Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (17/12)

150

Σήμερα η Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού.

Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο των σχέσεων -το Ζυγό- και από τη νέα της θέση θα δημιουργήσει πολύ καλές προϋποθέσεις για τη διαχείριση ζητημάτων τα οποία αφορούν  είτε προσωπικές και κοινωνικές είτε επαγγελματικές σχέσεις.  Μία πολύ καλή ημέρα για  να κάνεις συζητήσεις οι οποίες θέλεις να έχουν αποτέλεσμα. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Κάντε την δουλειά σας με ευσυνειδησία και αυτοπεποίθηση στην δημιουργικότητα και την ενεργητικότητά σας σήμερα φίλοι Κριοί, μην περιμένετε να σας αποδοθούν τα εύσημα από την μια στιγμή στην άλλη, ωστόσο ηρεμήστε και απολαύστε χαλαρές στιγμές με τα προσφιλή σας άτομα και τον ερωτικό σας σύντροφο. Η όψη της ημέρας ίσως προκαλέσει ανασφάλεια και φοβία για την αφοσίωση του δεσμού σας, προσπεράστε τις εντάσεις και τις παγίδες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, ενδεχομένως να νιώσετε καταπιεσμένοι  μέσα στη σχέση σας, θα περάσετε σε δηλώσεις, θα θέσετε όρους. Ίσως να εμπλακείτε σε έντονες συζητήσεις με το ταίρι σας, καλό θα είναι να προσπαθήσετε να κρατήσετε τους τόνους ήρεμους. Για εσάς τους ελεύθερους ή χωρισμένους, έρχεται αλλαγή στην καρδιά σας που θα προκύψει από ξαφνική ερωτική ανατροπή. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα περάσει σε συναισθηματικές αποκαλύψεις, αλλάζουν οι απόψεις και οι εντυπώσεις.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Μην επιμένετε σήμερα αγαπητοί Ταύροι σε επαγγελματικά σχέδια που ίσως κρύβουν μπερδέματα και αοριστίες, επικεντρώστε την προσοχή σας στις απτές και ουσιαστικές σας επιθυμίες, επεκταθείτε σε όλους τους τομείς της καθημερινότητας, με σταθερές και σοβαρές αποφάσεις. H όψη της ημέρας είναι πιθανόν να σας κάνει περισσότερο νωχελικούς, ίσως και απαισιόδοξους για την σχέση σας, αν δεν γίνετε τολμηροί και ευέλικτοι στην επικοινωνία με το ταίρι σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Αγαπητοί μου Ταύροι, αφήστε τον χρόνο να κυλήσει αποφεύγοντας να πιέσετε καταστάσεις, μην προσπαθήσετε να τρέξετε με βιασύνη τα γεγονότα. Στην ψυχολογία σας δε θα υπάρξει σταθερότητα, θα έχετε την ανάγκη να ξεσκάσετε γι αυτό φανείτε δεκτικοί σε κοινωνικές παρέες και συναναστροφές. Τα λόγια ενός συγκεκριμένου προσώπου θα αλλάξουν το κλίμα στην καρδιά σας. Σε φιλική συνάντηση θα υπάρξουν ευχάριστες ερωτικές συγκυρίες που αν τις αξιοποιήσετε θα καταλήξετε σε προσωπικό ραντεβού.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Η τύχη σας χαμογελά διάπλατα φίλοι Δίδυμοι σήμερα κυρίως στα προσωπικά και τα συναισθηματικά θέματα που σας απασχολούν, γι’ αυτό ποντάρετε στον έρωτα του συντρόφου σας, κερδίστε το στοίχημα της μόνιμης, ευτυχισμένης σχέσης, ασχοληθείτε με τα σημαντικά ζητήματα της δουλειάς σας, μην το βάζετε κάτω στις δυσκολίες και τις ατυχίες. Για τους αδέσμευτους είναι μια ημέρα για να γοητέψετε μια τρυφερή γνωριμία, με την ευθύτητα και την ειλικρίνειά σας, με την ευγένεια και την εξυπνάδα σας. 

