Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (16/12)

55

Σήμερα το τετράγωνο της Σελήνης από την Παρθένο με τον Ήλιο στον Τοξότη.

Η Σελήνη θα συναντήσει τον Ήλιο όμως η «επικοινωνία» τους δεν θα είναι τόσο αρμονική, με αποτέλεσμα να νιώθεις πως δεν είναι εύκολο να εκφραστείς, να επικοινωνήσεις με συγκεκριμένα πρόσωπα και να διευθετήσεις κάποια ζητήματα. Προσπάθησε να μην μπεις σε ένα φαύλο κύκλο αρνητικών σκέψεων και σεναρίων που θα «ξοδέψει» την ενέργειά σου τουναντίον στρέψε την εκεί που θέλεις να δεις αποτέλεσμα. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Η σημερινή μέρα φίλοι Κριοί, φέρνει στην επιφάνεια αναμετρήσεις δύναμης με πρόσωπα που παίζουν σημαντικό ρόλο στην επαγγελματική και ερωτική σας ζωή, γι’ αυτό απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή στην στάση και την συμπεριφορά σας, προκειμένου να υπάρχει ειλικρινής επικοινωνία με τα προσφιλή άτομα και τον ερωτικό σύντροφο. Μην χάσετε την ευκαιρία οι αδέσμευτοι, να γνωρίσετε τον έρωτα μέσα από ένα καινούριο ειδύλλιο, απελευθερώστε την καρδιά σας σε μια ρομαντική πρόταση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, μια φιλική σας συνάντηση θα πάρει ερωτική μορφή και εξέλιξη. Σήμερα ο έντονος ερωτισμός σας θα σας δημιουργήσει τη διάθεση να περάσετε σε παρορμητικές δυναμικές εκδηλώσεις, τολμηρές θα είναι οι εξομολογήσεις σας. Για εσάς που είστε σε σταθερή σχέση, έρχονται απρόσμενες προτάσεις που θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε έναν νέο τρόπο ζωής. Δε θα λείψουν οι συναισθηματικές αποκαλύψεις, κινηθείτε αυθόρμητα και με ειλικρίνεια.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Διερευνήστε προσεχτικά τις προτάσεις και τις δυνατότητες που σας δίνονται σήμερα αγαπητοί Ταύροι σε ένα θέμα που αφορά στην δουλειά σας και μπορεί να γίνει πραγματικότητα και να σας αποδώσει υλική και ηθική ικανοποίηση. Βρείτε το χρόνο να ξεκαθαρίσετε μέσα σας τους επόμενους στόχους σας, ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και την εξωτερική σας εμφάνιση, μαγνητίστε το ταίρι σας με στοργή και ρομαντική διάθεση, αφεθείτε στην αγκαλιά του συντρόφου σας, ζήστε έντονες, αισθησιακές στιγμές.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, ισορροπημένος θα είναι ο συναισθηματικός σας κόσμος, θα στοχεύετε στην ηρεμία και στη σταθερότητα. Συνάντηση με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά θα καταφέρει να δώσει ώθηση στις ερωτικές σας διαθέσεις, σε περίπτωση που επιθυμείτε επανασύνδεση θα είναι καθαρά στο χέρι σας η επανένωση. Εσείς ο ελεύθεροι και ανεξάρτητοι θα έχετε την ευκαιρία να αλλάξετε τον ρυθμό της ζωή σας, η γνωριμία σας με ένα καινούργιο πρόσωπο θα διαφοροποιήσει τον τρόπο σκέψης σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Σήμερα φίλοι Δίδυμοι, έχετε όλη την διάθεση, την προτροπή και την ανάγκη να ξεφύγετε από τα τετριμμένα της προσωπικής και επαγγελματικής σας καθημερινότητας, να διαμορφώσετε τον χώρο του γραφείου σας, να αλλάξετε την αγαπημένη σας γωνιά στο σπίτι, να ξαναζωντανέψετε την αγάπη στον δεσμό σας με πρωτόγνωρες ιδέες και πράξεις. Προσέξτε μην παρασυρθείτε από την υπερβολική ταχύτητα των θέλω σας και συγκρουστείτε με τις επιθυμίες της σχέσης σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, με το ταίρι σας θα υπάρξουν ανατρεπτικές συζητήσεις που τελικά θα κλείσουν με οριστικά ξεκαθαρίσματα, καταφθάνουν ουσιαστικές υποσχέσεις. Θα νιώσετε την ανάγκη να εκφραστείτε ελεύθερα και να εναντιωθείτε, προσοχή στην επιλογή των λέξεων που θα χρησιμοποιήσετε για να μην υπάρξει κίνδυνος παρεξηγήσεων. Η σημερινή μέρα, θα σας αποτρέψει να χρησιμοποιήσετε λόγια κοφτερά, θα κινηθείτε διπλωματικά με τρόπο που