Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (27/12)

134

Σήμερα η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο των Ιχθύων.

Η Σελήνη θα περάσει στους Ιχθύς σήμερα και από τη νέα της θέση θα δημιουργήσει «χώρο» για να εκφραστούν συναισθήματα, ανάγκες αλλά και επιθυμίες.  Μία ζεστή συναισθηματικά ημέρα σε περιμένει, η οποία θα φέρει εγκάρδιες συζητήσεις και επαφές. Αν προτιμάς να περάσεις χρόνο στο σπίτι σου προκειμένου να χαλαρώσεις, επίλεξε τη συντροφιά ενός καλού βιβλίου ή μιας αγαπημένης ταινίας που σου φέρνει όμορφες αναμνήσεις. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Αρκετές πιέσεις δέχεσαι σήμερα στο επαγγελματικό, αφού οι υποχρεώσεις είναι πολλές και συνεχώς αυξάνονται. Δοκιμάζεται η υπομονή σου με διάφορα ψυχολογικά παιχνίδια που φαίνεται να έχουν όρεξη οι γύρω σου να σου κάνουν. Αν φερθείς έξυπνα και δεν πέσεις στην παγίδα να απαντάς σε κάθε σχόλιο που σε πικάρει θα διατηρηθούν οι ισορροπίες. Τα οικονομικά σου έχουν βγει λιγάκι εκτός. Απέφυγε τα περιττά έξοδα. Συναισθηματικά, ο ενθουσιασμός σου είναι μεγάλος αφού νέο ερωτικό ενδιαφέρον έχει δώσει νόημα στη ζωή σου.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, παρορμητική και γεμάτη αυτοπεποίθηση θα είναι η στάση σας, επιθυμία σας θα είναι να δώσετε τέλος στο στάσιμο και να περάσετε σε νέο ξεκίνημα. Έντονη θα είναι η ανάγκη σας για αλλαγές, η σημερινή αστρολογική όψη θα σας ωθήσει σε συναισθηματικές πράξεις με στόχο τη σταθερή σχέση. Εσείς οι ερωτικά μόνοι, ανεβασμένες θα είναι οι ερωτικές σας διαθέσεις, σε συνδυασμό με την ανάγκη σας για φλερτ θα καταφέρετε να εισάγετε καινούργιο πρόσωπο στη ζωή σας.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Σήμερα θέλεις να διώξεις από τη ζωή σου οτιδήποτε νιώθεις ότι σε πηγαίνει πίσω. Βρίσκεις συμμάχους στα σχέδια σου και έχεις την αμέριστη στήριξη των φίλων σου. Μια υπόθεση που σε απασχολούσε και είχε παγώσει στο παρελθόν, σήμερα έρχεται ξανά στο προσκήνιο. Συναισθηματικά, έχεις έντονη σεξουαλικότητα, μαγνητισμό και εκπέμπεις μυστήριο. Σήμερα μπορείς να κατακτήσεις ακόμα και τον πιο δύσκολο ερωτικό στόχο. Ο λόγος σου γίνεται χαρισματικός και με τα παιχνίδια του μυαλού που δημιουργείς κατακτάς το θήραμά σου.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Αγαπητοί μου Ταύροι, σήμερα συνειδητοποιημένη θα είναι η στάση σας, με έντονη τη διάθεση να αποδείξετε πως δεν φοβάστε τις δεσμευτικές καταστάσεις. Οι χωρισμένοι, επιθυμία σας θα είναι η επανένωση και η αποκατάσταση. Την ερωτική σας διάθεση θα ανεβάσει για τα καλά πρόσωπο, που εδώ και καιρό περιμένει από εσάς το πράσινο φως για να δράσει. Θα λάβετε πρόταση για ραντεβού, στις δικές αποφάσεις θα στηριχτεί η πορεία των συναντήσεων που θα προκύψουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Σήμερα νιώθεις ότι το να κατακτήσεις αυτά που θέλεις μοιάζει όνειρο θερινής νυκτός. Είναι κάποια μικρά εμπόδια που εμφανίζονται και  σε κάνουν  να απογοητεύεσαι. Μην το βάζεις κάτω γιατί υπάρχουν θετικές εξελίξεις μετά από πιέσεις και άγχη που περνάς. Συναισθηματικά, λίγο μπερδεμένα τα πράγματα αφού δεν έχεις κάποιο συγκεκριμένο στόχο και ταυτόχρονα έχεις ανοίξει πολλά μέτωπα. Καλύτερα να