ΣΥΡΙΖΑ: Η Πόπη Τσαπανίδου νέα εκπρόσωπος Τύπου, την ανακοίνωσε ο Τσίπρας

95

Με την Πόπη Τσαπανίδου συνεχίζεται το ξετύλιγμα των εκπλήξεων που ετοίμαζε όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα ο Αλέξης Τσίπρας και οι οποίες ξεκίνησαν με την ενσωμάτωση των Αγγελικής Αδαμοπούλου και Φωτεινής Μπακαδήμα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία.

Η γνωστή δημοσιογράφος αναλαμβάνει εκπρόσωπος Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αντικαθιστώντας τον Νάσο Ηλιόπουλο, ο οποίος και θα κατέλθει υποψήφιος στην Α’ Αθηνών.

Με ανάρτησή του στις προσωπικές του σελίδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου και φωτογραφία του με την κυρία Τσαπανίδου, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τονίζει πως το 2023 δικαιούμαστε όλοι να είναι μια καλύτερη χρονιά, η χρονιά της μεγάλης νίκης και της πολιτικής αλλαγής που θα έρθει μια ώρα αρχύτερα, αν εμείς οι ίδιοι γίνουμε η αλλαγή που προσδοκούμε.

«Από τη νέα χρονιά εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ θα είναι η Πόπη Τσαπανίδου. Την καλωσορίζω και την ευχαριστώ που αποδέχτηκε την πρότασή μας. Η Πόπη, εξαιρετική δημοσιογράφος, σύγχρονη γυναίκα και μητέρα, είμαι βέβαιος ότι θα συμβάλει αποφασιστικώς στον κοινό μας αγώνα. Θέλω να ευχαριστήσω τον Νάσο Ηλιόπουλο, που με μαχητικότητα κι επάρκεια μας εκπροσώπησε μέχρι σήμερα. Θα είναι υποψήφιος στην Α’ Αθήνας και ταυτοχρόνως από τη θέση του υπεύθυνου στρατηγικής επικοινωνίας θα συνεχίσει να συμβάλλει στην εκλογική μας μάχη», υπογραμμίζει ο κ. Τσίπρας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις θέσεις των αναπληρωτών εκπροσώπων Τύπου παραμένουν οι Στέργιος Καλπάκης και Τάνια Καραγιάννη.

Η ανάρτηση Τσίπρα: