Η Μαρία Μίχου σε πολιτική συνάντηση και σε χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις

173

Η πρώην Βουλευτής Πιερίας και μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Μαρία Μίχου, τίμησε τούτες τις ημέρες με την παρουσία της σειρά Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων, οι οποίες εκ των πραγμάτων βρίσκονται αυτή την περίοδο στο επίκεντρο, αλλά και συμμετείχε σε συναντήσεις πολιτικού ενδιαφέροντος,

Τα ζητήματα της αγροτικής ανάπτυξης  στο νομό μας, ιδιαίτερα σημαντικά, η γενικότερη κατάσταση που απασχολεί τον αγροτικό μας κόσμο, καθώς και τα προβλήματα  που αφορούν τον Δήμο Δίου Ολύμπου κυριάρχησαν στο πλαίσιο της επίσκεψης της κ. Μίχου στο δημοτικό διαμέρισμα της Νέας Εφέσου  του ομώνυμου Δήμου.

Η πρώην Βουλευτής ενημερώθηκε από τους συντοπίτες μας τόσο για τα προαναφερόμενα ζητήματα, όσο και για γενικότερα θέματα που απασχολούν την κοινωνία της υπαίθρου, τα οποία διαρκώς επιδεινώνονται από τις πολιτικές επιλογές των τελευταίων κυβερνήσεων. Απάντησε παράλληλα σε ερωτήματα που άπτονται της καθημερινότητας των πολιτών, ανέπτυξε τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στον πρωτογενή τομέα και όχι μόνο , ενώ η συνάντηση ολοκληρώθηκε με αναφορά στα δρώμενα περί της τοπικής αυτοδιοίκησης όπου τα έμπειρα στελέχη που συμμετείχαν κατέθεσαν τις απόψεις τους .

Το τελευταίο Σαββατοκύριακο 17 και 18 Δεκεμβρίου 2022, μικροί και μεγάλοι ταξίδεψαν στο πνεύμα των εορτών, τόσο με τη γιορτή όσο και  με τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου που υλοποίησε η Ευαγγελική Εκκλησία Κατερίνης. Οι βραδιές  πλαισιώθηκαν με μουσικά σχήματα και παραστάσεις που συνάδουν με το κλίμα των ημερών.  Η κ. Μίχου συνομίλησε και αντάλλαξε ευχές με τους Ποιμενάρχες των δύο Εκκλησιών αλλά και με την πληθώρα των παρευρισκόμενων συμπολιτών μας.

Ανάλογο εορταστικό κλίμα πρόσφεραν το τελευταίο κυριακάτικο πρωινό και οι μαθήτριες και μαθητές του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης, μέσω συναυλίας με ρεπερτόριο συνυφασμένο με τα κάλαντα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Την πρώην Βουλευτή Πιερίας και μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Μαρία Μίχου, υποδέχθηκε και ενημέρωσε για τις δράσεις του σχολείου και ιδιαίτερα για το χρονίζον κτιριακό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η εκπαιδευτική κοινότητα, ο διευθυντής Γεώργιος Βαρδακώστας ο οποίος δίνει καθημερινά  μάχη για την εύρυθμη λειτουργία του Μουσικού Σχολείου  κάτω από αντίξοες συνθήκες.

Το ίδιο απόγευμα η κ. Μίχου παρακολούθησε την Χριστουγεννιάτικη μουσική συναυλία που πραγματοποιήθηκε στο κατάμεστο Πνευματικό Κέντρο Κατερίνης  της Μέριμνας Παιδιού Κατερίνης. Ήταν μια πολύ σπουδαία  εκδήλωση από  έναν φορέα που επιτελεί αξιόλογο κοινωνικό έργο, τον οποίο επικροτεί και στηρίζει διαχρονικά η πρώην Βουλευτής Πιερίας.