Κατερίνη: συλλήψεις, συλλήψεις ..

69

Συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Πιερίας, αλλοδαπός άνδρας, καθώς εντοπίσθηκε προχθές (6 Ιανουαρίου 2023) το βράδυ σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, όπου σε αστυνομικό έλεγχο του οχήματος που οδηγούσε, διαπιστώθηκε να μεταφέρει 5 αλλοδαπούς, οι οποίοι στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό την προώθησή τους στο εσωτερικό της χώρας, έναντι χρηματικής αμοιβής.

Επίσης σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος του ιδιοκτήτη του παραπάνω οχήματος που χρησιμοποιούσαν, το οποίο και κατασχέθηκε. Επιπλέον κατασχέθηκαν ένα κινητό τηλέφωνο και χρηματικό ποσό 192 ευρώ, που βρέθηκαν στην κατοχή του αλλοδαπού.

Εν τω μεταξύ, από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος γυναίκας Ελληνικής καταγωγής, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το πρωί της 6ης Νοεμβρίου 2022, ενεργώντας μαζί με συνεργό της, προσέγγισαν ηλικιωμένη γυναίκα σε περιοχή της Πιερίας και με τη μέθοδο του εναγκαλισμού, αφαίρεσαν μία χρυσή αλυσίδα που φορούσε στο λαιμό της.