Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (8/01)

85

Σήμερα η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα και η αντίθεση της με την Αφροδίτη στον Υδροχόο.

Η παρουσία της Σελήνης στο φλογερό ζώδιο του Λέοντα θα φέρει ενθουσιασμό, αλλά και ευκαιρίες για να συναντήσεις φίλους και να διασκεδάσετε! Δώσε προτεραιότητα σε δραστηριότητες και πρόσωπα που μπορούν να δημιουργήσουν ή να ενισχύσουν την καλή σου διάθεση, καθώς αυτό είναι που θα νιώσεις πως έχεις περισσότερο ανάγκη μέσα στην ημέρα! Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Με δυναμισμό και πειθώ θα μιλήσετε, θα έχετε ισχυρή δύναμη θέλησης, θα είστε αποφασισμένοι να προχωρήσετε τα βήματα σας χωρίς ενδοιασμούς και πισωγυρίσματα. Αλλαγές θα φέρετε στον επαγγελματικό σας τομέα, καινούργιες ιδέες θα αναστατώσουν το σκεπτικό σας, θα είστε σε θέση να τις εκφράσετε και να τις προωθήσετε με τον σωστό τρόπο. Η ανάγκη σας να απαλλαγείτε από τη στασιμότητα και η θέληση σας να κυνηγήσετε τις ευκαιρίες θα σας ωθήσουν σε τολμηρές και επιτυχημένες προσεγγίσεις.

Η μέρα σας θα είναι κοινωνική δεν αποκλείεται να καλέσετε ή να προτείνετε, οι απαντήσεις που θα λάβετε θα είναι θετικές. Μιλήστε ελεύθερα για τις απόψεις και τις επιθυμίες σας, στις συζητήσεις σας το κλίμα θα είναι ομαλό και ευχάριστο.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, στόχος σας θα είναι η αλλαγή, επιθυμία σας η περιπέτεια. Θα κάνετε οτιδήποτε περνά από το χέρι σας προκειμένου να ξεφύγετε από καταστάσεις ανίας και ρουτίνας. Είστε χαρακτήρες που δεν αντέχετε το βαρετό και το μονότονο, η τύχη θα σας βοηθήσει να βγείτε από τα προκαθορισμένα. Έντονη θα είναι η διάθεση σας για φλερτ, πολύ εύκολα θα βρείτε τον ερωτικό σας στόχο, σήμερα θα προκύψει ολοκαίνουρια γνωριμία!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Στόχος σας θα είναι να επηρεάσετε με τα λόγια σας και να υπερισχύσετε σε διαλόγους διαφωνίας. Προσοχή στην επιμονή, την αδιαλλαξία, και την έντονη ανάγκη για προβολή. Επίμονο θα είναι το πείσμα σας να περάσετε το δικό σας, γι αυτό δεν αποκλείεται να τηρήσετε στάση απόλυτη ίσως και ακραία. Ίσως να κάνουν την εμφάνιση τους αλλοπρόσαλλες σκέψεις, προσοχή στο στοιχείο της υπερβολής, δεν πρέπει να δημιουργήσετε στον εαυτό σας εσωτερικές πιέσεις.

