πιθανό να σας φέρουν αντιμέτωπους με τα πρόσωπα της οικογένειας ή τον ερωτικό σας σύντροφο και να υπάρξουν μικροδιαφορές και προβλήματα που ίσως δεν μπορείτε να ελέγξετε απόλυτα. Μια ηθική ή υλική συμπαράσταση από δικό σας άνθρωπο που επιθυμεί την χαρά και την ευτυχία σας θα παίξει σημαντικό και ουσιαστικό ρόλο στα επόμενα, σοβαρά, μελλοντικά σας σχέδια.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, σταθερότητα θα αναζητήσετε και θα την βρείτε. Εσείς και το ταίρι σας περνάτε σε περίοδο εμπιστοσύνης και ασφάλειας, σήμερα θα σημειωθούν δυνατές πράξεις αγάπης που θα θερμάνουν ακόμα περισσότερο τα αισθήματα σας. Ελκυστικό θα είναι το προσωπικό σας στυλ, θα εκπέμπετε αύρα ηρεμίας, οικειότητα θα έχει στάση σας, σας δίνω τη συμβουλή να ανταποκριθείτε στο καινούργιο πρόσωπο που θα σας πλησιάσει θα έχει για εσάς θερμό ενδιαφέρον και σοβαρές ερωτικές βλέψεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Προτιμήστε σήμερα φίλοι Αιγόκεροι να ελαφρύνετε λίγο την βαριά ατμόσφαιρα που επικρατεί στην δουλειά σας και τις κοινωνικές σας επαφές, για να μπορείτε να κατακτήσετε τις επιδιώξεις και τις φιλοδοξίες σας. Συνεργαστείτε με υπομονετική και ισορροπημένη διάθεση με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει συναισθηματικά, μην ρίχνετε το βάρος και τις ευθύνες συνεχώς στους άλλους, η μέρα μπορεί να καθυστερεί τα όνειρα και τα σχέδιά σας, όμως τα σταθεροποιεί και τα θεμελιώνει.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, η μέρα θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε μέσα σας τι θέλετε και τι ακριβώς αναζητάτε ερωτικά τόσο στο παρόν όσο και στο μέλλον σας. Τώρα θα συνειδητοποιήσετε πως την ισορροπία και την ασφάλεια θα πρέπει να την διεκδικήσετε με υπευθυνότητα και όχι με ανώριμες απαιτήσεις. Έντονη συναισθηματική συζήτηση που θα γίνει ανάμεσα σε σας και το πρόσωπο της καρδιά σας, θα ενισχύσει τα αισθήματα σας καταλήγοντας σε αποφάσεις που θα είναι μόνιμες και δεσμευτικές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Σήμερα αγαπητοί Υδροχόοι, δώστε στον εαυτό σας και στα προσωπικά σας σχέδια ώθηση και δημιουργικότητα, ασχοληθείτε με το σπίτι σας και τα προσφιλή σας άτομα, δείχνοντας την στοργή, την ζεστασιά και την φροντίδα σας. Απελευθερώστε τον δεσμό σας από τρίτες παρεμβάσεις και σχόλια, μην πάρετε σημαντικές και καθοριστικές αποφάσεις εν βρασμώ ψυχής, αναγεννήστε την ερωτική σας ζωή οι αδέσμευτοι, με την φρεσκάδα και την ζωντάνια ενός καινούριου φλερτ.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, η ζωηρή και ατίθαση σας διάθεση δεν θα σας αφήσει να ασχοληθείτε με θέματα που το μόνο που κάνουν είναι να ανακυκλώνουν διαρκώς τα ίδια και τα ίδια. Σήμερα θα υπάρξει πρόταση διασκέδασης από το φιλικό σας περιβάλλον και δεν αποκλείεται να σημειωθεί μια πολύ ευχάριστη νέα γνωριμία. Για εσάς τους ερωτικά ελεύθερους και μόνους ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να ερωτευτείτε και να προχωρήσετε χωρίς κανέναν απολύτως ενδοιασμό.

 

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Σταθερότητα, σοβαρότητα και σαφήνεια στις επιθυμίες και τις ανάγκες σας φέρνει φίλοι Ιχθύες στην καθημερινότητά σας η όψης της ημέρας, η επικοινωνιακή σας διάθεση και η ευλυγισία στα σχέδια και τα πλάνα σας, είναι μια πηγή έμπνευσης για να οργανώσετε το προσωπικό και συναισθηματικό σας μέλλον με στοχευμένες κινήσεις και επιλογές. Μην κάνετε περιττές και δεύτερες σκέψεις για τον δεσμό σας, εξωτερικεύστε τον αισθησιασμό και το πάθος για το ταίρι σας, δίχως ανασφάλειες και αμφιβολίες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, η μέρα θα σας κάνει να αναζητήσετε συναισθηματική σταθερότητα, ερωτική πίστη και ειλικρινής αφοσίωση. Ως προς το ταίρι σας θα είστε εκδηλωτικοί, ανοιχτόκαρδοι και ιδιαιτέρως θερμοί, στοιχεία που θα σας φέρουν ερωτική ισορροπία, ασφάλεια και θέληση για ακόμα πιο δεσμευτικές καταστάσεις. Όσοι από εσάς έχετε σταθερή ερωτική σχέση δεν αποκλείεται να περάσετε σε κάπως πιο επίσημα βήματα. Για εσάς που είστε μόνοι, ανοίγεται ενδεχόμενο γνωριμίας με πρόσωπο που θα σας ενθουσιάσει.