Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (14/01)

115

Σήμερα η επιστροφή του Άρη σε ορθή πορεία στο ζώδιο των Διδύμων.

Η ημέρα είναι αρκετά ξεχωριστή καθώς ο Άρης -ύστερα από 2,5 περίπου μήνες όπου ήταν ανάδρομος στους Διδύμους- επιστρέφει σε ορθή πορεία (8η μοίρα). Μέσα στις επόμενες ημέρες θα αρχίσεις να παρατηρείς πως θα αρχίσει να υπάρχει κινητικότητα σε project και πράγματα που ήθελες να κάνεις αλλά παρέμειναν στάσιμα ή μέχρι πρότινος κινούνταν με πολύ αργούς ρυθμούς. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Η σημερινή μέρα θα καταλαγιάσει την ορμητικότητα σας, εξασθενούν οι επιθετικές ή οι σκληρά μαχόμενες αντιδράσεις σας. Στις πράξεις σας υποχωρεί ο κάθετος ρεαλισμός, θα υπερισχύσει το συναίσθημα στους σκοπούς σας. Σήμερα δεν αποκλείεται να προβείτε σε πολύ προσωπικές εξομολογήσεις, θα κερδίσετε την καρδιά του προσώπου που επιθυμείτε. Η κατανόηση που θα δείξετε σε ένα πολύ κοντινό σας πρόσωπο θα εμβαθύνει τους δεσμούς της φιλίας σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, ειρηνική διάθεση και ορθή κρίση θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, στοιχεία που θα ανοίξουν δίοδο συνεννόησης. Η συναισθηματική σας σταθερότητα και η θερμή ερωτική σας στάση θα φέρουν ευνοϊκό αποτέλεσμα στην ερωτική σας επικοινωνία κλείνοντας με επιτυχία αρνητικές υποθέσεις. Σήμερα θα καταφέρετε να γίνετε ιδιαιτέρως συμπαθείς στα καινούργια άτομα, θα κερδίσετε το ενδιαφέρον ενός ελκυστικού προσώπου.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Αισιοδοξία και αποφασιστικότητα θα σας φέρει η σημερινή μέρα, ώριμη και ισορροπημένη θα είναι η κρίση σας, σε συνδυασμό με τη σταθερότητα στις απόψεις σας, θα καταφέρετε να πείσετε, θα κερδίσετε εμπιστοσύνη και θετικές εντυπώσεις. Σε περίπτωση που είστε σε διαπραγματεύσεις σωστή θα είναι η αντίληψη σας, θα υπερισχύσει η γνώμη σας καταλήγοντας σε επιτυχία. Λύση θα δοθεί σε ένα ερωτικό σας θέμα, είναι πολύ πιθανό να προχωρήσετε σε επίσημες δεσμεύσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, η σημερινή μέρα θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από διλλήματα και λάθος ερωτικές κατευθύνσεις. Μια τολμηρή και εκ βάθους συζήτηση με το πρόσωπο της καρδιάς σας θα βάλει τα πράγματα σε τάξη, θα επανεκτιμήσετε και θα επαναπροσδιορίσετε. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να εξουδετερώσετε συναισθήματα ζήλειας, τώρα θα απελευθερωθείτε από ψυχικό βάρος. Για εσάς τους ερωτικά μόνους, γνωριμία με ελκυστικό πρόσωπο θα ενισχύσει τον ερωτισμό σας, θα έχετε ευκαιρία νέας ερωτικής σχέσης.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Η σημερινή μέρα ώριμη θα κάνει τη σκέψη σας, διαίσθηση και διανοητικότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά σας. Οι αποφάσεις και οι κινήσεις σας θα στηρίζονται στη λογική, ανάγκη σας θα είναι η στάθμευση και η ασφάλεια. Θα έχετε τη διάθεση να εξωτερικεύσετε τα αισθήματα σας χωρίς αναστολές, θα πλησιάσετε και θα εκδηλωθείτε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Για τους χωρισμένους ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο επανένωσης.