μείνεις λίγο μόνος να σκεφτείς τι θέλεις  και μετά να προχωρήσεις προς την κατεύθυνση που θα αποφασίσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, σήμερα θα έχετε τη διάθεση για ειρηνική και θερμή επικοινωνία, σε περίπτωση χωρισμού ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο επανασύνδεσης. Με το ταίρι σας θα βιώσετε αισθήματα αγάπης και κατανόησης, οι αυστηροί τόνοι πέφτουν, έρχεται συναισθηματική ισορροπία. Η σημερινή αστρολογική όψη δυνατή θα κάνει τη διαίσθηση σας, εμπιστευτείτε το προαίσθημα σας. Σήμερα μια συνάντηση θα σας φέρει όμορφες ερωτικές αναστατώσεις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Έχεις ονειροπόλα διάθεση και σκέφτεσαι το μέλλον με αισιοδοξία. Αποζητάς τη συντροφιά φίλων και αγαπημένων και τους συμβουλεύεσαι για προσωπικές σου υποθέσεις. Είναι ευκαιρία σήμερα να ασχοληθείς με το σπίτι και να το βάλεις σε μια τάξη. Ακόμα μπορείς να ετοιμάσεις μια κοινωνική εκδήλωση όπου θα μαγειρέψεις και θα φροντίσεις στους αγαπημένους σου. Συναισθηματικά, υπάρχει μια νοσταλγία για τα παλιά, είτε είσαι σε σχέση, είτε είσαι ελεύθερος. Προσπάθησε να μην χαθείς πολύ στις σκέψεις σου και καταλήξεις να απομονωθείς από τους γύρω σου.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, σήμερα δεν αποκλείεται να χτυπήσει νέος έρωτας την καρδιά σας. Η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας εφοδιάσει με ένστικτο, γοητεία και αυτοπεποίθηση, αφήστε την ερωτική σας έλξη να σας οδηγήσει εκεί που θα επιθυμούν οι αισθήσεις σας. Αν κάποιοι από εσάς προσπαθείτε εδώ και πολύ καιρό να απαλλαγείτε από μια καταπιεστική ή αποτυχημένη ερωτική σχέση, στη σημερινή μέρα θα σας δοθεί την ευκαιρία να απεγκλωβιστείτε μια και καλή.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Σήμερα θα έχεις την τάση να συγκινείσαι εύκολα και να είσαι ιδιαίτερα ευαίσθητος και συμπονετικός με τους γύρω σου. Από την άλλη θα στρέψεις το ενδιαφέρον σου σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι και την οικογένεια. Συναισθηματικά, θέλεις να βγάλεις από τη ζωή σου ότι σου κάνεις κακό και να προχωρήσεις. Έχει έρθει η ώρα να πάρεις κάποιες αποφάσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Φίλοι μου Λέοντες, αποφασιστική και άμεση θα είναι η στάση σας, θα έχετε την επιθυμία να θέσετε νέες βάσεις στην ερωτική σας ζωή. Σήμερα θα είναι σθεναρή η θέληση σας να πατάξετε ό,τι σας πίκρανε, θα βρείτε το θάρρος να απεγκλωβιστείτε από ερωτικά πρόσωπα που δεν ήταν στη ζωή σας τίποτα άλλο παρά ένας στενός κορσές. Θα προκύψουν αλλαγές που θα δώσουν νέα πνοή στην καθημερινότητα σας. Ένα καινούργιο πρόσωπο θα σας αυτοσυστηθεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Οι γύρω σου σε βοηθούν και σε στηρίζουν με ένα μοναδικό τρόπο και τα σχέδια σου εξελίσσονται  με τρόπους που δεν μπορούσες να φανταστείς. Συναισθηματικά, κάποια λάθη του παρελθόντος σε κυνηγάνε και δεν σε αφήνουν να χαρείς. Πρέπει να αποφασίσεις τι είναι αυτό που θέλεις να κρατήσεις στη ζωή σου και τι να αφήσεις ώστε να βρεις την ευτυχία.