Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (25/12)

72

Σήμερα η είσοδος Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου.

Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου από σήμερα και για τις επόμενες δύο περίπου ημέρες, καταδεικνύοντας την ανάγκη να περάσουμε χρόνο με αγαπημένα μας πρόσωπα, φίλους, παρέες και συγγενείς. Οι συζητήσεις θα έχουν την τιμητική τους, όπως επίσης και τα νέα που φαίνεται πως θα είναι αρκετά και θα έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον! Πολύ καλή ημέρα για να αποκτήσεις ξανά επικοινωνία με ένα πρόσωπο που έχετε απομακρυνθεί. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Επαγγελματικές εξελίξεις και προσωπικά θέματα θα σας απασχολήσουν αρκετά σήμερα φίλοι Κριοί, επικεντρωθείτε σε ένα ζήτημα που πιθανό να προκύψει με την υγεία σας, χαμηλώστε τους τόνους στον κοινωνικό σας περίγυρο, μην απαιτείτε από ταίρι σας να κάνει κάτι παραπάνω από αυτό που μπορεί να προσφέρει. Ίσως πρέπει να καταβάλετε περισσότερες προσπάθειες από το συνηθισμένο, για να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες και τις προσδοκίες σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, θα τολμήσετε, θα διεκδικήσετε, και θα κυριαρχήσετε στις ερωτικές σας σχέσεις,  εσείς οι ερωτικά ελεύθεροι θα επιτύχετε στις προσεγγίσεις σας. Δεν αποκλείεται ένας καινούργιος έρωτας να κάνει την εμφάνιση του, ο αυθορμητισμός και η αυτοπεποίθηση σας θα σας οδηγήσουν σε αποφασιστική δράση δίνοντας στις εξελίξεις θετική κατάληξη. Εσείς που επιθυμείτε επανασύνδεση, θα καταφέρετε να επαναφέρετε στη ζωή σας το πρώην ταίρι σας.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Σήμερα αγαπητοί Ταύροι, ο εσωτερικός σας κόσμος δίνει τη μάχη του με τις εξωτερικές προκλήσεις που δέχεται, είτε αυτές αφορούν την δουλειά σας, είτε επηρεάζουν την προσωπική και συναισθηματική σας ζωή. Αντιμετωπίστε τα διλήμματα και τους προβληματισμούς σας με θαρραλέες και τολμηρές αποφάσεις, κρατήστε μικρό καλάθι σε τυχόν υποσχέσεις και όρκους που ίσως βγαίνουν μόνο από το στόμα και όχι από την καρδιά του ερωτικού σας συντρόφου.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, σήμερα θα βγει στην επιφάνεια η δυναμική πλευρά του χαρακτήρα σας, θα καταφέρετε να κλείσετε ερωτικές εκκρεμότητες, να βάλετε σε τάξη σχέσεις και αισθήματα. Πολύ καλά θα κάνετε και θα προσεγγίσετε το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσετε, τα ευχάριστα και αισιόδοξα γεγονότα θα καταφέρουν να σας ανανεώσουν. Τυχαίο συμβάν θα σας δώσει το έναυσμα να διεκδικήσετε ένα καινούργιο μέλλον, σας δίνω τη συμβουλή να εμπιστευτείτε τη κρίση και τη διαίσθηση σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Ξεκαθαρίστε πρώτα με τον εαυτό σας φίλοι Δίδυμοι σήμερα, τι ακριβώς θέλετε από τους συναδέλφους σας, τι προσδοκάτε από μια φιλική σχέση, τι περιμένετε από τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει και μετά απαιτήστε από τους άλλους να κατανοήσουν τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας. Κάντε τις απαραίτητες αλλαγές στον τρόπο που σκέφτεστε και προσεγγίζετε μια κατάσταση, συζητήστε με το ταίρι σας τα σχέδια και τα όνειρά σας, μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα αν δεν έχετε αποδείξεις για τις αμφιβολίες σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, η