Στέλιος Ρόκκος: Στο νοσοκομείο με συμπτώματα εμφράγματος – Με C-130 η αεροδιακομιδή του στην Αθήνα

76

Έμφραγμα υπέστη ο Στέλιος Ρόκκος, όπως αναφέρουν σχετικές πληροφορίες, και με C-130 της Πολεμικής Αεροπορίας έγινε η αεροδιακομιδή του στην Αθήνα, από την Λήμνο όπου διαμένει μόνιμα.

Ο γνωστός τραγουδιστής διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» και από εκεί σε ιδιωτικό θεραπευτήριο, όπου και νοσηλεύεται, σύμφωνα με την ΕΡΤ. Η άμεση μεταφορά του στην Αθήνα κρίθηκε αναγκαία γι’ αυτό και πραγματοποιήθηκε η αεροδιακομιδή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Στέλιος Ρόκκος αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία το πρωί της Παρασκευής, ενώ το βράδυ τα συμπτώματα έγιναν πιο έντονα.

Ανακοίνωση εξέδωσε το νυχτερινό κέντρο, όπου ο Στέλιος Ρόκκος εμφανίζεται στη Θεσσαλονίκη: «Λόγω ασθένειας του αγαπημένου μας καλλιτέχνη Στέλιου Ρόκκου η “Πύλη Αξιού” θα παραμείνει κλειστή αυτό το Σαββατοκύριακο!».

Όπως είναι φυσικό, οι θαυμαστές του τραγουδιστή ανησύχησαν για την περιπέτεια της υγείας του και γι’ αυτό, ο συνεργάτης του, Κώστας Ζούμας, έκανε ανάρτηση στην επίσημη σελίδα του Στέλιου Ρόκκου στο Facebook, αναφέροντας ότι είναι καλά και ότι είχε μια μικρή περιπέτεια.

«Παιδιά ο Στέλιος είναι καλά!! Μια μικρή περιπέτεια είχε. Του ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση!!!», γράφει η λεζάντα της ανάρτησης στην επίσημη σελίδα του Στέλιου Ρόκκου.