Ποδοσφαιριστής δώρισε απινιδωτή στον Εθνικό Κατερίνης

103

Πολύ όμορφη ενέργεια από ένα επιχειρηματία και ποδοσφαιριστή του Εθνικού Κατερίνης, ο οποίος και έκανε δωρεά για την ομάδα του, έναν απινιδωτή, αλλά και επιμορφωτικό σεμινάριο.

Με τους αγώνες στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο να γίνονται συχνά με ελλιπείς ή και ανύπαρκτους ιατρικούς εξοπλισμούς, η προσφορά στον Εθνικό Κατερίνης είναι ιδιαίτερη σημαντική και το γεγονός ανέδειξε και η ίδια η ομάδα, με ανάρτηση στα social media.

Η ανάρτηση του Εθνικού Κατερίνης

Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν ξεχωριστές στιγμές που δεν αναλώνονται εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου και δεν αφορούν αποκλειστικά κάποια νίκη ή ένα γκολ. Έγκεινται στο πώς αντιλαμβανόμαστε το άθλημα και πόσο κοντά μας φέρνει.

Για όλους μας στον Εθνικό Κατερίνης η 12η Ιανουαρίου θα είναι μία ημέρα που θα θυμόμαστε για πάντα, αφού γίναμε αποδέκτες μίας προσφοράς που μας κάνει να αισθανόμαστε πιο δυνατοί και συνάμα ιδιαίτερα ασφαλείς.

Ο Σπύρος Μάνης, γνωστός και πετυχημένος επιχειρηματίας της Κατερίνης που είναι λάτρης του ποδοσφαίρου και αγωνίζεται στην ομάδα μας, μας προσέφερε έναν απινιδωτή και αυτόματα έφερε ακόμη πιο κοντά όλη την οικογένεια του Εθνικού Κατερίνης.

Μάλιστα διοργάνωσε και το σεμινάριο επιμόρφωσης χρήσης του στα μέλη του ποδοσφαιρικού μας τμήματος, από τον αρχηγό και εκπαιδευτή του Ερυθρού Σταυρού του τμήματος Κατερίνης κ. Δημήτρη Κατιρτζή.

Η ελληνική γλώσσα αν και πλούσια ίσως δεν μπορεί να αποτυπώσει πόσο πολύ τον ευχαριστούμε…