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, περνά η ερωτική σας ζωή σε νέα τροχιά, τακτοποιούνται οι ανησυχητικές υποθέσεις που σας προκαλούν αβεβαιότητα. Συμφιλίωση και επανασύνδεση θα υπάρξει, αν κάποιο γεγονός σας είχε απομακρύνει με το ταίρι σας, τώρα ξεκάθαρα και ειλικρινά λόγια θα δώσουν λύση στις διαφορές σας. Αποκαλυπτική στάση θα έχει το πρόσωπο που θα σας πλησιάσει. Αν αναζητάτε μια έντονη σχέση ικανή να σας συναρπάσει τότε μην φέρετε εμπόδια στη ροή των γεγονότων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Από σήμερα παίρνετε την απόφαση να απομακρυνθείτε από πρόσωπα που σας ασκούν ψυχολογική πίεση, αυτή τη φορά οι κινήσεις σας θα είναι οργανωμένες και όχι σπασμωδικές, σας διαβεβαιώνω πως δεν θα μετανιώσετε για τις ενέργειες σας. Ο τρόπος σκέψης σας θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε ακμαία την ψυχολογία σας, σας δίνω τη συμβουλή να εμπιστευτείτε το ένστικτο σας. Συνάντηση που θα έχετε με πρόσωπο ερωτικό θα πάρει απρόσμενες θετικές διαστάσεις, θα φέρει ευχάριστες αλλαγές.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, η σημερινή μέρα θα σας κάνει επικοινωνιακούς και ανοιχτόκαρδους, θα έχετε τη διάθεση να συζητήσετε και να φανερώσετε την συναισθηματική σας κατάσταση. Η συγκαταβατική σας διάθεση θα αλλάξει τη συμπεριφορά του ερωτικού σας συντρόφου, αυτή τη φορά θα τολμήσει να παραδεχτεί τα λάθη και τις υπερβολές του. Η μέρα σας θα κλείσει με προσωπικό ραντεβού, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο επανασύνδεσης με πρόσωπο που ο χωρισμός σας ήταν πρόσφατος.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Η σημερινή μέρα θα σας εφοδιάσει με έντονο συναισθηματισμό, σήμερα θα αφήσετε στην άκρη τις ψυχρές διαπραγματεύσεις. Συμπονετικοί θα εμφανιστείτε ως προς τα πρόσωπα που αγαπάτε, αλλά και γενικότερα θα εκδηλώσετε στους γύρω σας συγκαταβατικότητα και διαλλακτική στάση. Στον εργασιακό σας τομέα θα ανοιχτούν δρόμοι επικοινωνίας με συναδελφικά άτομα που ως τώρα δεν είχατε ιδιαίτερες επαφές. Σήμερα δεν αποκλείεται να υπάρξει ερωτική συμφιλίωση με πρόσωπο που στο παρελθόν είχατε χωρίσει για ανούσια αιτία.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Φίλοι μου Λέοντες, η σημερινή μέρα θα φέρει ισορροπία στον συναισθηματικό σας κόσμο, θα καταλαγιάσει την αντιδραστική σας τάση, θα σας δημιουργήσει τη διάθεση για ήρεμους διαλόγους και εποικοδομητικές συζητήσεις. Το παρουσιαστικό σας θα είναι ποθητό και ερωτεύσιμο, ιδιαιτέρως γοητευτικοί θα φανείτε σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που η εξωτερική του εμφάνιση δεν θα σας αφήσει καθόλου αδιάφορους. Αξιοποιήσετε το ερωτικό άνοιγμα που θα σας δοθεί, θα έχετε τη δυνατότητα να βιώσετε αισθήματα έλξης και αγάπης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Η χρονική περίοδος ενδείκνυται για υλοποίηση επαγγελματικών στόχων, αν έχετε καινούργιες εργασιακές ή οικονομικές προτάσεις, σας παροτρύνω να προχωρήσετε στην εφαρμογή τους. Συνειδητοποιημένες θα είναι οι ενέργειες σας, η προσγειωμένη επαγγελματική σας στάση θα ανοίξει διόδους νέων συνεργασιών. Ελεγχόμενος θα είναι ο ενθουσιασμό σας, με αποτέλεσμα να καταφέρετε να πάρετε αποφάσεις ώριμες και υπεύθυνες. Ένα πρόσωπο στον ερωτικό σας τομέα θα σας εκδηλώσει πιστή αγάπη, ανταποκριθείτε αναλόγως.