Ο πιο άτυχος μήνας του 2023 για το κάθε ζώδιο

97

Κάθε χρόνος έχει τις καλές του στιγμές ωστόσο κάποιοι μήνες δεν θα είναι τόσο ευχάριστοι για ορισμένα ζώδια.

Ανεξάρτητα από το ωροσκόπιο, υπάρχουν κάποιοι μήνες οι οποίοι όπως φαίνεται δεν θα είναι τυχεροί και για να ανακαλύψουμε ποιοι είναι αυτοί, διαβάσαμε όσα είπε η Lisa Stardust, αστρολόγος, στο bestlifeonline.com.

Κριός: Ενώ το πρώτο εξάμηνο του έτους υπόσχεται οικονομική αφθονία και αλλαγές στην καριέρα, υπάρχει η πιθανότητα να προκύψουν απροσδόκητα εμπόδια τον Οκτώβριο, ετοιμαστείτε, λοιπόν, για κάποια νέα που θα μπορούσαν να εκτροχιάσουν προσωρινά τα σχέδιά σας.

Ταύρος: Τρεις από τους τέσσερις ανάδρομους φέτος θα είναι στα ζώδια της γης, συμπεριλαμβανομένου ενός για το μεγαλύτερο μέρος του τον Απρίλιο, στο δικό σας ζώδιο.

Δίδυμος: Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να σας καταβάλλει η επαγγελματική εξουθένωση τον Νοέμβριο, όταν μια Πανσέληνος στο ζώδιό σας θα φέρει στην επιφάνεια όλα αυτά τα καταπιεσμένα συναισθήματα.

Καρκίνος: Οι καλοκαιρινοί μήνες θα φέρουν εκπληκτικές ευκαιρίες για οικονομική επιτυχία και επαγγελματική καταξίωση ωστόσο, το τέλος της χρονιάς, καθώς αναλογίζεστε όλα όσα έχετε καταφέρει, θα πέσετε ψυχολογικά μέχρι το 2024.

Λέων: Υπάρχουν δύο μεγάλες περίοδοι που θα δοκιμάσουν τη δύναμη και τη συμπόνια στις σχέσεις σας. Η πρώτη και πιο εκρηκτική έρχεται τον Φεβρουάριο, με τη δεύτερη δραματική στιγμή να συμβαίνει το καλοκαίρι.

Παρθένος: Το 2022 ήταν μια ταραχώδης χρονιά για σένα, Παρθένε, και ευτυχώς αυτή η χρονιά φαίνεται να είναι πολύ πιο ήρεμη παρόλα αυτά, χωρίς αμφιβολία, ο πιο δύσκολος μήνας του χρόνου θα είναι ο μήνας Αύγουστος.

Ζυγός: Αυτή η χρονιά θα δοκιμάσει το άγχος σου. Μπορείτε να περιμένετε ένα σχετικά ήρεμο ξεκίνημα, ειδικά όσον αφορά την καριέρα και τα οικονομικά ωστόσο η πανσέληνος στον Κριό τον Σεπτέμβριο θα σας αναγκάσει να αντιμετωπίσετε τα πράγματα κατάματα.

Σκορπιός: Η έκλειψη Σελήνης στο ζώδιό σας στις 5 Μαΐου θα φέρει στην επιφάνεια μερικά έντονα συναισθήματα και το δράμα εκείνη την περίοδο σε όλους τους τομείς είναι δεδομένο.

Τοξότης: Η πιο άτυχη περίοδος για τον Τοξότη θα είναι τον Ιούλιο, καθώς η ανάδρομη Αφροδίτη στον Λέοντα θα εμποδίσει τις ρομαντικές προσπάθειες.

Αιγόκερως: Δυστυχώς, το 2023 ξεκινά με τη συνεχιζόμενη ανάδρομη πορεία του Άρη. Επιπλέον, ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό σας θα σας κάνει να νιώθετε περίεργα μέχρι να έρθει ο Φεβρουάριος.

Υδροχόος: Η πανσέληνος στον Τοξότη σε συνδυασμό με τον πλανητικό κυβερνήτη Κρόνο που θα είναι ανάδρομος θα κάνουν άνω -κάτω τα συναισθήματά σας κατά τη διάρκεια του Ιουνίου.

Ιχθύες: Ο Μάρτιος θα είναι τόσο ο πιο τυχερός όσο και ο πιο άτυχος μήνας του χρόνου για τους Ιχθύες, χάρη σε μια σημαντική μετατόπιση από τον Κρόνο που ξεκινά το ταξίδι του στο ζώδιο των Ιχθύων.