Θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ ο Γκελαούζος: Σοκαρισμένος ο Έλληνας μαραθωνοδρόμος

120
Ο αθλητής του Παναθηναϊκού εμφανίζεται σοκαρισμένος από την εξέλιξη αλλά και αποφασισμένος να κάνει όσα χρειάζονται για να λάμψει η αλήθεια INTIME / ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (Φωτο αρχείου)

Θετικός σε έλεγχο για χρήση απαγορευμένων ουσιών βρέθηκε ο τέσσερις φορές πρωταθλητής Ελλάδας (2017-2021) και κάτοχος του ρεκόρ μαραθωνίου της Αθήνας, Κωνσταντίνος Γκελαούζος.

Ο αθλητής του Παναθηναϊκού είναι σοκαρισμένος από αυτή την εξέλιξη και εμφανίζεται αποφασισμένος να κάνει όσα χρειάζονται για να λάμψει η αλήθεια.

Υπενθυμίζεται ότι ο Έλληνας μαραθωνοδρόμος τερμάτισε φέτος στη δεύτερη θέση στον Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας πίσω από τον Πιτσώλη.

Ο Κωνσταντίνος Γκελαούζος είναι ο κορυφαίος μαραθωνοδρόμος της χώρας τα τελευταία χρόνια. Στις 6 Δεκεμβρίου 2020, στον Διεθνή Μαραθώνιο της Βαλένθια, πέτυχε τον 6ο καλύτερο χρόνο όλων των εποχών στην Ελλάδα, με χρόνο 2:14:44.

Στις 14 Νοεμβρίου 2021 και με χρόνο 2:16:49, πέτυχε την καλύτερη επίδοση όλων των εποχών που έχει γίνει από Έλληνα δρομέα στην κλασική διαδρομή του Μαραθωνίου της Αθήνας. Στις 25 Σεπτεμβρίου 2022 σημείωσε εκ νέου ατομικό ρεκόρ στον Μαραθώνιο του Βερολίνου, ανεβαίνοντας στην πέμπτη θέση όλων των εποχών στην Ελλάδα.