σημερινή αστρολογική όψη θα σας ωθήσει σε τολμηρές κινήσεις, η άμεση και δυναμική σας προσέγγιση θα σας δικαιώσει. Με θερμές και οξυδερκείς  πράξεις θα πολιορκήσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, οι στόχοι σας θα είναι συγκεκριμένοι και λεπτομερειακώς μελετημένοι, επιτυχία θα υπάρξει στην επικοινωνία σας. Λήγει το στάδιο της αναμονής, τώρα λύνετε επίμαχα ερωτικά ζητήματα, τερματίζουν εμπόδια, περνάτε σε μια νέα και δημιουργική αρχή. Η ελκυστική σας γοητεία θα σας βοηθήσει να κλέψετε την καρδιά προσώπου, που θα σας ανοίξει δίοδο σχέσης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Σήμερα μπορείτε αγαπητοί Καρκίνοι να βρείτε τις διεξόδους, τις λύσεις και τις απαντήσεις που ζητάτε στον χώρο της δουλειάς σας και στις κοινωνικές σας επαφές, αν επικεντρωθείτε με σαφήνεια και ακρίβεια στους στόχους σας και αν εκφράσετε τις φιλοδοξίες σας στους ανωτέρους σας με ήπιους τόνους. Ευνοείστε στην προσέγγιση νέων στόχων, καινούριων ατόμων στην ζωή σας, κυρίως για συναισθηματικούς λόγους, οι αδέσμευτοι επωφεληθείτε από τις τρυφερές ευκαιρίες για φλερτ που παρουσιάζονται.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, έρχεται νέο ξεκίνημα στην ερωτική σας ζωή, σήμερα θα βγείτε από συναισθηματικό ή ψυχολογικό αδιέξοδο δίνοντας νέα ώθηση στην ερωτική σας πορεία. Απρόοπτο ερωτικό άνοιγμα θα σας δώσει την προοπτική μελλοντικής εξέλιξης, ό,τι προκύψει θα έχει θετικό αντίκτυπο στο μέλλον σας. Πριν κλείσει η μέρα θα έχετε ευχάριστο ερωτικό ραντεβού, συναισθηματικό ξεκαθάρισμα με πρόσωπο που ήδη σας ενδιαφέρει ερωτικά, θα φέρει κατάληξη σταθερού δεσμού.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Η ημέρα σας επιφυλάσσει περίεργες και ανατρεπτικές καταστάσεις και γεγονότα, που κατά κύριο λόγο προέρχονται από τον οικογενειακό και φιλικό σας περίγυρο φίλοι Λέοντες και καλείστε να βγάλετε όλο το επικοινωνιακό και διπλωματικό σας ταλέντο προκειμένου να αντεπεξέλθετε στις προκλήσεις και τις εντάσεις που ενδεχομένως δημιουργηθούν. Φανείτε ειλικρινείς και έντιμοι με το ταίρι σας, μην αφήνετε τα ψέματα και τις υπερβολές, να καταδυναστεύουν την ενότητα και την γαλήνη της σχέσης σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, θα καταφέρετε να κυριαρχήσετε στα πεδία των ερωτικών σας διεκδικήσεων. Προσπάθειες επανασύνδεσης ή δέσμευσης θα βρουν πρόσφορο έδαφος, θα σημειωθεί άνοιγμα ερωτικής εξέλιξης. Η ωριμότητα και η εγκράτεια σας θα σας φέρουν πολύ κοντά σε μια μεγάλη επιτυχία, για εσάς τους ελεύθερους προμηνύεται νέα γνωριμία. Έντονη θα είναι η ερωτική σας γοητεία, αξιοποιήστε τα απρόσμενα και τυχερά συμβάντα που θα προκύψουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Η σημερινή μέρα τροφοδοτεί περισσότερο τις υλικές και πρακτικές σας επιδιώξεις αγαπητοί Παρθένοι, σας παρακινεί να ενδιαφερθείτε για τα ατομικά σας θέματα και ζητήματα προσωπικής υγείας, ενώ την ίδια στιγμή δέχεστε την επιβράβευση και την δικαίωση από τα πρόσωπα που σας περιβάλλουν και τον άνθρωπο που έχετε επενδύσει τα συναισθηματικά σας όνειρα. Με συλλογικότητα και συγκαταβατική διάθεση στις κοινές αποφάσεις με το ταίρι σας, φέρνετε την ευτυχία στην σχέση σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να συντονίσετε τις ενέργειες σας, θα σας δοθεί η ευκαιρία να επεκτείνετε τους ερωτικούς σας στόχους. Τώρα θα περάσετε σε τολμηρές και συνειδητοποιημένες προτάσεις, ωστόσο αποφύγετε την υπερβολή στον ενθουσιασμό σας. Εσείς που είστε χωρίς σχέση, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο νέας γνωριμίας, ένα καινούργιο πρόσωπο θα κάνει την εμφάνιση του.