Μέριμνα του Παιδιού: Απολογιστικό Τουρνουά

128

Μια συγκλονιστική εμπειρία ζήσαμε όλοι όσοι παρευρεθήκαμε στο 7ο Τουρνουά μπάσκετ που πραγματοποίησε η Μέριμνα Παιδιού Κατερίνης την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2022 σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Πιερίας υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας στο κλειστό γυμναστήριο Β΄ΔΑΚ. Συνολικά συμμετείχαν 33 σχολεία από την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση με 196 αθλητές.(Μέριμνα Παιδιού, 4 ειδικά σχολεία, 12 δημοτικά,8 γυμνάσια,7 λύκεια)

Προσκεκλημένος της Μέριμνας Παιδιού στο τουρνουά ήταν  ο θρύλος του μπάσκετ κύριος Παναγιώτης Γιαννάκης ο οποίος , δυστυχώς, ακύρωσε την παρουσία του , λόγω προβλήματος υγείας και υποσχέθηκε ότι θα επισκεφθεί τη Μέριμνα σύντομα. Ωστόσο, αυτό δεν στέρησε τον ενθουσιασμό και το παλμό των θεατών οι οποίοι φέτος ξεπέρασαν κάθε προσδοκία, καθώς οι κερκίδες ήταν κατάμεστες.

Τον αγώνα τίμησαν με την παρουσία τους η αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κυρία Σοφία Μαυρίδου,  η Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Πιερίας κ. Παρθένα Τριανταφυλλίδου, ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Πιερίας κ. Γιώργος Μακρής, ο εκπρόσωπος του Δημάρχου Κατερίνης και Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Κατερίνης της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θάνος Μπαρμπαγεωργόπουλος, ο Πρόεδρος του ΟΠΠΑΠ κύριος Γιάννης Νταντάμης εκπρόσωποι των Βουλευτών Πιερίας Φώντα Μπαραλιάκου, Άννας Μάνη-Παπαδημητρίου και Σάββα Χιονίδη.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσοι συνέβαλλαν, συμμετείχαν και στήριξαν αυτήν την προσπάθεια.

Συγκεκριμένα:

  1. Τους  αγαπημένους μας δημοσιογράφους Κατερίνα Τσαλού Νίκο Κολίτση, οι οποίοι εθελοντικά  κάλυψαν δημοσιογραφικά τον αγώνα.
  2. Τον καθηγητή φυσικής αγωγής και Διευθυντή του ΕΕΕΕΚ κύριο Χρήστο Αντωνίου για τη συνεργασία.
  3. Το γραφείο φυσικής αγωγής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και τον κ.Ανδρέα Παπανικολάου.
  4. Τον Δήμο Κατερίνης για την παραχώρηση του γηπέδου
  5. Το Σώμα Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Ν.Πιερίας για την υγειονομική κάλυψη του αγώνα
  6.  Τη γραμματεία του αγώνα και συγκεκριμένα τον κ. Παναγιώτη Αθανασιάδη
  7. Τον διαιτητή του αγώνα κ.Χρυσάφη Σταύρο.
  8. Τους καθηγητές φυσικής αγωγής των σχολείων που συμμετείχαν στον αγώνα μπάσκετ.

Πάνω από όλα όμως ευχαριστούμε  όλους τους μαθητές που έπαιξαν με την ψυχή τους στο τουρνουά και με τη στάση τους έβαλαν καλάθι στις ανισότητες και στις διακρίσεις!

 

Για μία ακόμη χρονιά βάλαμε καλάθι στη ζωή!

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Δημήτριος Καραπούλιος