«Βροχή» οι προτάσεις κομμάτων σε αστέρες του αθλητισμού

Μπορεί οι εκλογές να μην έχουν οριστεί ακόμα, ωστόσο η ονοματολογία… έχει ήδη πάρει φωτιά

87

Μπορεί οι βουλευτικές εκλογές του 2023 να μην έχουν ακόμα οριστεί, ωστόσο έχουμε μπει για τα καλά σε προεκλογική περίοδο και τα σενάρια για τα πρόσωπα που θα κατέβουν υποψήφιοι έχουν ήδη αρχίσει να παίρνουν φωτιά.

Ανάμεσά τους, όπως άλλωστε συμβαίνει σε κάθε προεκλογική περίοδο, είναι και ορισμένα πρόσωπα από τον χώρο του ποδοσφαίρου.

Ποιους… καλούν

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star, η Νέα Δημοκρατία έχει κάνει ήδη κρούση στον Άγγελο Χαριστέα να κατέβει υποψήφιος στη Θεσσαλονίκη, ενώ πάντα υπάρχει και ο Θοδωρής Ζαγοράκης.

Από την άλλη πλευρά, στον ΣΥΡΙΖΑ, το όνομα-έκπληξη που φέρεται να «παίζει» από τον χώρο του ποδοσφαίρου είναι ο Χουάν Ραμόν Ρότσα. Μάλιστα, όπως αναφέρει το κανάλι, αν ο Ρότσα πει το «ναι», τότε θα μπει στο ψηφοδέλτιο για το Επικρατείας.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, είναι από τους θαυμαστές του και μάλιστα πέρυσι τον συνάντησε στην Ηγουμενίτσα, όταν ο Ρότσα ήταν προπονητής στον Θεσπρωτό.

Όσον αφορά το ΠΑΣΟΚ, το «φάντομ», ο Νίκος Σαργκάνης, ακούγεται πως έχει δεχτεί πρόταση να είναι υποψήφιος στον Νότιο Τομέα, ενώ για τον Πειραιά ακούγονται τα ονόματα του Τάκη Λεμονή, αλλά και του Παναγιώτη Φασούλα από τον χώρο του μπάσκετ.