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Αντιλαμβάνεστε φίλοι Ζυγοί πως ήδη έχετε πετύχει αρκετές από τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις, καταλαβαίνετε τα σημεία εκείνα που πρέπει να αλλάξετε πλεύση στα σχέδια και τις ιδέες σας, δεδομένου ότι έχετε αρωγό στις προσπάθειές σας, η αστρολογική όψη της ημέρας καταλαγιάζει τις ανησυχίες και τις ανασφάλειές σας για το αύριο και της συναισθηματικής σας ζωής. Μια υπέροχη γνωριμία για τους αδέσμευτους φίλους, είναι η ερωτική ευκαιρία που δεν πρέπει να χάσετε από τα μάτια σας σήμερα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, εσείς οι χωρισμένοι ή απογοητευμένοι, σήμερα θα πάρετε την απόφαση να βάλετε τέλος στο παρελθόν, στόχος σας θα είναι να ξεχάσετε παλιές πικρές στιγμές και ανεκπλήρωτους έρωτες. Περνάτε σε αναζήτηση νέων ερωτικών περιπετειών, θα έχετε την ευκαιρία να μηδενίσετε και να ξαναρχίσετε πάλι από την αρχή. Εσείς οι ερωτικά μόνοι θα βρεθείτε σε παρέες που θα σας ανανεώσουν ψυχολογικά. Δεν αποκλείεται να εμφανιστεί καινούργιο πρόσωπο, καλοδεχτείτε τις ερωτικές προκλήσεις που θα υπάρξουν!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Διώξτε την κούραση και το άγχος, μην επιτρέπετε στην απογοήτευση και στην απαισιοδοξία να αμαυρώνουν την διάθεσή σας αγαπητοί Σκορπιοί, σηκώστε ψηλά το κεφάλι μπροστά στις δυσκολίες και τις κακοτοπιές στην δουλειά σας, μην εμπιστεύεστε τις σκέψεις και τις αποφάσεις σας σε αμφιβόλου εχεμύθειας άτομα. Το ταξίδι για την επίτευξη των συναισθηματικών σας θέλω έχει δρόμο ακόμα, βάλτε σήμερα τα σταθερά θεμέλια στον δεσμό σας, αγκαλιάζοντας το ταίρι σας με τρυφερότητα και στοργή.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, παίρνετε νέες αποφάσεις, βάζετε σε εφαρμογή καινούργια ερωτικά σχέδια. Με δικές σας ενέργειες απεγκλωβίζεστε από αρνητικές καταστάσεις, θα είστε θετικοί στις νέες γνωριμίες, θα οδηγηθείτε σε πιο απελευθερωμένες προτιμήσεις και αναζητήσεις. Σήμερα θα τραβήξει την προσοχή σας ένα ολοκαίνουργιο πρόσωπο, αν δείξετε το ανάλογο ενδιαφέρον θα προκύψει νέα ερωτική αρχή.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Μην λέτε σε όλους και όλα ναι φίλοι Τοξότες, είτε γιατί έχετε καλή και ευχάριστη διάθεση, είτε γιατί η δουλειά σας πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, γιατί υπάρχει κίνδυνος να πέσετε «θύματα εκμετάλλευσης» από τους συναδέλφους και τα προσφιλή σας άτομα, μην κάνετε θελήματα και ευκολίες που σας κουράζουν και σας αγανακτούν. Δώστε θετική απάντηση στην πρόσκληση/πρόταση του ερωτικού σας συντρόφου, γιατί θα εκπλαγείτε ευχάριστα με τις τρυφερές και δοτικές στιγμές που σας ετοιμάζει σήμερα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, αλλαγές θα επιδιώξετε, καμία ευκαιρία δε θα αφήσετε αναξιοποίητη. Καινούργιο πρόσωπο θα κάνει την εμφάνιση του, θα τολμήσετε να του δείξετε το ενδιαφέρον σας, θα σας φανερώσει την έλξη του με τρόπο άμεσο και ελκυστικό. Εσείς που διατηρείτε σταθερή σχέση θα θελήσετε εποικοδομητικές