Μίλτος Μακρίδης: Η «εξαφάνιση», αυτός που τον κορόιδεψε, η οικονομική καταστροφή, η κατάθλιψη και η βοήθεια από φίλους

739

Ο Μίλτος Μακρίδης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας» και αναφέρθηκε στην πιο δύσκολη περίοδο στη ζωή του, όταν βρέθηκε να πνίγεται από χρέη και υπέστη πλήρη οικονομική καταστροφή.

Όπως υπογράμμισε ο παρουσιαστής «στα μέσα της δεκαετίας του 90’, έφτιαξα μαζί με κάποια ακόμη άτομα την πρώτη εταιρία Ίντερνετ στην Ελλάδα, η οποία ήταν πρωτοποριακή σε παγκόσμιο επίπεδο. Επειδή, όμως, δεν γνωρίζαμε από επιχειρήσεις, βρήκαμε κάποιον ειδικό για να μας βοηθήσει, ο οποίος μάλιστα ήταν μεγαλοστέλεχος σε κρατική τράπεζα. Εκείνος όμως, έκλεβε τον κόσμο μέσα από την τράπεζα».

Εκείνο το διάστημα, σύμφωνα με τον παρουσιαστή, φρόντιζε οικονομικά την οικογένειά του, αλλά είχε βοηθήσει και φίλους, μπαίνοντας ως εγγυητής στα δάνειά τους. Τότε ήταν που είχε μεγάλη απώλεια χρημάτων, με αποτέλεσμα να φτάσει στην οικονομική καταστροφή.

Ο Μίλτος Μακρίδης πάλεψε για να βρει το δίκιο του

Όπως επεσήμανε ο Μίλτος Μακρίδης “όλα έχουν να κάνουν με τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τα χρήματα” και για εκείνον ήταν απλώς ένα μέσο για να αναπτύξει τη δουλειά του, σημειώνοντας «η οικονομική απώλεια είναι ένας μικρός θάνατος. Στην αρχή, εγώ πέρασα πάρα πολύ δύσκολα. Έκλαιγα στον ύπνο μου, δεν μίλαγα σε κανέναν και απλά δούλευα γιατί έπρεπε να δουλέψω. Το μεγάλο πρόβλημα για εμένα δεν ήταν τόσο η οικονομική απώλεια, όσο αυτά που πέρασα αργότερα, από την ελληνική δικαιοσύνη, ώστε να βρω το δίκιο μου».

Το ενδεχόμενο επιστροφής του Μίλτου Μακρίδη στην τηλεόραση

Όπως παραδέχτηκε ο παρουσιαστής, σε αυτή τη δύσκολη περίοδο τον βοήθησαν οι φίλοι του και η οικογένειά του και παρ’ όλο που ήταν πολύ δύσκολα για τον ίδιο, κατάφερε να σταθεί ξανά στα πόδια του και ερωτηθείς αν σκοπεύει να επανέλθει στην τηλεόραση, απάντησε χιουμοριστικά «ή τηλεόραση ή οδοντίατρος».