Θα σας δοθεί η ευκαιρία να ‘ρθείτε σε επαφή με φιλικά ή οικογενειακά σας πρόσωπα, δεχτείτε την πρόταση που θα λάβετε, προσπαθήστε να περάσετε ανέμελα. Ήρεμα και ξεκάθαρα λόγια θα υπάρξουν στις προσωπικές σας συζητήσεις. Σήμερα θα γίνουν ευχάριστα τηλεφωνήματα, εστιάστε στα θετικά γεγονότα, προσπαθήστε να αποφορτιστείτε από καταστάσεις που σας στρεσάρουν.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Αγαπητοί μου Ταύροι, ανεβασμένη θα είναι η διάθεση σας για τολμηρή δραστηριότητα, ωστόσο προσοχή στον υπερβολικό ενθουσιασμό που θα σας διακατέχει.  Εσείς οι ερωτικά μόνοι που αναζητάτε καινούργια γνωριμία, προσπαθήστε οι προσεγγίσεις σας να γίνουν με τρόπο διακριτικό και συμμαζεμένο. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα εστιάσει την προσοχή του επάνω σας, η γοητεία σας θα ανοίξει προοπτική νέας ερωτικής γνωριμίας. Εσείς που έχετε ταίρι, σήμερα η σχέση σας θα περάσει σε νέο στάδιο.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Οι συζητήσεις σας θα έχουν θετικό αποτέλεσμα θα ανανεώσουν τις διαθέσεις σας. Θα σας δοθεί το έναυσμα για νέες αναζητήσεις και καινούργιες διεκδικήσεις, διατυπώστε τις ιδέες σας. Αποφασιστικότητα θα σας διακρίνει, θα αναλάβετε πρωτοβουλίες, κατόπιν ουσιαστικής και τολμηρής συζήτησης ξεκαθαρίζετε επίμαχα ζητήματα επαγγελματικά ή προσωπικά. Δεν αποκλείεται να πάρετε την απόφαση να απορρίψετε πρόσωπα που στο παρελθόν ή στο πρόσφατο παρόν σας δημιούργησαν απογοητεύσεις, ενδεχομένως να διακόψετε κάποιες συναδελφικές συνεργασίες.

Ένα γεγονός θα σας βοηθήσει να διεκδικήσετε επιθυμίες που τον τελευταίο καιρό της είχατε αφήσει στην άκρη, τώρα θα συνειδητοποιήσετε πως αφήσατε πολύ χρόνο να σας φύγει χαμένος. Νέες οικονομικές προοπτικές θα σας ανοιχτούν, αν επιθυμείτε να ανεβείτε ένα σκαλί παραπάνω, τότε μην δειλιάσετε να δράσετε αποφασιστικά και άμεσα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, σήμερα θα επικεντρωθείτε στο δάσος και όχι στο δέντρο. Σημασία για εσάς θα έχει το συνολικό αποτέλεσμα γι αυτό και δεν θα ασχοληθείτε με ζητήματα που ξέρετε πως το μόνο που κάνουν, είναι να σας τρώνε απλά τον χρόνο. Σήμερα ίσως να εμφανίσετε τάση φυγής, θα σας κυριεύουν αισθήματα ελευθερίας, έντονη θα είναι η διάθεση σας για αποδράσεις. Μια συνάντηση και μια ευχάριστη συνομιλία με ελκυστικό άτομο, θα σας δώσει την ευκαιρία να αποκτήσετε καινούργιο ερωτικό ενδιαφέρον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Δυναμισμός θα σας διακρίνει, ενισχυμένες θα είναι οι διεκδικητικές ίσως και ανταγωνιστικές σας διαθέσεις. Δεν αποκλείεται σήμερα οι πράξεις ή οι επιθυμίες σας να είναι κάπως εκκεντρικές, η στάση σας ενδεχομένως να κρύβει πάθος. Τα γεγονότα θα είναι ευνοϊκά θα σας βοηθήσουν να κατευθύνετε υπέρ σας τις επαγγελματικές σας εξελίξεις, μεθοδικές και σκεπτόμενες θα είναι οι ενέργειες σας. Στο εργασιακό σας περιβάλλον κερδίζετε την εμπιστοσύνη συνεργατών σας, έρχονται ευνοϊκές προτάσεις που θα βελτιώσουν την οικονομική σας κατάσταση.