συνομιλίες και όχι ανούσιες εντάσεις ή κόντρες. Είναι πολύ πιθανόν από κοινού με το ταίρι σας σήμερα να πάρετε σοβαρές και δεσμευτικές αποφάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Δοθείτε ολοκληρωτικά σήμερα αγαπητοί Αιγόκεροι, σε κάθε δραστηριότητα που σας ευχαριστεί και έχετε επενδύσει τις φιλοδοξίες σας, δίχως να έχετε τύψεις πως παραμελείτε τους δικούς σας ανθρώπους και τον ερωτικό σύντροφο. Φροντίστε για την εξωτερική σας εμφάνιση και την εσωτερική σας ισορροπία, μην σπαταλάτε δυνάμεις για ανούσιους διαπληκτισμούς και αψιμαχίες με το ταίρι σας, μην επιτρέπετε στις αμφιβολίες και τους φόβους σας, να καταρρακώνουν τον δεσμό σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, τολμηροί θα είστε στις αλλαγές, θα θελήσετε να ερωτευτείτε, να ξεκινήσετε νέα ερωτική αρχή, να βγείτε από τη στασιμότητα. Με αμεσότητα και ειλικρίνεια θα μιλήσετε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, εσείς οι χωρισμένοι που επιθυμείται επανασύνδεση θα φέρετε αποτέλεσμα επανένωσης. Ο ελεύθεροι θα την κυνηγήσετε την νέα γνωριμία, το πρόσωπο που θα προσεγγίσετε θα έχει βλέψεις σταθερού δεσμού.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Αν βλέπετε τα πάντα γύρω σας αποκλειστικά και μόνο μέσα από το δικό σας πρίσμα φίλοι Υδροχόοι, τότε πολύ φοβάμαι πως οι αστρολογικές συγκυρίες, θα σας οδηγήσουν σε αποφάσεις και επιλογές μη αναστρέψιμες. Προσπαθήστε να κλείσετε οριστικά τις εκκρεμότητες με το παρελθόν, είτε αφορούν σε καταστάσεις και γεγονότα, είτε αφορούν ερωτικό πρόσωπο που απασχολεί ακόμα την καρδιά σας, συζητήστε με απλότητα και ρεαλισμό τα συναισθηματικά σας σχέδια.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, θα έχετε τη διάθεση να ανοιχτείτε συναισθηματικά, να ρισκάρετε ερωτικά, και να προχωρήσετε τη σχέση σας ένα βήμα πιο μπροστά. Θερμή και εκδηλωτική θα είναι η συμπεριφορά σας, θα νιώσετε την επιθυμία να φανερώσετε αυτό που νιώθετε χωρίς υπεκφυγές. Για τους ερωτικά μόνους φανείτε κοινωνικοί και δεχτικοί, σας συμβουλεύω να μην απορρίψετε προτάσεις που θα λάβετε από καινούργια πρόσωπα. Η συνομιλία σας με ένα συγκεκριμένο άτομο θα εξιτάρει τις αισθήσεις σας, προμηνύεται νέα γνωριμία.

 

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Πριν κάνετε ένα καινούριο, επαγγελματικό βήμα σήμερα, καλό θα ήταν αγαπητοί Ιχθύς να κλείσετε στο χρονοντούλαπο του χθες οποιαδήποτε κατάσταση σας ταλαιπωρεί και αποσυντονίζει τις φιλοδοξίες και τα όνειρά σας. Πιστέψτε στον εαυτό σας και στην μοναδική ικανότητα που διαθέτετε, να αλλάζετε την ροή των άσχημων καταστάσεων στο περιβάλλον που κινείστε, αφουγκραστείτε με προσοχή την εσωτερική σας φωνή και την διαίσθησή σας, πριν κάνετε μια τολμηρή κουβέντα με τον ερωτικό σας σύντροφο.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, μαχητική θα είναι η διάθεση σας, θα θελήσετε να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις με αμεσότητα και πρακτική δράση, οι προτάσεις σας θα είναι δυναμικές και ουσιαστικές. Η συνομιλία σας με πρώην ερωτικό σας ταίρι θα είναι αναλυτική, στην συνάντηση σας απελευθερώνονται αισθήματα, ανοίγετε τις καρδιές σας, θα μιλήσετε ξεκάθαρα για επανασύνδεση. Εσείς που είστε χωρίς σχέση, με ένα καινούργιο πρόσωπο θα γνωριστείτε, κινηθείτε αυθόρμητα, αυτή γνωριμία θα καταφέρει να σας ανανεώσει.