Σκάνδαλο στην Αλβανία: Συνελήφθη με 58 κιλά ναρκωτικά η διευθύντρια της Υπηρεσίας Πληροφοριών

137

Μεγάλο σκάνδαλο ξέσπασε στη γειτονική Αλβανία τα τελευταία εικοσιτετράωρα, καθώς συνελήφθη μεταφέροντας 58 κιλά ναρκωτικών από την Κορυτσά προς τα σύνορα με τη Βόρεια Μακεδονία, η Ερίσα Φέρο , διευθύντρια πληροφορικής της Υπηρεσίας Πληροφοριών της χώρας.

Εκτός από την ίδια, συνελήφθησαν και κάποιοι συνεργοί της, ενώ σύμφωνα με τοπικά μέσα, τα ναρκωτικά προέρχονταν από την περιοχή της Σκόδρας, όπου φέρεται να εμπλέκονται άτομα από τη Φούσα Κρούγια και την Κορυτσά.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Erisa Fero (@erisa_fero)

«Από τις έρευνες που διενεργήθηκαν, προκύπτει ότι οι τρεις πολίτες είχαν πραγματοποιήσει τη μεταφορά ναρκωτικών ουσιών από την πόλη των Τιράνων με κατεύθυνση την περιοχή Qafë Thanë στα σύνορα με τη Βόρεια Μακεδονία», ανέφερε χαρακτηριστικά η αστυνομία της Κορυτσάς.

Η επέμβαση της αστυνομίας πραγματοποιήθηκε στην περιοχή Qafë-Thanë, με την Ερίσα Φερό να οδηγεί το όχημα που μετέφερε τα ναρκωτικά, το οποίο ήταν γεμάτο κάνναβη στο προτμπαγκάζ.

Σύμφωνα με πληροφορίες τους, η συγκεκριμένη ομάδα ήταν έτοιμη για την ανταλλαγή μίας τεράστιας ποσότητας ναρκωτικών, και επέλεξαν την συγκεκριμένη περιοχή, καθώς είναι ορεινή και αρκετά κοντά στα σύνορα, επομένως δύσκολα θα γινόταν εκεί έλεγχος.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Erisa Fero (@erisa_fero)

Η ανακοίνωση της Υπηρεσία Πληροφοριών μετά το σκάνδαλο

«Μετά από δήλωση της Τοπικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορυτσάς, για την οριστικοποίηση της επιχείρησης «Επανεκκίνηση», με τη σύλληψη 3 πολιτών, μεταξύ των οποίων και η κυρία Έρισα Φερό, η AKSHI ανακοινώνει ότι: με βάση την ισχύουσα αλβανική νομοθεσία έχει κινήσει άμεσα τη διαδικασία για την απόλυση αυτού του ατόμου.

Η κυρία Έρισα Φερό, ήταν υπάλληλος του σχετικού τομέα του e-Albania, σε επίπεδο Ειδικών. Η Εθνική Υπηρεσία της Κοινωνίας της Πληροφορίας καταδικάζει κάθε πράξη παράνομη και διαβεβαιώνει ότι θα είναι πάντα δίπλα στις διαδικασίες των θεσμών που ενεργούν υπέρ του νόμου» αναφέρει λίγες μόνο ώρες μετά την αποκάλυψη.