Σας δίνω τη συμβουλή να υλοποιήσετε τις σκέψεις σας, η διαίσθηση σας θα είναι σωστή δε θα σας οδηγήσει σε λάθος συμπεράσματα ή αποτελέσματα. Σήμερα εμπιστευτείτε το ένστικτο σας, διεκδικήστε με στρατηγική, θα φτάσετε στον στόχο σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, η σημερινή μέρα θα ανανεώσει την διάθεση σας, θα εισχωρήσει μέσα σας δυναμικότητα και αισιοδοξία. Ανεβασμένη θα είναι η αυτοπεποίθηση σας, θα προβείτε σε ενέργειες με στόχο να αλλάξετε αρνητικές καταστάσεις, ίσως να διακόψετε τις επαφές σας με πρόσωπο που σας απογοήτευσε. Με δική σας πρωτοβουλία θα ανοίξετε συζητήσεις που θα λύσουν παρεξηγήσεις, σε περίπτωση που αναζητάτε δέσμευση το κλίμα θα είναι ευνοϊκό. Για τους ερωτικά μόνους καταφθάνει ευχάριστη ερωτική έκπληξη!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Υπευθυνότητα θα σας χαρακτηρίζει, κάποια πρόσωπα θα νιώσουν πως μπορούν να στηριχτούν επάνω σας. Σοβαρότητα θα δείξετε στις επαγγελματικές σας υποθέσεις, δε θα προσπεράσετε με αδιαφορία τις καταστάσεις. Σήμερα θα γίνουν ουσιαστικές συζητήσεις που κατά πάσα πιθανότητα θα ανοιχτούν από εσάς τους ίδιους, θα προσπαθήσετε να τεκμηριώσετε και να περάσετε τη γνώμη σας όμως για να μην δημιουργηθεί πεισματικός αντίλογος θα πρέπει ο τρόπος σας να είναι ήρεμος και όχι επιτακτικός.

Έντονη θα είναι η αυτοπεποίθηση σας, θα δείξετε εμπιστοσύνη στις ικανότητες σας, προσοχή στα ριψοκίνδυνα άλματα. Εσείς που είστε στο κλείσιμο οικονομικής συμφωνίας προσπαθήστε να κινηθείτε με σύνεση και διπλωματία, ο ασυμβίβαστος ή μονόπλευρος τρόπος σκέψης θα σας φέρει δυσκολίες ίσως και αποτυχίες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Φίλοι μου Λέοντες, σήμερα θα εμφανιστούν γεγονότα που θα σας δημιουργήσουν καινούργια ερωτικά ανοίγματα, δεν αποκλείεται να τολμήσετε να ερωτευτείτε άνευ αναστολών. Σε τυχαία χρονική στιγμή θα εμφανιστεί πρόσωπο που θα σας ενθουσιάσει, σωστή θα είναι η απόφαση σας να το προσεγγίσετε, θα καταφέρετε να δώσετε νέα τροπή στην ερωτική σας ζωή. Συναντήσεις, εξομολογήσεις και συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα, θα φέρουν μόνιμη και πολύ ευχάριστη ερωτική κατάληξη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Προσοχή σε πρόσωπα που θα έχουν απέναντι σας ανταγωνιστικές διαθέσεις, η ανάγκη σας για κυριαρχία και προβολή ίσως να σας οδηγήσει σε εγωκεντρικές ενέργειες. Μην αφήσετε την παρόρμηση σας να σας παρασύρει σε πράξεις ή σκοπούς που φθείρουν την ψυχολογία σας. Καλό θα είναι να μην συγκαλύψετε κάποιες συγκεκριμένες καταστάσεις, στις συζητήσεις σας αν μιλήσετε με ειλικρίνεια και όχι με καμουφλαρίσματα λόγια, θα καταφέρετε να συνεννοηθείτε και να καταλήξετε σε εποικοδομητικές και βάσιμες συμφωνίες.

