Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (12/01)

87

Σήμερα το τρίγωνο μεταξύ της Σελήνης από την Παρθένο και του Ήλιου στον Αιγόκερω.

Η αρμονική συνάντηση Ηλίου-Σελήνης θα σε βοηθήσει να εκφράσεις τις σκέψεις και τα συναισθήματα σου, να ξεκινήσεις μία συζήτηση με ένα πρόσωπο που θέλεις να προσεγγίσεις και να διευθετήσεις μία δουλειά στην οποία εμπλέκονται αρκετά πρόσωπα. Να θυμάσαι πως οι καλές προθέσεις και η ειλικρίνεια πάντα φέρνουν αποτέλεσμα σε οποιαδήποτε κατάσταση. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Ταύροι, Αιγόκεροι και Παρθένοι.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Οι όψεις της ημέρας σήμερα, φίλοι Κριοί, είναι πιθανόν να φέρουν στην επιφάνεια συναισθήματα ευθύνης απέναντι στους συνεργάτες και τα κοντινά σας άτομα. Νιώστε καλά και ευχάριστα με τον εαυτό σας, για να περάσει το ίδιο μήνυμα και στο περιβάλλον που κινείστε, εμπιστευτείτε τον ερωτικό σας σύντροφο και τα πρόσωπα που δεν επιβουλεύονται την ευτυχία σας, μην αμελείτε την εξωτερική σας εμφάνισή και τα σχέδια που κάνετε για το μέλλον, συζητήστε με το ταίρι σας χωρίς εντάσεις και κόντρες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, έρχονται απρόοπτες συναντήσεις, θα ξεσηκωθούν οι διαθέσεις σας για αλλαγές, σήμερα τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να βγείτε από καταστάσεις στασιμότητας. Θα νιώσετε έντονα την ανάγκη να ξεκινήσετε μια καινούργια ερωτική αρχή, η ισχυρή σας θέληση θα δημιουργήσει νέα ενδεχόμενα. Σήμερα εσείς θα καθοδηγήσετε τα νήματα και μια μεγάλη απότομη μεταστροφή θα φέρει χαρούμενη ερωτική κατάληξη!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Δραστηριοποιηθείτε, φίλοι Ταύροι, σε όλους τους τομείς της καθημερινότητάς σας, βάλτε ενέργεια και δυναμισμό σήμερα για να πετύχετε τους σταθερούς και σοβαρούς σας στόχους, έχετε την εύνοια της τύχης με το μέρος σας, για να διώξετε τα εμπόδια και τις προκλήσεις από την προσωπική και συναισθηματική σας ζωή. Συζητήστε τις σκέψεις και τη βούλησή σας με τον άνθρωπο που αγαπάτε, μην αφήνετε αποστάσεις στη σχέση σας με τον ερωτικό σύντροφο, που αργότερα μπορεί να αποδειχτούν ανεπανόρθωτα επιζήμιες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, θα υπάρξουν ερωτικές εκπλήξεις, και επειδή οι διαθέσεις σας θα είναι τολμηρές, ρομαντικές και θερμές, γι’ αυτό σας προτρέπω να περάσετε ανεπιφύλακτα σε άμεση δράση. Τηλεφωνήστε στο ερωτικό πρόσωπο που σκέπτεστε, προχωρήστε σε πρόταση συνάντησης, η ανταπόκριση που θα λάβετε θα ανοίξει πορεία σταθερού δεσμού. Σας συμβουλεύω να ακολουθήσετε τη διαίσθησή σας, τα αισθήματα σας και κυρίως την καρδιά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Κάτι ευχάριστο και χαρούμενο αρχίζει να φαίνεται από σήμερα στον ορίζοντα των επαγγελματικών σας επιδιώξεων και των προσωπικών σας στόχων, αγαπητοί Δίδυμοι, χωρίς αυτό να σημαίνει πως πρέπει να εμπιστευτείτε όλες τις υποσχέσεις και τις προτάσεις που θα ακούσετε. Κρατήσετε επιφυλακτικότητα στα λόγια και τις πράξεις του προσώπου που σας ενδιαφέρει, δώστε απλόχερα τη βοήθειά σας όπου σας ζητηθεί χωρίς να περιμένετε αμέσως ανταμοιβή, ξεκαθαρίστε τα θέλω και τα πρέπει της καρδιάς σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, ερωτική αναστάτωση θα φέρει στην καρδιά σας ένα απρόοπτο