Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (9/12)

94

Σήμερα η είσοδος Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου.

Η Σελήνη περνά στο ζώδιο του Καρκίνου και από τη νέα της θέση θα προάγει τις συζητήσεις περί συναισθημάτων αλλά και τις επαφές με πρόσωπα που σε γεμίζουν έντονα συναισθήματα. Τα «ζητήματα καρδιάς» θα έχουν την τιμητική τους καθώς φαίνεται πως θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου μέσα στην ημέρα. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Θετικά θα είναι τα συναισθήματα σας, σήμερα ευχάριστη θα είναι η παρουσία σας και η παρέα σας στις διάφορες επαφές σας φιλικές και κοινωνικές. Η ανάγκη σας για ανανέωση και επικοινωνία θα σας κάνει θετικούς στις προτάσεις που θα λάβετε. Εσείς οι στρεσαρισμένοι αφήνετε στην άκρη τις ανησυχίες και το άγχος για το μέλλον σας, θα επικεντρωθείτε στις παροντικές καταστάσεις και συνθήκες, θα καταφέρετε να ισορροπήσετε ψυχολογικά.

Ο φιλοσοφημένος και κάπως ανέμελος τρόπος σκέψης σας θα σας βοηθήσει να απολαύσετε τα ήδη κεκτημένα, ουσιαστικά θα αναγνωρίσετε τα θετικά που έχουν συμβεί στη ζωή σας. Εσείς που ψάχνεστε σε επαγγελματικό επίπεδο, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας ανοίξει δίοδο νέας συνεργασίας, αξιοποιήστε αυτό το καινούργιο ενδεχόμενο, σκεφτείτε λογικά και όχι παρορμητικά.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, με την θερμή και εκδηλωτική στάση που θα κρατήσετε θα καταφέρετε να κερδίσετε την καρδιά ερωτικού προσώπου που επιθυμείτε εδώ και πολύ καιρό. Καταφθάνει άνοιγμα σταθερής ερωτικής σχέσης που θα προκύψει με δική σας πρωτοβουλία. Ανεβασμένη θα είναι η ψυχολογία και η αυτοπεποίθηση σας, περνάτε σε τολμηρές και αποφασιστικές εξομολογήσεις που σας διαβεβαιώνω πως θα πιάσουν τόπο. Απρόοπτη ερωτική αντάμωση θα δημιουργήσει ελπιδοφόρες προοπτικές.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Σήμερα δε θα αποφύγετε τις συζητήσεις και τις συνευρέσεις, δεκτική θα είναι η στάση σας, οι συμβιβασμοί σας θα βασιστούν στην προνοητική σκέψη. Μιλήστε ανοιχτά χωρίς υπεκφυγές και καμουφλαρίσματα, θα βρείτε συνεννόηση στους επαγγελματικούς διαλόγους που θα ανοίξετε, εργασίες που εκκρεμούν θα διεκπεραιωθούν με εποικοδομητικό τρόπο. Αν κάποιοι από εσάς θέλετε να κάνετε την προσπάθεια να αυξήσετε τα έσοδα σας περάστε στις ανάλογες κινήσεις, θα βρείτε πρόσφορο έδαφος για διεκδικήσεις, ωστόσο αποφύγετε την ανυπομονησία, εσείς βάλτε το πρώτο λιθαράκι από εκεί και πέρα δώστε χρόνο στα γεγονότα.

