Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (4/01)

89

Σήμερα το εξάγωνο της Αφροδίτης από τον Υδροχόο με το Δία στον Κριό.

Η Αφροδίτη και ο Δίας θα συναντηθούν μέσω μιας ευνοϊκής όψης εξαγώνου, δίνοντας καλή διάθεση αλλά και εύνοια όσον αφορά τα ζητήματα που θα ασχοληθείς μέσα στην ημέρα. Αξίζει να δώσεις προτεραιότητα σε προσωπικές και αισθηματικές υποθέσεις, καθώς φαίνεται πως είναι αυτές που θα ευνοηθούν περισσότερο από την παραπάνω όψη. Τα ζώδια που επηρεάζονται είναι οι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι και Κριοί.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Σήμερα θα θελήσετε να δημιουργήσετε νέες βάσεις στη ζωή σας. Θα κινηθείτε αποφασιστικά, εσείς οι ίδιοι θα φέρετε αλλαγές στις επαγγελματικές σας συνθήκες, βασική σας επιθυμία θα είναι να ελέγξετε και να διαμορφώσετε τις καταστάσεις, ωστόσο προσοχή στην υπερβολική αυτοπεποίθηση. Στον ερωτικό σας τομέα ασφάλεια και ισορροπία θα υπάρξει μέσα στη σχέση σας, θα δοθεί άνοιγμα για θερμές συναισθηματικές συζητήσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, συναισθηματική θα είναι η στάση σας, θα αποφύγετε τις κόντρες και τους αρνητισμούς, ισορροπία θα υπάρξει μέσα στη σχέση σας. Σε εσάς τους χωρισμένους δίνω τη συμβουλή να κυνηγηθείτε με στόχο την επανασύνδεση, το πρώην ταίρι σας θα είναι πρόθυμο για επανένωση. Η μέρα θα τονώσει τον ερωτισμό σας, αν προσεγγίσετε το καινούργιο πρόσωπο που θα σας ενθουσιάσει η κατάληξη θα είναι θετική.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Σήμερα θα έχετε την τάση να θέλετε να απαλλαγείτε από οτιδήποτε σας πιέζει, θα κρατήσετε απόσταση από καταστάσεις που σας αγχώνουν, θα ταχτοποιήσετε επαγγελματικές υποχρεώσεις που σας βαραίνουν ψυχολογικά. Κύρια επιδίωξη σας θα είναι να βρεθείτε με φίλους γι αυτό καλέστε πρόσωπα που αγαπάτε, θα λάβετε θετική ανταπόκριση. Ένα γεγονός θα σας βγάλει από τις καθημερινές σας συνήθειες, κλείνοντας την μέρα σας με ευχάριστη κατάληξη.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, εσείς με δικές σας κινήσεις και πρωτοβουλίες θα ταχτοποιήσετε θέματα που σας αγχώνουν, με το ταίρι σας θα βρείτε συνεννόηση. Σωστή θα είναι η διαίσθηση και η κρίση σας, θα φανείτε οξυδερκείς καταφέρνοντας να ανιχνεύσετε ερωτικές υποθέσεις που η κατάληξη τους θα κλείσει υπέρ σας. Συγκεκριμένο πρόσωπο ερωτικού ενδιαφέροντος θα βρει τρόπο να σας προτείνει ραντεβού, η εξέλιξη θα είναι ανάλογη με τις προσωπικές σας διαθέσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Η όψη της ημέρας θα ανανεώσει τη διάθεση σας, θα προχωρήσετε με αποφασιστική δράση, η φαντασία σας και η δημιουργικότητα σας θα βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο. Με δικές σας ενέργειες ένα αρνητικό κεφάλαιο θα κλείσει στη ζωή σας, τερματίζετε κάτι που σας πλήγωσε, σας πόνεσε ή σας οδήγησε σε ψυχολογική πτώση. Απεγκλωβίζεστε από συναισθηματικές παγίδες, τώρα θα δώσετε βάση και αξία μόνο σε ό,τι μπορεί να σας αναζωογονήσει ή μπορεί να προχωρήσει τη ζωή σας ένα βήμα μπροστά.