να μπορείτε να ελίσσεστε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Αντιμετωπίστε με θάρρος και τόλμη μια σημαντική πρόκληση στο χώρο της δουλειάς σας σήμερα αγαπητοί Καρκίνοι, περάστε στην ουσία των θεμάτων που σας απασχολούν και μην αναλώνεστε στις λεπτομέρειες που δεν σας αφήνουν να κάνετε το επόμενο, σταθερό βήμα για να κατακτήσετε τις φιλοδοξίες και τα όνειρά σας. Μην δίνετε καμιά σημασία στις κουβέντες και τις παγίδες προσώπων γύρω σας που προσποιούνται φιλία και εμπιστοσύνη, αγνοήστε τις προκλήσεις, ενεργήστε με ειλικρίνεια και αμεσότητα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, θα δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες για να βγείτε από τη στασιμότητα, θα προκύψει νέο ερωτικό ξεκίνημα. Στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, αποκαλυπτική θα είναι η στάση σας, θα περάσετε σε εξομολογήσεις, θα έχετε τη διάθεση να φανερώσετε αυτό που νιώθετε χωρίς ταμπού ή ανασφάλειες. Έντονη θα είναι η επιθυμία σας να τολμήσετε και να ρισκάρετε γι αυτό θα ανταποκριθείτε θερμά στην πρόταση που θα λάβετε από πρόσωπο, που θα σας δείξει ξεκάθαρα την έλξη του.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Μην αφήνετε τα πράγματα και τις καταστάσεις στην επαγγελματική σας καριέρα να φτάσουν στο απροχώρητο φίλοι Λέοντες, ενεργήστε με δυναμισμό και εμπιστοσύνη στις ικανότητες σας, για να προλάβετε μια σημαντική διαφωνία με συνεργάτες ή με άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον. Μην φοβηθείτε να δώσετε ένα οριστικό τέλος σε μια συναισθηματική σχέση που ταλαιπωρεί την καρδιά σας και αγχώνει τον εσωτερικό σας κόσμο, δείξτε αποφασιστικότητα και αισιοδοξία στα σχέδια και τις επιλογές σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, θα εναντιωθείτε σε συντηρητικές ιδέες και προκατειλημμένες θεωρίες. Με δικές σας κινήσεις και πρωτοβουλίες θα τερματίσετε σχέσεις με πρόσωπα που δεν μπορούν να σας κατανοήσουν ή που δεν μπορούν να τονώσουν τον ερωτισμό σας. Αισιοδοξία και εξωστρέφεια θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, θα είστε δεχτικοί σε προτάσεις και ερωτικές προκλήσεις. Η διάθεση σας για ανανέωση θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για νέες γνωριμίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Είναι πολύ πιθανόν φίλοι Παρθένοι να εμφανιστεί στην προσωπική και συναισθηματική σας ζωή σήμερα μια αιφνιδιαστική πρόκληση, που θα σας βγάλει από τα νερά σας και ταυτόχρονα είναι απαραίτητο να σταθείτε πανέτοιμοι για να αντιμετωπίσετε τις αλλαγές που θα προκαλέσει στην καθημερινότητά σας. Η σημερινή μέρα προμηνύει ένα σαρωτικό, ερωτικό μπέρδεμα που αφορά κυρίως πρόσωπο από το παρελθόν σας που επανέρχεται.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, εσείς οι ίδιοι με δικές σας κινήσεις θα καταφέρετε να ξεσκεπάσετε κρυμμένες συναισθηματικές καταστάσεις, θα περάσετε σε ενδοσκοπήσεις και αναθεωρήσεις. Λόγια καρδιάς που θα ακουστούν ανάμεσα σε εσάς και το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, θα σας πείσουν πως είναι λάθος να αμφισβητείτε, σήμερα θα συνειδητοποιήσετε πως μερικές φορές το αίσθημα της ζήλειας σας τυφλώνει και σας οδηγεί σε λάθη.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Οι προσπάθειες που έχετε καταβάλλει στην δουλειά σας, αποδίδουν σήμερα αγαπητοί Ζυγοί τους καρπούς που αξίζετε, είτε μέσω μιας νέας, ενδιαφέρουσας πρότασης, είτε μέσα από μια σοβαρή γνωριμία. Αν είστε μόνοι σας συναισθηματικά, είναι πιθανόν να σας θέλξει μια γοητευτική παρουσία που δε θα πρέπει να βιαστείτε μέχρι να βεβαιωθείτε πως μπορεί να είναι πλάι σας μόνιμα και όχι περιστασιακά. Οι ζευγαρωμένοι απολαύστε την φροντίδα και την αγάπη του δεσμού σας. 