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, στην επικοινωνία με το ταίρι σας θα υπάρξουν εντάσεις, ωστόσο η κατάληξη των συζητήσεων σας θα είναι ανάλογη με τις προθέσεις σας, συνεπώς αν θέλετε συνεννόηση τότε περιορίστε πείσματα και αρνητισμούς. Σε περίπτωση που έχουν συμβεί παρεξηγήσεις δώστε χρόνο στα γεγονότα, σε λίγο θα κάνουν την εμφάνιση τους αποκαλυπτικές πληροφορίες. Αν είστε ερωτικά μόνοι, ανταποκριθείτε στο ενδιαφέρον που θα σας δείξει ένα καινούργιο πρόσωπο, στην πορεία οι επαφές σας θα έχουν θετική εξέλιξη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Αποφύγετε να φανατίζεστε με τα πιστεύω και τις ιδέες σας σήμερα αγαπητοί Καρκίνοι, που ίσως προκαλέσουν συγκρούσεις με συναδέλφους και με το κοινωνικό σας περιβάλλον. Είναι προτιμότερο να εκφράσετε τις απόψεις σας σε ήπιους τόνους, γιατί έτσι θα αποκτήσετε περισσότερους υποστηρικτές των οραμάτων σας. Επανεξετάστε με ωριμότητα και ισορροπία τις παρελθούσες και την τωρινή σας σχέση, είναι πιθανόν να επικοινωνήσετε με άτομο έκπληξη που δεν έχει διαγραφεί εντελώς από την καρδιά σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, ένα είδος σύγχυσης θα υπάρξει στην καρδιά και στο μυαλό σας, θα προβληματιστείτε με διαφόρων ειδών σκέψεις, προσοχή να μην σας ταλαιπωρήσουν άτοπες αμφισβητήσεις. Μην αφήσετε ανεξέλεγκτο τον εσωτερικό προβληματισμό που θα σας διακατέχει,  το νου σας να μην παγιδευτείτε σε αμφιβολίες και ψευδαισθήσεις. Η χρονική στιγμή δε θα είναι ευνοϊκή για απότομες ερωτικές αλλαγές, για την ώρα προσπαθήστε να διατηρήσετε ισορροπημένες συνθήκες.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Μην γίνεστε υπερβολικοί στα λόγια και τις υποσχέσεις σας σήμερα φίλοι Λέοντες, γιατί δεν θα μπορείτε να βγείτε αληθινοί με τους συναδέλφους και τα προσφιλή σας άτομα. Αναλώνεστε ίσως περισσότερο από όσο πρέπει στην συναισθηματική σας ζωή και δεδομένων των όχι και τόσο ευνοϊκών όψεων της μέρας, δεν αποκλείω το ενδεχόμενο να βρεθείτε προ δυσάρεστων εκπλήξεων και αποφάσεων στην σχέση σας. Ηρεμήστε και χαλαρώστε στον αγαπημένο σας χώρο, δεχτείτε τη συγγνώμη του δεσμού σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Φίλοι μου Λέοντες, η όψη της ημέρας θα σας φέρει ένα είδος συναισθηματικής ερωτικής αστάθειας, προσοχή στις εξαρτήσεις, στις καχυποψίες και στις εμμονές. Η ψυχολογία σας θα περάσει από διαφόρων ειδών επίπεδα, θα υπάρξει κίνδυνος να παρασυρθείτε από παρελθοντικές απογοητεύσεις και ανυπόστατες θεωρίες. Σε περίπτωση που εμφανίσετε τάσεις φυγής, καλό θα είναι να αποφύγετε τις σπασμωδικές κινήσεις, στο ταίρι σας προσπαθήστε να γίνετε επεξηγηματικοί, μην φοβηθείτε να ανοίξετε την καρδιά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Η τύχη στα οικονομικά σας και στις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες είναι με το μέρος σας σήμερα αγαπητοί Παρθένοι, ενώ στην συναισθηματική σας ζωή, δεν είναι απαραίτητο να ξοδεύετε τα αισθήματά σας για ανθρώπους και σχέσεις που μπορεί να μην ταιριάζουν στο ταμπεραμέντο και την ψυχοσύνθεσή σας Οι αδέσμευτοι φίλοι, ίσως χρειαστεί να επιμένετε λίγο παραπάνω για να κεντρίσετε την προσοχή μιας καινούριας γνωριμίας, μην καταθέτετε τα όπλα με τις πρώτες δυσκολίες αλλά την καρδιά σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, τα γεγονότα θα απαιτούν από εσάς ψυχραιμία και εγκράτεια, με το ταίρι σας καλό θα είναι να μην τεντώσετε το σκοινί. Ένα ερωτικό σας ζήτημα με πρόσωπο από το παρελθόν ενδέχεται να πάρει τέτοιου είδους έκταση, που μάλλον θα σας βρει απροετοίμαστους. Την απρόοπτη εμφάνιση του θα κάνει παλιός έρωτας φέρνοντας συναισθηματικές ανατροπές στην καρδιά σας. Σας συμβουλεύω να αποφύγετε τις παρορμητικές αποφάσεις.