Η τοπική κοινωνία «αγκάλιασε» το Χριστουγεννιάτικο bazaar του Κυριακού Σχολείου της Ευαγγελικής Εκκλησίας Κατερίνης (φωτο)

175

Πλήθος κόσμου έδωσε το παρών στο χριστουγεννιάτικο bazaar που διοργάνωσε το Κυριακό Σχολείο της Ευαγγελικής Εκκλησίας Κατερίνης, το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου. Η τοπική κοινωνία «αγκάλιασε» την προσπάθεια των μαθητών και δασκάλων του Κυριακού Σχολείου που για ακόμη μια χρονιά διοργάνωσαν με αγάπη και πολύ μεράκι αυτό το «παζαράκι» με διακοσμητικά στολίδια και εδέσματα, έσοδα του οποίου θα διατεθούν σε οικογένειες και παιδιά της Πιερίας που έχουν ανάγκη από οικονομική στήριξη.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες του Κυριακού Σχολείου εξυπηρέτησαν ακούραστα τους επισκέπτες με την αμέριστη βοήθεια και συνεργασία δασκάλων και μελών της ΕΕΕ Κατερίνης, στέλνοντας το μήνυμα της υπηρεσίας και αγάπης προς τον πλησίον.

«Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους. Φορείς, φίλες και φίλοι από την ευρύτερη κοινωνία της Κατερίνης επισκέφθηκαν το παζαράκι μας και στήριξαν την προσπάθειά μας. Είναι ιδιαίτερη η χαρά μας να βλέπουμε τα παιδιά του Κυριακού Σχολείου να εργάζονται, να δημιουργούν, να προσφέρουν και να συνεργάζονται για να δώσουν στήριξη σε οικογένειες και παιδιά που δοκιμάζονται. Τα δώρα της καρδιάς μας είναι και το αληθινό πνεύμα των Χριστουγέννων. Καλές και ευλογημένες γιορτές σε όλους», σημειώνουν τα μέλη της Επιτροπής και οι δάσκαλοι του Κυριακού Σχολείου της Ευαγγελικής Εκκλησίας Κατερίνης.