Σοβαρό τροχαίο στην Αγγλία: Ανετράπη διώροφο λεωφορείο – Πληροφορίες για «πολλούς» τραυματίες

102

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε σήμερα, Τρίτη, στο Σόμερσετ της Αγγλίας, με ανατροπή διώροφου λεωφορείου. Στη χώρα επικρατούν συνθήκες παγετού.

Η αστυνομία του Έιβον στο Σόμερσετ δήλωσε ότι ένας σημαντικός αριθμός αστυνομικών, πυροσβεστικών μονάδων και ασθενοφόρων εκλήθησαν στο σημείο στις 06:00. Στο τροχαίο φαίνεται να εμπλέκεται και μία μοτοσικλέτα.

Κατά τις πληροφορίες των διεθνών μέσων ενημέρωσης, υπάρχουν πληροφορίες για «πολλούς» τραυματίες, ωστόσο οι Αρχές δεν έχουν προχωρήσει σε επίσημες ανακοινώσεις. Στο λεωφορείο φαίνεται ότι επέβαιναν συνολικά 70 άτομα.

Η εταιρεία EDF επιβεβαίωσε στο Twitter ότι το λεωφορείο μετέφερε μέλη του εργατικού δυναμικού στο Hinkley Point C, το εργοτάξιο κατασκευής πυρηνικού σταθμού, εννέα μίλια από το σημείο του δυστυχήματος.

Η αστυνομία έχει καλέσει τους οδηγούς να αποφεύγουν την περιοχή. «Παρακαλείστε να κινείστε (σ.σ. εδώ) μόνο εάν είναι απολύτως απαραίτητο» αναφέρθηκε και έγινε γνωστό πως, πλην των άλλων, ο δρόμος έχει παγώσει λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών.

Με πληροφορίες από BBC/Guardian/Sky News