Διατηρήστε προσγειωμένο και συνετό τον τρόπο που θα χειριστείτε τα οικονομικά σας, σκεφτείτε αποταμιευτικά. Ίσως κάποιοι από εσάς να εμφανίσετε έντονες καταναλωτικές διαθέσεις, ωστόσο η αυτοσυγκράτηση σας θα σας γλυτώσει από υπερβολές.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, η σημερινή μέρα θα επαναφέρει την ισορροπία μέσα στη σχέση σας, θα σας κρατήσει μακριά από αρνητισμούς, συγκαταβατική και ρομαντική θα είναι η στάση σας. Εσάς τους χωρισμένους σας δίνω τη συμβουλή να επανεξετάσετε την απόφαση σας για επανασύνδεση ή για οριστικό χωρισμό. Σκεφτείτε πολύ καλά τα ενδεχόμενα και τις συνέπειες, οι αποφάσεις σας θα είναι καθοριστικές ίσως και μη αναστρέψιμες. Οι ερωτικά μόνοι θα λάβετε πρόταση για νυχτερινή συνάντηση!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Οργανώστε τις ενέργειες σας, σήμερα αναζητήσετε σταθερότητα επαγγελματική, οικονομική, και συναισθηματική. Αρνητικοί θα είστε για ριψοκίνδυνες κινήσεις, στην προκειμένη φάση θα ακολουθήσετε τα συνηθισμένα γνώριμα μονοπάτια αποφεύγοντας επικίνδυνα ρίσκα. Εσείς που έχετε χρηματικές οφειλές καλό θα είναι να μην ξεφύγετε από τις καθορισμένες προθεσμίες, σας δίνω τη συμβουλή να μην αμελήσετε, τακτοποιήστε εγκαίρως τις υποχρεώσεις σας. Αν θέλετε να αποφύγετε καταστάσεις άγχους τότε κινηθείτε προνοητικά.

Θερμοί και συγκαταβατικοί θα είστε όχι μόνο με τα κοντινά και αγαπημένα σας πρόσωπα αλλά και με άτομα που θα συνομιλήσετε για πρώτη φορά. Κοινωνική θα είναι η διάθεση σας, οικεία η στάση σας , θα καταφέρετε να επεκταθείτε κοινωνικά και να γνωρίσετε καινούργια πρόσωπα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, θετική θα είναι η στάση σας στις καινούργιες ερωτικές προκλήσεις. Εσείς οι ερωτικά μόνοι θα βρεθείτε σε παρέες, θα αναμειχτείτε σε συζητήσεις και μια τυπική χειραψία θα κλείσει με συμβάν νέας γνωριμίας. Θα ανανεώσει την καρδιά σας και τις ερωτικές σας διαθέσεις το πρόσωπο που θα τολμήσει τελικά να σας προτείνει προσωπικό ραντεβού. Δεχτείτε ανεπιφύλακτα την πρόταση, προμηνύεται ευχάριστη κατάληξη μελλοντικών διαστάσεων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Θα νιώσετε τον ενθουσιασμό και την εσωτερική ώθηση που θα σας βοηθήσει να αλλάξετε δεδομένα που σας αγχώνουν ή που δεν σας ικανοποιούν, ωστόσο ίσως σε κάποια σοβαρά ζητήματα να φανείτε αναποφάσιστοι. Σήμερα θα υπάρξουν χρηματικές δοσοληψίες ίσως να προβείτε σε αγορές, προσπαθήστε να ξοδέψετε λιγότερα απ αυτά που θα εισπράξετε, το αντίθετο θα φέρει έλλειμμα στο πορτοφόλι σας που ίσως να μην μπορεί να καλυφτεί.

Οργανωμένο θα πρέπει να είναι το σκεπτικό σας, οι παρορμητικές πράξεις δεν είναι σίγουρο αν θα σας βγουν σε καλό. Σας δίνω τη συμβουλή να κινηθείτε με κύρια επιδίωξη σας την δημιουργική εξέλιξη και κατάληξη, και όχι τις προχειρότητες. Σήμερα θα φανείτε κοινωνικοί και δεχτικοί τους χώρους που θα βρεθείτε, θα κερδίσετε τις συμπάθειες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι σήμερα θα εμφανιστείτε ερωτικοί και ρομαντικοί. Συναισθηματική γαλήνη θα επιδιώκετε μέσα στη σχέση σας, γεγονός που θα σας κάνει διαλλακτικούς και πρόθυμους να κατανοήσετε αυτά που θέλει και αναζητά το ταίρι σας. Ελκυστικό θα είναι το παρουσιαστικό σας θα καταφέρετε τραβήξετε την προσοχή ενός γοητευτικού ατόμου. Μια συνάντηση θα φέρει όμορφη ερωτική εξέλιξη που θα αναστατώσει για τα καλά την καρδιά σας. Σας παροτρύνω να μην περιορίσετε τις αισθήσεις σας, ανταποκριθείτε στα ερωτικά μηνύματα που θα λάβετε.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Προσπαθήστε να βρείτε λύσεις, σήμερα μη καταθέτετε τα όπλα, σας συμβουλεύω να περιορίσετε τον καχύποπτο τρόπο σκέψης, οτιδήποτε πιστεύετε θα πρέπει να είναι αποδεδειγμένο και να μην στηρίζετε μόνο στις προσωπικές σας θεωρίες. Στον εργασιακό σας τομέα θα υπάρξουν δημιουργικές εξελίξεις και σταθερές επαγγελματικές συνεργασίες. Σε περίπτωση που έχουν συμβεί παρεξηγήσεις συναδελφικές ή προσωπικές, να ξέρετε πως θα λυθούν, αν αναμένετε έκβαση υπόθεσης σας φανερώνω πως καταφθάνουν θετικά μαντάτα.