γεγονός, αν το χειριστείτε με απελευθερωμένη ερωτική διάθεση, να είστε σίγουροι πως θα έχει αίσια κατάληξη. Σήμερα δεν αποκλείεται να λάβετε κάλεσμα επανασύνδεσης με πρώην ερωτικό σας ταίρι, με θερμά λόγια θα ξεκινήσει η προσωπική σας συνάντηση, θα είναι πολύ πιθανό να καταλήξετε σε αγκαλιές και έντονες ερωτικές εκδηλώσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Προσαρμοστείτε σήμερα, φίλοι Καρκίνοι, στα νέα δεδομένα που ξεδιπλώνονται στη δουλειά σας και τις κοινωνικές σας επαφές, τακτοποιήστε με επιμέλεια και σοβαρότητα τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας για τους κοντινούς σας ανθρώπους και το πρόσωπο που ζεσταίνει την καρδιά σας. Δεν υπάρχει λόγος να εκνευρίζεστε με το παραμικρό ατόπημα του δεσμού σας, η σημερινή μέρα φέρνει τρυφερές εξελίξεις στα ερωτικά σας, απολαύστε μοναδικές στιγμές με το ταίρι σας, ζήστε την αληθινή αγάπη.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, αισιοδοξία θα φέρει στο σκεπτικό σας και σταθερό ταίρι στη ζωή σας. Επανασύνδεση θα γίνει με το πρώην ταίρι σας, τα γεγονότα θα είναι ευνοϊκά θα καταφέρετε να υλοποιήσετε επιθυμίες και κρυμμένες ανάγκες. Εσείς που είστε ήδη σε σχέση, περνάτε σε στάδιο ισορροπίας, ασφάλειας και ψυχικής στήριξης. Για τους ερωτικά μόνους, αν δείξετε θερμό ενδιαφέρον στο πρόσωπο που θα σας συστήσουν, θα υπάρξει δυνατότητα σταθερής ερωτικής σχέσης.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Επικεντρώστε το ενδιαφέρον σας σήμερα, αγαπητοί Λέοντες, κυρίως στα θέματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια και τα δικά σας πρόσωπα και πράγματα, δίνοντας απλόχερα τη βοήθεια και τις συμβουλές σας, χωρίς να περιμένετε αντάλλαγμα. Επιδιώξτε να τα έχετε καλά με τον εαυτό σας και τη συνείδησή σας σε ό,τι αφορά το ταίρι σας, κινητοποιώντας την τρυφερότητα και το ρομαντισμό στη σχέση σας. Κάντε νέες γνωριμίες, ακούστε ενδιαφέρουσες προτάσεις, φλερτάρετε με το αντίθετο φύλο.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, ανανέωση, αισιοδοξία και ενθουσιασμό θα νιώσετε κατόπιν απρόσμενων ερωτικών συμβάντων. Σήμερα θα νιώσετε την επιθυμία να αφεθείτε στις ερωτικές προκλήσεις με τρόπο αισθησιακό, εκδηλωτικό, ίσως και κάπως ρομαντικό. Αφήστε ελεύθερο τον αυθορμητισμό σας, υποκύψτε στην έλξη που θα νιώσετε, εσείς οι ερωτικά μόνοι θα γνωριστείτε με πρόσωπο που θα καταφέρει να βγάλει την αισθησιακή πλευρά του χαρακτήρα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Προωθήστε τα οικονομικά συμφέροντα και τις προτάσεις σας για την επαγγελματική σας άνοδο και την προσωπική σας ανταμοιβή σήμερα, φίλοι Παρθένοι, να είστε ολιγόλογοι και ακριβείς στις επιδιώξεις και τους στόχους σας, μη δημιουργείτε μυστήριο στα άτομα που σας περιβάλλουν, αφήστε τους άλλους να διαβάσουν τις ειλικρινείς σκέψεις και τις επιθυμίες σας. Μην μπερδεύετε τα επαγγελματικά βάρη με τις ερωτικές σας ανάγκες, μην επιτρέπετε να γίνονται εμπόδια στο δεσμό σας τα προβλήματα της δουλειάς σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, θερμό θα είναι το κλίμα στην καρδιά σας και οι τάσεις αισιοδοξίας που θα σας διακατέχουν, θα σας οδηγήσουν σε θερμές ερωτικές πράξεις. Η συνομιλία σας με πρόσωπο ερωτικού ενδιαφέροντος, θα δώσει τέλος στις επιφυλάξεις, τώρα θα προχωρήσετε χωρίς ενδοιασμούς, παίρνετε απόφαση να σταματήσετε να καταπιέζετε τα αισθήματά σας. Ανοίγεται πορεία έντονης ερωτικής σχέσης με κατάληξη, που δε θα σας απογοητεύσει.