Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (19/12)

143

Σήμερα η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού.

Η Σελήνη θα περάσει στο υδάτινο ζώδιο του Σκορπιού και από τη νέα της θέση θα σε οδηγήσει να δώσεις έμφαση στα συναισθήματα. Επίσης θα ενισχύσει τη διαίσθησή σου, η οποία θα σε βοηθήσει να κινηθείς κατάλληλα σε συγκεκριμένα ζητήματα που σε απασχολούν. Η καχυποψία θα είναι εξίσου έντονη, κάτι που χρειάζεται προσοχή προκειμένου να μη δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Επικοινωνείτε περίφημα με τους συναδέλφους και τα προσφιλή σας άτομα σήμερα αγαπητοί Κριοί, με αποτέλεσμα να γίνονται πράξεις όλες οι βαθιές σας φιλοδοξίες και οι πραγματικές σας επιθυμίες. Προσπαθήστε για το καλύτερο στη συναισθηματική σας ζωή, αγκαλιάστε τον ερωτικό σύντροφο με νηφάλια και ρομαντική διάθεση, μην επιτρέπετε στις μικρολεπτομέρειες και τις μικροπρέπειες να προσθέτουν στον δεσμό σας αρνητικά πρόσημα, η σχέση σας βρίσκεται υπό επανεξέταση δεδομένων, μην τραβάτε το σχοινί.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, η σημερινή αστρολογική όψη θα ταράξει κάπως τις συναισθηματικές σας ισορροπίες, θα προκύψει ένα είδος εσωτερικής σύγχυσης με αποτέλεσμα να μην είστε σε θέση να κατασταλάξετε ή να τηρήσετε. Στόχος σας θα είναι να ξεγλιστρήσετε από πιεστικές καταστάσεις, σήμερα θα επικεντρωθείτε στον ερωτισμό σας. Εσείς οι από καιρό χωρισμένοι, παίρνετε την απόφαση να διαγράψετε οριστικά το παρελθόν σας, ενδιαφέρον θα δείξετε σε ένα καινούργιο πρόσωπο που θα κάνει την εμφάνιση του.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Σήμερα είναι η μεγάλη σας ευκαιρία φίλοι Ταύροι, για να διευθετήσετε πάσης φύσεως οικονομικές εκκρεμότητες και δοσοληψίες προς τρίτους, καθώς και επαγγελματικά θέματα που έως τώρα δημιουργούσαν ανασφάλειες και αμφιβολίες στην καθημερινότητά σας. Είναι πολύ πιθανό να προκύψει μια συνάντηση με φιλικά, αγαπημένα σας πρόσωπα από το παρελθόν ή με ερωτικό ταίρι που βασανίζει ακόμα την καρδιά σας, γι’ αυτό οπλιστείτε με ειλικρίνεια και θάρρος, εξωτερικεύστε τα θέλω και τις επιθυμίες σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Αγαπητοί μου Ταύροι, σήμερα θα καταφέρετε να απεγκλωβιστείτε από φόβους και αναστολές, θα είστε σε θέση να ενεργήσετε δυναμικά και με αποφασιστικότητα. Η σημερινή αστρολογική όψη, θα απελευθερώσει τις αισθήσεις σας, θα παραγκωνίσετε τα πρέπει, στη στάση σας θα υπάρξει πάθος, έλξη, ίσως και ζήλεια. Εσείς οι ερωτικά ελεύθεροι και μόνοι, θα γνωριστείτε με γοητευτικό πρόσωπο. Απολαύστε τα ευχάριστα που θα προκύψουν, η μέρα σας θα κλείσει με θερμή πρόταση για προσωπικό ραντεβού.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Υπάρχει ισχυρή συναισθηματική ένταση μέσα σας, γύρω σας και πάνω σας αγαπητοί Δίδυμοι, που είναι προτιμότερο να την διοχετεύσετε σε μια ήρεμη συζήτηση με τους συναδέλφους ή τα προσφιλή σας άτομα, παρά σε διαφωνίες και καβγάδες με τον ερωτικό σας σύντροφο, γιατί ίσως προκύψει μια επικίνδυνη ρήξη χωρίς επιστροφή. Αναζωογονήστε τον δεσμό σας με πάθος και πικάντικη διάθεση, κάντε αισθητή την παρουσία σας οι αδέσμευτοι στους χώρους που κινείστε, ένα νέο φλερτ σας τριγυρίζει.