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, ετοιμαστείτε να καλοδεχτείτε πρόσωπο – έκπληξη ερχόμενο από το μακρινό ερωτικό σας παρελθόν. Πρόσωπο που ποτέ δεν έσβησε η μεταξύ σας έλξη θα σας φανερώσει αισθήματα ικανά να ανοίξουν δίοδο επανένωσης. Οι συγκυρίες θα σας φέρουν χαρά και συναισθηματική ικανοποίηση, ανοίγεται νέος ερωτικός κύκλος. Θα εκπλαγείτε από τις αποκαλύψεις που καταφθάνουν, κρατήστε θετική και προσιτή στάση, θα σας βγει σίγουρα σε καλό.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Θα εμφανιστούν νέα ενδεχόμενα τόσο σε επαγγελματικά ζητήματα όσο και σε ερωτικά. Μια πρόταση, μια συνάντηση και μια συνομιλία, θα φέρουν αλλαγές στα δεδομένα σας, τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να βρείτε την ασφάλεια και την σταθερότητα που αναζητάτε. Φανείτε τολμηροί, εμπιστευτείτε το ένστικτο σας, μην υποκύψετε σε αβάσιμες ηττοπάθειες. Η μέρα σας θα κλείσει με ένα πολύ ευχάριστο γεγονός που θα σας βοηθήσει να διαγράψετε λάθη του παρελθόντος.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, οι πλανητικές όψεις της ημέρας θα σας εφοδιάσουν με συναισθηματισμό, ερωτισμό, και σωστή διαίσθηση. Δεν αποκλείεται ένα συγκεκριμένο πρόσωπο από το παρελθόν να κάνει το βήμα να σας ξανά προσεγγίσει, η κατάληξη που θα πάρουν οι επαφές σας θα εξαρτηθούν από τις δικές σας βλέψεις. Γι’ εσάς που αναζητάτε κάτι νέο και διαφορετικό, απρόσμενες συμπτώσεις θα φέρουν καινούργιο πρόσωπο στη ζωή σας, τα γεγονότα θα σας δώσουν τη δυνατότητα να αποκτήσετε σταθερή ερωτική σχέση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Σήμερα θα ενισχυθεί κατά πολύ το ένστικτο σας, οι επαγγελματικές σας συζητήσεις θα είναι αποτελεσματικές και η δράση σας εποικοδομητική. Συγκρατημένες θα είναι οι οικονομικές σας κινήσεις, τα άλματα θα τα μελετήσετε πολύ καλά, στρατηγική θα έχει η στάση σας. Στα ερωτικά σας οικειοθελώς θα κρατηθείτε μακριά από καταστάσεις αβεβαιότητας, ίσως να επιλέξετε να επανασυνδεθείτε με το πρώην ταίρι σας, και όχι να ρισκάρετε να προχωρήσετε με το καινούργιο πρόσωπο που θα σας προσεγγίσει.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, θα εστιάσετε στη συναισθηματική πλευρά των καταστάσεων, η στάση σας ως προς το ταίρι σας δεν θα είναι ανταγωνιστική. Στόχος σας θα είναι να βρείτε τρόπους δημιουργικής επικοινωνίας,  να λύσετε διαφορές ή παρεξηγήσεις. Καταφθάνει ευχάριστο γεγονός, ίσως να εκπλαγείτε από το ερωτικό ενδιαφέρον που θα σας δείξει άτομο, που μέχρι τώρα είχατε μόνο φιλική επικοινωνία. Η μέρα σας θα κλείσει με προσωπικό ραντεβού, τα γεγονότα θα είναι αποκαλυπτικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Δεν αποκλείεται να πάρετε απόφαση να αλλάξετε την τακτική που αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις της καθημερινότητας σας. Θα σας εξουσιάζει η επιθυμία να σταθεροποιηθείτε  και να κατασταλάξετε, σε ερωτικά θέματα είναι πολύ πιθανόν να σκεφτείτε πολύ σοβαρά την προοπτική της δέσμευσης. Σκεπτόμενες θα είναι οι επαγγελματικές σας ενέργειες, διαπραγματεύσεις και αγοραπωλησίες θα έχουν θετική εξέλιξη. Αποκαλύψτε την ερωτική πλευρά του χαρακτήρα σας, θα υπάρξουν ευχάριστες γνωριμίες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, στις ερωτικές σας επαφές θα θελήσετε σταθερότητα και συναισθηματική ειλικρίνεια. Κατόπιν συζήτησης με πρόσωπο ερωτικό θα θέσετε στον εαυτό σας κάποια ουσιαστικά ερωτήματα, τα συμπεράσματα σας θα σας βοηθήσουν να βάλετε σε τάξη τόσο το παρόν όσο και το μέλλον σας. Ο ξεκάθαρος και ειλικρινής τρόπος με τον οποίο