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, θα θελήσετε να τονώσετε και να ανανεώσετε την ερωτική σας σχέση, αυθόρμητες προτάσεις θα κάνετε στο ταίρι σας. Έντονη θα είναι η ερωτική σας γοητεία, σήμερα δε θα κινηθείτε πάνω σε συνηθισμένες βάσεις, θα θελήσετε να ξεφύγετε από συνθήκες πίεσης ή ρουτίνας. Δυναμική θα είναι η προσέγγιση σας, είναι πολύ πιθανό να υπάρξει καινούργια γνωριμία. Προμηνύεται θερμό ερωτικό ραντεβού που θα δώσει νέα τροπή στις εξελίξεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Η αισιοδοξία που θα νιώθετε θα σας βοηθήσει να εναντιωθείτε στις ψυχικές σας αδυναμίες, τώρα οι ανασφάλειες μπαίνουν στην άκρη, θα εστιάσετε στη θετική όψη των καταστάσεων. Με ξεκάθαρες συζητήσεις λύνονται παρεξηγήσεις, θα αποσυρθούν τυχόν άδικα ή κατηγορηματικά σχόλια, θα καταφέρετε να ισορροπήσετε ψυχολογικά. Στα ερωτικά σας κατόπιν έντονης και τολμηρής συζήτησης θα προκύψει θετικό κλείσιμο ερωτικής υπόθεσης, έρχεται επανασύνδεση σε περίπτωση χωρισμού.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, θα ενισχυθεί ο δυναμισμός και η μαχητικότητα σας, ωστόσο καλό θα είναι να αποφύγετε το πείσμα και την υπερβολική αντίσταση. Εσείς που είστε σε σταθερό δεσμό κρατήστε τον έλεγχο των κινήσεων σας, χαλιναγωγείστε τις συναισθηματικές σας διακυμάνσεις.  Για εσάς τους ερωτικά ελεύθερους και μόνους θα ανοιχτεί πεδίο ερωτικής δράσης. Ένα γοητευτικό πρόσωπο θα κινήσει το ενδιαφέρον σας, η κατάληξη της συνομιλία σας θα φέρει αρχή νέας σχέσης.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Η όψη της ημέρας θα ενισχύσει την αγωνιστικότητα και την ανάγκη σας για επιβολή, προσοχή στις εξουσιαστικές ενέργειες. Προσπαθήστε να χαλιναγωγήσετε τις αντιδραστικές σας τάσεις, ναι μεν θα εμφανιστείτε συζητήσιμοι, όχι όμως με διαλλακτική διάθεση. Στα αισθηματικά σας, για όσους από εσάς διανύετε περίοδο χωρισμού, θα προκύψει συμβάν που θα φέρει ένωση αμοιβαίας έλξης. Η απόφαση σας να δείξετε με ειλικρίνεια αυτό που νιώθετε θα δημιουργήσει άνοιγμα επανένωσης.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Φίλοι μου Λέοντες, σε υψηλό επίπεδο θα βρίσκεται η αυτοπεποίθηση σας, ερωτισμό θα εκπέμπει η αύρα σας, οι ενέργειες σας θα είναι αποφασιστικές. Η μέρα ενδείκνυται για συναντήσεις εντόνου συναισθηματισμού, για ερωτικά ξεκαθαρίσματα και ψυχικές αποκαλύψεις. Είναι πολύ πιθανό να προκύψει ευκαιρία επανασύνδεσης με πρόσωπο που ο λόγος του χωρισμού σας δεν ήταν τίποτα άλλο από μια εγωιστική αντίδραση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Η διορατικότητα και η διαύγεια σας θα σας βοηθήσουν να διεκπεραιώσετε γρήγορα και επιτυχώς τις εργασιακές σας υποχρεώσεις. Παλιό ερωτικό ταίρι θα κάνει την εμφάνιση του, σε περίπτωση που έχουν συμβεί μεταξύ σας παρεξηγήσεις, τώρα θα είναι μια καλή ευκαιρία να βάλετε τα πράγματα σε τάξη. Εκτιμήστε τη θερμή στάση φιλικών σας ατόμων, όσοι από εσάς είστε ερωτικά μόνοι τότε φανείτε δεχτικοί στο καινούργιο πρόσωπο που θα σας συστήσουν.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, πρόσχαρες, ανέμελες και ρομαντικές θα είναι οι διαθέσεις σας, με αυθορμητισμό θα περάσετε σε τολμηρές προτάσεις που θα σας βγουν σε καλό. Εσείς που είστε χωρισμένοι, θα χτυπήσει το τηλέφωνο σας, το πρώην ταίρι σας θα βρει τρόπο να σας δώσει να καταλάβετε πως θέλει επανασύνδεση. Αφήστε το περιθώριο να σας φλερτάρουν, ένα καινούργιο πρόσωπο θα κάνει το βήμα να σας πλησιάσει.