Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (27/01)

111

Σήμερα η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων.

Η Αφροδίτη περνά στους Ιχθύς -μία θέση πολύ καλή για εκείνη καθώς είναι το ζώδιο της έξαρσης της- και φέρνει ευκαιρίες σε θέματα που αφορούν τον οικονομικό και τον αισθηματικό τομέα. Η Αφροδίτη σε αυτή τη θέση είναι επίσης ιδανική για καλλωπισμό και αγορές οι οποίες αφορούν την εμφάνιση. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Καρκίνοι, Σκορπιοί και οι Ιχθύες.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Τολμηρή και συγκροτημένη θα είναι η στάση σας, έξυπνες και υλοποιήσιμες θα είναι οι προτάσεις που θα κάνετε. Θα φανείτε άμεσοι και δραστικοί προκειμένου να δώσετε λύσεις σε εργασιακά θέματα, θα καταφέρετε να κλείσετε υπέρ σας υποθέσεις σχετικά με συμφωνίες ή επαγγελματικές διαπραγματεύσεις. Με σαφήνεια θα διατυπώσετε τις απόψεις σας, δυνατά θα είναι τα επιχειρήματα σας. Η ειλικρινή σας στάση σε συζήτηση με πρόσωπο ερωτικό, θα σας βγάλει τελικά κερδισμένους.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, οικεία θα είναι η στάση σας, ειρηνική η διάθεση σας, θα γίνετε προσιτοί σε ένα καινούργιο πρόσωπο που θα σας βρει ιδιαιτέρως ελκυστικούς. Τα γεγονότα θα σας δώσουν το άνοιγμα για νέα γνωριμία, από σήμερα παίρνετε την απόφαση να ανοίξετε καινούργιο ερωτικό κύκλο στη ζωή σας. Δεχτείτε με αυθορμητισμό το γοητευτικό πρόσωπο που θα σας πλησιάσει, σας διαβεβαιώνω πως θα σας βγει σε καλό, θα υπάρξει δυνατότητα σταθερού δεσμού.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Σήμερα επιδίωξη σας θα είναι οι τελεσίδικες απαντήσεις ή υποσχέσεις, σε ζητήματα τόσο επαγγελματικά, όσο και ερωτικά. Κοινωνική θα είναι η στάση σας, δεχτικοί θα είστε σε προτάσεις νέων συνεργασιών, σήμερα θα σας δοθεί η ευκαιρία να διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας. Ισορροπία και σταθερότητα θα υπάρξει στην ερωτική σας σχέση, με το ταίρι σας θα ανταλλάξετε υποσχέσεις που θα τηρηθούν και από τις δυο πλευρές.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, αλλάζετε στάση και τακτική, δυναμισμό και αποφασιστικότητα θα έχουν οι ενέργειες σας, επιθυμία σας θα είναι να ανατρέψετε τα αρνητικά δεδομένα της ερωτικής σας καθημερινότητας. Έρχεται επανασύνδεση για τους χωρισμένους και μια νέα ευκαιρία γι όσους αναζητάτε καινούργιο πρόσωπο στη ζωή σας. Θερμές συνομιλίες θα έχετε με το άτομο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, η μέρα σας θα κλείσει με ραντεβού ευχάριστης κατάληξης.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Σήμερα οι συζητήσεις σας θα είναι δυναμικές και ουσιαστικές, θα καταφέρετε να υπερισχύσετε σε περίπτωση που υπάρξουν εργασιακές αντιπαραθέσεις. Θα περάσουν οι δικές σας απόψεις, ωστόσο αποφύγετε την ανυπομονησία για άμεσα αποτελέσματα. Δείξτε εμπιστοσύνη στη δυναμική του λόγου σας, θα καταφέρετε να πείσετε και να επηρεάσετε. Ξεκαθάρισμα ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας θα ανανεώσει τα αισθήματα σας, θα φέρει καινούργιο ρυθμό ζωής στη σχέση σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, η μέρα θα σας βοηθήσει να ανοίξετε την καρδιά σας, ειλικρινείς και συζητήσιμοι θα είστε με το ταίρι σας. Στόχος σας θα είναι τα άμεσα ξεκαθαρίσματα, τώρα