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, έντονη θα είναι η διαίσθηση σας, με σωστή κρίση θα ψυχολογήσετε το ταίρι σας, σήμερα θα αναζητήσετε ισορροπία, αρμονία, θα καταφέρετε να σταθεροποιηθείτε συναισθηματικά. Προτάσεις και ανέμελες συζητήσεις θα ανανεώσουν την ψυχολογία σας, θα σας ενθουσιάσει το καινούργιο πρόσωπο που εντελώς τυχαία θα συνομιλήσετε και θα γνωρίσετε. Εσείς οι ελεύθεροι, ξεκινάτε νέα ερωτική σχέση με γοητευτικό άτομο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Δεν αποκλείεται σήμερα φίλοι Σκορπιοί να βρεθείτε μπροστά σε γεγονότα και ευχάριστες εκπλήξεις που σας ετοιμάζουν οι συνεργάτες και τα αγαπημένα σας πρόσωπα και αυτό είναι απόρροια της ευγενικής σας στάσης και συμπεριφοράς απέναντι στις δυσκολίες και τα προβλήματα της καθημερινότητας. Χαρείτε το πάθος και τον έρωτα με το άλλο σας μισό, χαλαρώστε στην αγκαλιά του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει, αφεθείτε στην συντροφικότητα της σχέσης σας, ακολουθήστε το ένστικτο και την διαίσθησή σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, θα ακουστούν κουβέντες που θα αναστατώσουν τον συναισθηματικό σας κόσμο, είναι πολύ πιθανό να προκληθούν εξάρσεις και ακραία αισθήματα. Θα σας εξιτάρει ο προσωπικός διάλογος που θα έχετε με πρόσωπο ερωτικού ενδιαφέροντος, στη συζήτηση σας θα αποκαλυφθούν κρυμμένες αλήθειες. Θα φανείτε λεκτικά μαχητικοί, ελκυστικότητα θα έχει ο τρόπος έκφρασης σας. Δεν αποκλείεται να κάνετε προσπάθεια επανασύνδεσης, οι εξελίξεις θα είναι ενθαρρυντικές.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Είναι η κατάλληλη μέρα για να χαρείτε την καθημερινότητά σας αγαπητοί Τοξότες, και να ξεχάσετε για λίγο τις έγνοιες και τις ευθύνες της δουλειάς και της προσωπικής σας ζωής. Σήμερα μπορείτε να πετύχετε μια σημαντική συμφωνία, να δεχτείτε μια σοβαρή πρόταση από τον ερωτικό σας σύντροφο, οι δε αδέσμευτοι ίσως βιώσετε μια διαφορετική πτυχή της αγάπης, με τη μορφή ενός τρυφερού ειδυλλίου, ενός νέου φλερτ.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, η σημερινή μέρα θα σας οδηγήσει σε σκέψεις και πράξεις μη συνηθισμένες, με στόχο να αποφύγετε καταστάσεις ρουτίνας. Δεν αποκλείεται να μπείτε στον πειρασμό να προσεγγίσετε καινούργιο ερωτικό πρόσωπο, οποίες κι αν είναι οι αποφάσεις σας καλό θα είναι να συνοδεύονται απ’ συνετές πράξεις. Με δική σας πρωτοβουλία θα πάρει νέα τροπή η ερωτική σας ζωή, ίσως να μπείτε στη διαδικασία να διαγράψετε οριστικά κάποια συγκεκριμένα πρόσωπα. Προσοχή στα συναισθηματικά σας σκαμπανεβάσματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Δώστε την προσοχή σας σήμερα φίλοι Αιγόκεροι σε θέματα που αφορούν την υγεία σας, την ηρεμία και την ισορροπία στον επαγγελματικό χώρο που κινείστε, στην συναισθηματική σας ζωή και την ερωτική σας σχέση. Η εικόνα στη δουλειά σας ξεκαθαρίζει, οι διαφωνίες και οι συγκρούσεις με τους ανωτέρους σας, δίνουν την θέση τους σε μια συμβιβαστική λύση, στην εκτίμηση και την εμπιστοσύνη. Μια σοβαρή συζήτηση με το ταίρι σας δεν είναι καθόλου απίθανο να σας οδηγήσει στην ευτυχία.