Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου: «Ελάτε όχι να συγκρουστούμε, αλλά να συγκριθούμε» – Ομιλία επί της πρότασης μομφής του ΣΥΡΙΖΑ

108

Ως έναν άριστο αντιπερισπασμό, με σκοπό να στραφεί αλλού το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης, σε μια χρονική συγκυρία που ταυτίζεται με τα όσα αποκαλύπτονται από τις μαρτυρικές καταθέσεις στο ειδικό δικαστήριο για μαύρες σακούλες με χρήματα και σε κάθε περίπτωση μακριά από τα πεπραγμένα της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, χαρακτήρισε η κυρία Μάνη, την πρόταση δυσπιστίας.

Είναι όμως και καλοδεχούμενη, όπως ανέφερε η βουλευτής, γιατί είναι μια πρώτης τάξης ευκαιρία όχι για σύγκρουση, αλλά για σύγκριση. Γιατί η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας δε φοβάται τη σύγκριση.

Για να συγκριθεί η Ελλάδα του χθες, της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, μια Ελλάδα στο διεθνές περιθώριο, με την Ελλάδα του σήμερα, μία Ελλάδα που πρωτοπορεί, που αναπτύσσεται με ταχύ ρυθμό ανάπτυξης, που σημειώνει ιστορικά ρεκόρ στις επενδύσεις, στις εξαγωγές, στον τουρισμό και θωρακίζει περισσότερο από ποτέ τους ελληνικούς ουρανούς.

«Η Ελλάδα κοιτάει σταθερά μπροστά, σε ένα μέλλον καλύτερο και αισιόδοξο. Αύριο το ελληνικό κοινοβούλιο, θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση και στον Κυριάκο Μητσοτάκη και σε λίγους μήνες την ίδια ηχηρή ψήφο εμπιστοσύνης θα δώσει και ο ελληνικός λαός», σημείωσε χαρακτηριστικά η κυρία Μάνη κλείνοντας την τοποθέτησή της.

Παρακολουθείστε εδώ την τοποθέτηση :