Στο Γηροκομείο Αθηνών η Ρένα Κουμιώτη: Δεν ξέρει ότι έχει πεθάνει ο γιος της

155

Μια γυναίκα που έγραψε τη δική της ιστορία στο ελληνικό τραγούδι, η Ρένα Κουμιώτη τώρα ζει στο Γηροκομείο της Αθήνας, μαζί με μια άλλη σπουδαία του λαϊκού πενταγράμμου: τη Μαίρη Λίντα.

Η Ρένα Κουμιώτη, η τραγουδίστρια που αποκάλεσαν και ιέρεια του Νέου Κύματος, έχει μεταφερθεί εδώ και μερικές εβδομάδες στο Γηροκομείο Αθηνών, σε δωμάτιο δίπλα σε εκείνο της Μαίρης Λίντα, σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso.

Μετά το θάνατο του πρωτότοκου γιου της, Γιάννη Σαββίδη, από ανακοπή καρδιάς, η Ρένα Κουμιώτη αποφάσισε να φιλοξενηθεί στο Γηροκομείο Αθηνών. Δεν γνωρίζει ότι ο γιος της δεν ζει. Οι συγγενείς της δεν της το αποκάλυψαν γιατί αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας και η τραγική είδηση θα ισοπέδωνε την ψυχολογία της.

Η ίδια, ύστερα από απόφαση δική της αλλά και των πολύ στενών της συγγενών, αποφάσισε να φιλοξενηθεί στο Γηροκομείο Αθηνών. Εκεί όπου φιλοξενείται τα τέσσερα τελευταία χρόνια και η αγαπημένη της συνάδελφος και φίλη Μαίρη Λίντα, η οποία μιλάει με τα θερμότερα λόγια για τη φιλοξενία της στο ίδρυμα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Espresso», οι δύο μεγάλες ερμηνεύτριες (που έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν σε μεγάλες πίστες) δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους όταν συναντήθηκαν ξανά ύστερα από πολλά χρόνια μέσα στο Γηροκομείο Αθηνών.