Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (25/01)

62

Σήμερα η σύνοδος της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων.

Η Σελήνη λίγο πριν φύγει από το ζώδιο των Ιχθύων θα συναντήσει τον Ποσειδώνα και η συνάντησή τους θα δημιουργήσει μία χαλαρή, ονειρική και ενδεχομένως (για ορισμένα θέματα) «απατηλή» διάθεση. Για αυτό το λόγο σήμερα αν έχεις στο πρόγραμμά σου κάποιες σημαντικές υποχρεώσεις ή συζητήσεις, προσπάθησε να συγκεντρωθείς σε αυτές προκειμένου να αποφύγεις λάθη και παγίδες. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Φίλοι Κριοί, προσαρμοστείτε καλύτερα στον επαγγελματικό και κοινωνικό χώρο που κινείστε, αναλογιστείτε τις ανάγκες και τις επιθυμίες των συναδέλφων σας, ακούστε τα παράπονα των φίλων και του ερωτικού σας συντρόφου, δείξτε αλληλεγγύη και συγκαταβατική διάθεση στα θέλω του δεσμού σας, χωρίς να φλυαρείτε άσκοπα ή να προκαλείτε με την στάση σας ατελείωτες εκρήξεις με το ταίρι σας, αποκτήστε σιγουριά, ασφάλεια και σταθερότητα στην ερωτική σας ζωή.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, οι όψεις της ημέρας θα σας βοηθήσουν να ανανεωθείτε, να απελευθερωθείτε, να ξεφύγετε από οτιδήποτε σας πνίγει συναισθηματικά ή σας ρίχνει στη μονότονη ρουτίνα. Θα έχετε μια πολύ ευχάριστη συνάντηση, θα αποκαλύψετε τις σκέψεις σας, σήμερα  θα ανοίξετε την καρδιά σας σε πρόσωπο που από καιρό προσπαθεί να στρώσει μεταξύ σας έδαφος για προσωπικές επαφές.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Σήμερα αποκτάτε αγαπητοί Ταύροι λαμπρές και δημιουργικές ιδέες για να φέρετε εις πέρας οποιαδήποτε υπευθυνότητα έχετε αναλάβει στην δουλειά σας, χρωματίζετε την προσωπική και συναισθηματική σας καθημερινότητα με χαρούμενες και ευχάριστες στιγμές με τους αγαπημένους σας ανθρώπους και το άλλο σας μισό. Οι αδέσμευτοι έχετε την ευκαιρία να μαγνητίσετε μια υπέροχη, νέα γνωριμία, να παίξετε με το φλερτ και το ενδιαφέρον του αντίθετου φύλου.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Αγαπητοί μου Ταύροι, θα βρείτε τον τρόπο να ηρεμήσετε το κλίμα μέσα στη σχέση σας, θα επιτύχετε αρμονική συνύπαρξη με το ταίρι σας. Εσείς που αντιμετωπίζετε μπερδεμένες ή ανασφαλείς καταστάσεις τώρα θα απαλλαγείτε από το αβέβαιο, έρχονται πληροφορίες που θα ανατρέψουν ανασφάλειες και καχυποψίες. Ένα καινούργιο πρόσωπο θα περάσει στη ζωή σας, εσείς που είστε χωρίς σχέση θα γνωριστείτε με άτομο που θα έχει τα προσόντα να γίνει το ταίρι σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Έχοντας ακρίβεια και εντιμότητα στις σημαντικές επιλογές και τις αποφάσεις που πρέπει να πάρετε στις συνεργασίες και τις κοινωνικές σας επαφές κινηθείτε σήμερα φίλοι Δίδυμοι, η μέρα προσδίδει ακόμα περισσότερη αναλυτική σκέψη και σοβαρότητα απέναντι στον δεσμό σας, αλλά και στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και έτσι ανακτάτε την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία σας για το αύριο, αποκτώντας παράλληλα σιγουριά και σταθερότητα στην ερωτική σας ζωή με το ταίρι που αγαπάτε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, τώρα αρχίζει η αναζήτηση νέων περιπετειών, θα έχετε την ευκαιρία να τερματίσετε τα παλιά και να ξεκινήσετε από την αρχή με καινούργιο πρόσωπο. Έντονη θα είναι η διάθεση για κοινωνικές συναναστροφές, θα