Μέριμνα παιδιού Κατερίνης: Μουσικοχορευτική Εκδήλωση_ Χριστουγεννιάτικο Παζάρι

123

Μια ιδιαιτερη μουσικοχορευτική παράσταση θα ανεβάσουν οι  νέοι της Μέριμνας Παιδιού Κατερίνης  στο Πνευματικό Κέντρο “Εκάβη ” την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022.

Έπειτα από τρεις μήνες προετοιμασίας υπό την καθοδήγηση του μαέστρου Νίκου Πατρή θα τραγουδήσουν , θα χορέψουν παλιά αγαπημένα τραγούδια και θα μας ταξιδέψουν με «Άσπρα καράβια τα όνειρά μας».

Η είσοδος για την παράσταση είναι ελεύθερη.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της πράξης “Ενίσχυση κοινωνικής συνοχής και καταπολέμηση διακρίσεων στην περιοχή παρέμβασης της Στρατηγικής Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης (ΣΒΑΑ) της πόλης της Κατερίνης”

Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Κεντρική Μακεδονία 2014-2020.

 

Σημειώσεις για τον εκδότη

Η Μέριμνα Παιδιού Κατερίνης ιδρύθηκε το 1979 για να αντιμετωπίσει τις μεγάλες ανάγκες σε υπηρεσίες και δομές για ΑμεΑ με Νοητική Υστέρηση στον Νομό Πιερίας. Στόχος του οργανισμού είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής και η κοινωνική ένταξη των ατόμων με νοητική υστέρηση μέσα από την ανάπτυξη προγραμμάτων, δομών και εργαστηρίων που απαντούν στις ανάγκες των ίδιων και των οικογενειών τους. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.merimnakaterini.gr