θα σας δοθεί η ευκαιρία να κλείσετε συναισθηματικές πληγές, θα αποκαλυφθείτε και θα δώσετε εξηγήσεις. Για εσάς που θέλετε να τα ξαναβρείτε με το παλιό σας ταίρι σας δίνω τη συμβουλή να περάστε σε δυναμική δράση, κινηθείτε αποφασιστικά χωρίς αναβολές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Σήμερα θα έχετε τη διάθεση και την ευκαιρία να επεκτείνετε την επαγγελματική σας δράση. Με μεθοδικότητα και επιμονή θα χειριστείτε κάποια δύσκολα εργασιακά θέματα, θετική κατάληξη θα έχει μια κίνηση σας σχετικά με οικονομική διεκδίκηση ή συμφωνία. Σήμερα θα υπάρξει ενδεχόμενο νέας γνωριμίας με πρόσωπο που θα σας ενθουσιάσει. Εσείς που είστε μόνοι και επιθυμείτε σταθερό ταίρι στη ζωή σας, σας δίνω τη συμβουλή να κινηθείτε με αμεσότητα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, τα χαρακτηριστικά σας θα είναι συγκαταβατικότητα, ηρεμία και ανάγκη για συναισθηματική ισορροπία. Σήμερα δεν θα έχετε διάθεση για αντιδραστικές κινήσεις, πολύ θερμός θα είναι ο τρόπος που θα πλησιάσετε το ερωτικό σας ταίρι, δεχτικοί θα είστε στις προτάσεις που θα λάβετε. Σε περίπτωση που επιθυμείτε επισημοποίηση σχέσης οι συνθήκες θα είναι ιδιαιτέρως ευνοϊκές, θα σας δοθεί άνοιγμα για να προχωρήσετε τον δεσμό σας σε ένα πιο σοβαρό επίπεδο.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Δυναμική και γεμάτη αυτοπεποίθηση θα είναι η στάση σας, σήμερα θα σκεφτείτε σοβαρά κάποια νέα επαγγελματικά ενδεχόμενα. Αυτοσυγκράτηση και σύνεση θα σας χαρακτηρίζει, θα είστε σε θέση να οριοθετήσετε τις αντιδράσεις σας. Ανεβασμένες θα είναι οι ερωτικές σας διαθέσεις, κοινωνική η στάση σας, σήμερα είναι πολύ πιθανόν να γνωριστείτε με καινούργιο πρόσωπο. Εσείς που διανύετε περίοδο χωρισμού ένα γεγονός θα ανοίξει ευκαιρία επανασύνδεσης.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, η μέρα θα σας βοηθήσει να ισορροπήσετε με το ταίρι σας, θα υπάρξει μεταξύ σας συνεννόηση, τερματίζουν τυχόν τσακωμοί. Εσείς οι ερωτικά μόνοι θα έχετε προσιτή και εκδηλωτική στάση,  θα βρει πρόσφορο έδαφος ένα συγκεκριμένο πρόσωπο και θα καταφέρει να σας προσεγγίσει, θα περάσει σε εκμυστηρεύσεις. Για εσάς που δεν έχετε αποκοπεί συναισθηματικά από το παρελθόν σας, δεν αποκλείεται να συμβεί επανασύνδεση, συνάντηση θα υπάρξει με πρώην ερωτικό σας ταίρι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Δεν θα αφήσετε στην τύχη τους τα εργασιακά σας θέματα, απεναντίας θα παρεμβάλετε δυναμικά. Στόχος σας θα είναι να διεκπεραιώσετε ανοιχτές υποθέσεις, θα κινηθείτε οργανωμένα και υπεύθυνα. Με το ταίρι σας θα είστε θετικοί σε συζητήσεις για μελλοντικά θέματα, θα φανείτε πρόθυμοι στο να παρθούν ριζικές αποφάσεις. Για τους ερωτικά μόνους, δεχτείτε κάλεσμα φίλων ή προτάσεις βραδινών εξόδων, θα υπάρξει ενδεχόμενο καινούργιας γνωριμίας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, θα είναι μια πολύ καλή μέρα για επανασυνδέσεις με πρώην σχέσεις αλλά και για νέες γνωριμίες σε όσους έχετε διαγράψει οριστικά το παρελθόν. Σήμερα θα κάνει την εμφάνιση του πρόσωπο που η εξέλιξη των επαφών σας είναι πολύ πιθανό να σας οδηγήσει σε αρχή σταθερής σχέσης. Εσείς που είστε σε δεσμό, εκδηλωθείτε στο ταίρι σας, περάστε σε προτάσεις, οι απαντήσεις που θα λάβετε θα είναι θετικές, θα καταφέρετε να ανανεώσετε τη σχέση σας.

