Εμμανουήλ Καραλής: Ιπτάμενος Μανόλο στην επιστροφή του, νέο ατομικό ρεκόρ και όριο για το Ευρωπαϊκό κλειστού στίβου

Στον πρώτο του αγώνα μετά από αρκετό καιρό ο Εμμανουήλ Καραλής πέταξε στα 5,83 στο μίτινγκ της Καρλσρούης επίδοση που αποτελεί νέο ατομικό ρεκόρ και παράλληλα όριο για το ευρωπαϊκό κλειστού στίβου.

106

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο άνοιξε η σεζόν για τον Εμμανουήλ Καραλή, που στον πρώτο του αγώνα ξεπέρασε τα 5,83 μ. στο επί κοντώ πέτυχε ατομικό ρεκόρ και παράλληλα το όριο για το Ευρωπαϊκό κλειστού της Κωνσταντινούπολης και το Παγκόσμιο ανοιχτού της Βουδαπέστης.

Ο πρωταθλητής του επί κοντώ αγωνίστηκε στο μίτινγκ στην Καρλσρούη, όπου κατέλαβε την τρίτη θέση, στον καλύτερο αγώνα της καριέρα του σε ανοιχτό και κλειστό στίβο.

Ο αθλητής ξεκίνησε με έγκυρο άλμα στα 5,35 μ., συνέχισε με επιτυχημένο άλμα στα 5,50 μ. και 5,60 μ. κι έπειτα άφησε τα 5,66 μ. για να περάσει με τη δεύτερη τα 5,72 μέτρα.

Σε εκείνο το σημείο ο αθλητής επέλεξε να αφήσει τα 5,78 μ., ώστε να δει από νωρίς στη σεζόν τον πήχη στα 5,83 μ., ώστε να πετύχει απόλυτο ατομικό ρεκόρ και τα όρια για τις κορυφαίες διοργανώσεις της σεζόν.

Ο Καραλής έχει το τελευταίο διάστημα τη βάση του στη Σπάλα, που πραγματοποιεί την δεύτερη κοινή προετοιμασία με τους Πολωνούς επικοντιστές.

Ο αθλητής του Χάρη Καραλή επέστρεψε σε μεγάλα άλματα και πλέον δείχνει έτοιμος να επιστρέψει στις διακρίσεις σε μεγάλες διοργανώσεις. Ο άλτης θα κάνει τον επόμενο αγώνα του στις 2 Φεβρουαρίου στην Ουψάλα.