βρεθείτε σε φιλικές παρέες που θα σας ανανεώσουν ψυχολογικά. Δεν αποκλείεται να εμφανιστεί πρόσωπο που θα το ερωτευτείτε από τις πρώτες σας επαφές, καλοδεχτείτε τις νέες προκλήσεις, το αποτέλεσμα θα είναι ιδιαιτέρως ευχάριστο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Η μέρα αγαπητοί Καρκίνοι σας κάνει πιο υπεύθυνους και σοβαρούς στην δουλειά σας, ενώ είναι πιθανό να δημιουργηθεί περισσότερη σύγχυση και επικοινωνιακός αναβρασμός στην συνεννόηση με τους συνεργάτες, τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Επενδύστε στα καλλιτεχνικά ταλέντα και την ρομαντική σας διάθεση, για να σβήσουν η μουντάδα και η πλήξη από τον δεσμό σας, εμβαθύνετε στις απλές χαρές της ζωής χωρίς πείσμα, άγχος και εγωισμό.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, θα υπάρξει αποκατάσταση σχέσεων και ισορροπημένη επικοινωνία. Σήμερα δεν θα έχετε διάθεση για εγωιστικές κόντρες, στόχος σας θα είναι να διασφαλίσετε σχέσεις, να σταθεροποιήσετε δίπλα σας το πρόσωπο που αγαπάτε. Η αιφνιδιαστική εξομολόγηση ενός συγκεκριμένου προσώπου θα καταφέρει να σας απελευθερώσει συναισθηματικά, εντελώς απρόοπτα θα αποκαλυφθεί μεταξύ σας αμοιβαία έλξη.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Απομακρυνθείτε αγαπητοί Λέοντες σήμερα από τις άκαμπτες και δύσκολες καταστάσεις, είτε είναι πρόσωπα και γεγονότα που δημιουργούν ανατροπές στον επαγγελματικό σας χώρο, είτε ενοχλούν με την στάση τους την προσωπική και συναισθηματική σας καθημερινότητα. Η μέρα σας βοηθά να ξεφύγετε από πάσης φύσεως βάρη και ευθύνες, απελευθερώνοντας το φλογερό σας ταμπεραμέντο και τον έντονο ερωτισμό σας στο ταίρι που συντροφεύει τα μελλοντικά, ερωτικά σας όνειρα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Φίλοι μου Λέοντες, θα αναζητήσετε καινούργια γνωριμία, τώρα αλλάζουν οι επιθυμίες σας, θα αποκτήσετε νέο ταίρι. Δυναμικές θα είναι οι προσεγγίσεις σας, τηλεφωνήματα και συναντήσεις θα δώσουν ευχάριστη εξέλιξη στις επαφές σας. Εσείς που είστε χωρίς σχέση θα έχετε το κατάλληλο άνοιγμα, αρπάξτε τις ευκαιρίες που θα δοθούν. Η χρονική στιγμή ενδείκνυται για αλλαγές και διεκδικήσεις, με δικές σας ενέργειες θα προκύψουν θερμές εξελίξεις, ετοιμαστείτε για βραδινό ραντεβού!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Οι όψεις της ημέρας ίσως δημιουργήσουν αγαπητοί Παρθένοι ένα περίεργο κλίμα στις επαγγελματικές σας συνεργασίες και τις προσωπικές σας φιλοδοξίες, ενώ ταυτόχρονα διαθέτετε ευσυνειδησία και το αίσθημα της υπευθυνότητας αρκετά έντονο, είτε γιατί αποζητάτε την ειρηνική και αρμονική λύση των καταστάσεων που σας ταλαιπωρούν, είτε γιατί γνωρίζετε πως πρέπει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις και καθοριστικές επιλογές για το ερωτικό σας μέλλον.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, η μέρα θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε με αισιοδοξία εμπόδια που ενδεχομένως να υπάρχουν στα σχέδια σας. Για εσάς που επιθυμείτε να επανασυνδεθείτε με το παλιό σας ταίρι, με δική σας πρωτοβουλία θα υπάρξουν συναντήσεις και συνομιλίες που θα κλείσουν παρεξηγήσεις, τώρα θα δοθούν οριστικές λύσεις. Για εσάς τους ελεύθερους, ένα τυχαίο και ευχάριστο συμβάν θα ανοίξει δίοδο νέας γνωριμίας, ένα καινούργιο πρόσωπο θα καταφέρει να κλέψει την καρδιά σας.