Σε περίπτωση που περιμένετε κάποια συγκεκριμένη απάντηση, σας συμβουλεύω να μην πιέσετε ή απαιτήσετε. Κοινωνική θα είναι η διάθεση σας, σήμερα θα λάβετε τηλεφωνήματα συνοδευόμενα με προτάσεις, θα έχετε τη δυνατότητα να συναναστραφείτε με καινούργια πρόσωπα. Η ομιλητική σας στάση θα κερδίσει τις συμπάθειες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, κινητικότητα και ζωηρές διαθέσεις θα είναι τα χαρακτηριστικά  σας. Παίρνετε απόφαση να βγείτε από τα δεσμά του κατεστημένου σας, γι αυτό δεν αποκλείεται σήμερα να προβείτε σε πράξεις ασυνήθιστες. Τυχαία συνάντηση με πρόσωπο από τα παλιά θα δώσει διαφορετική τροπή στις ερωτικές σας εξελίξεις. Αν επιθυμείτε επανασύνδεση θα σας έρθει στο πιάτο, ακολουθήστε τα συμβάντα και μείνετε πιστοί στις επιθυμίες σας. Για θέματα δέσμευσης θα υπάρξει απρόοπτο θετικό άνοιγμα.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Έντονη θα είναι η αυτοπεποίθηση που θα νιώθετε, ωστόσο σας δίνω τη συμβουλή να μην υποτιμήσετε τη δύναμη ή τα προσόντα των ατόμων που ανταγωνίζεστε ή που θέλετε να ελέγξετε. Προσοχή στις σπασμωδικές και παρορμητικές ενέργειες, ίσως να υπάρξει έξαρση στις αντιδράσεις σας. Χαλιναγωγείστε πεισματικές και απαιτητικές διαθέσεις, αν κοντραριστείτε με συναδελφικά πρόσωπα θα δημιουργηθούν αρνητισμοί. Αποφύγετε το ενδεχόμενο αντιπαραθέσεων και ρήξης, για την ώρα προσπαθήστε στις τελεσίδικες συζητήσεις να υπάρξει συνεννοήσιμο κλίμα.

Ένα οικονομικό σας ζήτημα θα έχει θετική εξέλιξη, αν η διεκδίκηση σας είναι μεθοδική θα υπάρξει άμεσο και ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Κοινωνική θα είναι η στάση σας, θα έχετε την ευκαιρία νέων γνωριμιών, εσείς που θέλετε να επεκτείνετε τον κύκλο και τις επαφές σας θα υπάρξει επικοινωνιακό άνοιγμα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, η όψη της ημέρας θα σας δημιουργήσει μια ελαφριά διάθεση για φιλοσοφία, πρόθυμοι θα είστε να αποδράσετε μέσω ονειροπολήσεων. Θα νιώσετε την ανάγκη να ρισκάρετε, να δοκιμάσετε και να πειραματιστείτε, κατά πάσα πιθανότητα θα γυρίσετε την πλάτη σε πρόσωπο από το παρελθόν σας. Εσείς που είστε ήδη σε σταθερή σχέση, ισορροπημένες θα είναι οι επαφές με το ταίρι σας. Ενδεχομένως να υπάρξει ξαφνική πρόταση για ταξιδάκι, δεχτείτε την θα καταφέρει να σας ανανεώσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Οι πράξεις σας θα στοχεύουν στην βελτίωση, ξεκινάτε νέες επιδιώξεις. Άμεσες και καθοριστικές θα είναι οι επαφές σας εργασιακές και οικογενειακές. Οδηγός των ενεργειών σας θα είναι η αυτοπεποίθηση σας, θα έχετε ιδέες και πλάνα, σας προτρέπω να διατυπώσετε τις απόψεις σας. Στον οικονομικό σας τομέα προσπαθήστε να τακτοποιήστε και να κλείσετε τους λογαριασμούς σας, καλό θα είναι να υπολογίσετε λεπτομερειακώς οτιδήποτε έχει να κάνει με χρηματικά ποσά.

Εσείς οι απογοητευμένοι που από καιρό αναζητάτε εργασία κρατήστε ακμαία την αισιοδοξία σας, πιστέψτε στις δυνατότητες σας, συνεχίστε τις προσπάθειες σας. Διατηρείστε την κοινωνικότητα σας, μην απορρίψετε προτάσεις σχετικά με συνευρέσεις, επαφές, γνωριμίες, θα υπάρξει η δυνατότητα να ανοιχτεί δίοδος που θα σας βοηθήσει σε επαγγελματικό επίπεδο.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, σήμερα ανήσυχη θα είναι η σκέψη σας, ζωηρή η ερωτική σας στάση. Βάζετε φρένο στο καθιερωμένο και στο συνηθισμένο, στόχος σας θα είναι να πειραματιστείτε, δεν θα αρνηθείτε να βάλετε την καρδιά σας σε δοκιμασίες. Θα σας δοθεί ευκαιρία  να  αξιοποιήσετε την γοητεία και την ελκυστικότητα σας, σήμερα πριν κλείσει το 24ωρο θα συμβεί καινούργια ερωτική γνωριμία. Ανταποκριθείτε στα γεγονότα με αυθορμητισμό, ωστόσο προσοχή στις υποβολές και τις ακρότητες.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Ο προχωρημένος τρόπος σκέψης σας θα σας απομακρύνει από συντηρητικές και προκατειλημμένες απόψεις, θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε δυνάμεις και να κινηθείτε απελευθερωμένα. Σήμερα θα καταφέρετε να καταρρίψετε εμπόδια ή αναστολές που φράζουν την επαγγελματική και κοινωνική σας εξέλιξη. Διεκδικήσεις επάνω σε θέματα επαγγελματικά θα προχωρήσουν ομαλά, θα υπάρχει προοπτική επιτυχίας. Αποφασιστική θα είναι η δράση σας, περνά στα χέρια σας ο έλεγχος των κινήσεων και των δραστηριοτήτων σας, αυτή τη φορά δεν θα επηρεαστείτε από ανασταλτικές κινδυνολογίες τρίτων.