Βγαίνετε από μια οικονομική δυσκολία ένα συγκεκριμένο άτομο θα μεσολαβήσει, ίσως και ερήμην σας, για να μπορέσει να δοθεί λύση υπέρ σας. Εκτιμήστε τη θερμή στάση φιλικών σας ατόμων, θα βρείτε την υποστήριξη που αναζητάτε. Κρατήστε τη διάθεση σας κοινωνική και τη στάση σας προσιτή.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, θερμή και αποκαλυπτική θα είναι η ερωτική σας στάση. Βασικός σας στόχος θα είναι να φέρετε ηρεμία και αρμονία μέσα στη σχέση σας, σήμερα με την συγκαταβατικότητα σας θα ενισχύσετε τους δεσμούς αγάπης ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας. Συναισθηματικό ξεκαθάρισμα θα ζητήσετε από το πρώην ερωτικό σας ταίρι, θα είναι μια πολύ καλή κίνηση γιατί θα σας βοηθήσει να λύσετε παρεξηγήσεις και να απαλλαγείτε από καχύποπτες σκέψεις. Για εσάς τους χωρισμένους προμηνύεται συνάντηση επανασύνδεσης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Υπερδραστήριοι θα εμφανιστείτε, σήμερα θα βρείτε τρόπο να συνδυάσετε δουλειά και ψυχαγωγία. Αφιερώστε χρόνο τον εαυτό σας, ασχοληθείτε με την υγεία σας και με τη φυσική σωματική σας κατάσταση. Σήμερα δεν αποκλείεται θα υπάρξει άνοιγμα αλλαγών και αναθεωρήσεων, σε περίπτωση που επιχειρήσετε να προβείτε σε ουσιαστικές αλλαγές προσοχή στα ρίσκα που θα αναλάβετε θα πρέπει να λείπει το στοιχείο της υπερβολής. Σε επαγγελματικά θέματα οργανώνεστε και αποκτάτε συγκεκριμένους στόχους, φροντίστε για το κλείσιμο των ανοιχτών υποθέσεων επαγγελματικών και οικονομικών.