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, η διαίσθηση σας θα σας μιλήσει με ειλικρίνεια, σας δίνω τη συμβουλή να την ακούσετε. Πρόσφορο έδαφος θα βρει η πρόταση που θα σας κάνει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, οι επαφές σας πολύ γρήγορα θα πάρουν ερωτικές διαστάσεις. Αυτό το άτομο θα σας δώσει την ευκαιρία να αλλάξετε τις βάσεις της ερωτικής σας ζωής, αξιοποιήστε τα τυχαία συμβάντα, δείξτε εμπιστοσύνη στις εξομολογήσεις που θα ακούσετε.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Σήμερα αποζητάς την ηρεμία και την γαλήνη. Είσαι πρόθυμος να προσφέρεις την βοήθειά σου στους γύρω σου και να συνεισφέρεις με τον τρόπο σου σε όποιος έχει ανάγκη. Πολλές στιγμές μέσα στην ημέρα θα νιώθεις ότι έχεις την ανάγκη να απομονωθείς και να κάτσεις να σκεφτείς πως θα βάλεις όλες σου τις δουλειές σε μια σειρά. Συναισθηματικά νιώθεις την ανάγκη να εκφράσεις τα συναισθήματά σου και να δείξεις με ρομαντικό τρόπο την αγάπη σου σε αυτόν/αυτην που θεωρείς ξεχωριστό.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, η σημερινή αστρολογική όψη θα σας κάνει ήρεμους ερωτικούς και ιδιαιτέρως συγκαταβατικούς. Θα εμφανιστείτε ανεκτικοί, δοτικοί και πρόθυμοι να συγχωρήσετε με στόχο να κλείσουν εμπόδια, να λυθούν παρεξηγήσεις. Όσοι από εσάς είστε σε φάση χωρισμού, ανατρεπτικό γεγονός θα σας δώσει άνοιγμα επανασύνδεσης. Τυχαία συνάντηση θα σας φέρει σε συνομιλία με πρόσωπο της καρδιάς σας, το αποτέλεσμα θα είναι στο χέρι σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Σήμερα γοητεύεις με την παρουσία σου και κερδίζεις τον θαυμασμό των γύρω σου. Η διαίσθηση σου είναι ανεπτυγμένη. Ακολούθησε την ώστε να πετύχεις αυτά που θέλεις. Ένα άτομο που γνωρίζεις καιρό, από το φιλικό σου περιβάλλον ίσως σήμερα σου εκφράσει το ερωτικό του ενδιαφέρον. Επαγγελματικά υπάρχουν θέματα που ακόμη σε αγχώνουν και σε πιέζουν αλλά με το σωστό προγραμματισμό καταφέρνεις να τα βάλεις σε μια σειρά.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, διορατική θα είναι η σκέψη σας, διεισδυτική θα είναι η αντίληψη σας, σήμερα θα καταφέρετε να βρείτε τις απαιτούμενες λύσεις. Σε συνάντηση με ερωτικό πρόσωπο από τα παλιά θα αναπτυχτεί μεταξύ σας κλίμα ιδιαιτέρως θερμό που θα δώσει νέα προοπτική στις επαφές σας. Θα είναι καθαρά στη δική σας διάθεση αν θα προκύψει εξέλιξη ερωτική, στη δική σας απόφαση θα έγκειται η επανασύνδεση σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Σήμερα θέματα σπιτιού και οικογένειας σε απασχολούν.. Ίσως ένα άτομο χρειάζεται τη φροντίδα σου και την προστασία σου. Ακόμα μπορεί να βρεθείς σε  ευχάριστες οικογενειακές εκδηλώσεις. Η σημερινή αστρολογική όψη προωθεί τα σχέδια σου με ευκολία και σε κάνει να διαπρέπεις σε οποιονδήποτε τομέα ασχοληθείς. Θα υπάρχουν στιγμές που θα νιώθεις ότι είσαι σε αδιέξοδο και εκείνη τη στιγμή ως δια μαγείας θα γίνεται κάτι και θα βρίσκεις λύση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, η σημερινή μέρα θα σας χαρακτηρίζει ζωτικότητα και έντονη διάθεση για αποκαλύψεις. Οι τολμηρές ερωτικές σας πράξεις θα δημιουργήσουν πρόσφορο έδαφος για νέες ερωτικές περιπέτειες. Η διάθεσή σας να απεγκλωβιστείτε από βαρετά δεδομένα θα σας ωθήσει στο να πολιορκήστε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά και μάλιστα με τρόπο ιδιαιτέρως εκδηλωτικό. Έντονες θα είναι οι σεξουαλικές σας διαθέσεις σήμερα!!!