Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (13/01)

90

Σήμερα η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού και η αντίθεση της με το Δία από τον Κριό.

Η ημέρα θα ξεκινήσει με διάθεση για υπερβολές, οι οποίες ενδεχομένως να επεκταθούν σε διάφορους τομείς και διάφορα θέματα! Προσπάθησε να αποφύγεις «βιαστικές» συζητήσεις καθώς μπορεί να σε οδηγήσουν να εκφράσεις κάποιες σκέψεις με παρορμητικό τρόπο και τελικά να προκύψει άλλο νόημα! Επίσης προσπάθησε να φανείς φειδωλός σε αγορές καθώς φαίνεται πως μία βόλτα στα μαγαζιά μπορεί να σε παρασύρει και να αγοράσεις πράγματα που δεν χρειάζεσαι! Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Οι όψεις της ημέρας αγαπητοί Κριοί, πυροδοτούν τις ανησυχίες και τις αγωνίες σας προκειμένου να αποκτήσετε περισσότερη ενέργεια και αισιοδοξία, να ξαναγίνετε παιδιά δίπλα στους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, να ευχαριστηθείτε και να χαρείτε με τις απλές στιγμές της ζωής. Επιδιώξτε την ομοψυχία και την αμοιβαιότητα στην ερωτική σας ζωή, αγκαλιάστε το ταίρι σας με τρυφερότητα και ρομαντική διάθεση, μη θεωρείτε την αγάπη δεδομένη κατάσταση στη σχέση σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, μια νέα ερωτική ευκαιρία θα εμφανιστεί μπροστά σας, θα είστε αποφασισμένοι να μην αφήσετε τίποτα να σας φύγει μέσα απ’ τα χέρια. Πρόσωπο ελκυστικής εμφάνισης και γοητευτικής παρουσίας, θα βρει τρόπο να ξεδιπλώσει την ερωτική πλευρά του χαρακτήρα σας. Θα σας δώσει το έναυσμα να περάσετε σε τολμηρές και αποφασιστικές προσεγγίσεις, που σας διαβεβαιώνω πως θα πιάσουν τόπο. Σήμερα θα γίνει το πρώτο βήμα που ως κατάληξη θα έχει το σταθερό δεσμό.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Ακόμα κι αν οι εξελίξεις γύρω σας, φίλοι Ταύροι, θεωρείτε πως κυλούν σε αργούς και βαρετούς ρυθμούς, πιστέψτε πως μπορείτε να έχετε τα επιτυχή αποτελέσματα που επιδιώκετε. Συνεργαστείτε με τα προσφιλή σας άτομα, αφουγκραστείτε τις ιδέες και τις ανάγκες του ανθρώπου που αγαπάτε, διαθέτοντας σύμπνοια και καλοπροαίρετη διάθεση, τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει από την μια στιγμή στην άλλη, αν δεν είναι δομημένο με ειλικρινή και άδολα αισθήματα, περάστε όμορφες και ζεστές στιγμές με το ταίρι σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, σήμερα θα προκύψουν ερωτικά γεγονότα, που θα αλλάξουν τα δεδομένα σας, εσείς οι ερωτικά μόνοι, ετοιμαστείτε θα εμφανιστεί πρόσωπο που θα εξιτάρει το ερωτικό σας ενδιαφέρον. Θα υπάρξει απρόοπτη συνάντηση, η συζήτηση που θα έχετε με ένα συγκεκριμένο ερωτικό πρόσωπο δε θα είναι απλά μια τυπική φιλική κουβέντα. Θα ακουστούν εξομολογήσεις που θα ανατρέψουν εμπόδια, καταλήγοντας σε ξεκίνημα σταθερής ερωτικής σχέσης.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Πιθανόν να αισθάνεστε έντονα τη σωματική και ψυχική κούραση που προκλήθηκε το προηγούμενο διάστημα, αγαπητοί Δίδυμοι, γι’ αυτό ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και την εμφάνισή σας σήμερα, χαλαρώστε απολαμβάνοντας μια ήρεμη συζήτηση με κοντινά σας πρόσωπα, δημιουργείστε ευχάριστη ατμόσφαιρα με τον ερωτικό σύντροφο, κάντε βήματα προόδου και σιγουριάς στο δεσμό σας, εκφράστε ελεύθερα τις επιθυμίες και τα θέλω σας, χωρίς δισταγμούς και υπεκφυγές που σας οδηγούν σε λανθασμένες αποφάσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, ενισχυμένη θα είναι η γοητεία και η ελκυστικότητά σας, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο ερωτικού ενδιαφέροντος θα σας δημιουργήσει περίεργες καταστάσεις που ενδεχομένως να μπερδέψουν το κουβάρι των συναισθημάτων σας. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν απρόοπτα διλήμματα και ευκαιρίες ριζικών αλλαγών. Για εσάς τους ερωτικά μόνους, θερμή ερωτική πρόκληση θα λάβει η καρδιά σας και επειδή θα την καλοδεχτείτε, γι’ αυτό ετοιμαστείτε για έντονες συναισθηματικές καταστάσεις, που θα φέρουν απρόοπτες εξελίξεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Κάντε από σήμερα τους προγραμματισμούς για την επόμενη μέρα, αγαπητοί Καρκίνοι, στα θέματα εκείνα που αφορούν τις οικονομικές συναλλαγές και τις επαγγελματικές σας εκκρεμότητες, μην αφήνετε να διορθωθούν όλα την τελευταία στιγμή. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες για μια καινούρια, τρυφερή γνωριμία οι αδέσμευτοι, ενώ όσοι είσαστε σε σχέση, μπορείτε να διασκεδάστε, να περάσετε όμορφα και χαρούμενα με τους δικούς σας ανθρώπους και τον ερωτικό σας σύντροφο, να χαμογελάτε με ζωτικότητα και κέφι.