 

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Σήμερα οι κινήσεις σας και οι αποφάσεις σας θα σας βοηθήσουν να βελτιωθείτε επαγγελματικά, ανοιχτή θα είναι η προοπτική προαγωγής. Δεν αποκλείεται να νιώσετε τη διάθεση να τα παίξετε όλα για όλα με στόχο να απαλλαγείτε από οτιδήποτε σας καθιστά στάσιμους, τόσο εργασιακά όσο και οικονομικά. Οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές, διατηρήστε την αυτοπεποίθηση σας, ακολουθήστε την ανάγκη σας για αλλαγές. Μια συνάντηση θα έχετε με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, μια απρόοπτη και πολύ ευχάριστη συνάντηση θα σας φέρει χαρά και ενθουσιασμό. Θα υπάρξουν ευχάριστες ανατροπές, αλλαγμένο θα εμφανιστεί το πρώην ταίρι σας, θα αναζωπυρώσουν παγωμένα αισθήματα. Η συνομιλία που θα έχετε μεταξύ σας θα δώσει νέα πνοή στην καρδιά σας, τώρα θα δημιουργηθεί λόγος να αλλάξετε τρόπο σκέψης. Καταφθάνει συνάντηση που θα σας θυμίσει δυνατά παλιά αισθήματα, στο χέρι σας θα είναι η επανασύνδεση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Στηριχτείτε στις ικανότητες σας, θα διαπρέψετε. Για εσάς που ψάχνετε εργασία έρχεται ανάλογο άνοιγμα, καταφθάνει πρόταση που θα ανοίξει στην ζωή σας καινούργιο επαγγελματικό ορίζοντα. Κατόπιν ειλικρινής συζήτησης με το ερωτικό σας ταίρι λύνεται ένα αρνητικό σας ζήτημα, τώρα θα προχωρήσετε τη σχέση σας σε ένα τελείως διαφορετικό επίπεδο. Εσείς που είστε χωρίς σχέση, η γνωριμία σας με ένα καινούργιο πρόσωπο θα σας δώσει τη δυνατότητα έναρξης σταθερού δεσμού.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, καινούργιο ερωτικό άνοιγμα θα προκύψει με πρόσωπο που ήδη γνωρίζετε και που αδυνατείτε να βγάλετε από τη σκέψη σας. Η εξέλιξη των επαφών σας θα οδηγήσει σε έναρξη σταθερής ερωτικής σχέσης. Εσείς οι ερωτευμένοι θα βρείτε ανταπόκριση, εκδηλώστε και αποκαλύψτε τα αισθήματα σας, αυτή τη φορά το αποτέλεσμα δεν θα σας απογοητεύσει. Για εσάς που διατηρείτε σταθερό δεσμό ένα γεγονός θα σας ανοίξει ενδεχόμενο δέσμευσης.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Δύσκολα επαγγελματικά θέματα θα λύσετε σήμερα, θα καταφέρετε υπερισχύσετε σε τυχόν επαγγελματικούς ανταγωνισμούς. Με αποφασιστικό τρόπο περνάτε στην εφαρμογή των σχεδίων σας, τα γεγονότα που θα προκύψουν θα καταλήξουν σε αποτέλεσμα επιτυχίας. Πολύ καλά θα κάνετε και θα εξωτερικεύσετε τα αισθήματα σας στο πρόσωπο της καρδιά σας. Εκφραστείτε ελεύθερα, θα βρείτε άμεση και θερμή ανταπόκριση που θα σας ενθουσιάσει.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, θα κυριαρχήσει η ειρηνική, ερωτική, και ρομαντική πλευρά του χαρακτήρα σας, σήμερα θα βρείτε τρόπο να τερματίσετε τα εγωιστικά πείσματα και τις εντάσεις. Οι διαθέσεις σας θα είναι θερμές, θα αναδύουν έλξη και αίσθημα, οι ενέργειες σας θα δημιουργήσουν πρόσφορο έδαφος για επανασυνδέσεις και ανανέωση αισθημάτων. Μην απορρίψετε προτάσεις για εξόδους διασκέδασης, σε τυχαίο χρόνο και χώρο θα προκύψει ενδεχόμενο νέας γνωριμίας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Πολύ καλά θα κάνετε και θα τρέξετε τις επαγγελματικές σας υποθέσεις, δεν θα θελήσετε καθυστερήσεις, η αμεσότητα σας θα σας βγει σε καλό. Προχωρήστε σε διαπραγματεύσεις και οικονομικές συμφωνίες θα τα πάτε πολύ καλά. Στα ερωτικά σας, θα έχετε την ανάγκη να περάσετε σε ειλικρινείς διαλόγους, εσείς οι χωρισμένοι κάντε βήμα επανασύνδεσης η απάντηση που θα λάβετε θα είναι θετική, θα καταφέρετε να τερματίσετε την απόσταση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, στις συζητήσεις σας θα είστε ιδιαιτέρως ομιλητικοί, πολύ καλά θα κάνετε και θα εκδηλωθείτε ερωτικά, τα αισθήματα και το ενδιαφέρον σας θα βρουν την προσδοκώμενη ανταπόκριση. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα κάνει το μεγάλο βήμα να σας ανοίξει την καρδιά του, στόχο θα έχει να φέρει στις επαφές σας προοπτική ερωτικής εξέλιξης. Για εσάς που ήδη έχετε ερωτικό ταίρι, με αφορμή ένα τυχαίο συμβάν θα βάλετε σε πρόγραμμα τη μελλοντική σας πορεία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Σε προτεραιότητα θα βάλετε τα εργασιακά σας θέματα, μπαίνει σε λειτουργία η δυναμική πλευρά του χαρακτήρα σας, η στάση σας θα είναι δημιουργική και άμεση. Προσοχή να μην εξαντλήσετε τις πνευματικές σας ικανότητες και τις σωματικές σας αντοχές, βρείτε χρόνο για ξεκούραση και διασκέδαση. Πείτε ναι στην πρόταση για φιλική έξοδο, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο νέας ερωτικής γνωριμίας. Έρχονται ευχάριστες εξελίξεις, απρόσμενα γεγονότα θα σας αναζωογονήσουν.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, θα είστε γεμάτοι ενέργεια και ζωτικότητα, θα έχετε την ανάγκη να περάσετε σε συμφιλιώσεις και επανασυνδέσεις. Ευχάριστο τηλεφώνημα θα λάβετε, θα υπάρξει συναισθηματικό ξάφνιασμα από πρώην ταίρι σας. Ένα ερωτικό πρόσωπο θα επανέλθει στη ζωή σας με διαφορετικές βλέψεις, γεγονός που θα σας βάλει στον πειρασμό να περάσετε σε επανεκτιμήσεις. Αυτή τη φορά θα υπάρξει μεταξύ σας συναισθηματική ισορροπία και σωστή συνεννόηση.