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Ξεπεράστε τα εμπόδια, τις παγίδες και τους σκοπέλους που υψώνονται σήμερα στην δουλειά σας φίλοι Ζυγοί με ισορροπημένες επιλογές και επικεντρωμένες στους στόχους σας αποφάσεις, μην αναλώνετε την αξιοπρέπεια και την περηφάνια σας σε συζητήσεις που δεν αρμόζουν στην προσωπικότητα και τα θέλω σας. Να είσαστε ευγενείς και επικοινωνιακοί με τα προσφιλή άτομα και τον ερωτικό σας σύντροφο, επιλέξτε την κατάλληλη ευκαιρία για να ομολογήσετε μια αλήθεια καρδιάς στο ταίρι που αγαπάτε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, εξοπλιστείτε με υπομονή γιατί οι ερωτικές σας υποθέσεις σας θα περάσουν από επικοινωνιακά σκαμπανεβάσματα. Κάποιες διαφωνίες ή εντάσεις θα δυσκολέψουν τις επαφές με το ταίρι σας, δε θα λείψουν οι εξάρσεις ίσως και οι καχυποψίες. Εσείς οι ερωτικά μόνοι θα συνομιλήσετε με πρόσωπο που ερωτικά δε θα σας αφήσει αδιάφορους, ωστόσο καλό θα είναι να μην κινηθείτε με ανυπομονησία, αποφύγετε να βγάλετε βιαστικά συμπεράσματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Γιατί παραμένετε και σήμερα με την πλάτη σας γυρισμένη στον τοίχο αγαπητοί Σκορπιοί, προκειμένου να πραγματοποιηθούν όλες οι επιδιώξεις σας από την μια στιγμή στην άλλη; Δώστε χρόνο στον εαυτό σας, βάλτε σε τάξη τις σκέψεις και τις επιθυμίες σας, επικεντρώστε το ενδιαφέρον σας σε όλα αυτά που αναβάλατε τις προηγούμενες ημέρες. Έντονες αναμετρήσεις συναισθηματικής και σεξουαλικής δύναμης είναι πιθανόν να επηρεάσουν τον δεσμό σας, μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις που δεν ανατρέπονται.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, προσοχή στις συναισθηματικές σας μεταπτώσεις, μη μπερδέψετε το ερωτικό σας ταίρι γιατί θα υπάρξει κίνδυνος να εισπράξετε τελικά αρνητική και αδιάφορη στάση. Σήμερα θα υπάρξουν δυσκολίες στην ερωτική σας επικοινωνία που θα απορρέουν κυρίως από την αδυναμία σας να ισορροπήσετε τα αισθήματα σας. Για τους ελεύθερους και μόνους, απρόσμενη συνάντηση θα φέρει αναστατώσεις στη καρδιά σας, διλλήματα θα κάνουν την εμφάνιση τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Είστε προστατευμένοι και προφυλαγμένοι σήμερα αγαπητοί Τοξότες από πάσης φύσεως κακοτοπιές και προκλήσεις επηρεάζουν αρνητικά την προσωπική και επαγγελματική σας ζωή και αυτός είναι ένας λόγος για να εντείνετε τις προσπάθειές σας και να κατακτήσετε τις επιδιώξεις και τις φιλοδοξίες σας και στην συναισθηματική σας σχέση. Η  όψη της ημέρας σας εφιστά την προσοχή σε θέματα συνεννόησης και κατανόησης με τον ερωτικό σύντροφο, ρίξτε τους τόνους για να κερδίσετε το ταίρι σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, αμφισβητήσεις και καχύποπτες σκέψεις θα σκοτεινιάσουν την καρδιά σας. Σας δίνω τη συμβουλή να μην εμπλακείτε σε σοβαρές κουβέντες, τρενάρετε όσο μπορείτε τις συζητήσεις με το ερωτικό σας ταίρι, αν επιθυμείτε οριστικό ξεκαθάρισμα καλό θα είναι να μην βγάλετε ανυπόμονη συμπεριφορά. Για τους ερωτικά μόνους, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα τραβήξει την προσοχή σας, κρατήστε στάση προσιτή και θετική.