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Δημιουργική θα είναι η σκέψη σας, καινούργιες ιδέες θα αλλάξουν την κατεύθυνση των επαγγελματικών σας αναζητήσεων. Τώρα θα σας δοθεί άνοιγμα για αλλαγή σκέψης και στάσης, δεν αποκλείεται να σημειωθούν από την πλευρά σας ασυνήθιστες ή πολύ τολμηρές ενέργειες. Σήμερα θα εκφράσετε τις απόψεις σας με τρόπο αποφασιστικό ίσως και κάθετο ή απόλυτο, βασική σας επιθυμία θα είναι να απαλλαγείτε από καταστάσεις ή συνθήκες που περιορίζουν την προσωπική σας εξέλιξη.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, στις ερωτικές σας συνομιλίες και επαφές θα υπάρξει ρομαντισμός, συναισθηματισμός και εξωστρέφεια. Σήμερα έκταση θα δώσετε στη φαντασία σας, με διορατικότητα και δυνατή διαίσθηση θα είστε εξοπλισμένοι. Μια τυχαία συνάντηση θα φέρει αλλαγές στα ερωτικά σας πλάνα, καταφθάνει καινούργια γνωριμία, η συνομιλία σας με γοητευτικό πρόσωπο θα δώσει νέα ώθηση στην ερωτική σας πορεία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Για σήμερα τουλάχιστον καλό θα είναι να απομακρυνθείτε από πρόσωπα που σας ασκούν ψυχολογική πίεση, ελλοχεύει κίνδυνος να σας οδηγήσουν σε αντιδραστικές κινήσεις που ίσως αργότερα να μετανιώσετε που τις πράξατε. Προσπαθήστε να κρατήσετε ελεγχόμενες τις αντιδράσεις και τις εξάρσεις σας, διατηρήστε σε αισιόδοξο πλαίσιο την ψυχολογία σας. Συνάντηση που θα έχετε με πρόσωπο ερωτικό θα πάρει απρόσμενες θετικές διαστάσεις, έρχονται ευχάριστες αλλαγές.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη να εκφραστείτε, να φανερώσετε τα αισθήματα σας, να διοχετεύσετε τον ερωτισμό σας. Επιθυμία σας θα είναι να περάσετε με το ταίρι σας ανέμελες στιγμές εμπιστοσύνης και αγάπης. Εσείς οι ερωτευμένοι ή προσφάτως χωρισμένοι, σήμερα θα συναντηθείτε με το πρόσωπο που σκέπτεστε. Αποκαλυπτικά λόγια θα θερμάνουν τα μεταξύ σας αισθήματα, τερματίζει η απόσταση, περνάτε σε στάδιο ένωσης και σταθερότητας.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη να εναντιωθείτε και να αντισταθείτε με επίμονο πείσμα, κύρια επιθυμία σας θα είναι να υπερισχύσετε. Επειδή θα μπείτε στον πειρασμό να αναλάβετε ρίσκα, προσοχή στον βαθμό ριψοκινδυνότητας, καλό θα είναι να μην υπερτιμήσετε τις δυνατότητες σας. Ψυχική δύναμη και έντονη μαχητικότητα θα κατευθύνει τις πράξεις σας, αποφύγετε τις εγωκεντρικές ενέργειες. Είστε στη χρονική στιγμή που θα αναπτερωθούν τα δυναμικά στοιχεία του χαρακτήρα σας, οι κινήσεις σας θα φέρουν αλλαγές.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, θα φανείτε αισιόδοξοι, ρομαντικοί ίσως και κάπως υπερβολικοί, θα αφεθείτε συνειδητά στις ονειροπολήσεις σας. Σήμερα θα αναζητήσετε συναισθηματική διέξοδο, εσείς οι χωρισμένοι θα κάνετε βήμα προσέγγισης. Καταφθάνει ξαφνικό και ευχάριστο ερωτικό γεγονός που θα έχει τη δυνατότητα να αλλάξει τα ερωτικά σας δεδομένα, η μέρα σας θα κλείσει με ραντεβού. Δεχτικοί θα είστε στα καινούργια πρόσωπα, ανοιχτή θα είναι η προοπτική νέας γνωριμίας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Θα έχετε τη διάθεση να επεκτείνετε την επαγγελματική σας δράση. Πείσμα και επιμονή θα βγάλετε σε συγκεκριμένα εργασιακά θέματα, το νου σας να μην βάλετε σε κίνδυνο την ισορροπία κάποιων συγκεκριμένων επαγγελματικών σας συνεργασιών. Σήμερα σε φιλική συνάντηση θα υπάρξει ενδεχόμενο νέας γνωριμίας, στο χέρι σας θα είναι αν θα δημιουργήσετε προοπτική σταθερών επαφών ή αν θα προτιμήσετε τα επιφανειακά λόγια χωρίς περαιτέρω εξέλιξη.