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Σήμερα, έχεις διάθεση και όρεξη να διευθετήσεις υποχρεώσεις. Η δουλειά σου εξελίσσεται καλά και όλα προχωρούν όπως τα έχεις στο μυαλό σου. Θα δοκιμάσεις νέες μεθόδους για να προωθήσεις τα σχέδια σου και με την ευρηματικότητα σου η επιτυχία είναι δεδομένη. Υπάρχουν κάποια οικονομικά θέματα που σε απασχολούν. Ζήτα τη βοήθεια φίλων, θα σου συμπαρασταθούν με χαρά. Συναισθηματικά, έχεις παραμελήσει πρόσωπα τον τελευταίο καιρό. Κλέψε λίγο χρόνο από τις υποχρεώσεις σου ώστε να ασχοληθείς με άτομα που σε αγαπούν και σε θέλουν δίπλα τους.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Φίλοι μου Αιγόκεροι, σήμερα θα είστε συζητήσιμοι και αποκαλυπτικοί, απρόοπτες εξομολογήσεις θα αλλάξουν την ερωτική σας κατεύθυνση. Ως προς το ταίρι σας η στάση σας θα είναι τρυφερή, πρόθυμοι να συμπαρασταθείτε και να κατανοήσετε. Ένα καθοριστικό ραντεβού και μια έντονη ερωτική συζήτηση, θα σας βοηθήσουν να επανασυνδεθείτε με πρώην ταίρι σας. Αυτή τη φορά η επανένωσή σας θα συνοδεύεται από δεσμευτικές υποσχέσεις, προμηνύεται δεσμός μακροχρόνιας πορείας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Σήμερα, νιώθεις την ανάγκη να ασχοληθείς με τους γύρω σου, φίλους, συγγενείς και όποιον σε χρειάζεται. Έχεις διάθεση να δώσεις την συμπαράστασή σου αλλά και τις συμβουλές σου πριν καν σου ζητηθεί. Είσαι εξάλλου πολύ καλός δάσκαλος όταν χρειάζεται. Συναισθηματικά, είναι μπερδεμένες κάποιες καταστάσεις. Δεν ξέρεις μάλλον ούτε εσύ τι θέλεις, ούτε τι και αυτός που σε ενδιαφέρει. Υπάρχουν συναντήσεις και επαφές και ευκαιρίες για νέες γνωριμίες. Αλλά μάλλον ένα τρίτο πρόσωπο μπερδεύει κι άλλο την κατάσταση. Καλό θα είναι να ξεκαθαρίσεις από την αρχή αυτά που θέλεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από καταστάσεις στασιμότητας και συναισθηματικής πίεσης. Η ανεβασμένη σας διάθεση και η ανάγκη για να βελτιώσετε τη ζωή σας θα σας κάνουν θετικούς σε μια απρόσμενη πρόταση, που ουσιαστικά θα αποτελέσει ερωτική πρόκληση. Θα υπάρξει νέο ερωτικό άνοιγμα, καινούργιο νόημα αποκτά η ερωτική σας καθημερινότητα.

 

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Σήμερα, γίνεσαι ευσυγκίνητος. Κάνεις αναδρομές στο παρελθόν, θυμάσαι ευχάριστες στιγμές και ονειροπολείς. Οι γύρω σου αντιλαμβάνονται τη ρομαντική σου διάθεση και είναι δίπλα σου. Μοιράζεσαι όμορφες οικογενειακές στιγμές. Συναισθηματικά, η υπέρμετρη ευαισθησία σου δεν νομίζω ότι σου βγαίνει σε καλό. Ίσως έχεις εκρήξεις ζήλιας ή γκρίνιας, και βρεθείς να λογομαχείς χωρίς λόγο. Ρίξε λίγο τους τόνους και προσπάθησε να καταλάβεις ότι δεν είναι τόσο τραγικά όλα όπως τα βλέπεις. Απέφυγε συζητήσεις σοβαρού περιεχομένου.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, με διορατικότητα θα σας εφοδιάσει η σημερινή αστρολογική όψη, θα είστε σε θέση να εκφράσετε αυτό που νιώθετε, θα καθοδηγήσετε πρόσωπα ή καταστάσεις. Θερμή θα είναι η ερωτική σας στάση, η σημερινή μέρα θα σας βοηθήσει να εκδηλώσετε την αγάπη σας χωρίς φόβους και ταμπού. Κάποιο πρόσωπο θα τολμήσει να φέρει την κουβέντα σας σε ερωτικό επίπεδο, δείξτε εμπιστοσύνη στα λόγια που θα ακούσετε και δε θα χάσετε.