Εσείς οι αγχωμένοι για να μπορέσετε να ισορροπήσετε ψυχολογικά βάλτε σε πρόγραμμα εξόφλησης τους λογαριασμούς σας, μην αφήσετε να εκκρεμούν καταστάσεις που χρήσουν άμεση τακτοποίηση. Όσο τρενάρετε τις κινήσεις ή τις αποφάσεις σας τόσο θα βρίσκεται ο εσωτερικός σας κόσμος σε αναστάτωση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, προσοχή στους ανεξέλεγκτους ενθουσιασμούς και στις παρορμητικές αποφάσεις. Σας δίνω τη συμβουλή να μην αφήσετε τα συναισθήματα σας ανεξέλεγκτα θα σας οδηγήσουν σε πράξεις που λίγο αργότερα θα τις μετανιώσετε. Προσπαθήστε να σκεφτείτε με σύνεση και αυτοσυγκράτηση, βάλτε μπροστά τη λογική. Μια απρόσμενη συνάντηση θα φέρει ευχάριστες ανατροπές, έρχεται δυνατή έλξη και θερμό αποτέλεσμα. Σήμερα θα προκύψει καινούργια ερωτική γνωριμία που θα αλλάξει τα δεδομένα σας.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Αυθόρμητες θα είναι οι πράξεις σας, θα έχετε επικοινωνιακή διάθεση, η στάση σας θα είναι κοινωνική. Η χρονική στιγμή θα είναι κατάλληλη για να εκδηλωθείτε, να προσεγγίσετε, και να διαλύσετε τυχόν αρνητικές εντυπώσεις τρίτων για εσάς. Οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές, θα υπάρξουν συναντήσεις και συνομιλίες που θα σας ανοίξουν δρόμο επικοινωνίας και συνεννόησης. Προσοχή σε τάσεις αναποφασιστικότητας, μην αφήσετε ανεκμετάλλευτη την καινούργια επαγγελματική προοπτική που θα ανοιχτεί. Η κοινωνικότητα σας θα σας κάνει ιδιαιτέρους ζωτικούς, θα είστε δεχτικοί στις προτάσεις φίλων γι εξόδους και διασκέδαση.

Εξωστρέφεια θα σας χαρακτηρίζει, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα συμμετέχετε σε διαφόρων ειδών συζητήσεις. Θετικοί θα είστε στις προκλήσεις που θα εμφανιστούν ωστόσο αποφύγετε τις επιπολαιότητες, υπολογίσετε με σοβαρότητα τα επακόλουθα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, ρομαντικοί θα εμφανιστείτε σήμερα. Εσείς οι ελεύθεροι θα εστιάσετε το ενδιαφέρον σας σε πρόσωπα ευγενικά και ευπαρουσίαστα. Ένα καινούργιο πρόσωπο θα σας πλησιάσει με διακριτικό και όμορφο τρόπο, σας δίνω τη συμβουλή να ανταποκριθείτε, η κατάληξη θα είναι ιδιαιτέρως ικανοποιητική. Θα υπάρξουν ευχάριστες τυχερές συμπτώσεις και θερμές εξελίξεις που δεν θα σταθούν στο εφήμερο, προμηνύεται γνωριμία μελλοντικών προδιαγραφών. Εσείς που είστε σε δεσμό, σήμερα θα ακούσετε πρόταση που θα σας δώσει μεγάλη χαρά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Σήμερα η επαγγελματική σας δράση ενδεχομένως να είναι κάπως περιορισμένη, η αντίληψη σας θα είναι μπερδεμένη και όχι ξεκάθαρη. Πείσμα και αντίδραση θα βγάλετε σε συγκεκριμένα θέματα, σας δίνω τη συμβουλή να αποστασιοποιηθείτε από ζητήματα που σας αγχώνουν και σας πιέζουν ψυχολογικά. Προσοχή σε τάσεις αναποφασιστικότητας, αν υπάρχουν δύσκολα θέματα για τα οποία νιώθετε πως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να τα ξεκαθαρίσετε τότε ζητήστε τον χρόνο που χρειάζεστε.