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Φίλοι μου Αιγόκεροι, η σημερινή αστρολογική όψη ενδέχεται να βγάλει την εγωιστική και υπεροπτική πλευρά του χαρακτήρα σας. Σήμερα θα κυνηγήσετε πεισματικά τις επιθυμίες σας, ωστόσο προσοχή στη ανεξέλεγκτη παρορμητικότητα, το νου σας στον τρόπο έκφρασης σας. Σε περίπτωση που θέλετε να κλείσετε παρεξηγήσεις ή να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας με πρόσωπο από τα παλιά, σας παροτρύνω να μιλήσετε με ειλικρίνεια, θα σας δημιουργήσει άνοιγμα επανασύνδεσης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Θα τη διατηρήσετε την αυτοπεποίθηση σας, αισιοδοξία, ψυχική δύναμη, και θέληση επιβολής θα είναι τα χαρακτηριστικά σας. Σε συναισθηματικά θέματα προσοχή να μην παρασυρθείτε από τον ρομαντικό τρόπο σκέψη σας και παραπλανηθείτε από πρόσωπα ή καταστάσεις.  Αυτά που θα σας πουν ή θα σας υποσχεθούν σκεφτείτε τα πολύ καλά και πάντα με βάση τη λογική. Ένα πρόβλημα με το ταίρι σας μπαίνει σε πορεία λύσης, ισορροπεί ο δεσμό σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Αγαπητοί μου Υδροχόοι, θα είστε απελευθερωμένοι, συναισθηματικοί, έτοιμοι να αφεθείτε στον έρωτα σας χωρίς επιφυλάξεις ή αναστολές. Κατανόηση θα δείξετε στο ταίρι σας, η συγκαταβατική σας διάθεση θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις, θα εκδηλώσετε τα πραγματικά σας αισθήματα. Σήμερα ανοίγονται δρόμοι επικοινωνίας με καινούργια πρόσωπα. Για εσάς τους ερωτικά μόνους, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να γνωριστείτε με πρόσωπο, που δεν αποκλείεται να το ερωτευτείτε από την πρώτη σας συνομιλία.

 

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Ευχάριστα γεγονότα σας φέρνει η μέρα, στηριχτείτε στη διαίσθηση και στο ένστικτο σας. Για εσάς που ψάχνετε εργασία έρχεται ανάλογο άνοιγμα, καταφθάνει πρόταση που θα σας ικανοποιήσει. Κατόπιν ειλικρινής συζήτησης με το ερωτικό σας ταίρι ένα αρνητικό ζήτημα σας μπαίνει σε πορεία λύσης, τώρα θα περάσετε τη σχέση σας σε ένα τελείως διαφορετικό επίπεδο. Εσείς που είστε χωρίς σχέση, η γνωριμία σας με ένα καινούργιο πρόσωπο θα σας δώσει τη δυνατότητα έναρξης σταθερού δεσμού.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Αγαπητοί μου Ιχθείς, δυνατή διαίσθηση και έντονη διορατικότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, θα σας δώσω τη συμβουλή σε οποιαδήποτε κίνηση ή επιλογή σας να ακολουθήσετε το ένστικτο σας. Θα βρείτε το θάρρος να αποκαλυφθείτε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Ένα πρώην ερωτικό σας ταίρι θα κάνει την εμφάνιση του, αν δεν επιθυμείτε να το διαγράψετε από τη ζωής σας τότε φανερώστε σκέψεις και αισθήματα με ειλικρίνεια.