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Κρατήστε προστατευμένα τα κεκτημένα σας δικαιώματα στην δουλειά σας και τις προσωπικές σας επαφές σήμερα, αγαπητοί Ζυγοί, οι αστρολογικές συγκυρίες αξιώνουν να κάνετε μετρημένα και όχι παραπανίσια λόγια και κινήσεις, για να σας αποδοθεί η καταξίωση που επιδιώκετε. Ενισχύστε το συναισθηματικό δέσιμο με τον ερωτικό σας σύντροφο, βρείτε τη χρυσή τομή στις διαφωνίες και τις εντάσεις στις στιγμές με το ταίρι σας, ζυγίστε τις πράξεις και τις επιλογές σας για να μην υπάρξει ρήξη στη σχέση σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, η ερωτική σας διάθεση θα βρίσκεται σε ανεβασμένο επίπεδο, οποιοδήποτε νέο ξεκίνημα κι αν αποφασίσετε, θα εξελιχτεί με αίσια και τυχερή πορεία. Διαλύεται εμπόδιο, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα κάνει το μεγάλο βήμα να επιστρέψει στην ερωτική σας ζωή. Κρατήστε ανοιχτή την καρδιά σας, αξιοποιήστε τα καινούργια δεδομένα, αν κάνετε τον κόπο και μπείτε σε διαδικασία επανασύνδεσης, να ξέρετε πως αυτή τη φορά οι συνθήκες και οι προοπτικές θα οδηγήσουν σε δεσμευτική κατάληξη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Ξεπερνάτε σιγά-σιγά και σταθερά τις μπόρες και τις κακουχίες των περασμένων ημερών, φίλοι Σκορπιοί, οι όψεις της ημέρας σας παροτρύνουν να εξετάσετε με ψυχραιμία και ηρεμία τα σημαντικά θέματα που σας απασχολούν και αφορούν όλους τους τομείς της καθημερινότητας. Δε χρειάζεται να επιτεθείτε φραστικά ή λεκτικά στον ερωτικό σας σύντροφο για να σας δείξει ενδιαφέρον και προσοχή, αρκεί ένα ζεστό, τρυφερό βλέμμα για να σας παραδοθεί αμαχητί.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, οι όψεις της ημέρας θα βγάλουν στην επιφάνεια την ερωτική και αισθησιακή πλευρά του χαρακτήρα σας. Σήμερα θα έχετε τη διάθεση να συγχωρέσετε, να επαναπροσδιορίσετε, ανοιχτοί θα είστε σε ζήτημα επανασύνδεσης. Σε περίπτωση που ήταν κάπως παγωμένο το κλίμα με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, έρχεται συμφιλίωση, λόγια αγάπης, και ερωτική κατάληξη. Για εσάς που αναζητάτε καινούργιο ερωτικό ταίρι, δειχτείτε πρόταση για νυχτερινή έξοδο, θα υπάρξει προοπτική νέας γνωριμίας.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Έχουν ήδη αρχίσει να ευδοκιμούν οι όψεις της ημέρας, αγαπητοί Τοξότες, οι ευκαιρίες στην επαγγελματική σας καθημερινότητα και να βλέπετε σταδιακά τις θετικές και ευοίωνες αλλαγές που προοιωνίζονται και στη συναισθηματική σας ζωή. Δεν είναι απαραίτητο να γνωρίζουν όλοι οι κοντινοί σας άνθρωποι τα ερωτικά σας βήματα και τις εξελίξεις στον δεσμό σας, κρατήστε τα εσωτερικά, βαθιά σας μυστικά αποκλειστικά και μόνο για το πρόσωπο που συναντάτε κάθε βράδυ στα όνειρά σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, ζωηράδα θα υπάρξει στις ερωτικές σας διαθέσεις, έντονη θα είναι η επιθυμία σας να διαφοροποιήσετε τα δεδομένα σας, να βγείτε εκτός κατεστημένου. Σήμερα θα έχετε τη διάθεση και τον ενθουσιασμό να περάσετε σε ερωτικές διεκδικήσεις ίσως και επανασυνδέσεις, θα σας δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία να αναλάβετε δυναμική δράση. Εντυπωσιακό πρόσωπο θα τραβήξει την προσοχή