Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (28/01)

93

Σήμερα το τετράγωνο μεταξύ της Σελήνης που βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου και του Ήλιου στον Υδροχόο.

Η Σελήνη και ο Ήλιος βρίσκονται σε δύο ζώδια που δεν έχουν την ίδια ενέργεια, κάτι που θα επηρεάσει σκέψεις, κινήσεις και αποφάσεις. Δεν αποκλείεται από τη μία να θέλεις να κάνεις κάποια πράγματα από την άλλη όμως να έχεις δεύτερες σκέψεις για αυτά, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν εσωτερικές συγκρούσεις. Αν υπάρχουν ζητήματα  τα οποία σε μπερδεύουν ή φέρνουν δεύτερες σκέψεις θα χρειαστεί να τους δώσεις μεγαλύτερη προσοχή προκειμένου να πάρεις την κατάλληλη απόφαση ή να τους δώσεις χρόνο για να δεις την εξέλιξη τους. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και οι Υδροχόοι.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Νέες προοπτικές εμφανίζονται σήμερα για τα οικονομικά και τα επαγγελματικά ζητήματα που σας απασχολούν αγαπητοί Κριοί, δείξτε ωστόσο το ενδιαφέρον και την προσοχή σας στις προσωπικές σας σχέσεις και συγκεντρωθείτε σε καταστάσεις και γεγονότα σήμερα που επηρεάζουν την συναισθηματική σας ζωή. Η μέρα είναι πιθανό να δυσκολέψει τη συνεννόηση, την κατανόηση και την επικοινωνία με το ταίρι σας, γι’ αυτό συγκεντρωθείτε σε όσα συμβαίνουν γύρω σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, θα προσπαθήσετε να ανακαλύψετε καταστάσεις που τις θεωρείτε κρυμμένες, θα υπάρξουν αποκαλύψεις, προσοχή στη στάση που θα κρατήσετε στο ταίρι σας. Χρησιμοποιήστε το ένστικτο σας, ισχυρή θα είναι η διαίσθηση σας, η διορατικότητα σας θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε στοιχεία ή γεγονότα που προσπαθούν να σας κρύψουν. Δεν θα γλυτώσετε από ερωτικές εντάσεις, ένα άτομο θα βρείτε τρόπο να αναστατώσει ευχάριστα την  καρδιά σας.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Συζητήστε σήμερα φίλοι Ταύροι με τους φίλους, τους συνεργάτες και τα προσφιλή σας άτομα, σε κλίμα αρμονίας και ηρεμίας, απολαμβάνοντας τα ενδιαφέροντά σας και τις κοινωνικές σας επαφές. Οι προκλήσεις δεν θα λείψουν από την δουλειά σας και την ερωτική σας ζωή, αντισταθείτε στους ευκαιριακούς πειρασμούς οι δεσμευμένοι, ενώ οι αδέσμευτοι φλερτάρετε με το αντίθετο φύλο, μια υπέροχη, καινούρια γνωριμία χτυπάει την πόρτα της καρδιάς σας, μην αφήνετε τις ευκαιρίες να περνούν ανεκμετάλλευτες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Αγαπητοί μου Ταύροι, επιθυμία σας θα είναι να ξεφύγετε από καταπιεστικές καταστάσεις. Αντιδραστικές θα είναι οι απόψεις σας και οι κινήσεις σας, προσοχή στις ψυχικές και συναισθηματικές εξάρσεις. Οι ενέργειες σας ενδεχομένως να είναι σπασμωδικές, χαλιναγωγήστε τις αντιδράσεις σας. Ελκυστικό θα βρείτε το πρόσωπο θα σας φλερτάρει, δείξτε ενδιαφέρον θα υπάρξει θετική εξέλιξη αρκεί η στάση σας να είναι ειλικρινής.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Διώξτε τις υπερβολές και το άγχος που σας κατακλύζει αγαπητοί Δίδυμοι από την επαγγελματική και προσωπική σας ζωή, η επιτυχία των στόχων σας εξαρτάται σήμερα από την στάση που θα κρατήσετε απέναντι στα πράγματα και τις καταστάσεις που σας απασχολούν, αλλά και από τον τρόπο που σκέφτεστε και ενεργείτε. Η μέρα φέρνει όμορφες, τρυφερές στιγμές στην σχέση σας με τον άνθρωπο που αγαπάτε, αρκεί να εκφραστείτε με την διαίσθηση και το ένστικτό σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, προσοχή στη διάσταση που θα δώσετε στις μυστικοπαθείς τάσεις