Μουσικό Σχολείο Κατερίνης: Χριστουγεννιάτικη συναυλία πιάνου και χορωδίας

109

Το Μουσικό Σχολείο Κατερίνης διοργανώνει χριστουγεννιάτικη συναυλία πιάνου και χορωδίας την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 6 μ.μ. στο Πολιτιστικό κέντρο Εκάβη (ισόγειο) με ελεύθερη είσοδο. Συμμετέχουν οι μαθητές και οι μαθήτριες των τάξεων πιάνου με υπεύθυνους καθηγητές: κ.Βλαχάκη Μαρίνα, κ.Γεωργίου Φωτεινή,  κ.Γοργίας Χρήστος,  κ.Κανελλοπούλου Ευρυδίκη, κ.Κοκοζίδου Κωνσταντίνα, κ. Κιοσόγλου Βασίλειος, κ.Σιδερίδου Ειρήνη, κ.Συμεωνίδη Ταμάρα, κ.Τσομίδου Μαρία, κ.Παπαδοπούλου Εύχαρις, κ.Παυλίδης Σάββας, κ.Χαλάτση Έλενα και κ.Χατζηεμμανουήλ Ιγνάτιος.

Στο Α’ μέρος το κοινό θα απολαύσει γνωστές χριστουγεννιάτικες ευρωπαϊκές και παραδοσιακές μελωδίες για σόλο πιάνο, ντουέτα με άλλα μουσικά όργανα και ένα μικρό σύνολο κιθάρων με υπεύθυνο καθηγητή τον κ.Βασιλόπουλο Παναγιώτη.

Στο Β’ μέρος της συναυλίας,  η χορωδία της Α’ Γυμνασίου, με υπεύθυνο καθηγητή τον κ. Κεραμάρη Κανάρη, θα παρουσιάσει το νέο χριστουγεννιάτικο CD (11 τραγούδια) που ηχογράφησαν οι μαθητές και οι μαθήτριες μαζί με καθηγητές του Μουσικού Σχολείου, με την ευγενική υποστήριξη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.