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, ένα πρόσωπο από το παρελθόν θα κάνει την εμφάνιση του. Σε τηλεφώνημα θα σας προτείνει συνάντηση, οι διαθέσεις που θα έχει θα είναι θερμές, στο χέρι σας θα βρίσκεται η επανένωση. Oι κουβέντες και οι κινήσεις σας θα είναι απελευθερωμένες, στην επικοινωνία σας θα είστε εκδηλωτικοί και αυθόρμητοι. Θα υπάρξουν συναντήσεις που θα ισορροπήσουν την ψυχολογία σας, ευχάριστη συνομιλία με πρόσωπο ερωτικού ενδιαφέροντος θα ανανεώσει τις μεταξύ σας επαφές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Ευθύτητα και ειλικρίνεια στην επικοινωνία σας με τους γύρω σας είναι το χάρισμα που πρέπει να τροφοδοτήσετε σήμερα φίλοι Υδροχόοι, για να καταφέρετε να δρέψετε τους καρπούς των κόπων σας στην επαγγελματική και κοινωνική σας καθημερινότητα. Αν είστε ζευγαρωμένοι, οι στιγμές με τον ερωτικό σύντροφο γίνονται φλογερές και συναρπαστικές, αν είστε μόνοι, ένα δυνατό φλερτ μπορεί να γεννηθεί σήμερα και να μεταμορφωθεί σε ιδανική σχέση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, η όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να ηρεμήσετε το ταραγμένο κλίμα που ενδεχομένως να υπάρχει μέσα στη σχέση σας. Ένα ιδιαιτέρως θερμό τηλεφώνημα και μια ξαφνική ερωτική συνάντηση, θα ανεβάσουν για τα καλά τη διάθεση σας. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα περάσει σε εσώψυχες εξομολογήσεις που θα ανανεώσουν τον συναισθηματικό σας κόσμο. Σήμερα θα απαλλαγείτε από τον απαισιόδοξο τρόπο σκέψης, παίρνετε τα πάνω σας, με ενθουσιασμό προχωρείτε σε νέο ερωτικό ξεκίνημα.

 

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Μην γίνεστε αμείλικτοι και κάθετοι στις απόψεις και τις θέσεις σας που αφορούν στα εργασιακά σας προβλήματα και τις δυσκολίες της προσωπικής σας ζωής σήμερα φίλοι Ιχθύες. Η όψη της ημέρας προετοιμάζει αρμονικά και ισορροπημένα την διάθεσή σας, έτσι ώστε ενώ μπορεί να δημιουργηθούν εντάσεις και συγκρούσεις με τους γύρω σας, θα είστε σε θέση να φέρετε την γαλήνη και την ηρεμία στον δεσμό σας, να ικανοποιήσετε τις βαθιές σας επιθυμίες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, συμβιβαστικές και ειρηνικές θα είναι οι διαθέσεις σας, θα τα ξαναβρείτε με το ερωτικό πρόσωπο που προσφάτως τσακωθήκατε. Η θέληση σας να εκφραστείτε με αυθορμητισμό και αισθησιασμό θα κινήσει ερωτικά νήματα ανάμεσα σε εσάς και σε πρόσωπο, που ως τώρα δεν είχε τολμήσει να φανερώσει την έλξη του για εσάς. Αποκαλυπτική συζήτηση ερωτικού περιεχομένου θα ανοίξει καινούργια ερωτική δίοδο, καταφθάνει έναρξη νέας σχέσης!