Επίσκεψη του Μελισσοκομικού Συλλόγου Ν. Πιερίας «ο Άγιος Φιλάρετος ο Ελεήμων» στην Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας

182

Την Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2022, το Δ.Σ. του Μελισσοκομικού Συλλόγου Ν. Πιερίας «ο Άγιος Φιλάρετος ο Ελεήμων» επισκέφθηκε την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, κα Σοφία Μαυρίδου. Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος του Συλλόγου, κος Νίκος Τσερτικίδης, ο Γραμματέας, κος Νίκος Χατζηστογιάννης και τα μέλη, κα Ιωάννα Ντανά και κος Νίκος Γκανάτσιος. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης διεξήχθη ένας παραγωγικός διάλογος με το Δ.Σ. του Μελισσοκομικού Συλλόγου να ενημερώνει την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας σχετικά με τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι μελισσοκόμοι της περιοχής μας.

Η κα Μαυρίδου επεσήμανε τη σπουδαιότητα του πρωτογενούς τομέα και ειδικότερα του κλάδου των μελισσοκόμων, ενώ τόνισε πως η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας βρίσκεται κοντά τους και στέκεται αρωγός σε κάθε προσπάθεια ενίσχυσης και ενδυνάμωσής τους, καθώς η παραγωγή υψηλής ποιότητας μελιού είναι βασικό χαρακτηριστικό του πρωτογενούς τομέα της Πιερίας.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με την υπόσχεση για τη συνέχιση της εξαιρετικής συνεργασίας μεταξύ της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας και του Μελισσοκομικού Συλλόγου Ν. Πιερίας, όπως επίσης και την αδιαπραγμάτευτη στήριξη της σε κάθε σύλλογο της περιοχής μας που συμβάλλει τα μέγιστα στον αγροδιατροφικό τομέα της Πιερίας.