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, σήμερα ίσως να δημιουργήσετε ακραίες καταστάσεις γιατί θα διακατέχεστε από μπερδεμένα συναισθηματικά συμπλέγματα. Θα νιώσετε έντονη την ανάγκη να ζήσετε νέες ερωτικές εμπειρίες και να εκδηλωθείτε με πάθος. Ο ερωτισμός σας θα σας ωθήσει σε τολμηρές προσεγγίσεις, εσείς που διατηρείτε σταθερή σχέση ή μακροχρόνιο δεσμό, προσοχή στους πειρασμούς θα υπάρξει κίνδυνος να παρασυρθείτε από έντονο ή ανεξέλεγκτο συναισθηματισμό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Η σημερινή αστρολογική όψη αγαπητοί Καρκίνοι, δημιουργεί πληθωρική και χαρούμενη διάθεση, αρκεί να ακολουθήσετε το ένστικτο και την διαίσθησή σας, σε όλες τις προτάσεις, συζητήσεις και προκλήσεις που θα δεχτείτε στο χώρο της δουλειάς και της συναισθηματικής σας ζωής. Μεριμνήστε για τα δικά σας άτομα, την οικογένεια και τον ερωτικό σας σύντροφο δίνοντας απλόχερα την στοργή και την φροντίδα σας, δείξτε στο ταίρι σας το θερμό σας ενδιαφέρον και την προσοχή σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, σήμερα δεν αποκλείεται να εμφανιστείτε κάπως απρόβλεπτοι με συναισθήματα έντονα, ικανά να φτάσουν στο κόκκινο. Σκαμπανεβάσματα θα υπάρξουν στις διαθέσεις σας, γι αυτό το νου σας να μην φέρετε μπερδέματα ή αδιέξοδες καταστάσεις. Ξαφνική και απρόσμενη συνάντηση θα ταράξει την συναισθηματική σας ισορροπία, δεν αποκλείεται να αλλάξετε ερωτική κατεύθυνση. Έρχονται αλλαγές στην ερωτική σας ζωή που ίσως να σας βρουν απροετοίμαστους.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Συνεννοείστε περίφημα σήμερα φίλοι Λέοντες με συναδέλφους και τις πάσης φύσεως διαπροσωπικές σχέσεις της καθημερινότητάς σας, καταφέρνετε να είσαστε ακριβείς στις επιδιώξεις και τις επιθυμίες σας, μαγνητίζετε οι αδέσμευτοι το ένθερμο ενδιαφέρον μιας νεογέννητης γνωριμίας, αναδεικνύοντας τις πολυτάλαντες, τρυφερές ικανότητές σας. Οι ζευγαρωμένοι αφιερώστε ωφέλιμο χρόνο στον δεσμό σας, μην επιτρέπετε στην ανία και την πλήξη να σκιάζουν την σχέση σας, δημιουργώντας τριβή και άσκοπες συγκρούσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Φίλοι μου Λέοντες, από την μια θα είστε συναισθηματικά κάπως δύσκαμπτοι ίσως και κλειστοί ή απότομοι, από την άλλη όμως δεν αποκλείεται να εκδηλώσετε πάθος σε κάποιες συγκεκριμένες σας κινήσεις. Σε περίπτωση που επιθυμείτε επανασύνδεση ή καινούργια γνωριμία, κάντε το βήμα να προσεγγίσετε, ωστόσο αποφύγετε τις αντιφατικές ενέργειες, ξεκαθαρίστε πολύ καλά μέσα σας τι ακριβώς αναζητάτε και σε τι είδους κατάληξη στοχεύετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Η καλή, ήρεμη και μεθοδευμένη σας επικοινωνία με τα πρόσωπα που σας περιστοιχίζουν είτε στην δουλειά σας, είτε στην προσωπική σας ζωή σήμερα, παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στις άμεσες εξελίξεις και τα σχέδια που κάνετε για το μέλλον αγαπητοί Παρθένοι. Όσοι από σας είσαστε δεσμευμένοι και σας απασχολούν κυρίως τα θέματα του σπιτιού και της οικογένειας, βρείτε απαντήσεις και λύσεις που θα καλμάρουν την ανταγωνιστική διάθεση με το ταίρι σας και θα φέρουν απαντήσεις απ’ ευθείας στην καρδιά σας. 