σας. Θα θελήσετε να κλειδώσετε τα μυστικά σας και θα είστε σε θέση να προστατέψετε τα μυστικά που θα σας εκμυστηρευτούν, ωστόσο καλό θα είναι να μην δημιουργήσετε βάρη που θα προκαλέσουν ψυχική φθορά ή εσωτερική απομόνωση. Δυνατό θα είναι το ένστικτο σας, ακολουθήστε τη διαίσθηση σας θα είναι απολύτως σωστή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Η μέρα σας ξεκινάει φίλοι Καρκίνοι με δυναμισμό και ενεργητικότητα για να πραγματοποιήσετε τους επαγγελματικούς και προσωπικούς σας στόχους και για να συνεργαστείτε αρμονικά με τους συναδέλφους και τα προσφιλή σας άτομα. Προσέξτε ιδιαίτερα κάποιες μικροκαθυστερήσεις ή πρόσκαιρες αναβολές στα ζητήματα που σας απασχολούν, γιατί δεν αποκλείεται να οδηγηθείτε σε βιαστικές επιλογές και τολμηρές αποφάσεις, δημιουργώντας έτσι αδιέξοδες καταστάσεις στην συναισθηματική σας ζωή.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, κρυφές θα κρατήσετε από το ταίρι σας τις σκέψεις που κάνετε για την πορεία της σχέσης σας. Δυνατό θα είναι το ένστικτο σας, θα σας διακατέχει έντονη διορατικότητα. Σε περίπτωση που είστε προσφάτως χωρισμένοι θα υπάρξει ευκαιρία επανασύνδεσης. Το πρώην ταίρι σας θα κάνει το πρώτο βήμα να σας πλησιάσει, αν επιθυμείτε επανένωση καλό θα είναι να αναλάβετε το δεύτερο βήμα. Κινηθείτε άμεσα, μιλήστε με ειλικρίνεια.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Έχετε το χάρισμα σήμερα φίλοι Λέοντες, να δημιουργήσετε ευνοϊκές προϋποθέσεις στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας, για να κερδίσετε περισσότερα χρήματα, αλλά και την εκτίμηση των συναδέλφων και των ανωτέρω σας. Μην απομακρύνεστε σήμερα από τους στόχους σας και από ανθρώπους που επιθυμούν να σας βοηθήσουν στις προσπάθειές σας, η σωστή επικοινωνία, η ευγλωττία και οι σταθερές σας αξίες, είναι βέβαιο πως θα εξασφαλίσουν την ισορροπία και την αρμονία στην ερωτική σας ζωή.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Φίλοι μου Λέοντες, δεν αποκλείεται να φανείτε κάπως κτητικοί, προσοχή στον εμμονικό τρόπο σκέψης και συμπεριφοράς. Για εσάς τους ερωτικά μόνους θα προκύψει ευχάριστο συμβάν, θα σας δώσω τη συμβουλή να αξιοποιήσετε τη γοητεία σας, μην αγνοήσετε τα ερωτικά υπονοημένα που θα σας ρίξει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Φιλικά λόγια θα μετατραπούν σε προσωπικές εξομολογήσεις, έρχονται ευχάριστες ερωτικές ανατροπές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Αισθάνεστε την επιθυμία σήμερα αγαπητοί Παρθένοι, να δείξετε την ευγνωμοσύνη σας στους ανθρώπους που είναι στο πλευρό σας, είτε είναι πρόσωπα από το επαγγελματικό σας περιβάλλον, είτε είναι οι φίλοι και τα προσφιλή άτομα που σας συμπαραστέκονται σε κάθε σας βήμα. Ανακαλύψτε τα βαθιά συναισθήματα του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει ακολουθώντας την διαίσθηση και την φωνή της καρδιάς, προσέξτε τις τυχόν κακοτοπιές που προέρχονται από σχέσεις που επιβουλεύονται την ερωτική σας ευτυχία.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, διορατικές θα είναι οι ικανότητες σας, εμπιστεύσιμο το ένστικτο σας, ακολουθήστε το άφοβα. Ένα ξαφνικό γεγονός θα σας δώσει το έναυσμα να ανακαλύψετε κρυμμένες ψυχικές καταστάσεις, το ταίρι σας θα σας εξομολογηθεί αισθήματα που μέχρι τώρα τα έκρυβε. Θα σας φανερωθούν αλήθειες που θα σας βοηθήσουν να συνεχίσετε τη σχέση σας πάνω σε διαφορετικές πλέον βάσεις. Εκτιμείστε τα συμβάντα, αξιοποιήστε τις νέες αποκαλύψεις, ωστόσο αποφύγετε τον προκατειλημμένο τρόπο σκέψης.

