Σοβαρό τροχαίο για τον Ιβάν Σβιτάιλο – Αναποδογύρισε το αυτοκίνητό του

90

Ώρες αγωνίας έζησε το βράδυ της Πέμπτης (12/1) ο Ιβάν Σβιτάιλο, αφού είχε ένα τροχαίο με το αυτοκίνητό του καθώς επέστρεφε στο σπίτι του μετά την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί.

Την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος με ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο Instagram. Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία με το αναποδογυρισμένο αυτοκίνητό του, το οποίο φαίνεται να έχει υποστεί μεγάλες ζημιές και αποκάλυψε ότι το όχημα αναποδογύρισε. «Όλα καλά! Βρεθήκαμε ανάποδα αλλά ευτυχώς είμαστε ευλύγιστοι», έγραψε στην ανάρτησή του.

Το πρωί της Παρασκευής (13/1) ο ίδιος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» και εξήγησε τι συνέβη. Όπως είπε, πριν φτάσει σπίτι του, βγαίνοντας από ένα τούνελ, υπήρχε ένα ολισθηρό κομμάτι λόγω της βροχής και το αυτοκίνητο του έφυγε στη στροφή, έπεσε πάνω σε ένα σταθμευμένο όχημα, το καβάλησε και γύρισε τούμπα. Για τον απεγκλωβισμό του χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής υπηρεσίας.

«Επέστρεφα σπίτι από την παράσταση. 1-2 χιλιόμετρα πριν φτάσω σπίτι, ο δρόμος ήταν ολισθηρός, επειδή είχε βρέξει. Έβγαινα από ένα τούνελ, αλλά δεν έτρεχα. Ήμουν μόνος μου. Το αυτοκίνητο έφυγε στη στροφή, έπεσε πάνω σε ένα σταθμευμένο όχημα, το καβάλησε και απλά γύρισε τούμπα. Δεν έγινε μεγάλη σύγκρουση, απλά ήταν περίεργο να βρεθείς ανάποδα με 50 χιλιόμετρα την ώρα. Βγήκαν άνθρωποι και με βοήθησαν, υπήρχαν μαγαζιά τριγύρω. Όλα καλά», ανέφερε ο ηθοποιός.