Συνάντηση αντιπροσωπείας του ΚΚΕ με την Ένωση Στρατιωτικών

101

Αντιπροσωπεία του ΚΚΕ την οποία αποτελούσαν οι Ευθύμης Δημάκης, μέλος της ΚΕ και Αντώνης Παπαδόπουλος, γραμματέας της ΤΕ Πιερίας συναντήθηκε σήμερα με μέλη του ΔΣ της Ένωσης Στρατιωτικών Πιερίας (ΕΣΠΕΕΠ), την οποία αποτελούσαν ο πρόεδρος της Βασίλης Μαυρίδης, ο αντιπρόεδρος Παρασκευάς Μαυρομάτης και ο Ταμία της Γιώργος Παρούσης.

Η συνάντηση έγινε σε θερμό κλίμα και η συζήτηση που ακολούθησε, αφορούσε ζητήματα που απασχολούν τους αξιωματικούς και υπαξιωματικούς, καθώς και τις οικογένειές τους.

Η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ εξέφρασε τη συμπαράστασή της στα δίκαια αιτήματα της Ένωσης και παράλληλα σημείωσε ότι η Κοινοβουλευτική του Ομάδα έχει αναδείξει με εκατοντάδες ερωτήσεις μέσα στη Βουλή τα προβλήματα των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων. Μάλιστα, θα συνεχίσει σταθερά να τα αναδεικνύει και να στέκεται δίπλα σε κάθε δίκαιο αίτημα των στελεχών.

Ενημέρωσε, επίσης, για τις θέσεις του Κόμματος για μια σειρά από ζητήματα της επικαιρότητας, όπως ο ιμπεριαλιστικός πόλεμος που μαίνεται στην Ουκρανία, η ακρίβεια, η ενεργειακή φτώχεια, η υποβάθμιση του δημόσιου συστήματος υγείας με πολλές και σοβαρές συνέπειες στη ζωή του λαού.