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, σήμερα τα απρόοπτα ερωτικά γεγονότα θα σας βάλουν σε σκέψεις, δε αποκλείεται να παρεκκλίνετε από τους στόχους σας κυρίως σε θέματα επανασύνδεσης ή δέσμευσης. Με καινούργιο πρόσωπο θα γνωριστείτε, θα ερωτευτείτε, ωστόσο σας συμβουλεύω να μην κινηθείτε βιαστικά. Θα υπάρξουν απρόσμενες ίσως και κάπως μυστήριες εξελίξεις που ενδεχομένως να μπερδέψουν το ερωτικό σας κουβάρι. Προσοχή στα απρόοπτα διλλήματα και στις παρορμητικές αποφάσεις.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Επικεντρωθείτε σήμερα φίλοι Ζυγοί στον πιο σημαντικό επαγγελματικό σας στόχο και δρέψτε τους καρπούς από τους κόπους σας, με τρόπο μοναδικό, προσοδοφόρο και ισάξιο των προσδοκιών σας. Μην αναλώνεστε σε πολλές και ποικίλες δραστηριότητες που μετριάζουν την επιτυχία που περιμένετε, επενδύστε στην τύχη που είναι με το μέρος σας και στις άμεσες εξελίξεις που ενισχύουν την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία σας και στην συναισθηματική σας ζωή, αγκαλιάζοντας το ταίρι σας με τρυφερότητα και στοργή.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, τρία θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, διαίσθηση, ένστικτο και γοητεία. Σήμερα θα καταφέρετε να φανείτε ελκυστικοί, εσείς που αναζητάτε νέα γνωριμία θα εμφανιστεί το πρόσωπο που θα του τραβήξετε την προσοχή. Απελευθερώστε τον ερωτισμό σας, εκδηλωθείτε χωρίς ενδοιασμούς. Μέσα στην σχέση σας με το ταίρι σας καλό θα είναι να προσπαθήσετε να κρατήσετε ισορροπημένη στάση, η διάθεση σας θα περάσει από σκαμπανεβάσματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Αρχίζει σήμερα αγαπητοί Σκορπιοί μια ευνοϊκή περίοδος για να κυνηγήσετε τα μελλοντικά σας οράματα. Είναι βέβαιο πως πετυχαίνετε τις εργασιακές και προσωπικές σας φιλοδοξίες, βάζετε τα θεμέλια της ιδανικής σχέσης στην συναισθηματική σας ζωή. Κάντε έναν περίπατο με τον ερωτικό σας σύντροφο, κοντά σε τοποθεσία με υδάτινο στοιχείο, ονειρευτείτε και ζήστε όμορφες, ρομαντικές, τρυφερές, δοτικές στιγμές στον δεσμό σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, σπίθα θα ανάψει στην καρδιά σας πρόσωπο που η γοητεία του δε θα σας αφήσει να αντισταθείτε. Η ελκυστικότητα του θα σας τραβήξει σαν μαγνήτης, θα σας κάνει να ξεχάσετε το παρελθόν. Θα υπάρξει η πιθανότητα να ερωτευτείτε με ένταση και πάθος, καταφθάνει νέα γνωριμία που θα σας ανανεώσει, θα φέρει τα πάνω κάτω στην ερωτική σας ζωή. Η διαίσθηση σας θα είναι δυνατή, η μεταξύ σας έλξη αμοιβαία, σας συμβουλεύω να ακολουθήσετε την καρδιά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Προσεγγίζετε τις καταστάσεις και τα γεγονότα που συμβαίνουν στην καθημερινότητά σας φίλοι Τοξότες, με περίσσιο δυναμισμό και ενεργητικότητα, αφουγκράζεστε τις επιθυμίες και τις ανάγκες των συναδέλφων και των αγαπημένων σας ατόμων με μεγάλη υπευθυνότητα και αυτοσυγκέντρωση και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να γίνεστε φιλότιμοι, αλληλέγγυοι και ιδιαίτερα αξιοθαύμαστοι στο περιβάλλον που κινείστε. Πιστεύετε στον έρωτα με την πρώτη ματιά; μια υπέροχη γνωριμία, μπορεί σήμερα να σας πείσει.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, ποικιλία θα έχει ο συναισθηματικός σας κόσμος, θα νιώσετε ισχυρή έλξη για ένα καινούργιο γοητευτικό άτομο, κτητικότητα θα βγάλει η στάση σας σε πρόσωπο που ήδη υπάρχει στην ερωτική σας ζωή. Λόγια που θα ακουστούν σε προσωπικές συζητήσεις ερωτικού ενδιαφέροντος, μάλλον θα σας φέρουν ένταση, καλό θα είναι να αποφύγετε τις απότομες αντιδράσεις. Θερμές θα είναι οι ερωτικές σας διαθέσεις, σε εσάς που είστε ερωτικά μόνοι, δίνω τη συμβουλή να περάσετε σε άμεσες προτάσεις θα βρείτε ανταπόκριση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Σταματήστε να προσπαθείτε για όλα μόνοι σας σήμερα αγαπητοί Αιγόκεροι, ζητήστε την βοήθεια και την αρωγή των συναδέλφων σας για να επιτύχετε πιο γρήγορα τις φιλοδοξίες και τα πλάνα που έχετε καταστρώσει στην δουλειά σας. Αποδείξτε στον άνθρωπο που αγαπάτε πως έχετε την ανάγκη του, συμβουλευτείτε έναν έμπιστο φίλο για τα επόμενα ερωτικά σας βήματα, μην κλείνεστε στον εαυτό σας και μην υποφέρετε με την αδιαφορία των άλλων αν δεν γνωρίζουν τα προβλήματα και τα διλήμματα που σας βασανίζουν.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Φίλοι μου Αιγόκεροι, αναστατώσεις θα υπάρξουν στον συναισθηματικό σας κόσμο, θα νιώσετε χαρά, ένταση, πάθος ίσως και ζήλεια. Έντονα συναισθήματα θα σας δημιουργήσει η όψη της ημέρας, καλό θα είναι αυτή τη φορά να μην κρατήσετε κλειδωμένη την καρδιά σας. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο έχει ανάγκη να του ανοιχτείτε και περιμένει κάλεσμα από εσάς, θα τολμήσω να σας φανερώσω πως αδημονεί  να βρεθεί κοντά σας. Θα σας δοθεί ευκαιρία να βρεθείτε σε συνάντηση τετ α τετ με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, έρχονται ευχάριστες ανατροπές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Αντιλαμβάνεστε σήμερα καλύτερα φίλοι Υδροχόοι τα ουσιαστικά προβλήματα και τις καταστάσεις που δυσκολεύουν την καθημερινότητά σας, βάζετε σιγά σιγά και σταθερά τις προτεραιότητες που απαιτούνται και αρχίζουν όλα τα πράγματα γύρω σας να μπαίνουν σε μία σειρά. Η συναισθηματική σας ζωή χρειάζεται τάξη, γλυκύτητα και τρυφερότητα, αφεθείτε στο αισθησιακό χάδι του ερωτικού σας συντρόφου, ξεχάστε τις φουρτούνες και τις τρικυμίες της δουλειάς σας, επενδύστε στο πάθος για το ταίρι σας..