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, αποκαλυπτικός διάλογος ανάμεσα σε εσάς και σε πρόσωπο που στο παρελθόν είχατε ερωτική σχέση, θα ανοίξει καινούργια ενδεχόμενα, στο χέρι σας θα είναι η ευκαιρία επανασύνδεσης. Θα εκπλαγείτε από τα λόγια που θα ακούσετε, θα προκύψει απρόοπτη ερωτική εξομολόγηση, με φανερό τρόπο θα σας εκδηλώσει την έλξη του για εσάς. Δεχτείτε αυτό το άνοιγμα για επανένωση, θα διαπιστώσετε πως τα αισθήματα μεταξύ σας είναι δυνατά, ικανά να οδηγήσουν σε σταθερό δεσμό.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Είναι καιρός να ανασυντάξετε τις εσωτερικές σας δυνάμεις και τον ενθουσιασμό σας φίλοι Λέοντες, για να κατακτήσετε και το πιο δυσπρόσιτο επαγγελματικό και προσωπικό σας όνειρο που αφορά στην οικονομική σας πρόοδο και στη συναισθηματική σας ευημερία. Συσφίξτε σήμερα τις πάσης φύσεως σχέσεις που μπορούν να σας βοηθήσουν να αναρριχηθείτε, η μέρα γεμίζει με ενέργεια και γενναιοδωρία τις σημαντικές σας επιλογές και τις ουσιαστικές σας αποφάσεις για το κοντινό μέλλον.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, εσείς που είστε ελεύθεροι ή ερωτικά μόνοι, θα εμφανιστεί ευκαιρία που δεν πρέπει να την αφήσετε να πάει χαμένη. Θα έχετε άνεση στην επικοινωνία σας, ελκυστικό θα είναι το παρουσιαστικό σας, δώστε βάση στις συμπτώσεις και στις τυχαίες συναντήσεις. Ήρεμο και συναισθηματικό θα είναι το κλίμα στην καρδιά σας, ανοιχτή θα είναι η προοπτική να προσκολληθεί επάνω σας πρόσωπο, με την προοπτική να μείνει σταθερά στην ερωτική σας ζωή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Μην κάνετε, αγαπητοί Παρθένοι, βιαστικές και επιπόλαιες κινήσεις για να κατακτήσετε τους στόχους και τα πιστεύω σας, είναι προτιμότερο να δείξετε καρτερικότητα και υπομονή, για να ξεπεραστούν και τα τελευταία διλήμματα που σας βασανίζουν. Μεγάλη κινητικότητα και επικοινωνιακός αναβρασμός επικρατεί στις σχέσεις με τα αγαπημένα σας άτομα και τον ερωτικό σας σύντροφο, σκεφτείτε με ηρεμία και νηφαλιότητα το επόμενο βήμα σας, οργανώστε τις σκέψεις και τις πράξεις σας με γαλήνη και ισορροπία.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, καινούργιες ερωτικές προκλήσεις θα σας φέρει η σημερινή μέρα. Σήμερα θα πάρετε απόφαση να τερματίσετε αποτυχημένες παρελθοντικές σχέσεις, τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να χαράξετε ολοκαίνουργια ερωτική πορεία. Στα δίχτυα της ελκυστικότητα σας θα πιαστεί ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, και επειδή από την πρώτη στιγμή που θα μιλήσετε θα εκδηλωθεί έλξη αμοιβαία, γι’ αυτό μην αναλωθείτε σε σκέψεις, περάστε σε άμεσες πράξεις.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Ψάξτε σε βάθος και με ακρίβεια τις καταστάσεις και τα γεγονότα που περιστοιχίζουν την καθημερινότητά σας σήμερα, αγαπητοί Ζυγοί, για να βρείτε τις λύσεις και τις απαντήσεις που μπορούν να σας οδηγήσουν στη χαρά και την ευχαρίστηση. Αισθανθείτε ασφαλείς μέσα στο περιβάλλον που κινείστε, εκφράστε στα προσφιλή σας άτομα και το ταίρι σας τα ειλικρινή σας αισθήματα, την τρυφερότητα και τη ρομαντική διάθεση που διαθέτετε, ανανεώστε την ερωτική σας ζωή αφήνοντας ελεύθερο το πάθος και την αγάπη σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, με ερωτισμό παρόρμηση και ελκυστικότητα θα σας εφοδιάσει η σημερινή μέρα. Μπαίνει σε λειτουργία η αυτοπεποίθηση σας, θα υπάρξουν συναντήσεις και προτάσεις που θα διευρύνουν τον ερωτικό σας ορίζοντα. Σήμερα με δική σας πρωτοβουλία θα ταχτοποιηθεί ζήτημα που σας έφερνε εμπόδια, λήγει το στάδιο της αναμονής, θα σας δοθεί ευκαιρία να έρθετε πολύ κοντά με πρόσωπο που διεκδικείτε καιρό το ερωτικό του ενδιαφέρον. Προμηνύεται ξεκίνημα σταθερής ερωτικής σχέσης που θα έχει διάρκεια στον χρόνο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Φίλοι Σκορπιοί, μια νέα, ευχάριστη και δημιουργική περίοδος αρχίζει για τις επιδιώξεις και τους στόχους σας, αρκεί να οπλιστείτε με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση στις ικανότητες και τις αρετές σας, πιστεύοντας πως τα πάντα μπορούν να μεταμορφωθούν γύρω σας, αν εσείς δουλέψετε σκληρά, αλλά με σοβαρότητα για τα συναισθηματικά όνειρα και τις προσωπικές σας προσδοκίες. Προφυλαχτείτε από καταστάσεις που σας πληγώνουν και να σας θυμώνουν.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, σήμερα ο συναισθηματικός σας κόσμος ενδέχεται να περάσει από έντονα σκαμπανεβάσματα. Πάθος, ένταση και ανάγκη για οριστικά ξεκαθαρίσματα θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, θα κινηθείτε αποφασιστικά, στόχος σας θα είναι τα τελεσίδικα αποτελέσματα. Σας συμβουλεύω για σήμερα να αποφύγετε τις πιεστικές ενέργειες, καλό θα είναι η στάση σας να μην είναι απαιτητική. Πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά θα σας ομολογήσει ένα μυστικό, που θα σας βγάλει από κάποιες προσωπικές σας αυταπάτες.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

