Έτρεξαν Ανήμερα της Πρωτοχρονιάς και τήρησαν το έθιμο τα μέλη του Α.Π.Σ. Δρομέων  Ν. Πιερίας ” ΖΕΥΣ ” 

120

Με σύμμαχο τον καλό καιρό ολοκληρώθηκε η πρώτη εκδήλωση – έθιμο του Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου Δρομέων Ν. Πιερίας “ΖΕΥΣ” που θέλει μέλη του Συλλόγου να τρέχουν για το καλό της νέας χρονιάς.

Για μια ακόμη χρονιά επιλέχθηκε η παραλιακή ζώνη : Κατερινόσκαλα – Παραλία Κατερίνης με επιστροφή, συνολικής απόστασης 5.000 μέτρων.

Αμέσως μετά την προπόνηση, κόπηκε (ανεπίσημα) η Πρωτοχρονιάτικη Πίτα, ενώ προσφέρθηκε κρασί και διάφορα κεράσματα από το Δ.Σ. του Συλλόγου και από τα μέλη που παραβρέθηκαν.

Τα μέλη αντάλλαξαν ευχές ενώ στον σύντομο χαιρετισμό της η Πρόεδρος, Ράνια Σαλαμάντη ευχαρίστησε όλους όσοι παρευρέθηκαν και τους ζήτησε να βρίσκονται κοντά στο Σωματείο προκειμένου να έχουν επιτυχία οι δρομολογημένες αθλητικές και πολιτιστικές δράσεις το 2023.

Ευχήθηκε Υγεία, Ειρήνη σε όλο το κόσμο και πραγματοποίηση όλων των προσωπικών στόχων αθλητικών και όχι μόνο.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Δρομείς Υγείας Γρεβενών  Δημήτριος Τραπέζας ο οποίος ευχαρίστησε το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη για την θερμή υποδοχή.

Σε ό, τι αφορά τον ΑΠΣ Δρομέων Ν. Πιερίας ”ΖΕΥΣ” προετοιμάζεται ήδη η κοπή της πίτας του Συλλόγου (τις επόμενες εβδομάδες) σε μια ανοιχτή εκδήλωση για όλα τα μέλη και τους φίλους και με την παρουσία εκλεκτών καλεσμένων.

Ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η προετοιμασία για το “Katerini Run 2023” την πρώτη Κυριακή του Μαρτίου.

Χρόνια Πολλά σε όλα τα μέλη και τις οικογένειες τους, ιδιαιτέρως σε όσους και όσες εορτάζουν σήμερα.

Καλή χρονιά σε όλο το κόσμο……….και του χρόνου.