 

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Ενέργεια, δυναμισμός, και αποφασιστικότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, η στάση σας σε επαγγελματικά ζητήματα θα είναι τολμηρή. Τα γεγονότα θα είναι ευνοϊκά για να περάσετε επιτυχώς σε οικονομικές διεκδικήσεις. Η ερωτική γοητεία που θα εκπέμπετε δεν θα σας αφήσει να βάλετε σε δεύτερη μοίρα τα ερωτικά σας. Το πρόσωπο που θα κερδίσει το ενδιαφέρον σας, θα σας δώσει την ευκαιρία να περάσουν οι επαφές σας σε προσωπικό επίπεδο.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, θα είστε έτοιμοι να αξιοποιήσετε τις νέες προκλήσεις που θα προκύψουν, θα αφήσετε στην άκρη εικασίες για αρνητικά ενδεχόμενα, θα τολμήσετε να ρισκάρετε και να δοκιμάσετε. Ναι θα πείτε στην ερωτική πρόταση που θα σας κάνουν, η επιλογή σας θα είναι πολύ σωστή, σας φανερώνω πως δεν θα υπάρξει απογοητευτική κατάληξη. Αφήστε τον ερωτισμό σας ελεύθερο, εκδηλώστε την έλξη σας, ανοίγεται νέος ερωτικός κύκλος.