Η διάθεση σας για επικοινωνία θα σας κάνει ιδιαιτέρως φιλικούς και προσιτούς, θα βρεθείτε ανάμεσα σε κόσμο, θα μιλήσετε και θα επικοινωνήσετε με αισιόδοξη διάθεση. Απελευθερωθείτε, προσεγγίστε, κάντε το βήμα να προχωρήσετε με καινούργιες γνωριμίες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Αγαπητοί μου Τοξότες, σήμερα θα δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες για να βγείτε από τη στασιμότητα, θα προκύψει νέο ερωτικό ξεκίνημα.  Στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, αποκαλυπτική θα είναι η στάση σας, θα περάσετε σε εξομολογήσεις, θα έχετε τη διάθεση να φανερώσετε αυτό που νιώθετε χωρίς ταμπού ή ανασφάλειες. Έντονη θα είναι η επιθυμία σας να κυνηγήσετε την περιπέτεια γι αυτό θα ανταποκριθείτε θερμά στην πρόταση που θα λάβετε από πρόσωπο, που θα σας δείξει άμεσα την έλξη του για εσάς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Αποφασιστικές θα είναι οι πράξεις σας, ωστόσο προσοχή στην έκταση της παρορμητικότητας σας, δεν πρέπει να σας συνεπάρει το πείσμα ή το πάθος. Προσπαθήστε να αποφύγετε το απαιτητικό ύφος και τις απότομες αντιδράσεις, θα έχει στόμφο και δύναμη ο λόγος σας. Προσοχή στα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα, προσπαθήστε να διατηρήσετε τις διακυμάνσεις σας σε ισορροπημένο πλαίσιο. Στον οικονομικό τομέα ευχάριστες θα είναι οι εξελίξεις, έρχονται έσοδα που τα περιμένατε, δεν αποκλείεται να προχωρήσετε σε συγκεκριμένες αγορές ή αποπληρωμές.

Προσιτή και κοινωνική θα είναι η στάση σας, πολύ καλά θα κάνετε και θα ανοιχτείτε σε κοινωνικό επίπεδο. Τα γεγονότα θα ενισχύσουν την αισιοδοξία σας, θετική ανταπόκριση θα λάβετε στις προτάσεις που θα κάνετε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Φίλοι μου Αιγόκεροι, καινούργιες επιθυμίες θα σας φέρει η σημερινή όψη, ωστόσο αποφύγετε τις παρορμητικές αποφάσεις κυρίως σε θέματα χωρισμού.  Θα διακατέχεστε από έντονη αυτοπεποίθηση, θα υπάρξουν συμβάντα που θα σας βοηθήσουν να μπείτε σε καινούργιες συναισθηματικές και ερωτικές δοκιμασίες. Έντονο ενθουσιασμό θα σας προκαλέσει η γνωριμία σας με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο γοητευτικής εξωτερικής εμφάνισης. Σήμερα θα περάσετε σε τολμηρές πράξεις, για εσάς τους ερωτικά ελεύθερους θα δοθεί ευκαιρία να αποκτήσετε σταθερή σχέση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Δραστικές θα είναι οι ενέργειες σας, θα χαρακτηρίζεστε από έντονη αποφασιστικότητα, θα έχετε τη θέληση να εναντιωθείτε στις στάσιμες ή στις αρνητικές συνθήκες. Σήμερα θα νιώσετε έτοιμοι να θέσετε νέες βάσεις στη επαγγελματική σας ζωή, θα βρείτε το θάρρος να απομακρυνθείτε από καταστάσεις που αναβάλουν τη δράση σας και σας δημιουργούν αναστολές. Καταφθάνουν ανοίγματα για αλλαγές που θα δώσουν νέα πνοή στην καθημερινότητα σας , έρχεται στην σκέψη σας αισιοδοξία.