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, άστατη και κάπως αλλοπρόσαλλη θα είναι η σκέψη σας, θα προκύψουν συναισθηματικά συμπλέγματα, αποφύγετε τα ξεσπάσματα στο ταίρι σας. Εσείς οι ελεύθεροι, θα εναντιωθείτε στην ερωτική σας στασιμότητα, παίρνετε απόφαση να προσεγγίσετε και να αποκαλύψετε την ερωτική πλευρά του χαρακτήρα σας. Δεν αποκλείεται να εμφανιστεί άνοιγμα επανασύνδεσης, σας δίνω την συμβουλή να τρενάρετε τις τελεσίδικες απαντήσεις.

 

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Ασχοληθείτε με τις οικονομικές εκκρεμότητες που σας ταλαιπωρούν αγαπητοί Ιχθύες σήμερα, κάντε διακανονισμούς και συμφωνίες που σας συμφέρουν, σήμερα ευνοείστε να πραγματοποιήσετε πάσης φύσεως προσωπικά και συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα, που θα φρεσκάρουν τις εικόνες και τις σκέψεις σας, που θα ενθαρρύνουν καινούριες παραστάσεις στον δεσμό σας. Κοιτάξτε κατάματα τον ερωτικό σας σύντροφο, ανοίξτε την καρδιά σας με ειλικρινή αισθήματα, πείτε τι σας φοβίζει για το αύριο.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, σήμερα προσοχή στις πιέσεις που θα ασκήσετε στο ταίρι σας, αν παραβιάσετε τα όρια δε θα καταλήξετε στο αποτέλεσμα που αναμένετε. Αντιδραστικές θα είναι η κινήσεις και οι κουβέντες σας, καλό θα είναι μέσα στη σχέση σας να μην δημιουργήσετε ρήξεις, εστιάστε στα θετικά αισθήματα. Για εσάς τους ερωτικά μόνους, θα βρεθεί το πρόσωπο που θα τσακώσετε να σας γλυκοκοιτάζει, ωστόσο το αν θα καταφέρει να σας πλησιάσει θα εξαρτηθεί από το ύφος και τη στάση σας.