 

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Μην απαντάτε σήμερα στις όποιες προκλήσεις δέχεστε φίλοι Ζυγοί που μπορεί να προέλθουν από συναδέλφους ή πρόσωπα από το κοινωνικό σας περιβάλλον, προτιμήστε να αδιαφορήσετε και να αποστασιοποιηθείτε από μια κατάσταση που σας εκνευρίζει και προκαλεί τον κακό σας εαυτό, μην παγιδεύεστε από πρόσκαιρες, αισθησιακές εμπειρίες μιας νέας γνωριμίας οι αδέσμευτοι, επικεντρωθείτε στα εσωτερικά θέλω και την γαλήνη της καρδιάς σας οι ζευγαρωμένοι, ταυτίζοντας τις επιθυμίες σας με το άλλο σας μισό.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, θα είστε συζητήσιμοι, εκφραστικοί και εκδηλωτικοί, θα υπάρξουν έντονες εξομολογήσεις που θα φέρουν συναισθηματική ισορροπία. Τα γεγονότα θα δημιουργήσουν νέες συνθήκες, πιθανή θα είναι η νέα γνωριμία. Ανοιχτόκαρδη θα είναι η διάθεση σας και αρκετά αποφασιστική η δράση σας. Θετική απάντηση θα λάβετε σε πρόταση που θα κάνετε σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, για κάποιους από εσάς θα σημειωθεί έναρξη σχέσης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Αποκρυπτογραφήσετε με όσο πιο μυστικοπαθή τρόπο μπορείτε αγαπητοί Σκορπιοί, τις επιθυμίες και τις ανάγκες των πολύ κοντινών σας προσώπων και των συναδέλφων σας, για να πάρετε απαντήσεις στα ερωτηματικά που σας βασανίζουν είτε αυτά αφορούν την δουλειά σας, είτε το αύριο του δεσμού σας. Ονειρευτείτε την ιδανική σχέση και εξηγήστε με ήρεμη και γαλήνια διάθεση στο άλλο σας μισό, πως πρέπει να βάλετε κοινούς στόχους, ξεδιαλύνοντας τις καταστάσεις που επιβαρύνουν επικίνδυνα την σχέση σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, έντονη αισιοδοξία θα σας διακατέχει, θερμή θα είναι η στάση σας σε πρόσωπα που θα σας τραβήξουν το ενδιαφέρον. Η ξαφνική παρουσία ενός συγκεκριμένου ατόμου θα ανάψει σπίθα στην καρδιά σας. Θερμή πρόταση θα λάβετε, τώρα θα κινητοποιηθεί η καρδιά σας, θα σας δοθεί η ευκαιρία να αποκαλύψετε τα συναισθήματα σας. Έρχονται ευχάριστα ανοίγματα που θα δημιουργήσουν βάση για καινούργια σχέση.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Η μέρα φίλοι Τοξότες σας δίνει εξαιρετική ώθηση για να κάνετε σχέδια και πλάνα για το επαγγελματικό και το συναισθηματικό σας μέλλον, εξερευνώντας νέους ορίζοντας και καινούριες πρωτότυπες ιδέες. Αναζητάτε περισσότερο τις περιπετειώδεις και ενθουσιώδεις στιγμές με τους αγαπημένους σας ανθρώπους και το ταίρι σας, απελευθερώνετε την σχέση σας από ταμπού, προκαταλήψεις και εγωιστική συμπεριφορά, βαδίζετε ολοταχώς προς την αμοιβαιότητα και την ευτυχία.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, αφήνετε στην άκρη αναστολές και ανασφάλειες, τώρα θα αναζητήσετε την αλλαγή και την περιπέτεια, η στάση σας θα είναι ιδιαιτέρως τολμηρή. Περνάτε σε ουσιαστικές πράξεις, δεν αποκλείεται σήμερα να πάρετε την απόφαση να ξεκινήσετε σχέση με πρόσωπο που από καιρό έχετε κρυμμένο στην καρδιά σας. Αισιόδοξος θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, κινηθείτε απελευθερωμένα με δυναμισμό και αποφασιστικότητα η κατάληξη θα σας ενθουσιάσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Μπορεί να αισθάνεστε σήμερα αγαπητοί Αιγόκεροι πως οι απόψεις και οι ιδέες σας βάλλονται από επιθέσεις και παρεξηγήσεις στην δουλειά σας αλλά και στην προσωπική σας ζωή, εν τούτοις μην το βάζετε κάτω και μην απογοητεύεστε, απλοποιήστε τις κινήσεις και τις αποφάσεις σας, αδιαφορήστε για την επιθετικότητα και τις αντιδικίες που προκαλούνται γύρω σας. Αιφνιδιάστε με τρυφερότητα και συντροφικότητα το άλλο σας μισό, ακουμπήστε τα προβλήματα και το άγχος σας στην αγκαλιά του δεσμού σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Φίλοι μου Αιγόκεροι, η ενισχυμένη σας αυτοπεποίθηση και η συγκέντρωση στους στόχους σας θα σας οδηγήσουν σε επιτυχημένο αποτέλεσμα. Αισιόδοξο θα είναι το σκεπτικό σας, η στάση σας θα είναι προσιτή, θα σας πλησιάσει πρόσωπο με ιδιαιτέρως θερμές βλέψεις. Θα εκδηλώσετε τα αισθήματα σας, η ανταπόκριση που θα λάβετε θα ανοίξει νέο ορίζοντα στη ζωή σας. Σήμερα σε προσωπικό ραντεβού θα ακουστούν συναισθηματικές εξομολογήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Δικαιώνεστε και ανταμείβεστε σήμερα φίλοι Υδροχόοι για τις προσπάθειες και τους κόπους που καταβάλλετε στην δουλειά και στους προσωπικούς σας στόχους, αν κρατήσετε χαμηλούς τόνους προς τους συνεργάτες και τα προσφιλή σας άτομα, προκειμένου να μην καρποφορήσουν εντάσεις και συγκρούσεις, ή κάποια μπερδέματα που προέρχονται από το φιλικό σας περιβάλλον. Δείξτε στο ταίρι σας την ενωτική και συγκαταβατική σας διάθεση, για να γιατρευτούν μόνιμα οι εσωτερικές σας πληγές.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, απελευθερωμένες θα είναι οι ενέργειες σας, ωστόσο προσοχή να μην υπερβάλετε, κρατήστε σε συνετά όρια την παρορμητικότητα σας. Ο δυναμισμός σας σε συνδυασμό με την ανάγκη σας για εξέλιξη θα σας οδηγήσουν σε εξομολογήσεις, θα καταφέρετε να εκφραστείτε ξεκάθαρα και με απόλυτη ειλικρίνεια. Γοητεία και ελκυστικότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, θα υπάρξουν πρόσωπα που θα θελήσουν να σας πλησιάσουν, αφήστε το περιθώριο να σας φλερτάρουν.