Θα έχετε την ευκαιρία να γνωριστείτε με καινούργια πρόσωπα και να διευρύνετε τον κύκλο σας, γι αυτό μην κλειστείτε στον εαυτό σας, βγάλετε στην επιφάνεια την κοινωνική πλευρά του χαρακτήρα σας. Εστιάστε σε δραστηριότητες και επαφές που σας αποφορτίζουν και χαλαρώνουν τη διάθεση σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, σήμερα ήρεμα και ευχάριστα γεγονότα θα σας προσφέρουν συναισθηματική ασφάλεια, θα τερματίσουν θέματα που σας δημιουργούν διλλήματα ή ανησυχία για αρνητικά ενδεχόμενα. Κλείνει εμπόδιο που σας προκαλούσε άγχος, εσείς οι ερωτευμένοι θα μπορείτε πλέον να ζήσετε και να χαρείτε ελευθέρα τον έρωτα σας. Η εμφάνιση ενός ελκυστικού  προσώπου θα σας ανοίξει νέους ορίζοντες, η γνωριμία σας θα σας δώσει τη δυνατότητα να σταθεροποιήσετε την ερωτική σας ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Σκεφτείτε αισιόδοξα και ενθαρρυντικά, φιλοσοφήστε τις καταστάσεις, μην αφήσετε τον εαυτό σας να παγιδευτεί σε αγχωμένες σκέψεις. Βάλτε στόχους κινηθείτε με αμεσότητα, σας συμβουλεύω να τρέξετε τα γεγονότα. Για εσάς που ψάχνετε εργασία έρχεται ικανοποιητικό άνοιγμα, θα παρουσιαστεί ενδεχόμενο που δεν πρέπει να το αφήσετε αναξιοποίητο. Κατόπιν ειλικρινής συζήτησης με πρόσωπο οικογενειακό ένα αρνητικό ζήτημα που υπάρχει μεταξύ σας θα μπορεί πλέον να τακτοποιηθεί αρκεί να μιλήσετε ανοιχτά και ξεκάθαρα.

Επεκταθείτε κοινωνικά, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για νέες γνωριμίες, θα είστε σε θέση να γίνετε προσιτοί και συμπαθείς. Δραστηριοποιηθείτε και περάστε σε προτάσεις δε θα βρείτε απόρριψη ή άρνηση, οι εξελίξεις θα εξαρτηθούν από τη στάση σας, σας δίνω τη συμβουλή να μην αδρανήσετε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, η σημερινή όψη θα απελευθερώσει τον ρομαντισμό σας, σήμερα θα είστε σε θέση να ερωτευτείτε χωρίς αναστολές. Ισορροπημένος θα είναι ο εσωτερικός σας κόσμος, βασική σας επιθυμία θα είναι να αποφύγετε τις ανταγωνιστικές κόντρες με το ταίρι σας. Εσείς οι ελεύθεροι και μοναχικοί που θέλετε να δώσετε νέα πνοή στην ερωτική σας ζωή πείτε ναι σε προτάσεις φίλων για εξόδους, θα υπάρξει προσωπική συνάντηση με πρόσωπο που θα σας γοητεύσει από την πρώτη στιγμή που θα το αντικρίσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Στις ενέργειες σας φανερή θα είναι η δοτικότητα σας, συμπονετική θα είναι η στάση σας, απλόχερα θα προσφέρετε τη βοήθεια σας σε πρόσωπα που ξέρετε πως σας χρειάζονται. Συνειδητές θα είναι οι πράξεις σας, θα αποδεσμευτείτε από καταστάσεις άγχους και πίεσης, θα πλησιάσετε πολύ κοντά στους στόχους σας καταρρίπτοντας εμπόδια και συναισθηματικά φράγματα. Κοινωνικοποιημένες θα είναι οι ανησυχίες σας, ίσως να δείξετε έμπρακτα το ενδιαφέρον σας σε ομάδες που χρειάζονται υποστήριξη ή κάποιο είδος εθελοντικής προσφοράς.

Σε επαγγελματικά θέματα καλό θα είναι να αποφύγετε τα μεγάλα ρίσκα, αποφάσεις σχετικά με οικονομικά ποσά καλό θα είναι να μην παρθούν παρορμητικά. Μελετήστε πολύ καλά όλα τα ενδεχόμενα, ζητήστε τη γνώμη ή τη συμβουλή ειδικών.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, συναισθηματική ισορροπία θα σας φέρει η όψη της ημέρας. Σήμερα θα δείξετε στο ταίρι σας την αγάπης σας, η στάση σας θα είναι εκδηλωτική. Θα εκπέμπετε εμπιστοσύνη και ερωτισμό, στοιχεία που θα σας κάνουν προσιτούς, θα κερδίσετε το ενδιαφέρον καινούργιων προσώπων. Εσείς που δεν έχετε ταίρι δίπλα σας, δεχτείτε τις προτάσεις που θα λάβετε, πάνω σε φιλική συνάντηση θα υπάρξει γεγονός, που θα μετατραπεί σε ευχάριστη έκπληξη δίνοντας νέες διαστάσεις στην ερωτική σας ζωή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Κοινωνική και προσιτή θα είναι η στάση σας, θα θελήσετε μια δραστήρια και ζωντανή μέρα με τηλεφωνήματα επαφές και συναντήσεις. Στον επαγγελματικό στα τομέα θα υπάρξουν ευκαιρίες και ανοίγματα, ωστόσο τα γεγονότα θα απαιτούν από εσάς αποφασιστικότητα και ξεκάθαρες βλέψεις. Έρχονται χρήματα στο πορτοφόλι σας, προσοχή όμως στον τρόπο που θα τα διαχειριστείτε, ίσως να νιώσετε έντονη την ανάγκη να ξοδέψετε και να καταναλώσετε χωρίς να υπάρχουν κάποιες ουσιαστικές ανάγκες.

