Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (15/12)

92

Σήμερα το τρίγωνο της Σελήνης από την Παρθένο με τον Ερμή στον Αιγόκερω.

Η ημέρα θα είναι αρκετά επικοινωνιακή κάτι που θα βοηθήσει στη διευθέτηση διαφόρων ζητημάτων είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο.  Ακόμα είναι πάρα πολύ πιθανό να φέρει τηλεφωνήματα και μηνύματα από φίλους και αγαπημένα σου πρόσωπα.  Μία βοηθητική ημέρα σε περίπτωση που θέλεις να ανοίξεις συζήτηση με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει! Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Με τη σημερινή μέρα αναδεικνύονται φίλοι Κριοί κάποιες διαφορές με συνεργάτες σας, ανταγωνιστική διάθεση και ασυμφωνία σε συζητήσεις με τα προσφιλή άτομα και τον ερωτικό σας σύντροφο, γι’ αυτό πρέπει να περιορίσετε τον αυθορμητισμό και τον ενθουσιασμό σας, να επιστρατέψετε την εξυπνάδα και την ευελιξία σας στον λόγο και τις πράξεις. Ξεσηκώνεται το φλογερό σας ταμπεραμέντο, αναζωπυρώνεται ο έρωτας στον δεσμό σας, μην σπαταλάτε άλλο χρόνο σε ίντριγκες και άκαρπες ζήλειες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, μια απρόοπτη συνάντηση θα ζεστάνει το κλίμα στην καρδιά σας, ξεχασμένα αισθήματα θα αναζωπυρωθούν. Ανοίγετε δρόμος επανένωσης, μια παρελθοντική σας σχέση ή γνωριμία θα έρθει για να γίνει παροντική αγάπη, σας συμβουλεύω να κρατήσετε θερμή στάση. Το ενδιαφέρον που θα εκδηλωθεί μεταξύ σας θα είναι αμοιβαίο, οι χαρακτήρες σας θα είναι πλέον πολύ πιο ώριμοι, σε περίπτωση που αποφασίσετε νέο ερωτικό ξεκίνημα αυτή τη φορά το αποτέλεσμα θα είναι σοβαρό ίσως και δεσμευτικό.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Φροντίστε να είσαστε συνεπείς σήμερα αγαπητοί Ταύροι με τα επαγγελματικά και τα οικονομικά ζητήματα που σας απασχολούν, να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, με την ψυχική σας γαλήνη και την εξωτερική σας εμφάνιση, να ρίξετε το βάρος σας σε ένα θέμα υγείας, να μην υπεκφεύγετε να εξομολογηθείτε τα αληθινά σας συναισθήματα στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Μην παίρνετε αψήφιστα όσα συμβαίνουν στην σχέση σας και μην θεωρείτε την αγάπη δεδομένη κατάσταση στην ερωτική σας ζωή.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, θα επικεντρωθείτε σε ζητήματα που μπορούν να σας εξασφαλίσουν ισορροπία και σταθερότητα. Κύριο μέλημα σας θα είναι να δώσετε λύσεις σε θέματα που σας προκαλούν συναισθηματική ανισορροπία ή που απειλούν την διάρκεια του δεσμού σας. Ερωτικό πρόσωπο από τα παλιά θα κάνει το βήμα να σας πλησιάσει, ο τρόπος που θα χειριστείτε την κατάσταση θα φέρει κατάληξη επανένωσης. Εσείς οι ερωτικά ελεύθεροι και από καιρό μόνοι, θα γνωριστείτε με ελκυστικό άτομο.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Πιθανόν η πίεση που αισθάνεστε στην δουλειά σας και η ανάγκη να τακτοποιήσετε και να διευθετήσετε πολλά θέματα μαζί φίλοι Δίδυμοι, κουράσει τα νεύρα και τις αντοχές σας. Μην απελπίζεστε μπόρα είναι και θα περάσει, αν δεν δώσετε σημασία και αξία σε λόγια προσώπων που επιβουλεύονται την ικανοποίηση και την ευτυχία σας, αν δείξετε συγκαταβατική διάθεση σε μια διαφωνία με τον ερωτικό σύντροφο, αν δεν ξεπεράσετε όσα μικρά και ασήμαντα σας αγχώνουν και σας στεναχωρούν στον δεσμό σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, η μέρα θα σας κάνει συναισθηματικούς, θα είστε σε