α πράγματα στο περιβάλλον που κινείστε τρέχουν με τους δικούς τους ρυθμούς σήμερα, αγαπητοί Τοξότες, και σας υποχρεώνουν να τα αποδεχτείτε με υπομονή, χαμηλώστε τους τόνους, γεμίστε τις μπαταρίες σας με αισιοδοξία και αποφασιστικότητα, με ενεργητικότητα και ενθουσιασμό. Αναζητήστε νέες γνωριμίες, καινούριες προσωπικές σχέσεις, που μπορούν να φέρουν και πάλι τη χαρά και την ικανοποίηση στην καρδιά σας, εκμεταλλευτείτε την προσοχή και το ενδιαφέρον του ερωτικού σας συντρόφου.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, η σημερινή μέρα θα ενισχύσει τον ερωτισμό σας, την αυτοπεποίθηση σας και την αποφασιστικότητα σας, με αποτέλεσμα να πλησιάσετε πολύ κοντά στους ερωτικούς σας στόχους, η θερμή σας στάση θα καταρρίψει εμπόδια και φραγμούς. Με επιτυχία θα κλείσει απρόοπτη συνομιλία που θα ανοίξετε με πρόσωπο ερωτικού ενδιαφέροντος. Σήμερα σας παροτρύνω να ελευθερώσετε την ερωτική σας πλευρά, ένα συγκεκριμένο άτομο που τυχαία και συχνά σας συναντά σε γνώριμο μέρος, θα βρει την κατάλληλη αφορμή και θα σας ανοιχτεί ερωτικά

