Πρώτη συνάντηση αιρετών και υποψηφίων συμβούλων Δίου-Ολύμπου στο πλευρό του Βαγγέλη Γερολιόλιου με τον συνδυασμό ΣΥΝθεση (φωτο)

134

Βαγγέλης Γερολιόλιος:Γυρίζουμε την πλάτη μας σε εντάσεις και άγονη αντιπαράθεση και βελτιωνόμαστε όπου χρειάζεται. Η εμπιστοσύνη των δημοτών κερδίζεται με την παραγωγή πολιτικής και όχι παραπολιτικής, με συνετό και μετρημένο λόγο. 

Η διαμόρφωση του κοινού δρόμου προς τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου 2023 συζητήθηκε την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022 κατά την πρώτη συνάντηση αιρετών και υποψηφίων συμβούλων Δίου-Ολύμπου, που τάσσονται στο πλευρό του Δημάρχου Βαγγέλη Γερολιόλιου, επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού ΣΥΝθεση. Στη συνάντηση συμμετείχαν περισσότερα από 110 στελέχη του συνδυασμού.

Ο Βαγγέλης Γερολιόλιος παρουσίασε σε όλα τα στελέχη τη πορεία των τελευταίων τριών ετών, τα έργα που ολοκληρώθηκαν, τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη, καθώς και τις μελέτες που υποβλήθηκαν για χρηματοδότηση.

Ο κ. Γερολιόλιος σημείωσε χαρακτηριστικά «Παρουσιάζουμε τον προγραμματικό μας λόγο, προβάλλουμε το έργο και τα αποτελέσματα της προσπάθειάς μας μέχρι τώρα. Γυρίζουμε την πλάτη μας σε εντάσεις και άγονη αντιπαράθεση και βελτιωνόμαστε όπου χρειάζεται. Η εμπιστοσύνη των δημοτών κερδίζεται με την παραγωγή πολιτικής και όχι παραπολιτικής, με συνετό και μετρημένο λόγο. Προχωράμε με αισιοδοξία».

Παράλληλα δήλωσε περήφανος για τη σύνθεση της ομάδας του συνδυασμού του, που θα μεγαλώνει περισσότερο πλησιάζοντας προς τις αυτοδιοικητικές εκλογές, ενώ τόνισε ότι οι συναντήσεις θα συνεχίσουν ανά κοινότητα, προκειμένου να μπορούν τα στελέχη της ΣΥΝθεσης να ενημερώνονται καλύτερα και να διατυπώνουν κι εκείνοι τις προτάσεις και τις σκέψεις τους.