θέση να κατανοήσετε το συντροφικό σας ταίρι. Πρώην ερωτικό πρόσωπο θα σας πλησιάσει, θα σας ανοίξει την καρδιά του, θα υπάρξουν εξομολογήσεις που θα σας δημιουργήσουν συνθήκες επανένωσης. Σε περίπτωση που νιώθετε ανασφάλεια για μελλοντικά θέματα, να ξέρετε πως θα υπάρξουν απρόσμενα γεγονότα που θα φέρουν θετικές ανατροπές, η ζωή σας θα μπει σε τάξη, θα νιώσετε ασφάλεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Η εσωτερική και η εξωτερική πίεση που αισθανθείτε σήμερα αγαπητοί Καρκίνοι, είναι πιθανόν να επηρεάσει τις πάσης φύσεως σχέσεις σας, να επέλθει μια έντονη ρήξη με συνεργάτη ή αγαπημένο σας πρόσωπο, να ενταθεί ακόμα περισσότερο μία ήδη γκρίζα κατάσταση που επικρατεί στον δεσμό σας. Ξεπεράστε τις αντιξοότητες και τις παγίδες που στήνονται γύρω σας, με σύνεση και ορθή σκέψη, εμπιστευτείτε το ένστικτό σας για να κάνετε τις σωστές και συμφέρουσες επιλογές.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, ο συναισθηματικός σας κόσμος ενδέχεται να περάσει από έντονα σκαμπανεβάσματα. Πάθος, ένταση και ανάγκη για οριστικά ξεκαθαρίσματα θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, θα κινηθείτε αποφασιστικά, στόχος σας θα είναι τα τελεσίδικα αποτελέσματα. Σας συμβουλεύω για σήμερα να αποφύγετε τις πιεστικές ενέργειες, καλό θα είναι η στάση σας να μην είναι απαιτητική. Πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά θα σας ανοίξει την καρδιά του, τερματίζουν αυταπάτες και αρνητικές εντυπώσεις.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Δώστε ιδιαίτερη προσοχή σήμερα φίλοι Λέοντες, στις μετακινήσεις σας και στις πάσης φύσεως διαπροσωπικές σας σχέσεις, στον τρόπο που συνεννοείστε με τους συναδέλφους και τα προσφιλή σας άτομα, στις συμβουλές που σας δίνουν και σε εκείνες που προσφέρετε στον περίγυρό σας. Διώξτε την ασάφεια και την ασυνεννοησία από την ερωτική σας ζωή, αφουγκραστείτε τις ανάγκες και τα θέλω του συντρόφου σας, ρίξτε νερό στο κρασί των εντάσεων, αγκαλιάστε τον δεσμό σας με αφοσίωση και αισιοδοξία.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, εσείς οι ίδιοι με δική σας πρωτοβουλία θα περάσετε σε ουσιαστικές ερωτικές προσεγγίσεις και αποκαλύψεις. Τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να ανοίξετε την καρδιά σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, θα προκύψει καινούργιο ερωτικό ξεκίνημα. Σήμερα η παρορμητικότητα σας θα σας βοηθήσει να βάλετε φρένο σε αναστολές και ταμπού που περιόριζαν ως τώρα τις κινήσεις σας, θα είστε σε θέση να εκδηλωθείτε και να μιλήσετε με ειλικρίνεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Η σημερινή μέρα ανακινεί ορισμένα πρακτικά θέματα της επαγγελματικής και κοινωνικής σας ζωής αγαπητοί Παρθένοι, για αυτό ας είστε περισσότερο εγκρατείς στις εκφράσεις και στις αποφάσεις σας, ας μην ξοδεύετε ακόμα και από το υστέρημα σας για αγορές που δεν είναι αναγκαίες. Επικεντρώστε την φροντίδα και την προσοχή σας στα οικεία σας πρόσωπα και στο ερωτικό σας ταίρι, συμφιλιωθείτε με τις ανάγκες της καρδιάς σας, αγκαλιάστε το άλλο σας μισό με εντιμότητα και ειλικρινή αισθήματα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, η εξωστρέφεια θα σας χαρακτηρίζει, θα ξεκλειδώσετε τα συναισθήματα σας, θα εκφράσετε αυτό ακριβώς που σκέπτεστε. Η απόφαση σας να μιλήσετε στο ταίρι σας ελεύθερα για ότι σας ενοχλεί θα βάλει σε τάξη καθημερινά ζητήματα που έχουν να κάνουν με τη συνύπαρξη σας. Για τους ερωτικά μόνους ανοίγεται δυνατότητα νέας γνωριμίας. Το ελκυστικό πρόσωπο που θα συνομιλήσετε θα κερδίσει την εμπιστοσύνη σας, θα νιώσετε έτοιμοι να σταθμεύσετε συναισθηματικά.