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Πάσης προέλευσης πληγές και τραύματα έχουν τη δυνατότητα να επουλωθούν οριστικά, φίλοι Αιγόκεροι, δυσβάσταχτες εμπειρίες στην προσωπική και ερωτική σας ζωή που ίσως προκάλεσαν λύπη, θυμό και απογοήτευση, μπορούν να σβήσουν μόνιμα από την καθημερινότητά σας. Συνεχίστε να επιβεβαιώνετε τις αξίες στο περιβάλλον που κινείστε και να προβάλλετε την αξιοσύνη και τα προτερήματά σας στα κοντινά πρόσωπα και το ταίρι σας, η στρατηγική σας είναι ακατανίκητη, τα όνειρά σας παίρνουν σάρκα και οστά.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, θερμή θα είναι η συμπεριφορά σας, σήμερα θα δώσετε ώθηση στις ερωτικές σας υποθέσεις. Πρώην ερωτικό σας ταίρι θα κάνει την εμφάνιση του, τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να καταλήξετε σε άμεση και επιτυχημένη επανασύνδεση. Θερμό και ξαφνικό ερωτικό ραντεβού θα επαναφέρει στη ζωή σας τη σταθερότητα και την ισορροπία, ανοίγεται προοπτική μακροχρόνιου δεσμού. Εσείς οι ερωτικά μόνοι θα γνωριστείτε με πρόσωπο μυστήριας προσωπικότητας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Μην σκέφτεστε σήμερα, αγαπητοί Υδροχόοι, πώς θα μπορούσαν να ήταν τα πράγματα γύρω σας αν είχατε κάνει άλλους χειρισμούς, μην κάνετε υποθέσεις για τη ζωή σας, αλλά εκμεταλλευτείτε την πλανητική εύνοια, για να ενεργοποιήσετε τον καλό σας εαυτό, εκείνον που δε θα σταθεί στις μικροδιαφωνίες και τους διαπληκτισμούς με αγαπημένα πρόσωπα, αλλά αυτόν που θα παλέψει για τα ιδανικά και τα πιστεύω του, χωρίς να ανέχεται μύγα στο σπαθί του για την ερωτική ζωή και για τις επιθυμίες της καρδιάς.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, απρόοπτη συνάντηση θα ζεστάνει το κλίμα στην καρδιά σας, ξεχασμένα αισθήματα θα αναζωπυρωθούν. Ανοίγετε δρόμος επανένωσης, μια παρελθοντική σας σχέση ή γνωριμία θα έρθει για να γίνει παροντική αγάπη, σας συμβουλεύω να κρατήσετε θερμή στάση. Το ενδιαφέρον που θα εκδηλωθεί μεταξύ σας θα είναι αμοιβαίο, οι χαρακτήρες σας θα είναι πλέον πολύ πιο ώριμοι, σε περίπτωση που αποφασίσετε νέο ερωτικό ξεκίνημα αυτή τη φορά το αποτέλεσμα θα είναι σοβαρό ίσως και δεσμευτικό.

 

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Είναι πιθανόν να δέχεστε πιέσεις σήμερα, φίλοι Ιχθύες, από τον ίδιο σας τον εαυτό για να παλέψετε με τις δυσκολίες και τα προβλήματα και να βγείτε νικητές από τις μάχες που δίνετε καθημερινά για καλύτερη επαγγελματική προκοπή και για ήρεμη προσωπική και συναισθηματική ζωή. Δώστε σημασία στις μικρολεπτομέρειες, μην αγνοείτε επιδεικτικά τις προτιμήσεις και τις επιθυμίες των κοντινών σας ανθρώπων και του ερωτικού σας συντρόφου, επιδιώξτε τη σύμπνοια, την ομαδικότητα και την ομοψυχία στο δεσμό σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, ένα πρόσωπο με θερμό ερωτικό ενδιαφέρον για εσάς θα κάνει το βήμα να επικοινωνήσει μαζί σας, σας δίνω τη συμβουλή να μην αδιαφορήσετε. Με άτομο που ήδη γνωρίζετε θα υπάρξει προοπτική για ξεκίνημα σταθερής ερωτικής σχέσης και μάλιστα μακροχρόνιας διάρκειας. Αν νιώθετε την ανάγκη να περάσετε σε καινούργιο ερωτικό ξεκίνημα, τότε ανταποκριθείτε χωρίς επιφυλάξεις, τώρα θα είναι η κατάλληλη ευκαιρία να αλλάξετε ριζικά την ερωτική σας ζωή.