 

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Επηρεάστε σήμερα με τις ποικίλες ιδέες και τα πιστεύω σας τα κοντινά σας πρόσωπα και τους συναδέλφους σας αγαπητοί Ιχθύες, εξωτερικεύστε την ψυχική σας γενναιοδωρία και την συμπόνια για τους γύρω σας, μην παίρνετε βιαστικές και επιπόλαιες αποφάσεις για το μέλλον της συναισθηματικής σας ζωής, αν δεν απομονωθείτε για λίγο από το άγχος και τις αμφιβολίες που κατακεραυνώνουν την καρδιά σας, αν δεν εκτιμήσετε τα αισθήματα του άλλου σας μισού με την αισιοδοξία και την σιγουριά που τους αξίζουν.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, πρόσχαρη και αυθόρμητη θα είναι η στάση σας, ανοιχτή σε όλα η καρδιά σας. Επιθυμία σας θα είναι να ξεφύγετε από οτιδήποτε αποτελεί ρουτίνα, δεχτικοί θα είστε σε ανοίγματα νέων περιπετειών. Τα γεγονότα θα σας φέρουν ευχάριστες στιγμές, έκπληξη θα σας προκαλέσει η εμφάνιση ενός ατόμου από το παρελθόν, ανοίγεται προοπτική επανένωσης.