Νέλλη Γκίνη: Η θυελλώδης σχέση με τον Ζαμπέτα, ο γνωστός ράπερ γιος & το τραγικό λάθος που θα πληρώνει μια ζωή

167

Οι 2 γάμοι της

Όσον αφορά την προσωπική της ζωή και τις 2 φορές που έφτασε μέχρι τα σκαλιά της εκκλησίας η Νέλλυ Γκίνη δήλωσε:

«Την πρώτη φορά που παντρεύτηκα ήμουν πολύ νέα γύρω στο 18 και παντρεύτηκα από έρωτα. Χώρισα γιατί θέλησε να μου πει ότι πρέπει να σταματήσω το θέατρο κι εγώ δεν υπήρχε περίπτωση να το κάνω αυτό. Το άλλο ήταν ένα λάθος που κράτησε πάρα πολύ λίγο. Κράτησε μόνο 15 μέρες. Δεν ήμουν τελικά κορίτσι για γάμο.

«Με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα ξεκίνησα τα πρώτα κινηματογραφικά μου βήματα με ρολάκια και τελείωσα σαν συμπρωταγωνίστριά του με την Μάρω Κοντού στο Λαμπρούκο Μπαλαντέρ.

Αυτή ήταν η τελευταία του ταινία πριν φύγει από την ζωή. Ούτε κατά διάνοια φαίνεται στην ταινία ότι ήταν άρρωστος.

Κανείς δεν θα πίστευε ότι αυτός ο άνθρωπος είχε περάσει από μια αρρώστια και μια ταλαιπωρία. Ήταν υπέροχος, εργατικός και κύριος. Ήταν σωστός στην δουλειά του. Για αυστηρός όχι δεν θυμάμαι» σημείωσε η Νέλλη Γκίνη

Νέλλη Γκίνη: Ποιος ράπερ είναι ο γιος της και της έχει γράψει και τραγούδι;

Ήμασταν έτοιμοι να παντρευτούμε με τον Μιχάλη Ζαμπέτα, έγινε ένας πολύ μεγάλος τσακωμός κι ο Μιχάλης έφυγε. Εγώ έκανα ένα τραγικό λάθος, το οποίο το πλήρωσα κα θα το πληρώνω μια ζωή»!

Στην συνέχεια αναφέρθηκε και στον ράπερ γιο της, Boem. «Είναι ράπερ ο Boem. Στα πρώτα ακούσματα είχα φρικάρει. Αλλά ο Μάριος δεν είναι σε άγριο στυλ. Θα έλεγα, δεν ξέρω αν αυτός συμφωνεί, ότι είναι melody rap.»

Στις παρακάτω φωτογραφίες θα δείτε τον γιο της Boem και πόσο πολύ μοιάζει στην Νέλλη Γκίνη

Tο τραγούδι που έγραψε αποκλειστικά για την Νέλλη Γκίνη ο γιος της!!