σας, θα βρεθεί ο λόγος που θα σας φέρει σε προσωπική συνομιλία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Είναι πιθανόν να υπάρξουν προβλήματα συνεννόησης και κατανόησης σήμερα, αγαπητοί Αιγόκεροι, με τους συναδέλφους και τα κοντινά σας πρόσωπα. Οι πλανήτες και οι συνδυασμοί τους σας προτρέπουν να είστε σε εγρήγορση για ενδεχόμενες, σημαντικές αλλαγές στην καθημερινότητά σας, είτε αυτές αφορούν το κομμάτι των οικονομικών, είτε έχουν να κάνουν με τον ερωτικό σας δεσμό και το ταίρι σας. Ταυτίστε όσο μπορείτε τις απόψεις και τις επιθυμίες σας με το άλλο σας μισό, χαρείτε όμορφες και ζεστές στιγμές.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, τα γεγονότα θα σας βγάλουν από το τέλμα της στασιμότητας, προσιτή θα είναι η στάση σας, δυναμικές οι διαθέσεις. Σήμερα θα υπάρξουν συναισθηματικά ανοίγματα, θα δοθεί δυνατότητα καινούργιας ερωτικής αρχής. Ξαφνική πρόταση για συνάντηση θα αναπτερώσει το ηθικό σας, έρχονται ευχάριστες αναστατώσεις που θα αλλάξουν τα ερωτικά σας δεδομένα. Κάποιος θα σας δείξει εμπράκτως πως θέλει να πρωταγωνιστήσει στην ερωτική σας ζωή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Επαγγελματικές δυνατότητες για καλύτερη οικονομική ανταμοιβή είναι πολύ πιθανό να σας δοθούν σήμερα, φίλοι Υδροχόοι, οι θέσεις των πλανητών τονίζουν και ενισχύουν το κομμάτι εκείνο της ζωής σας που έχει να κάνει κυρίως με τις πάσης φύσεως σχέσεις σας, οπότε καλό θα είναι να μην αγνοήσετε τα «πρέπει» και τις υποχρεώσεις σας, αλλά να δώσετε μεγάλη σημασία στα ελπιδοφόρα μηνύματα που προέρχονται από την ερωτική σας ζωή και το ταίρι σας, αναζητώντας την χαρά και την ολοκλήρωση στο δεσμό σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, ανανεωμένη θα εμφανιστεί η καρδιά σας, απελευθερωμένες και τολμηρές θα είναι οι κινήσεις σας. Η απόφασή σας να εκφράσετε ξεκάθαρα αυτό που αισθάνεστε, θα δώσει το θάρρος σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο να σας ανοίξει την καρδιά του περνώντας σε άμεσες και αποκαλυπτικές εξομολογήσεις. Προμηνύεται έναρξη νέας ερωτικής σχέσης, θα σημειωθούν γεγονότα που δεν αποκλείεται να σας αφήσουν έκπληκτους. Η μέρα σας θα κλείσει με θερμό ερωτικό ραντεβού, ικανό να αλλάξει βλέψεις και δεδομένα.

 

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Κάντε σημαντικές εκκαθαρίσεις σήμερα, αγαπητοί Ιχθύες, από οποιοδήποτε σημείο του γραφείου, του σπιτιού, του συρταριού και της καρδιάς σας, αποβάλλοντας πράγματα, πρόσωπα και καταστάσεις που επιβαρύνουν τη δημιουργική και οργανωτική σας διάθεση. Μην τα βάζετε μόνο με τον εαυτό σας για τα λάθη που προηγήθηκαν, πάρτε σημαντικές πρωτοβουλίες στη συναισθηματική σας ζωή, απομακρύνετε τη θολούρα και τη στασιμότητα από τη σχέση σας, κάντε τις σωστές επιλογές για το άμεσο μέλλον.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, σήμερα θα εμφανιστείτε ιδιαιτέρως θερμοί, γεγονός που θα βοηθήσει το ταίρι σας να περάσει σε εκμυστηρεύσεις και, σε περίπτωση που δεν υπάρχει ακόμα ταίρι, η στάση σας θα ενθαρρύνει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο να έρθει πολύ κοντά σας. Έντονη θα είναι η διαίσθησή σας, οι τηλεπαθητικές ικανότητες θα σας βοηθήσουν να αντιληφθείτε και να δώσετε ώθηση σε καταστάσεις γύρω από ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά.