Εκπαιδευτική επίσκεψη του ΣΕΗΜ στην OLYMPIA ELECTRONICS Α.Ε.

99

Με μεγάλη συμμετοχή και εξαιρετικό ενδιαφέρον πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2023 η εκπαιδευτική εκδρομή του ΣΕΗΜ (Σύνδεσμος Ηλεκτρολόγων Ν. Μαγνησίας) στις εγκαταστάσεις της OLYMPIA ELECTRONICS A.E., της ηγέτιδας εταιρείας στην ελληνική βιομηχανία συστημάτων ασφάλειας.

Οι υπεύθυνοι της εταιρείας υποδέχτηκαν τους Ηλεκτρολόγους Εγκαταστάτες του Συνδέσμου της Μαγνησίας και τους ενημέρωσαν διεξοδικά για όλα τα νέα προϊόντα και τις τεχνολογίες αιχμής που παράγει η συνεχώς εξελισσόμενη OLYMPIA ELECTRONICS A.E. (φωτισμός ασφαλείας, συστήματα πυρανίχνευσης κ.τ.λ.). Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. με εξαγωγές σε περισσότερες από 72 χώρες σε ολόκληρη την υφήλιο, αποτελεί ένα  ισχυρό, ανταγωνιστικό και αξιόπιστο εργαλείο στα χέρια του επαγγελματία Ηλεκτρολόγου – Εγκαταστάτη.

Την αποστολή των Ηλεκτρολόγων Εγκαταστατών Μαγνησίας πλαισίωσαν οι εκπαιδευόμενοι στις Επαγγελματικές Σχολές Μαθητείας (ΕΠΑ.Σ.) της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (Δ.ΥΠ.Α. πρώην ΟΑΕΔ) του τμήματος των Ηλεκτρολόγων, οι οποίοι συνοδεύονταν από τον καθηγητή κ. Δεληγιάννη Νικόλαο, πρώην μέλος και διαχρονικό επιστημονικό σύμβουλο του Συνδέσμου. Από την OLYMPIA ELECTRONICS A.E. ο κ. Κομπατσιάρης Αντώνιος – Υπεύθυνος Τεχνικής Υποστήριξης,  ο κ. Λαμπριανίδης Γεώργιος – Μηχανικός Πωλήσεων Μακεδονίας, Θράκης, Ηπείρου, Θεσσαλίας, Σποράδων, Νησιών Βορείου Αιγαίου & Ιονίου  και ο κ. Αρβανιτίδης Νικόλαος – Μηχανικός Πωλήσεων Θεσσαλονίκης και Κρήτης, μετέφεραν στους συμμετέχοντες ηλεκτρολόγους και μαθητές τις τεχνικές γνώσεις και την πολύτιμη εμπειρία τους. Η επίσκεψη έκλεισε ευχάριστα με γεύμα εργασίας και με την υπόσχεση μίας μελλοντικής συνάντησης με στόχο την ανταλλαγή πληροφοριών και νέων ιδεών του κλάδου  μας.