Μια νέα πρόταση θα ανοίξει νέους ορίζοντες, εσείς που αναζητάτε εργασία καλό θα είναι να μην την απορρίψετε. Απελευθερώνεστε και δραστηριοποιήστε, πολύ καλά θα κάνετε και θα τολμήσετε να αντιταχθείτε στις εσωτερικές σας φοβίες. Τολμήσετε να δεχτείτε τις νέες προκλήσεις που θα υπάρξουν, το αποτέλεσμα θα είναι αναζωογονητικό.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, συναισθηματικές αλλαγές θα προκύψουν σήμερα. Μάλλον θα αλλάξει πλεύση η καρδιά σας, νέα κατεύθυνση θα δώσετε στην ερωτική σας πορεία. Σήμερα θα πάρετε ριζικές αποφάσεις και θα προβείτε σε τελεσίδικες πράξεις, είτε χωρισμού, είτε επανασυνδέσεις. Στο ταίρι σας δε θα επιτρέψετε να δημιουργήσει πιεστικές ή αγχωμένες συνθήκες. Τυχαία συμβάντα και συμπτώσεις θα σας ανοίξουν δίοδο να περάσετε σε καινούργιες ερωτικές διεκδικήσεις. Προμηνύεται καινούρια ερωτική γνωριμία, νέα αρχή!

 

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Εκφραστικότητα θα σας χαρακτηρίζει, οι συζητήσεις σας επαγγελματικές και οικογενειακές θα είναι αναλυτικές, θα καταφέρετε να δώσετε άμεση και αποτελεσματική κατάληξη. Στις κουβέντες που θα ανταλλάξετε θα υπάρξει ειλικρίνεια και σαφήνεια, στοιχεία που θα κλείσουν παρεξηγημένες ή αρνητικές υποθέσεις. Διεκπεραιώστε θέματα εργασίας που σας δημιουργούσαν άγχος, κινηθείτε με αποφασιστικότητα, αποφύγετε τις αναβολές.

Σε διέγερση θα βρίσκονται οι πνευματικές σας ικανότητες, εφευρετικός θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, ωστόσο σε περίπτωση που έχετε σκοπό να κάνετε κάτι ασυνήθιστο ή πρωτοποριακό θα πρέπει να επεξεργαστείτε πολύ καλά τα δεδομένα, σιγουρευτείτε ότι το έδαφος θα είναι πρόσφορο. Οι αποφάσεις που θα πάρετε θα πρέπει να βασίζονται στον ορθολογισμό και όχι στον έντονο ενθουσιασμό. Σπασμωδικές κινήσεις ενδεχομένως να φέρουν ένα μη αναμενόμενο αποτέλεσμα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, σήμερα θα διαφοροποιήσετε τον τρόπο σκέψη σας, τώρα θα κάνετε στην άκρη τις τυχόν αναστολές, θα κινηθείτε με δυναμισμό και έντονη την ανάγκη για αλλαγές. Θετικοί θα είστε σε πρόκληση νέων ερωτικών περιπετειών, θα αναζητήσετε σασπένς και αναζωογόνηση. Δυνατό ερωτικό άνοιγμα θα προκύψει από μια απρόσμενη συνάντηση που θα τονώσει τα αισθήματα σας, θα σας δώσει την ευκαιρία να πορευτείτε προς καινούργια ερωτική κατεύθυνση. Αλλάζουν τα ερωτικά σας δεδομένα!