 

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Προσέξτε ιδιαίτερα φίλοι Ζυγοί σήμερα, να μην γίνετε κουραστικοί και επίμονοι στους συνεργάτες και τους οικείους σας, προκειμένου να ικανοποιήσετε αποκλειστικά και μόνο τις δικές σας φιλοδοξίες και τις προσωπικές σας ανάγκες. Ακόμα και αν όλα όσα επιδιώκετε δεν καταλήξουν όπως εσείς επιθυμείτε, οι εξελίξεις τρέχουν υπέρ σας στους σημαντικούς και καίριους τομείς της καθημερινότητας, ασχοληθείτε με την ηρεμία και την γαλήνη του δεσμού σας, αγκαλιάστε το ταίρι σας με συμπόνια και στοργική διάθεση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, θα ξεκλειδωθούν κρυμμένες συναισθηματικές καταστάσεις, θα περάσετε σε ενδοσκοπήσεις και αναθεωρήσεις, σε περίπτωση που διανύετε φάση χωρισμού οι αποφάσεις σας θα είναι ανατρεπτικές. Τα γεγονότα θα σας οδηγήσουν στο να κάνετε μια μεγάλη βουτιά στο κέντρο της καρδιάς σας, τώρα θα έρθετε αντιμέτωποι με τα πραγματικά σας αισθήματα. Σήμερα είναι πολύ πιθανό να ερωτευτείτε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που όμως θα θελήσετε να το κρατήσετε μυστικό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Αυτά που για άλλους είναι δύσκολα και απρόσιτα, για σας αγαπητοί Σκορπιοί αποτελούν σήμερα προσωπική πρόκληση και στοίχημα με τον εαυτό σας για να φτάσετε στην επαγγελματική και συναισθηματική επιτυχία. Αν παραμείνετε εγκρατείς με όσα συμβαίνουν γύρω σας, είναι βέβαιο πως θα μπορέσετε να πετύχετε περισσότερα από αυτά που ελπίζετε. Οι πλανητικές συγκυρίες που επηρεάζουν τα ερωτικά σας, βοηθούν να ξεπεράσετε τις πληγές του παρελθόντος, κοιτάζοντας μόνο το μέλλον της σχέσης σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, αποκαλυπτικός διάλογος ανάμεσα σε εσάς και στο πρώην ταίρι σας θα διαφοροποιήσει τις απόψεις σας κατά συνέπεια και τις επιθυμίες σας. Ίσως να εκπλαγείτε από τα λόγια που θα ακούσετε, θα προκύψει απρόοπτη εξομολόγηση που θα ανατρέψει τις αποφάσεις σας. Συμπάθεια θα δείξετε στο καινούργιο πρόσωπο που θα κάνει το βήμα να σας φλερτάρει.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Αποφύγετε τις εμμονές με τα οικονομικά σας σήμερα φίλοι Τοξότες, μην επιμένετε στα θέματα που δεν είσαστε αρμόδιοι να διαχειριστείτε και μην γίνεστε απόλυτοι απέναντι στις επιθυμίες και τις ανάγκες των συνεργατών και των οικείων σας. Δείξτε καθοριστική ψυχραιμία και υπομονή με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει συναισθηματικά, φανείτε υπεύθυνοι και αφοσιωμένοι στον δεσμό σας, συμπαρασταθείτε στο ταίρι σας στα προβλήματα που αντιμετωπίζει, αφουγκραστείτε με κατανόηση τα θέλω του δεσμού σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, μια τυχαία συνάντηση με πρόσωπο εντυπωσιακής εμφάνισης θα καταφέρει να εξιτάρει το ερωτικό σας ενδιαφέρον, δεν αποκλείεται να προκύψει έντονο συναισθηματικό δίλλημα. Αν είστε ήδη σε σχέση καλό θα είναι να μην βάλετε σε κίνδυνο την ισορροπία που υπάρχει αυτή τη στιγμή ανάμεσα σε εσάς και το ερωτικό σας ταίρι. Αν όμως είστε ελεύθεροι και μόνοι, τότε προχωρήστε σε κινήσεις προσέγγισης, θα βρείτε άμεση ανταπόκριση θα υπάρξει δυνατότητα σχέσης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Αν θέλετε σήμερα να διαχειριστείτε με επιτυχία τις καταστάσεις και τα ζητήματα που αφορούν στην δουλειά σας αγαπητοί Αιγόκεροι, αν επιθυμείτε να ξεκαθαρίσετε τις οικονομικές εκκρεμότητες που σας βαραίνουν και αν αναζητάτε την ισορροπία και την γαλήνη στην καθημερινότητά σας, τότε δεν έχετε παρά να χρησιμοποιήσετε την διπλωματική σας ευλυγισία και την ακεραιότητα του χαρακτήρα σας, για να κατακτήσετε τις επιθυμίες, τις επιδιώξεις και τις φιλοδοξίες σας και στην συναισθηματική σας ζωή. 