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Αγαπητοί Ζυγοί, χρειάζεται οπωσδήποτε να ρισκάρετε με τις επαγγελματικές και προσωπικές σας σχέσεις για να διακρίνετε τους πραγματικούς φίλους και τους έμπιστους συνεργάτες σας. Από την μια όψη του νομίσματος ο έρωτας και το συναίσθημα του συντρόφου σας μαγνητίζουν το ενδιαφέρον σας, από την άλλη είναι βέβαιο πως ο εσωτερικός σας κόσμος συγκρούεται για τα πρέπει και τα θέλω σας, ισορροπήστε τα εκρηκτικά σας αισθήματα, είναι η πιο σωστή επιλογή για τον δεσμό σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, η σημερινή μέρα σας φέρνει ανοίγματα και αισιόδοξα συμβάντα που θα σας ωθήσουν σε απελευθερωμένες ενέργειες.  Ενισχυμένη θα είναι η αισιοδοξία σας, το ελκυστικό παρουσιαστικό σας θα κερδίσει τα βλέμματα, ανοίγεται δυνατότητα καινούργιων γνωριμιών . Ερωτικά ενδεχόμενα που θα παρουσιαστούν θα είναι ικανά να σας προσφέρουν χαρά και συναισθηματική ικανοποίηση, σοβαρό και αξιόλογο θα είναι το πρόσωπο που θα σας πλησιάσει. Εσείς οι προσφάτως χωρισμένοι ετοιμαστείτε θα λάβετε πρόταση για ραντεβού, στο χέρι σας θα είναι η επανένωση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Είναι πολύ πιθανό να προκύψουν αλλαγές και μεταβολές σε κάποιο σημαντικό σας σχέδιο, σε μια προγραμματισμένη συνάντηση, σε μια συμφωνία που είχατε υπολογίσει φίλοι Σκορπιοί, που πρέπει να τις δείτε μάλλον με θετικό μάτι γιατί επηρεάζουν αρμονικά το άμεσο μέλλον. Ίσως σήμερα βγει στο φως ένα δικό σας συναισθηματικό μυστικό ή μια αλήθεια καρδιάς που κρύβει ο ερωτικός σας σύντροφος, αγκαλιάστε με ηρεμία και πραότητα τις εξελίξεις και τα γεγονότα, είναι μόνο για το συμφέρον σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, ερωτισμό και αγάπη θα θελήσετε να προσφέρετε, ταυτοχρόνως και να εισπράξετε. Σήμερα θα αναδύει ελκυστικότητα τόσο το παρουσιαστικό σας, όσο και η στάση σας, οι ενέργειες σας θα είναι θερμές και αισθησιακές, προσιτοί θα φανείτε στα καινούργια πρόσωπα. Έρχονται ευχάριστες εξελίξεις, ανοίγεται προοπτική νέας γνωριμίας για τους ελεύθερους, αποκλειστικά στο χέρι σας θα βρίσκεται η πορεία των εξελίξεων, εσείς θα κατευθύνετε τις περεταίρω επαφές σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Ευχάριστες εξελίξεις και χαρούμενα γεγονότα εκδηλώνονται σήμερα στην δουλειά σας και την προσωπική σας ζωή αγαπητοί Τοξότες, αφού η σημερινή μέρα σας δίνει την ώθηση και την δύναμη να προωθήσετε τα σχέδια και τις ιδέες σας με τον καλύτερο τρόπο, να έχετε ευλυγισία και ευελιξία στην επικοινωνία σας με τον ερωτικό σύντροφο, οι δε αδέσμευτοι να μην αφήσετε να περάσει απαρατήρητη μια εξαιρετική, καινούρια γνωριμία που μαγνητίζει την προσοχή και το ενδιαφέρον της καρδιάς σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, για εσάς που είστε ελεύθεροι και ερωτικά μόνοι, θα εμφανιστεί ευκαιρία που δεν πρέπει να την αφήσετε να πάει χαμένη. Θα έχετε άνεση στην επικοινωνία σας, ελκυστικό θα είναι το παρουσιαστικό σας, δώστε βάση στις συμπτώσεις και στις τυχαίες συναντήσεις. Ήρεμο και συναισθηματικό θα είναι το κλίμα στην καρδιά σας, ανοιχτή θα είναι