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Ανεβάζετε σήμερα την ταχύτητα σε σκέψεις και πράξεις φίλοι Αιγόκεροι, επιταχύνετε τις εργασιακές σας επιδιώξεις φροντίζοντας το κοινωνικό σας προφίλ, γιατί δεν θέλετε να χάσετε τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται, γιατί αισθάνεστε την ανάγκη να μπει ένα οριστικό τέλος στις όποιες εκκρεμότητες από το χθες επηρεάζουν το τώρα, το σήμερα, το κοντινό σας μέλλον. Αποδείξτε την αγάπη σας στο άλλο σας μισό με τρυφερές, ένθερμες και ρομαντικές στιγμές, η διάθεσή σας ανεβαίνει, το πάθος φουντώνει στο δεσμό σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, σήμερα θα βγουν στην επιφάνεια αμφισβητήσεις και ζήλειες, προσοχή στις σκηνές που θα δημιουργήσετε στο ερωτικό σας ταίρι. Ο συναισθηματικός σας κόσμος θα βρίσκεται σε ένταση και αναστάτωση, ίσως να αισθανθείτε πως μέσα στη σχέση σας υπάρχουν κενά που δε μπορούν να καλυφτούν. Σήμερα καλό θα είναι να μην δώστε έκταση στους προβληματισμούς σας, αφήστε τον χρόνο να κυλήσει, στο επόμενο στάδιο τα πράγματα θα είναι πολύ πιο ξεκάθαρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Μην γίνεστε απαιτητικοί και εξουσιαστικοί με τους συναδέλφους και τα προσφιλή σας άτομα σήμερα αγαπητοί Υδροχόοι, μην καταδυναστεύετε τις αποφάσεις και τις επιλογές των γύρω σας, ζητώντας από το Σύμπαν να σας φέρει τα πάντα και τους πάντες στα πόδια σας τακτοποιημένα και υποταγμένα στα γούστα σας. Οι πλανητικές συγκυρίες αξιώνουν να αγκαλιάσετε με στοργή τον ερωτικό σας δεσμό, να μην αφήνετε στην τύχη τους τις εξελίξεις, να διώξετε την στασιμότητα και την πλήξη από την σχέση σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, η όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να ηρεμήσετε το ταραγμένο κλίμα που ενδεχομένως να υπάρχει μέσα στη σχέση σας. Ένα ιδιαιτέρως θερμό τηλεφώνημα και μια ξαφνική ερωτική συνάντηση, θα ανεβάσουν για τα καλά τη διάθεση σας. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα περάσει σε εσώψυχες εξομολογήσεις που θα ανανεώσουν τον συναισθηματικό σας κόσμο. Σήμερα θα απαλλαγείτε από τον απαισιόδοξο τρόπο σκέψης, παίρνετε τα πάνω σας, με ενθουσιασμό προχωρείτε σε νέο ερωτικό ξεκίνημα.

 

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Σήμερα μπορείτε να βρείτε ανθρώπους από το επαγγελματικό και κοινωνικό σας περιβάλλον αγαπητοί Ιχθύες που θα στηρίξουν τις απόψεις και τις ιδέες σας και θα υποστηρίξουν με περίσσια θέληση και βούληση τις φιλοδοξίες και τις επιθυμίες σας. Κερδίστε το στοίχημα με τον έρωτα, φλερτάροντας μια τρυφερή γνωριμία, αναπτύξτε τον αισθησιασμό σας με ένα νέο ειδύλλιο, μην αφήνετε τις ευκαιρίες να φεύγουν από μπροστά σας. Οι ζευγαρωμένοι στηρίξτε το ταίρι σας, γεμίστε ενέργεια τον δεσμό σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, οι πλανητικές όψεις της ημέρας θα σας δημιουργήσουν την ανάγκη να επιβεβαιώσετε κατά πόσο αληθινά και βάσιμα είναι τα αισθήματα που υπάρχουν ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας. Μπαίνετε σε διαδικασία αναζήτησης και επαλήθευσης, ωστόσο προσοχή στον εμμονικό τρόπο σκέψης. Εσείς οι ερωτικά μόνοι, δεν αποκλείεται να πάρετε την απόφαση να επιστρέψετε σε πρόσωπο από τα παλιά, σιγουρευτείτε πως λίγο αργότερα δε θα το μετανιώσετε.