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, δεν θα καταφέρετε να διατηρήσετε τον έλεγχο των συναισθημάτων και των αντιδράσεων σας, ενδέχεται οι κινήσεις σας να είναι αψυχολόγητες. Από την μια θα εκδηλώσετε αχαλίνωτο ενθουσιασμό, παθιασμένες θα είναι οι ενέργειες σας, από την άλλη, ίσως να δείξετε αδιαφορία, εγωκεντρικές θα είναι οι πράξεις σας. Σήμερα δεν αποκλείεται να υπάρξουν μέσα σας εσωτερικοί διχασμοί, προσπαθήστε να αποφύγετε τις σπασμωδικές κινήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Πριν επιδιώξετε ένα καινούριο βήμα στην επαγγελματική σας καριέρα φίλοι Υδροχόοι, βεβαιωθείτε ότι όντως θα κερδίσετε το αποτελέσματα που προσδοκάτε. Αν χρειάζεστε να απομονωθείτε για λίγο από την πολυκοσμία και τον θόρυβο της καθημερινότητάς σας για να πάρετε καθοριστικές, σημαντικές και ουσιαστικές αποφάσεις για την προσωπική και συναισθηματική σας ζωή, σκεφτείτε τις λύσεις και τις απαντήσεις στα θέματα που σας απασχολούν, με την ρεαλιστική και όχι την συναισθηματική πλευρά του εαυτού σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, σκαμπανεβάσματα θα σημειωθούν στον συναισθηματικό σας κόσμο, μπερδεμένες σκέψεις θα σας οδηγήσουν σε σπασμωδικές κινήσεις αδιαφορώντας για συνέπειες και κινδύνους. Ίσως να νιώσετε κάπως καταπιεσμένοι, προσοχή στις αποφάσεις σας, αποφύγετε τις ψυχαναγκαστικές ενέργειες. Ερωτική συζήτηση με συγκεκριμένο πρόσωπο θα ανανεώσει την ψυχολογία σας, στο χέρι σας θα είναι η πορεία των περεταίρω επαφών σας.

 

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Αντιμετωπίστε με περισσότερη λογική και ορθολογισμό τα οικονομικά προβλήματα που σας απασχολούν αγαπητοί Ιχθύες, ενεργήστε πιο δραστικά και δυναμικά στην δουλειά σας, προσπαθήστε να αλλάξετε ότι είναι στάσιμο γύρω σας και καταπιέζει τις επιθυμίες σας. Ακούστε τις συμβουλές και τις προτροπές των ανθρώπων που σας αγαπούν και θέλουν μόνο το καλό σας, μην αντιδράτε με νεύρα και θυμό στις ανάγκες του ερωτικού συντρόφου, ακολουθήστε το δρόμο της ζωντάνιας και της ξεγνοιασιάς στην σχέση σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, ενδέχεται να νιώσετε εγκλωβισμένοι, ίσως να εμφανιστούν τάσεις πεσιμισμού. Θα αναζητήσετε ελευθερία, θα νιώσετε την ανάγκη να κρατηθείτε μακριά από πρόσωπα που σας δημιουργούν συναισθηματικά συμπλέγματα. Σας δίνω τη συμβουλή να μην κλειστείτε στον εαυτό σας, προβείτε στα απαιτούμενα ξεκαθαρίσματα μόνο έτσι θα καταφέρετε να βγείτε από τις προσωπικές σας ψευδαισθήσεις. Για τους ερωτικά μόνους, ανοίγεται ευκαιρία νέας γνωριμίας!