Εκδηλώσετε ξεκάθαρα και με σαφήνεια τα συναισθήματα και τις επιθυμίες σας στα οικογενειακά σας άτομα, σήμερα οι διαθέσεις θα είναι συγκαταβατικές. Ζητήστε αυτό που επιθυμείτε, μιλήστε βάσιμα και ξεκάθαρα, αν υπάρχουν συναισθηματικά κενά ή παρεξηγήσεις θα καταφέρετε να δώσετε λύσεις που θα επαναφέρουν την ισορροπία στις σχέσεις σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, σήμερα θα αφεθείτε στον ερωτισμό που θα νιώθετε, ωστόσο προσοχή στον ενθουσιασμό που θα σας δημιουργήσει η γνωριμία σας με ένα καινούργιο πρόσωπο. Προσοχή σε αποφάσεις που θα στηρίζονται στην παρορμητικότητα και όχι στη λογική. Η όψη της ημέρας θα σας ωθήσει σε τολμηρές ενέργειες, αν επιθυμείτε επανασύνδεση ζητήστε ραντεβού, η απάντηση και η εξέλιξη δεν θα σας απογοητεύσουν.

 

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Προσιτή, κοινωνική και εγκάρδια θα είναι η συμπεριφορά σας, με καινούργια πρόσωπα θα γνωριστείτε, θα δώσετε έμφαση στην κοινωνική σας εικόνα. Στον εργασιακό σας τομέα στόχο βάζετε να αναγνωριστεί η αξία σας και να εκτιμηθούν τα θετικά σας στοιχεία. Συμμετοχή θα λάβετε σε διαφόρων ειδών δραστηριότητες, η μέρα σας θα είναι γεμάτη, η εξωστρέφεια σας και η ανάγκη σας για επικοινωνία δε θα σας αφήσουν να απομονωθείτε.

Προσκαλέσετε φίλους στο σπίτι σας, διοργανώστε μια εκδήλωση θα βρείτε θερμή ανταπόκριση. Συναντήσεις με οικογενειακά πρόσωπα θα έχουν ευχάριστη και δημιουργική κατάληξη, αν τις προηγούμενες μέρες υπήρχαν διαφωνίες ή τσακωμοί τώρα θα βρείτε τη δίοδο που θα φέρει συμφιλιώσεις, ίσως να ειπωθούν συγγνώμες, θα αναγνωριστούν τα λάθη και οι υπερβολές.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, η σημερινή όψη θα σας ανοίξει καινούργιο ερωτικό ενδεχόμενο. Γοητευτική θα βρει την παρουσία σας πρόσωπο ελκυστικής εμφάνισης, δεν θα διστάσει να σας εκδηλώσει την έλξη του. Στην προσιτή και θερμή σας στάση θα βρει πρόσφορο έδαφος να σας αποκαλυφθεί ερωτικά άτομο που σας έχει στο κέντρο της ερωτικής του σκέψης εδώ και καιρό. Με αυτό το πρόσωπο θα προκύψει έρωτας που θα μετατραπεί σε αγάπη, δείτε με θετικό μάτι τις εξελίξεις. Σήμερα θα σημειωθεί αρχή καινούργιας σχέσης.