θα χειριστείτε ζήτημα ανάμεσα σε εσάς και το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, θα φέρει αποτέλεσμα ένωσης. Έρχεται σμίξη, αν είστε χωρισμένοι θα επανασυνδεθείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Η σημερινή αστρολογική όψη θα ισορροπήσει τα τυχόν ψυχολογικά σας σκαμπανεβάσματα, θα νιώσετε ανάγκη για σταθερότητα, τόσο ερωτική, όσο και επαγγελματική. Συναισθηματική ωριμότητα θα χαρακτηρίζει τις ενέργειες σας γεγονός που θα σας γλυτώσει από ανώριμα λάθη. Η στάση που θα κρατήσετε σε οικογενειακά σας πρόσωπα θα δώσει λύσεις σε τυχόν παρεξηγήσεις. Στον ερωτικό σας τομέα, με το ταίρι σας θα ζήσετε θερμές ερωτικές στιγμές.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, η συνειδητή ειλικρίνεια και ευθύτητα που θα δείξετε στο ερωτικό σας ταίρι θα δημιουργήσει άνοιγμα για δεσμευτικές υποσχέσεις. Κατανόηση θα βρείτε στις ερωτικές σας συζητήσεις, σωστός θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, οξυδέρκεια θα χαρακτηρίζει την κρίση σας. Οι ειλικρινείς κουβέντες σας θα καταφέρουν να κλείσουν διαφωνίες ή αρνητικές εντυπώσεις, σε περίπτωση που υπάρχει χωρισμός θα επανασυνδεθείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Σοβαρούς, συγκρατημένους και ρεαλιστές θα σας κάνει η σημερινή μέρα, προσγειωμένες θα είναι οι επαγγελματικές και οικονομικές σας προσδοκίες. Παίρνετε την απόφαση να κρατήσετε στη ζωή σας μόνο πρόσωπα που μπορούν να σας προσφέρουν ασφάλεια και εμπιστοσύνη χωρίς να σας πνιγούν ή να σας καταπιέζουν. Εσάς τους ερωτικά μόνους θα σας εντυπωσιάσει πρόσωπο με κοινωνικό γόητρο, σοβαρές θα είναι οι βλέψεις που θα έχει για εσάς, σας συμβουλεύω να μην μείνετε με σταυρωμένα χέρια.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, αποκαλυπτική θα είναι η ερωτική σας στάση, θα νιώσετε την ανάγκη να περάσετε σε έντονες συναισθηματικές εκδηλώσεις. Θα είστε αναλυτικοί στις κουβέντες σας και αποτελεσματικοί στις πράξεις σας, αυτή τη φορά θα χαρακτηρίζεστε από υγιές πείσμα, συγκρατημένη επιμονή και μεθοδικότητα. Η σημερινή μέρα θα σας κάνει συγκαταβατικούς, η απόφαση σας να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία στο πρώην ταίρι σας θα φέρει ευχάριστο ίσως και δεσμευτικό αποτέλεσμα.

 

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Η σημερινή μέρα θα ενδυναμώσει τη διαίσθηση σας, θα βγάλει στην επιφάνεια την ευαίσθητη πλευρά του χαρακτήρα σας. Διαλλακτική, θερμή και αρκετά συγκαταβατική θα είναι η συμπεριφορά σας, θερμές θα είναι οι διαθέσεις των τρίτων προς εσάς. Μια ευχάριστη πρόταση που θα σας γίνει από πρόσωπο ερωτικού ενδιαφέροντος θα καταφέρει να σας ανοίξει δίοδο σταθερού δεσμού. Ανοίγεται νέα ερωτική περίοδος, θα βρείτε συναισθηματική ασφάλεια, θα νιώσετε σιγουριά και εμπιστοσύνη.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, θα σας δοθεί η ευκαιρία για διαφοροποιήσεις και συναισθηματικές ανακατατάξεις, περάσετε σε άμεσες πράξεις οι προσπάθειες σας θα έχουν επιτυχημένο αποτέλεσμα. Διαισθητικότητα θα σας χαρακτηρίζει, δεν αποκλείεται να εμφανιστούν τάσεις ρομαντισμού και ονειροπόλησης. Θερμές θα είναι οι επικοινωνιακές σας διαθέσεις, καινούργια πρόσωπα θα κάνουν την εμφάνιση τους δίνοντας σας την ευκαιρία να δοκιμάσετε μια νέα ερωτική αρχή. Το ένστικτο σας θα είναι δυνατό, θα είστε σε θέση να πάρετε σωστές αποφάσεις.