η προοπτική να προσκολληθεί επάνω σας πρόσωπο, με την προοπτική να μείνει σταθερά στην ερωτική σας ζωή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Πρέπει απαραίτητα να ξεπεράσετε τις ανταγωνιστικές και έκρυθμες τάσεις που σας δημιουργεί η σημερινή μέρα φίλοι Αιγόκεροι, για να αναπτύξετε τις επιθυμίες και τις επιδιώξεις σας στους συναδέλφους και τα προσφιλή σας άτομα, με ήρεμο και ισορροπημένο τρόπο. Μην λογαριάζετε χωρίς τον ξενοδόχο στην ερωτική σας ζωή και μην παίρνετε σημαντικές αποφάσεις για τον δεσμό σας, δίχως να συμφωνήσετε με τον άνθρωπο που σας συντροφεύει, γιατί ελλοχεύει κίνδυνος ρήξης στην σχέση σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, ισορροπία θα σας φέρει η μέρα, θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να κατασταλάξετε σε σταθερό ταίρι, είναι πολύ πιθανό να προχωρήσετε σε δεσμεύσεις. Εσάς τους προσφάτως χωρισμένους ένα γεγονός που θα είναι απρόσμενο και ευχάριστο θα σας ανοίξει προοπτική επανασύνδεσης. Σας δίνω τη συμβουλή να αναλογιστείτε τις πραγματικές σας ανάγκες, κινηθείτε με δυναμισμό και ειλικρίνεια, μη καμουφλάρετε τα πραγματικά σας αισθήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Κάντε ότι περνάει από το χέρι σας σήμερα αγαπητοί Υδροχόοι για να πάρουν σάρκα και οστά τα επαγγελματικά σας σχέδια και οι προσωπικοί σας στόχοι, φτάστε το μαχαίρι στο κόκκαλο στην συναισθηματική σας ζωή για να εξακριβώσετε την ειλικρινή και έντιμη στάση του άλλου σας μισού. Δείτε τις ερωτικές σας αντοχές, παλέψτε με τις δυσκολίες και τα διλήμματα στον δεσμό σας, αποτινάξτε τη νωθρότητα και την μουντάδα από την σχέση σας, χαλαρώστε στην αγκαλιά του συντρόφου σας με δοτικότητα και πάθος.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, θερμές και ειρηνικές θα είναι οι διαθέσεις σας. Ο διάλογος σας με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα έχει ερωτική κατάληξη, θα προκύψουν εξομολογήσεις και αποκαλύψεις που θα φέρουν στις επαφές σας ένταση και έλξη. Απρόοπτη συνάντηση θα φέρει όμορφη ερωτική εξέλιξη που θα αναστατώσει τις αισθήσεις σας. Θα σας παροτρύνω να μην περιορίσετε τον αυθορμητισμό σας, ανταποκριθείτε στα ερωτικά μηνύματα που θα λάβετε, το αποτέλεσμα θα είναι παραπάνω από ικανοποιητικό.

 

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Κάποιες συζητήσεις με συναδέλφους ή με πρόσωπα από το οικογενειακό σας περιβάλλον, είναι πολύ πιθανό να σας βγάλουν σήμερα εκτός εαυτού φίλοι Ιχθύες, για αυτό το λόγο χρειάζεται να επιστρατέψετε την ηρεμία και την εσωτερική σας γαλήνη για να αποφύγετε τυχόν συγκρούσεις που ίσως είναι καθοριστικές για μια σημαντική σχέση σας. Αποδείξτε τις πραγματικές σας δυνατότητες και τις πρακτικές σας ικανότητες στον άνθρωπο που αγαπάτε, ποντάρετε στην διπλωματία σας για να ξεπεραστούν οι εντάσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, θα θελήσετε να εκφραστείτε και να εκδηλωθείτε, ωστόσο προσοχή στις ερμηνεύσεις που θα δώσετε σε αυτά που θα ακούσετε, καλό θα είναι να μην σας συνεπάρει ο ενθουσιασμός. Θα υπάρξει το ενδεχόμενο να σας πλησιάσει πρόσωπο από τα παλιά, θα σημειωθεί άνοιγμα καρδιών, θα μιλήσετε για τα αισθήματα σας, ό,τι ακούσετε σας συμβουλεύω να το επεξεργαστείτε στηριζόμενοι στη λογική. Αν προβείτε σε κινήσεις επανασύνδεσης καλό θα είναι οι πράξεις σας να είναι καλά μελετημένες και όχι παρορμητικές.